Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Участия в други филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
scandalous_girl
Е,разбира се,че ни е позната! biggrin.gif Аз сега си спомням ,когато имаше предаване за Евровизия и избираха в какъв ред ще пеят изпълнителите, как се учудих,че е водеща. Не мога да забравя как беше объркала едно име(на държава) и започна да се смее. Но тя как се смее просто(звучеше като нещо между смесица на смях на овца и прасенце 18.gif ). Но иначе като водеща се справя добре!
OTH_fenka
QUOTE(ludoto_tedi @ May 11 2006, 10:52) *

ето снимки от новия филм на Хилари The LIst
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Нещо се обърках. blink.gif Този филм на Хилари не е излязъл още нали. Щото тук пише за 2007. Ама преди тва има още някви филми с тва заглавие. А на София Stay alive го има. Ако греша моля поправете ме. wink.gif
CiNdEreLLa``
Това филмче изглежда интересно 4.gif но така и не разбрах излезнало ли е или не?!Ако да - то къде може да се намери !? 2thin[1].gif Мерси предварително bigarmhug.gif
smithy
Ей хора сега Чад ще се снима в нов филм ... който се казва "House Of Brave" военен заедно с 50 Cent i Jessica Biel smile.gif
ludoto_tedi
The list не е излязъл това знам!!!
slyn4ice```
а някой ще ми каже ли откъде да си сваля филмите с Джеймс confused.gif
solenka
QUOTE(slyn4ice``` @ May 25 2006, 23:13) *

а някой ще ми каже ли откъде да си сваля филмите с Джеймс confused.gif

Доколкото знам в интернет пространството ги няма никъде. sad.gif
Valeto
Туко що гледах Суперкрос със София Буш и честно казано не останах очарована. Едно, че София се появява в изключително малко сцени (ама направо все едно си гледах Брук wub.gif ), но и от друга страна нещо самия филм не беше измислен добре. Само състезания едва ли не. Не ми беше интересно на мен. А пък другия филм със София не знам дали си струва да го гледам, страшничък ми изглежда. unsure.gif
ludoto_mimi
Ааа, не е толкова страшен. Аз го гледах, не си падам по страшните, но за тоя се прежалих. Не беше много страшно, но аз за взех предпазни мерки и го гледах през деня. 18.gif не се знае какво ще изкочи от гардероба 18.gif
Valeto
QUOTE(ludoto_mimi @ May 26 2006, 22:15) *

Ааа, не е толкова страшен. Аз го гледах, не си падам по страшните, но за тоя се прежалих. Не беше много страшно, но аз за взех предпазни мерки и го гледах през деня. 18.gif не се знае какво ще изкочи от гардероба 18.gif

Ще ти се доворя, обаче имай късмета да е нещо стряскащо. 1 (4).gif
Все пак и аз ще го гледам през деня, де. 10.gif
Devil^Rose^^
И аз гледах Stay Аlive, ми не е нищо особено. За страшен и дума неможе да става wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
И аз днеска го гледах!хахаха чудех се от къде ми беше позната тази Абигел-май така се казваше-русата де-и слет това гледах ОС и видях че това била Ана хахах две актриси от двата най-оспорвани филма!хахаха!Иначе филма не беше зле!Хареса ми но не беше нищо особенно!Искам сега нещо на Чад 10.gif
IceGirl
biggrin2.gif И аз си го намерих Stay alive biggrin.gif И след малко ще почвам да го гледам. Мен както ме е страх от тамното, ohmy.gif но нали затова са направени страшните филми shocking.gif "да ги гледаш на тъмно" shocking.gif Само да не вземат да я убият Софийчето. 9.gif (във филма разбирасе) wink.gif
ThePinkDuck
Лелеее тоя Stay Alive е по-тъп и от Supercross. София нещо не може да уцели качествена роля, иначе героинята и е страшно секси. Филма е многоо зле и не се притеснявайте, няма какво да ви уплаши освен "качествения" сценарий. mrgreen[1].gif
Menna
Stay Alive ми седи на компютъра от преди месец.Виждам,страхотна реклама му направихте 18.gif ....може да си го пусна да гледам! 16.gif 18.gif
IceGirl
Абе ме знам за вас ама аз малко се стресирах на моменти иначе филма бих му дала от скалата от 1 до 10 - 4 Невероятна игра на София според мен, само дето нещо не ми хареса начина й на обличане, малко в стил готика. Е явно, защото съм я свикнала в ролята на Брук, не знам. (е май всепак я убиха) sad.gif А сега чакам да видя Хилари какво ще бъде нейното филмче.
Valeto
Сега гледах и Пепеляшка с Чад. Много яко филме са направили! 4.gif
Ако не се лъжа, участва и бащата на Пейтън, само че този път баща на Чад, нали така? smile.gif
Хареса ми определено. worthy.gif
sydney
аз гледах Stay Alive и ми допадна много,макар че очаквах геройнята на София да е по-главна
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Valeto @ May 28 2006, 15:12) *

Сега гледах и Пепеляшка с Чад. Много яко филме са направили! 4.gif
Ако не се лъжа, участва и бащата на Пейтън, само че този път баща на Чад, нали така? smile.gif
Хареса ми определено. worthy.gif

Тоя филм ми е любимия!Много си го обичам все пак е с Чад! 10.gif
GaRgAmElKa
история за пепеля6ка наистина е мн яко филм4е wub.gif
sydney
QUOTE(GaRgAmElKa @ May 28 2006, 18:39) *

история за пепеля6ка наистина е мн яко филм4е wub.gif

страхотно филм4е е blush.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
ludoto_mimi
Ей сега гледах Чад в CSI Las Vegas 3x02 smile.gif Беше утрепал едни мадами и се правеше на невинен. И преди съм гледала серията, но не ми е направило впечатление, че е той. rolleyes.gif
fresh_girl
Току що попаднах на една потресаваща снимкааа.Някакъв сериял "Nanette Babcock",и София там е лезбиика shocking.gif
Вижте ги всичките...
http://www.sophia.fanwired.com/gallery/dis...tup&cat=0&pos=0
<Radost>
QUOTE(fresh_girl @ May 30 2006, 18:36) *

Току що попаднах на една потресаваща снимкааа.Някакъв сериял "Nanette Babcock",и София там е лезбиика shocking.gif
Вижте ги всичките...

