Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Участия в други филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Feb 18 2006, 08:58 PM) *

С Bryan Greenberg - Джейк съм гледала The Perfect Score (2004) -хубаво филмче. 4.gif

Ама и аз съм го гледала това много отдавна. Даже и Scarlett Johanson участвала... малеее 16.gif 16.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 09:45 PM) *

С Bryan Greenberg - Джейк съм гледала The Perfect Score (2004) -хубаво филмче. 4.gif

Ама и аз съм го гледала това много отдавна. Даже и Scarlett Johanson участвала... малеее 16.gif 16.gif

да и аз го бях гледала много преди ОТН и съвсем скоро се усетих, че участва Джейк. 16.gif
ludoto_mimi
Тоя филм Prime е супер... Copy of wub.gif
The Black Dragon
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 19 2006, 12:28 AM) *

Доверявам ти се. Довечера ше го гледам
Chad Michael Murray
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 14 2006, 06:33 PM) *

за мен пък филма не беше с кой знае какъв гениален сюжет, даже е крадено от тук от там, обаче беше определено гнусен! а сега ми кажете откаде да дръпна някой филм и с Джеймс Лафърти моля ви!

Еми той сополкото има само 2 филма A Season on the Brink (2002) и Boys On the Run (2001).Съмнява ме да ги намериш някаде освен да се разровиш в някои торент сървари може и да ги има (но малко вероятно).
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 19 2006, 12:28 AM) *

Mмм да Мимски е права 4.gif ... филмчето е много добро ... с Ума Търман е wub.gif
zlat
QUOTE('ludoto_mimi ')
Тоя филм Prime е супер

начи филмчето трябва да се гледа.... и аз си падам по тъпи романтични филмчета smile.gif
тъкмо се чудих какво да правя smile.gif
Nasi
Е щом ви харесва значи ще е хубав и аз като намеря време ще го гледам 4.gif 4.gif 4.gif
solenka
QUOTE(Chad Michael Murray @ Feb 20 2006, 02:31 AM) *

QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 14 2006, 06:33 PM) *

за мен пък филма не беше с кой знае какъв гениален сюжет, даже е крадено от тук от там, обаче беше определено гнусен! а сега ми кажете откаде да дръпна някой филм и с Джеймс Лафърти моля ви!

Еми той сополкото има само 2 филма A Season on the Brink (2002) и Boys On the Run (2001).Съмнява ме да ги намериш някаде освен да се разровиш в някои торент сървари може и да ги има (но малко вероятно).

Айде само без обиди по адрес на актьорите! 9.gif Иначе и аз никъде не мога да намеря филмите с Джеймс и много се ядосвам за това. mad.gif Дано някой все пак успее да ги открие и да ги сподели с нас. wink.gif
mirka
Ей сега гледах Цар Лъв 2 rolleyes.gif и пишеше,че Мойра Кели озвучава Нала 18.gif
scarllett
Някой може ли да даде директен линк към Prime в Warez защото нещо не мога да го намеря blush.gif
divata_pe4urka
Да аз съм го гледала Prime и на мене ми хареса.
Summer
София Буш е участвала в няколко серии на "Кръцни/Срежи" доколкото знам, иначе другите роли мисля, че са написани.
Chad Michael Murray
QUOTE(scarllett @ Feb 21 2006, 12:17 AM) *

Някой може ли да даде директен линк към Prime в Warez защото нещо не мога да го намеря blush.gif

филми.япония/info.php?id=5533 или
http://www.филми.унгария/index.php?title_k...&submit=By+Name
~Bruk~
Аз сега гледах Bring it on again и направо Бетъни е толкова различна от в ОТХ някаква такава лигава 18.gif Самия филм лично на мен не ми хареса много wacko.gif
scarllett
Chad Michael Murray тези линкове не се отварят sad.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(scarllett @ Feb 22 2006, 09:01 PM) *

