Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
eL
Brooke & Lucas

Любими моменти:
Season 1Season 2Season 3

I wanna be with you
I love you
The letters

Видеоклипове:
Lovefool
Your Winter
Shake
A Lonely September
Let Love In
I Must Quit You

Саундтрак:

Графики:
Rescue you
Brooke&Lucas
Their first night
Their declaration
Their destination
Their farewell

Sophia Bush & Chad Michael Murray:

Favourite momentsThe looks of loveThe kisses of love

Фенове:
1. fenka_lucas_i_brooke
2. seduction_55
3. DesiTo
4. Brooke 92^
5. stanislava
6. james towel keeper
7. orhideya
8. scandalous_girl
9. Menna
10. Nasi
11. ^HiLaRy_DuFF
12. ~●R@Li●~
13. sophia__
14. ~Bruk~
15. mirka
16. ava_89
17. Tutor_Girl
18. ^^HeLa^^
19. sydney
20. brooke'n'lucas
21. {`BrukaS`}
22. DeSeRt^RoSe
23. la_belle_helene88
25.BrOOke&LuCaS
26.CiNdEreLLa``
27.bledpoet
28.kaari_love
29. mapuu
30. ^mileto^
31. PlaMeN VolleY - PlaMeN
32.Haley_James_Scott
33.ISskri4Ka
34. Sway
35.CraZy`HoT`SexY`F
36.**SoPhIa**
37. AnGelChe
38.Brucas_Forever
39.sladuranka
40. SeMiNi
41.qwe123
42.desitoo_91
43.Brookie
44.klopesss
45.Snejito
46. WorZy
47.`BruKas`
48.renito818
49.nad3too
50.dorito8809
51.emma_r
52.naleyforevar
53.cheerfuL-f
54.Nathan & Haley fenka
55. ::Brooke::Davis::
56.kelly_93
57.tedito93
58. ~Chεεry~
59. brooke_scott
60.brooke_23
61.machester_united
62.VeRonICa^^
63.black1wolf
64.Snejito
65.Brookie
66.Jivitu
67.zuzito
68.nemios
69.gabiafrodita
70.TuxChYyY
71 NeLyTka

by Menna

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
mirka
Хехе! smile.gif За да не променяме темата за Лейтън на тема за Брукас biggrin2.gif Ами какво да кажа-любимата ми двойка wub.gif Дано да останат до края заедно.Пък и откакто гледах 14 епизод се съмнявам,че ще се разделят! wink.gif Определено са много влюбени 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
мерси за готината темичка!имаше нужда! 4.gif

Каквмо да кажа по темата?!Освен че обожавам тези двама сладури!Просто са много сладки като двойка!Много си отиват!Пък и може да нямат много общи неща но нали знаете че противоположностите се привличат! 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2bye[1].gif
James towel keeper
Много са готини!!! И на мен са ми любимци след Нейли! Но са сладури и половина много ги харесвам!!! 4.gif 4.gif 4.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jane
Сладури са, но по отделно повече ми харесват 18.gif
RoXXy_
сорих, малко Оff
уау, shocking.gif на къде е тръгнал света...бях с впечатление , че Peyton Sawyer не одобряваш много много
Lucas being with Broooooke...и все пак добро решение от твоя страна 15.gif

а иначе за 2мата, се чудя дали щяха сички толкова да ги харесват, ако не се бяха женили...според мен им а доста голямо значение, че са били и в реалния живот заедно, и сега като са и в сериала и тва го прави за някои хора по-интересен...хм.. wink.gif

shocking.gif за 5 минути ве4е 12365 мнения, хах
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 10:59 PM) *

Брук и Лукас дълго чакана темичка ... 4.gif 4.gif Според мен са супер сладка двойка ...

Ели,кефиш!!! 4.gif 4.gif 4.gif Мерси за темичката 10.gif
За тях мога да пиша с часове,но засега ще се огранича само с пускането на някои любими момента 10.gif

http://www.brookeandlucas.net/

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Пак се поулях 16.gif

RoXXy_-вярно е,че това,че са били заедно в реалния живот е от значение,но все пак и сега не са заедно и въпреки това си ги искам заедно в сериала10.gif
James towel keeper
Не мисля, че това, че са били женени е от значение! smile.gif
Те просто са невероятни персонажи - забавни и готини, и според мен много си подхождат smile.gif Ние харесваме характерите на БРУК и ЛУКАС biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
ей представете си!ми те щом сега пак снимат серий!уеееее Чад и София може да се съберат!това ще е много готино налиconfused.gif?
James towel keeper
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 9 2006, 11:19 PM) *

ей представете си!ми те щом сега пак снимат серий!уеееее Чад и София може да се съберат!това ще е много готино налиconfused.gif?

