Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Участия в други филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
The Black Dragon
Аз ся забелязах отново, че Ники играе в Saw 2. Тогава я запомних, ма съм забравил и днеска като го гледах пак видях, че е има smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(The Black Dragon @ Aug 20 2006, 23:56) *

Аз ся забелязах отново, че Ники играе в Saw 2. Тогава я запомних, ма съм забравил и днеска като го гледах пак видях, че е има smile.gif

Дам, аз съм го гледала отдавна, но търсих нейни снимки в Google и видях такива от Saw 2 и чак тогава се сетих! 16.gif Иначе тя играе в един друг ужас - "House of the dead 2" Филма не беше нищо особено, ама тя е мноо яка там! biggrin.gif blush.gif
demonnndays
Нз дали някой е писал,но Tyler Hilton играе в Walk the Line Elvis Presley,ролята е малка,но пък си е точно за него(:
Summer
Наскоро гледах филма 40 дни, 40 нощи и сигурно, който друг го е гледал е забелязал, че Ники има малка роля. Също и в "Хавайски бряг" като бившата приятелка на Крис.
Mrs.Ackles
QUOTE(Summer @ Aug 22 2006, 22:18) *

Наскоро гледах филма 40 дни, 40 нощи и сигурно, който друг го е гледал е забелязал, че Ники има малка роля.

Така ли? blink.gif Имаш предвид 40 дни и 40 нощи с Josh Hartnett, нали? Гледала съм филма, но не помня Ники да е участвала, но сигурно аз не си спомням... 16.gif smile.gif
Natali
Да, тя има роля в ''40 Дни и 40 Нощи''. Играе в ролята на Сузи. Колко е голяма не знам, но в филмографията й пише, че е участвала във филма. smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(Natali @ Aug 26 2006, 14:17) *

Да, тя има роля в ''40 Дни и 40 Нощи''. Играе в ролята на Сузи. Колко е голяма не знам, но в филмографията й пише, че е участвала във филма. smile.gif

Ахам, значи аз съм се объркала... 16.gif smile.gif
Alma
Хора гледах Джон Тъкър трябва да умре, вчера му беше примиерата в СФ....и адски се накефих ! Не само на София, просто филмчето е много свежо и идейно замислено така че си заслужава гледането! А и като бонус си имаме Брук Дейвис в пълния и блясък! rolleyes.gif tongue.gif
siska
Вчера гледах един филм с Мойра Кели. Но го хванах от средата и неможах да разбера как се казваsad.gif е той и не ми бе6е мн интересен де. Така 4е, които не го е гледал да не съжалява мн smile.gif
(най-много феновете й да ме навикат едно хубаво сега smile.gif smile.gif )
Bloody_Tears
данеби филмът да се казва "тлийн пийкс"?
siska
Ми нз гледах го от средата пък и после не можах да разбера..smile.gif
DaniEl
Ами да знаете някой филм с Danneel Harris(Рейчал) smile.gif
stanislava
Би трябвало да има нещо в главния пост на нейната тема,провери там biggrin2.gif
OTH_fenka
QUOTE(Alma @ Sep 3 2006, 10:52) *

Хора гледах Джон Тъкър трябва да умре, вчера му беше примиерата в СФ....

И аз го гледах вчера в Пловдив. Много готин беше филма и актьорите бяха супер. Всичките ми бяха познати от други филми. А София си беше кво да кажа....София smile.gif . Държеше се точно в неин тип. Ама яко е филмчето гледайте го wink.gif
Хейли
А оная вечер гледах филма The Perfect Score в него участва актъора който играе Джейк филмът е много хубав и е тинейджърски препоръчвам ви го smile.gif)
DaniEl
За този филм ли става въпрос?

да бе ся като се вгледах и Джейк се вижда перфектно shocking.gif
ludoto_mimi
Същия. happy.gif
seduction_55
(Хейли @ Sep 19 2006, 19:59) *

А оная вечер гледах филма The Perfect Score в него участва актъора който играе Джейк филмът е много хубав и е тинейджърски препоръчвам ви го smile.gif)

И аз съм го гледала филма много отдавна.Наистина е много хубав. 4.gif Няма да сбъркате ако го гледате. biggrin2.gif
ludoto_mimi
Ей сега гледах Antwon Tanner (Skillz) в CSI: Las Vegas 6x20, обаче замалко. Беше невинен. biggrin2.gif
_SaPoRo_
Az pyk vchera hodih na kino i gledah filma "John Tucker must die", v koito uchastva Sophia Bush. Super qko filmche kazvam vi!
fenka_lucas_i_brooke
Мими Тука май никой няма да се научи да пише на Български!!!

