Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bring it on again
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Страници: 1, 2
fenka_lucas_i_brooke
Филма се казва Bring it on again и е за мажoретки!
ето малко снимки

а ето го и филма-торент е от датата
Bring it on again

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
zlat
Филмчео е готино ама Първата част....втората нещо не ми харесва Иначе 1-вата е много яка smile.gif
Life_is_a_Bitch
На мен и първата, и втората част на филма ми харесва. МНого е свежарски и интересен
divata_pe4urka
влекат я мажоретките явно хахахха
The Black Dragon
Втората част на Bring It On е пълен боклук, докато първа част е шедьовър!
Ralna
В тоя филм Беани е голяма паткаIPB Image
fenka_lucas_i_brooke
да гадна роля играе
divata_pe4urka
аз на първата част на филма страшно много се радвам...втората не съм я гледала, но сега си я дърпам да видя за каква глупост става на въпрос
fenka_lucas_i_brooke
тя в първата май не участва-налиconfused.gif
divata_pe4urka
не никой от първата не участва тук
fenka_lucas_i_brooke
че аз го гледах ама беше отдавна
divata_pe4urka
умопомрачително глупав филм!

ха и тази Ерика участва даже хахахахха
ludoto_mimi
Даааа... филма е изключително тъппп... ама аз съм най-прецакана, защото го гледах два пъти... усетих се чак накрая 16.gif Първата част е къде, къде по-добра. Да се надяваме, че следващите филми на Бетани ще са по-добри 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
Все от някаде трябва да се тръгне wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 10 2006, 04:24 PM) *

Все от някаде трябва да се тръгне wink.gif

Хахах, Бетани определено не е тръгнала от там. Участвала е само във отделни епизоди на сериали и Bring it on again е втората й от по-главните роля във филм. Първата е в Thinner (1996) по Стивън Кинг. Тук можете да видите всичките й участия.
Devil^Rose^^
Значи това са най-главните й роли ... а дано скоро я видим в главната роля на някое филмче biggrin.gif
А този - Thinner не го знаех huh.gif но щом е по Кинг значи си заслужава да се види
Nasi
Аз пробвах да го гледам този филм, но се отказах...изобщо не ми хареса. Първата част беше много по-добра.
seduction_55
Филма е голяма боза и не си струва да се гледа.А първа част е уникална.
OTH_fenka
Аз го гледах преди време и не ми хареса особено. Не съм гледала 1 част и не мога да кажа за нея. Сюжета на 2 част ми се стори някак си мн познат. Тва не е един от най-добрите филми на Бетани
Mrs.Ackles
На мен пък много ми хареса филмчето и Бетани беше супер сладка там! blush.gif Но съм гледала само първата част (аз даже незнаех, че има и втора 16.gif ), но ще я гледам и ще си кажа мнението! rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Знам че не е мястото тука,но вече има и 3 -та част,която според мен е най-добрата от 3-те!Тая втората я гледах само заради Бетани и честно този филм беше провал!
solenka
Преди малко го гледах. Ами имаше моменти, в които беше супер забавен. Първата част наистина беше по - яка. Дано третата също си я бива. Само едно нещо не можах да разбера. unsure.gif Защо я изписаха Джой Ленц, а не Бетани Джой Ленц? Нали така и е цялото име. rolleyes.gif
stanislava
Доколкото энам преди "One Tree Hill" Бетъни е иэполэвала Joy Lenz като сценично име
Във всичките и предишни проекти ще я срещнеш по тоэи начин,а в едно интервю Марк Шуон каэа,че в началото яко я е ебавал эа с т`ва`че си е сменила името 10.gif
seduction_55
Всъщност този филм е пълна боза,но трябваше да го изгледам още веднъж заради Бетани,щото първия път като го гледах не бях почнала още да гледам OTH и не я знаех.Та по темата-според мен много повече й отива роля на лошо момиче.Наистина е много сладка като се ядоса.Би трябвало повече такива роли да играе.
stanislava
То не е до ролята,а до таланта и тя определено го има
А эа филма си адски права-много е тъп и ако съм го иэгледала до края то е само и единствено эаради Бетъни biggrin2.gif
DaniEl
И на мен не ми хареса този филм,но все пак го изгледах само и единствено заради Бетани 4.gif Много си я обичам нея и ми беше интересно да я видя в друга светлена.На мен ми хареса другия филм с неино участие Thinner ,но там има малка ролия.Е все пак е някакво начало дано в бъдеще ни зарадва с по-добри ролий smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(DaniEl @ Aug 25 2006, 00:15) *