Chad Michael Murray тези линкове не се отварят sad.gif

Странно ся видях и наистина не се отварят незнам защо.Пиши ми на skype - futbolen_talant и там ще ти дам.
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 10:45 PM) *

Токущо го гледах, убиец е филма, направо се разбих наистина е много як. Само ме е яд, че със всички можем да намеим филми освен с Джеймс sad.gif Няма ли да запише някой филм най накрая sad.gif
Menna
Случайно попаднах на информация тук http://www.imdb.com ,че Хилъри ще снима нов филм.
Казва се "The List"(2007).
Участващите:
Hilarie Burton .... Jo Johnston
Chuck Carrington .... Renny Jacobsen
Pat Hingle .... Gus Eicholtz
Malcolm McDowell .... Desmond Larochette
Afemo Omilami .... AL Jenkins
Elizabeth Omilami .... Mama A
Will Patton .... Harriston
Nicholas Pryor .... Harold Smithfield
Frank Hoyt Taylor .... Amos Candler
Tim Ware .... Thomas Layne
За съжаление още не се знаят други неща,но предполагам ще е нещо интересно smile.gif
The Black Dragon
Гледах го тоя Prime. Мноо тъп ми се стори и безсмислен. Очаквах да е няква комедия, то няква смотана романтична история се оказа sick1.gif wacko.gif
pool^babygirl
18.gif 4.gif Ей хора, няма да ми повярвате вчера къде гледах Барбара Алън Уудс - в една серийка на Али МакБийл - не мажех да повярвам на очите си . Определено гримьорския състав на Уан Три Хил е много по-добър.Не искам да кажа, че тя е изглеждала зле, но имаше някав такъв много сериозен вид, а на нея хич не й отиваше.Бтв играеше няква дет се оженила за съпруга си, но никога не била влюбена в него вместо това си измислила сама някав и му пишела писма - малко смахнато, но това е положението.
eL
Aaa Не НЕ blink.gif ... Още не мога да повярвам какво клипче си изтеглих на София, който е гледал 6 серия на "Клъцни/срежи" ме разбира за какво му говоря blush.gif ... Останах без думи shocking.gif ... Просто не искам да развалям удоволствието на тези, които не са го гледали wub.gif ... Хах laugh.gif обръщам се към мъжката част, на тях определено ще им хареса. 3.gif
Ето линк : http://www.megaupload.com/?d=XUCYVBZ7
Lolipop
Леле,какво клипче!Просто нямам думи!Не съм свикнала да гледам София в такава светлина ohmy.gif
Devil^Rose^^
Що бе София се справя перфекно с ролята на мръсница 15.gif спомням си едно гостуване на TRL (бяха и 5-мата) тогава Феликс й беше "friend whit benefits " и я питаха как може да прави такива работи и тя каза че е пример каква не трябва да бъдеш или нещо в този смисъл, нещо ме няма с обясненията wacko.gif wink.gif
Sh1r
Знам че не е тук мясото за този въпрос...но реших да попитам (Надяваики се 4е знаете) каде мога да си намеря песента която пее Анна и групата и в гааража и на Прослушването??
Пс от филма : Freaky friday
eL
QUOTE(Sh1r @ Mar 16 2006, 12:13 AM) *

Знам че не е тук мясото за този въпрос...но реших да попитам (Надяваики се 4е знаете) каде мога да си намеря песента която пее Анна и групата и в гааража и на Прослушването??
Пс от филма : Freaky friday

Песента е много яка ... ако е тази за която си мисля 4.gif Намерих я в датата : christina vidal - take me away
Sh1r
Peyton...Мерси много.Същата е smile.gif 4.gif
Sh1r
Пейтън Соиер..ако не ти представлява трудност моежеш ли да ми кажеш и за песента на сватбата кадето пеят с групата и свършва филма
mirka
Lindsay Lohan-Ultimate
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 13 2006, 04:29 PM) *