Има си правила прочети ги и тогава пиши!!! Писането на кирилица е задължително!
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2
_SaPoRo_
Добре, извинявам се! По принцип пиша на кирилица, но просто наистина не съм чел правилата- признавам си, а и като търсех снимки от този филм- " John Tucker must die", пишех на латиница и не се съобразих! Извинявам се още веднъж! blush.gif
DaniEl
Аз пък гледах Critters 2: The Main Course с Уайти тоест Бари Корбин Там неговата роля не е много голяма Но филма не е лош А миналата вечер гледах един филм който не знам как се казва Защото беше късно ,а пък и филма беше на свършване Та прещраквах си аз каналите в опит да заспя и го гледам тоя филм с Barbara Alyn Woods Не беше "Стриптиз" Там играеше по голяма роля Беше майка на главния герой
ALeX4e7y^
Къде мога да намеря филма John Tucker must die ?
Menna
Ето и трейлъра към новия филм на София biggrin.gif

Sendspace link:Exclusive: 'The Hitcher' Trailer (2.25 min, 15 mb, wmw format)
Yousendit link:Exclusive: 'The Hitcher' Trailer (2.25 min, 15 mb, wmw format)

KnoppiX
Да се чуди човек защо винаги хубавите актриси, направили добри роли в нещо по-...романтично се опитват да играят в някакви сериозно ужаси.
Пример за това е Елиша Кътбърт, позната на повечето хора като Даниел, главната героиня от Съседка за секс(The Girl Next Door).
Нещо не ми се чете цялата тема, но Чад Майкъл Мъри участва в нейния опит да играе във филм на ужасите, а именно House of Wax, според мен филма е глупав, но пък Чад играе готино, в нетипична за неговите досегашни изяви роля smile.gif
DaniEl
С нетърпение очаквам точно този филм на София.Мисля че ще е един от добрите трилари правени напоследък.John Tucker Must Die и Stay Alive не ми харесаха особено,но този ще е добър.От създателите на "Тексаско клане" и "Ужаса в Амилтвил" И двата хорара са си класика в жанра smile.gif
KnoppiX
Дам съгласен съм за John Tucker Must Die, нищо особено не е филма, не впечатлява нито с оригиналност, нито с кой знае колко добри актьори. Е, София наистина прави впечатление smile.gif, разбира се. Явно я бива да играе такава добра "развратница", каквато беше и в началото на One Tree Hill smile.gif
kalin4eto_
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 09:06) *

Дам съгласен съм за John Tucker Must Die, нищо особено не е филма, не впечатлява нито с оригиналност, нито с кой знае колко добри актьори. Е, София наистина прави впечатление smile.gif, разбира се. Явно я бива да играе такава добра "развратница", каквато беше и в началото на One Tree Hill smile.gif

