Хм, ако някой случайно е гледал филма Хиндемит, който се представя на публиката, посредством пътуващото лятно кино на Андрей Слабаков може би ще се сети за коя песен става въпрос. Имам предвид началната песен, която тръгва още с излизането на надписа Hindemith. Тя е една такава с цигулки или друг класически инструмент, но не е класика, а някакъв модерен стил, по-нататък във филма също я има - момента, когато двете семейства си обявяват война и се целят навън по време на барбекюто с едни пилета, звучи странно, но който го е гледал може би ще се сети, между другото пее я мъж. Тая песен веднъж я чух по някое радио за момент, ама не разбрах кое радио беше. Не можах да чуя и разбера много текста от песента, затова не мога да дам по-конкретно обяснение. На мен ми изглежда почти невъзможно откриването и тъй като филма е още нов и няма много подробности около него... Ако все пак някой се сети поне как се казва, ще съм крайно благодарна. worthy.gif
P.S. сега се сетих, че често се повтаряше нещо от рода на I could never be all right, ама не съм сигурна дали това се пее, така ми звучи и още нещо от рода на say what you say. Пробвах да потърся песента с тази част от текста, ама не я намирам unsure.gif