На мен ми хареса другия филм с неино участие Thinner

Тва беше един ужас по Стивън Кинг - "Проклятието" или нещо такова, а Джой играе дъщерята на главния герой, нали така беше? smile.gif
DaniEl
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 25 2006, 11:47) *

QUOTE(DaniEl @ Aug 25 2006, 00:15) *

На мен ми хареса другия филм с неино участие Thinner

Тва беше един ужас по Стивън Кинг - "Проклятието" или нещо такова, а Джой играе дъщерята на главния герой, нали така беше? smile.gif

Да така е ,но не бих го нарекал точно ужас по скоро трилър wink.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(DaniEl @ Aug 25 2006, 20:15) *

Да така е ,но не бих го нарекал точно ужас по скоро трилър

E, да ама се води като ужас! smile.gif Поне така мисля, въпреки, че филма не ми беше нито страшен нито интересен... rolleyes.gif
Natali
Ето още няколко снимки от филма
Първа
Втора
Трета
Четвърта
Пета
Шеста
Седма
Осма
Credit: http://nathan.hollywood.com/
Summer
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 10 2006, 13:39) *

Втората част на Bring It On е пълен боклук, докато първа част е шедьовър!

Напълно съм съгласна. Аз втория филм не го изгледах целия, защото ми втръсна на 20-тата минута и не съжалявам - личеше си че ще е тъпичък.
siska
Да съгласна съм в4ера гледах 3-те 4асти Bring it on, Bring it on again и Bring it on all or nothing и 4естно да ви кайа третата е най-яката, а втората е пълен боклук Бетани е готина там смисал вън6ния жид де ама ина4е филма за ни6то нестава... smile.gif
Mrs.Ackles
Аз пък не мога да намеря втората част... unsure.gif Може ли ако някой има да ми даде линк? rolleyes.gif Иначе скоро гледах третата и ми хареса! 4.gif
Natali
Аз пък чак сега разбирам, че това било поредица. Единствено съм гледала е Bring it on all or nothing .....сладурско филмче е 3.gif
seduction_55
QUOTE(siska @ Aug 28 2006, 15:07) *

4естно да ви кайа третата е най-яката
Напълно съм съгласна 4.gif
Menna
Честно казано не знам какво го хвалите този филм(и прилежащите му продължения). 16.gif biggrin2.gif
За мен е пълна боза и загуба на време.Единственото нещо,което ме накара да държа бутона Play включен беше присъствието на Бетъни.Много добре изглеждаше между другото. happy.gif
seduction_55
Русичка много повече й отива.Много по сладка е. smile.gif
^^HeLa^^
филма определено не впечатлява с особено интересен сценарий, но все пак заради участието на Бетани го изгледах.
Bloody_Tears
(^^HeLa^^ @ Oct 29 2006, 12:57) *

филма определено не впечатлява с особено интересен сценарий, но все пак заради участието на Бетани го изгледах.

И аз така! biggrin2.gif
bo7evka
цялата поредица на този филм е много хубава не бях забелязала, че Бетъни участва и сега не си я спомням но сугрно се е справила добре smile.gif сега смятам до го гледам пак biggrin.gif
ALeX4e7y^
Филма е мнага як и там тя е мнага хубава biggrin.gif
devon
Филмчету не е кой знай какво но определено не е и боза.До някаква степен е интересну не само заради Бетъни,която си е изиграла ролята перфектно.
an14ka
и аз мисля че филма не е перфектен,но е интересен и забавен,
а Бетани просто е перфектна там,едно че изглежда супер,пък и просто си влиза в ролята перфектно 4.gif страшно мн ме кефи smile.gif
ani4ka_89
В сравнение с първия филм - Bring it on - този не е нищо особено, но пък в него се вижда колко е талантлива Бетъни заради разликата между Хейли и Марни.
qwe123
Много готино филмче smile.gif Не съм гледала първата част обаче това е много сладко tongue.gif
Mr. Winchester
Мм сиг. няма да е интересен щом е за мажоретки tongue.gif но ще го гледам заради Бетани
haley_james_scott18
Филма го тегля в момента гледсала съм едно и ми хареса, защото и аз самата съм мажоретка но ме интерсува това....Бетъни добър персонаж ли е във филма или не защото не ми прилича на добра..... unsure.gif unsure.gif
siska
Ами да, не е добра даже е и малко тъпичка wink.gif абе само външния й вид ми харесва, ролята не е кой знае какво. smile.gif
leyton_oth
мен ми харесват и 4те 4асти . А за тази с Бентани тя е мн н мн сладка но игра гадна роля ... не и приляга... smile.gif
FintiFlushka
Не бях забелязала че участва,но заради нея ще го гледам пак smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.