Да така е
*AdDiCTeD*
Записаният в първият пост "Season of a Brink" с Джеймс Лафърти всъщност е филм, правен за телевизията, така че едва ли ще можем да си го намерим и да го гледаме. = ))
Иначе скоро ще гледам "Остани жив", гледах снимки и съм впечатлена от София, очакванията ми са големи. wub.gif
kalin4eto_
Бетъни Джой Ленц - Mary and Rhoda още едно филмче с нея
Браян Гринберг - Prime
Ето и няколко сериалчета, в които участва Чад smile.gif : Dawson's Creeк 5 сезон с Hilarie Burton smile.gif и Gilmore Girls 1 сезон smile.gif
BoOTy
Аз пък вчера гледах филма "Material girls" с участието на Haylie i Halarie Duff и ми направи впечатление че участва онзи тип Маркъс smile.gif
ALeX4e7y^
Рейчъл има малка роля във филма "Какво харесвам в теб" по ВТV от 18.00,но той свършва днес
bo7evka
Sophia Bush е участвала в няколко епизода на Клъцни / Срежи
sulu
Забелязах,че Ники играе периодично в "От местопрестъплението:Ню Йорк"
Вчера гледах "Остани жив" и като цяло филма не беше нищо особено,но много ми хареса София в готик стила с черното червило.
Tedds
Чад-Шантъв Петък,Къща от восък,История за Пепеляшка
София-Стопаджията (The Hitcher),Stay Alive,Supercross
lkjhgfds
rolleyes.gif Аз съм гледала:
Thinner,Bring it on again-Bethany Joy Lenz
Страшно много искам да гледам "Boys on the run" and "Our very own"опитвала съм в какви ли не сайтове,но просто ги няма!Някой да има някаква идея!
Gossip Girl
Хм, какво съм гледала. Значи:
София-The Hitcher, Stay Alive, John Tucker Must Die, Supercross, Nip/Tuck
Чад-A Cinderella Story, House Of Wax, Freaky Friday
Бетани-Bring It On Again
Крейг Шефър-Turbulence 2
Даниела Алонсо-Friday Night Lights, Wrong Turn 2
Емануел Ваугиер-Saw 2, Supernatural, Smallville
Майкъл Тръко-Charmed
Маркъс Колома-Material Girls, South Beach
ladysunshine
София - Stay Alive(филма-нищо особено, ролата на София беше добра като изключим името и 18.gif ), John Tucker Must Die(филма беше доста тъп, ролята на София не ми направи впечатление),Nip/Tuck(айде няма да и коментирам ролята в сериалчето 18.gif )
Чад - Историята на пепеляшка(страхотно филмче и Чад беше страхотен), Восъчната къща(мнооого готина роля на лошо момче), Шантъв Петък()не му утиваше дългата коса)
П.П. После ще ъпдейтвам с др филми :Р
renito818
Гледала съм го всички филми и сериали със София и Чад, май не видях "Home of the brave" със Чад. Там има страшно малка роличка, не го бях свикнала в подобен тип филми, пък и умря...според мен участието му там не беше нищо особено. И очаквам с нетърпение да излезе на новия филм на София със Кевин Зигърс ---"The narrows"
renito818
Гледала съм всички филми и сериали със София и Чад, освен по-горе изброените мога да добавя "Home of the brave" със Чад. Там има страшно малка роличка, не го бях свикнала в подобен тип филми, пък и умря...според мен участието му там не беше нищо особено. И очаквам с нетърпение да излезе новия филм на София със Кевин Зигърс ---"The narrows"
lkjhgfds
Цитат(snejana @ May 13 2006, 11:47) *
Според мен ОТХ е много по-добър даже най-добрия от сички тизи дето ги изброи дори и от Friends! smile.gif

Абсолютно сим съгласна с теб!!!
Mr. Winchester
История за Пепеляшка, Къщата на Восъка, Шантав Петък съм гледал с Чад

с другите не съм гледал нищо
siska
Ами току що гледах четвъртата част на Bring it on In it to win it и там участва Феликс (Michael Copon) Ии бтв филмчето не е лошо wink.gif
lkjhgfds
Цитат(siska @ Dec 17 2007, 23:49) *
Ами току що гледах четвъртата част на Bring it on In it to win it и там участва Феликс (Michael Copon) Ии бтв филмчето не е лошо wink.gif

Даван ли е"Bring it on again 4" по бтв вече или не,защото по-горе не разбрах.Ще съжалявам страшно много,ако съм го изпуснала.
siska
Амии, аз до колкото занам четвъртата част мисля, че не е давана, пък и за другите не знам дали са пускани.. smile.gif
fenkanabrooke
На мен най- много ми харесват два филма със София Буш- The Hitcher и John Tucker Must Die.
Катeто
Хилъри Бъртън- ''Solstice''
София Буш-''John Tucker Must Die'',''Supercross''
Чад-''Freaky Friday'',''House of Wax'',''A Cinderella Story'',''Gilmore Girls''
Маркъс Колома-Material Girls
Michael Copon-Bring it on In it to win it

Надявам се да гледам и нещо с Бетъни и Джеймс скоро happy.gif

tedi27
гледала съм само
Чад-''Freaky Friday'',''House of Wax'',''A Cinderella Story''
Маркъс Колома-Material Girls
хубави са филмите
lkjhgfds
Напоследък гледах "Списъкът" с Хилъри и ми хареса,докато другият й филм "Normal adolescent behaviour"е много тъп,Хилъри там има съвсем малка роля,изтеглих си го разбира се заради нея.Вчера гледах"Over her dead body"-много яко фимче и без да подозирам забелязах някое познато лице.Джими Е дуардс играее съвсем мини роля като помощник на ветеринарния лекар.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.