Aaa Не НЕ blink.gif ... Още не мога да повярвам какво клипче си изтеглих на София, който е гледал 6 серия на "Клъцни/срежи" ме разбира за какво му говоря blush.gif ... Останах без думи shocking.gif ... Просто не искам да развалям удоволствието на тези, които не са го гледали wub.gif ... Хах laugh.gif обръщам се към мъжката част, на тях определено ще им хареса. 3.gif
Ето линк : http://www.megaupload.com/?d=XUCYVBZ7

Ели,къде ги намираш тези клипчета? 16.gif 18.gif Мерси много за пореден път! 4.gif 4.gif
Обаче наистина се справя перфектно и в тази си роля! 10.gif

Като заговорихме за София,ето едно кратко клипче с нея за участието и в "Stay Alive". biggrin2.gif
http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=04PEJ1T...LI3LY65PJ1XI5T9
eL
QUOTE(Menna @ Mar 22 2006, 12:43 AM) *

Ели,къде ги намираш тези клипчета? 16.gif 18.gif Мерси много за пореден път! 4.gif 4.gif
Обаче наистина се справя перфектно и в тази си роля! 10.gif

Като заговорихме за София,ето едно кратко клипче с нея за участието и в "Stay Alive". biggrin2.gif
http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=04PEJ1T...LI3LY65PJ1XI5T9

Същото бих казала и за теб Дари 13.gif Страхотно е т'ва клипче ... и аз ти благодаря bigarmhug.gif
angel_mm
Ето тук може да намерите инфо за всички герои и техните участия във фили или сериали
http://www.imdb.com/title/tt0368530/
^Mim0zKa^
Хахаха ей вижте това не го знаех.....
Sophia Bush .... Brooke Penelope Davis
Chad Michael Murray .... Lucas Eugene Scott
Не са ги използвали досега..като 4е ли smile.gif
П.С Съжелявам за оф топика smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 23 2006, 01:17 PM) *

Хахаха ей вижте това не го знаех.....
Sophia Bush .... Brooke Penelope Davis
Chad Michael Murray .... Lucas Eugene Scott
Не са ги използвали досега..като 4е ли smile.gif
П.С Съжелявам за оф топика smile.gif

И аз се извинявам за офф топика който следва blush.gif
Мисля че са ги използвали точно по веднъж smile.gif За Брук- когато бяха двете с Пейтън на някаква яхта или нещо подобно wacko.gif точно в края на 1 сезон когато се сдобриха и двето използваха пълните си имена или само второто и третото, бяха много сладки
А Люк- Карън му беше ядосана защото не й беше казал за теста за болеста HCM май беше blush.gif и Пейтън беше с него и му се смееше че второто му име е Юджиин 16.gif Щом използва цялото му име значи не е на добре 18.gif happy.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 23 2006, 02:00 PM) *

Мисля че са ги използвали точно по веднъж smile.gif За Брук- когато бяха двете с Пейтън на някаква яхта или нещо подобно wacko.gif точно в края на 1 сезон когато се сдобриха и двето използваха пълните си имена или само второто и третото, бяха много сладки

Като сме тръгнали с офтопика и аз да се намеся 18.gif
Още веднъж го изпозваха,когато в края на 2ри сезон се разделяха с Пейтън("Ще ми липсваш Пейтън Елизабет Сойер"."И ти на мен Брук Пенелопе Дейвис".)

Едит-Този филм с Пол Йохансон се очертава да е интересен Toxic (2006).Аз лично с негово участие май не съм гледала много неща. unsure.gif
angel_mm
Днес гледах Van Wilder само да видя каква е ролята на Брук .Тя се появява към края на филма и е около една митуна.Целува се с Ван и Гуен ги хваща двамата и повече никъде не се появява
^Mim0zKa^
Аааа да сладурки сетих се за тея 2 момент4ета дето се споменават целите им имена...ахах smile.gifАйде стига офф...4е 6те ядем бой smile.gif
Nasi
като стана дума за имена пълното име на Нейтън е Nathaniel

дано не ни се разсърдят.