Да ще бъде супер, и дано да стане!!! Въпреки че четох, че София се била чувствала ужасно наранена и не би могла да прости нещо такова на Чад. А за това какво е направил Чад - доколкото разбрах, отново biggrin2.gif , той и е изневерил с Парис Хилтън докато са снимали Тhe House of wax. blink.gif Верно, че тай Парис Хилтън е сигурно мъжка мечта, ама момчета тая е пълна крава - ужасно ГРОЗНА е 16.gif

А за София четох в Хей Клуб, че била засичана в компанията на Джейк Гиленхал (След утрешния ден) все по често, като двамата се оправдавали, че е заради кучето на Джейк, което София много обикнала.

Незнам до колко е вярно това, в ХАЙ винаги изопачават нещата wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
ееее стига де!Чад се излага!Пфу!И София също!Я да си се взимат пак двамата!както във филма му прости да му прости и сега и готово! 4.gif
eL
QUOTE(RoXXy_ @ Feb 9 2006, 11:10 PM) *

сорих, малко Оff
уау, shocking.gif на къде е тръгнал света...бях с впечатление , че Peyton Sawyer не одобряваш много много Lucas being with Broooooke...и все пак добро решение от твоя страна 15.gif
shocking.gif за 5 минути ве4е 12365 мнения, хах

heheh happy.gif с вашата манипулация нищо чудно скоро да стана Брукас фен 4.gif На всички които си мислят че не ги харесвам сега ще им докажа обратното :

ЛЮБИМИ МОМЕНТИ :

Брук : My dad got that job.

Лукас : Brooke, that’s great.

IPB Image

Брук : It’s in California. We’re moving next week. I don't wanna go.

What’re we gonna do?

Лукас : I’m the guy for you. I know we’re just part-time, that’s cool. You know, do whatever, have your fun. But one of these nights, you’re gonna realise it: I’m the guy for you, Brooke Davis.

IPB Image

You'll see.

Брук : You can’t control love, you know? Your mom and Keith. You’re worried about their relationship right?

Лукас : Right.

IPB Image

Брук : They’ll be okay. People that are meant to be together always find their way in the end.

Брук : …You did this for me?

Лукас : I wasn’t ready to lose you yet.

Лукас : So, you, gonna stay or what?

Брук : Yeah, of course. Oh, I wasn't ready to be lost. Thank you.

IPB Image

Брук : I missed you, Lucas Scott.

IPB Image

Лукас : And, I missed you too, pretty girl.

Брук : Okay. I’m sorry. It’s just that you’re the first really great guy that I’ve ever dated and that really scares me because I never gave a rat’s ass before, okay? But I do now.

IPB Image

Лукас : That’s good, because I give a rats ass about you too ...

Лукас : You know how much I care about you, Anna? Because I do. But there’s somebody else. And she’s a part of my history that… came before you… and I’ve been lying to myself about the way I feel about her… and I need to see her tonight. 'Cause I feel like she’s slipping away. I’m sorry… Anna

IPB Image

п.с. ще направя 2 мнения щот' моментите са мн дълги ... да не разводняваме 1вата начална страничка 4.gif
RoXXy_ и аз се хванах за главата ... егати бързото дето върви тая темичка smile.gif))
fenka_lucas_i_brooke
Еееееее това беше супер Ели!Мерси 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
eL
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 9 2006, 11:41 PM) *

Еееееее това беше супер Ели!Мерси 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Моля моля biggrin2.gif ... обаче още не съм свършила happy.gif 10.gif :

Брук : What I wanted? I wanted you to fight for me!

IPB Image

I wanted you to say there is no one else that you could ever be with and that you would rather be alone than without me. I wanted the Lucas Scott from the beach that night; telling the world that he’s the one for me.

Лукас : How was I supposed to know that?

Брук : ...You just are.

Лукас : … I wanna be with you, Brooke.

IPB Image

Брук : What?

Лукас : I’m sorry. I know we’re friends… it’s just how I feel.

Брук : What about Peyton’s stuff?

Лукас : I keep that stuff as a reminder of how badly I screwed up things. With you. To remind myself, if I ever get a second chance,… I’d never let you go again.

Брук : There are eighty two letters in here. And, hey're all addressed to you. I wrote them all this summer, one a day but I never sent them because I was afraid.

Лукас : Brooke I ........