всъщност сериалът се казва Nip/Tuck
Devil^Rose^^
QUOTE(fresh_girl @ May 30 2006, 17:36) *

Вижте ги всичките...

Имаше едно доста интересно клипче от този филм, но не помня в коя тема точно беше, всъщност трябва да е в тази. Ако се разровиш сигорно ще го намериш.
ThePinkDuck
Това е снимка от сериала Nip/Tuck и по точно от 3ти епизод 1ви сезон! София участва общо в 3 епизода на сериала и ако си беше направила труда да прочетеш предните постове щеше да знаеш!
Иначе сериала е жесток, а ролята и просто убийствена! Адски и отива сексапилния мръснишки типаж! Обожавам я, а в Stay Alive стилът и просто няма равен, невероятна е там! mrgreen[1].gif
lenivec
Гледах Supercross и Bring it on again... Меко казано не ми харесаха. Бяха доста тъпички,поне по мое мнение. Ако намеря нещо по-интересно,бих се радвала 4.gif
Nasi
Аз Bring it on again го бях започнала преди доста време да го гледам, но не издържах до края. доста глупав беше.
brooke*
QUOTE(fresh_girl @ May 30 2006, 18:36) *

Вижте ги всичките...

може и да е лесбийка,но пък пак си е мажоретка! wink.gif
brooke*
честно да си кажа не съм гледала никой(освен Чад)в други филми! blush.gif но имам намерение да поправя грешката си! 10.gif
<Radost>
София ми хареса в Stay Alive, ама трябваше да и дадат главна роля
girl_from_hell
John Tucker Must Die с Брук
много искам да го гледам изглежда супер забавно филмчето
ludoto_tedi
много ще е як зарибила съм всички приятели и го чакаме да му се изкефим много
FiGhT4iT
Skills(Antwon Tanner) у4аства в Coach Carter(един от най-добрите филми за баскетбол ever) и в Brothers in Arm- някакав уестърн(тука е с една от главните роли)
scandalous_girl
QUOTE(girl_from_hell @ Jun 21 2006, 16:01) *

John Tucker Must Die с Брук
много искам да го гледам изглежда супер забавно филмчето

Да,наистина супер изглежда. Не знам вие дали сте му гледали трейлъра,но аз се скъсах от смях. Много хубава комедийка се очертава! biggrin.gif
Devil^Rose^^
Хора, дайте някакъв линк smile.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jun 22 2006, 22:45) *

Хора, дайте някакъв линк smile.gif

За филма на София ли?Той още не е излязъл-премиерата е към 20 юли ако не се лъжа. huh.gif
Иначе в темата за Новини,Теди беше дала линк към трейлъра biggrin2.gif

Едит-Ще е на 28 юли по последна иформация. biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ееее дали вече е излезнал филма на София някой знае ли нещо по въпроса?!
OTH_fenka
Ето тук е стараницата на филма John Tucker Must Die в imdb. Има и трейлър. Мисля че още не е излезнал. smile.gif
smithy
А за Чад разбрах , че се снима в ''Home Of The Brave'' некъв военен филм с 50 cent , Jessica Biel и Sam Jones III (Smallville 2001-2003).Ма само не разбрах кога излиза филма ...
born_4_you
И аз съм гледала Stay Alive. Като цяло е приличерн филм с донякъде изтъркан сюжет, но все пак ми хареса най-вече, защото участват София Буш и Франки Мюниц wub.gif
А John Tucker Must Diе мисля, че ще е страшна комедия...София е супер там доколкото може да се съди по трйлъра... smile.gif
lovely
Хмм...като се замисля и аз не съм гледала друг освен Чад в някъв друг филм....трябва да го направя !!! 4.gif
Menna
Клип,сниман зад кулисите от новия филм на София-'The Hitcher' smile.gif

http://s64.photobucket.com/albums/h182/oct...nt=MOV00436.flv
lemmy
Perfect Score с Bryan Greenberg ми е любимия филм на си4ки времена велик е напрао ме убива а Браян е жесток в него хаха 4.gif
lorrra
Аз пък чак днеска гледах 'A Cindarella Story" с Чад.Ми хареса ми,ама както се казва има и по-хубави.Но определено на Чад му отива повече ролята на баскетболист,отколкото на ръгбист smile.gif
ludoto_mimi
Тая седмица даваха по Диема някакъв филм с Бари Корбин(Уайти) - за някакви каубои беше и не го гледах. rolleyes.gif
seduction_55
В днешния епизод на Сабрина участваше моя любимец Купър.Много ми е сладък. smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(seduction_55 @ Aug 19 2006, 22:31) *

В днешния епизод на Сабрина участваше моя любимец Купър.Много ми е сладък. smile.gif

Аз го хванах накрая само - това той ли беше? Или съм се объкала. biggrin2.gif
seduction_55
да точно той беше.то и аз трудно го познах. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.