за какво става въпрос в Toxic? / за да не е оффтопик/ wink.gif
Spasy
Този сериал ще бъде доста добра стъпка за всички участващи в него.. все пак повечето са начинаещи smile.gif
Сега те първа ще гръмнат кината с тяхни филми biggrin.gif
Menna
Наси,доколкото знам ще е трилър,но друга информация няма! sad.gif Предполагам,че скоро ще разберем. smile.gif

Така....днес отварям Арена.бг и що да видя......новия филм на София Буш ! biggrin2.gif
Вече го свалих и нямам търпение да го гледам(въпреки,че точно такъв жанр филми не ми допадат),но щом участва Софито няма начин да го пропусна! 10.gif
http://www.arenabg.com/details.php?id=39773

Едит-тук е с по-добро качество-

http://www.arenabg.com/details.php?id=40348
<Radost>
Хора, искам да изгледам филма Learning Curves със София, обаче никъде го няма.Някой до ся гледал ли го е , стува ли си и от къде мога да го сваля
<Radost>
Също не мога да намеря Stay Alive , nip/tuck , John Tucker Must Die .Просто не мога никъде даги намеря
Menna
QUOTE(<Radost> @ Apr 4 2006, 05:55 PM) *

Също не мога да намеря Stay Alive , nip/tuck , John Tucker Must Die .Просто не мога никъде даги намеря

Ако видиш два поста по-нагоре ще видиш линка за Stay Alive!
Премиера на John Tucker Must Die още не е имало,така че трябва да почакаме. happy.gif
Nip/Tuck- http://www.find-bg.com/
Learning Curves и аз още не го съм открила. smile.gif
<Radost>
ми в арената не мога да вляза, ама нп.Благодаря ти за сайта www.find-bg.com.
Menna
QUOTE(<Radost> @ Apr 4 2006, 06:36 PM) *

ми в арената не мога да вляза, ама нп.Благодаря ти за сайта www.find-bg.com.

biggrin2.gif Ето друг линк на филма:
http://torrents.bol.bg/details.php?search=...maVen+&id=16621
Loshka
QUOTE(Menna @ Apr 4 2006, 06:29 PM) *

Ако видиш два поста по-нагоре ще видиш линка за Stay Alive!
Премиера на John Tucker Must Die още не е имало,така че трябва да почакаме. happy.gif
Nip/Tuck- http://www.find-bg.com/
Learning Curves и аз още не го съм открила. smile.gif

В Nip/Tuck не играеше ли някаква мажоретка с би-сексуална ориентация? 18.gif В един сайт имаше извадени точно моментите, в които София играе.

p.s. Днес гледах Stay Alive ... Много скучен филм, особено след като убиха героинята на София... huh.gif Но определено са субрали герои от сериалчета, които или са били много популярни, или са популярни в момента.
Eli_Baby
Не съм сигурна дали някой е споменал но гледах Ники (оная гадната,бившата приятелка на Джейк) в 10-ти епизод,1-ви сезон на "Вероника Марс" huh.gif Не беше нещо особено ролята ама се пак да кажа wink.gif
Loshka
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 5 2006, 11:15 PM) *

Не съм сигурна дали някой е споменал но гледах Ники (оная гадната,бившата приятелка на Джейк) в 10-ти епизод,1-ви сезон на "Вероника Марс" huh.gif Не беше нещо особено ролята ама се пак да кажа wink.gif

Хм, аз дори не съм я забелязала... unsure.gif
_HriS_TinA_
Оооо аз определено забелязох 4.gif "На6ата" Ники играе6е лиубовница на ба6тата на Лоугън... happy.gif
Devil^Rose^^
Да и аз я забелязах 10.gif А иначе можете да я видите и в Smallville, там се омъжи за Лекс 15.gif .... и мисля че участваше и в Хавайски бряг
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.