IPB Image

Брук : I was afraid of getting my heart broken again. Like before. 'Cause you hurt me so bad, and, I was afraid to be vulnerable and I was afraid of you and the way that you make me feel. And I know that doesn't matter now after what I did, but I just thought you should know. This is how I spent my summer, Luke ... wanting you. I was just too scared to admit it.

Лукас : Brooke! I'm sorry. What you did with Chris ... it's okay.

Брук : It's not! It can't be. It's too much to forgive.

Лукас : Well that's too bad, because I forgive you.

Брук : You can't!

Лукас : I just did. So, you're gonna just have to deal with it. I'm the guy for you Brooke Davis and I know I hurt you last time we were together, but ...

Брук : I love you.

Лукас : I love you too ... pretty girl.

4.gif 4.gif 4.gif
Mar4eto
Ели(надявам се да може така да ти викам huh.gif ) адски много мерси,супер супер сладички моменти на най супер супер сладичката двойка 4.gif 10 Х 4.gif
eL
QUOTE(Mar4eto @ Feb 9 2006, 11:57 PM) *

Ели(надявам се да може така да ти викам huh.gif ) адски много мерси,супер супер сладички моменти на най супер супер сладичката двойка 4.gif 10 Х 4.gif

няма никакъв проблем ... най-официално ви позволявам на всички да ми викате Ели първо защото докато изпишете Peyton Sawyer има да се пулите 2 часа ... да ви кажа и аз бая зор видях докато науча да си пиша потребителското име 16.gif 18.gif Само да не се объркам че говорите за биологичната майка на Пейт ... тогава може и Елица да влезе в употреба happy.gif ... Хах малко Оfftopic ама карай ... наложи ми се blush.gif
Ще го компенсирам със снимчици от вчерашния епизод rolleyes.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
rusi4kata^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 11:33 PM) *

с вашата манипулация нищо чудно скоро да стана Брукас фен 4.gif

Ааааааа,ЕЛИ ,не ни предавай...кво ще правим без теб cry.gif няма кой да ни пресъздава хубавите моменти и още куп неща shocking.gif ти си си за нас 15.gif Ей,Брукас фенове,долу ръцете от нащо Ели happy.gif 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
ееее Ели сичко е страшно мерси много!И за снимките и за ....абе за всичко! 4.gif
Menna
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 10 2006, 12:19 AM) *

Ей,Брукас фенове,долу ръцете от нащо Ели happy.gif 10.gif

Тук при нас всички са добре дошли,никой не връщаме bigarmhug.gif 18.gif
Ели,благодаря за снимчиците!!! worthy.gif worthy.gif

Моменти от първите прехвърчащи искри между тях 10.gif Интересно дали тогава е започнала и връзката между Чад и София
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 10 2006, 12:19 AM) *

Ааааааа,ЕЛИ ,не ни предавай...кво ще правим без теб 1crying[1].gif няма кой да ни пресъздава хубавите моменти и още куп неща shocking.gif ти си си за нас 15.gif Ей,Брукас фенове,долу ръцете от нащо Ели happy.gif 10.gif

Aха и аз не я давам...
с вашата манипулация нищо чудно скоро да стана Брукас фен

Еллл по-полека успокой се ,ди6ай дълбоко ..хаха 4е ти бе6е най-върлият фен на Лейтън 18.gif ....но ти си знае6 де wink.gif ...ли4но за мен Брукас са сладки но дотам...без никакво колебание подкрепям Лейтън FOREVER ...
ludoto_mimi
Споко, няма да я дадем без бой Елито. 18.gif 12.gif

ПС: сега е момента някой да сложи това човече. 18.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 10 2006, 08:49 PM) *

ПС: сега е момента някой да сложи това човече. 18.gif

Хихи,да.Трябва да обединим лагерите! go_team.gif

И все пак още малко снимков материал с цел 36_6_4[1].gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Ейй аз дето съм най лудата фенка на Брукас(е базикам се 100% има о6те много..) о6те не съм писала тука..!Ми незнам какво да кажа то кво ли не изписах по най разли4ни теми...ами за мен те винаги 6те са си № 1!!!!Супер красиви,забавни сладки..динами4ни страхотни ,невероятни...ох просто БРУКАС FoRev3r 4.gif
James towel keeper
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 09:33 PM) *

Ейй аз дето съм най лудата фенка на Брукас(е базикам се 100% има о6те много..) о6те не съм писала тука..!Ми незнам какво да кажа то кво ли не изписах по най разли4ни теми...ами за мен те винаги 6те са си № 1!!!!Супер красиви,забавни сладки..динами4ни страхотни ,невероятни...ох просто БРУКАС FoRev3r 4.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

10x Даре за снимчиците!!! 10.gif Май вече си постнала снимки от всичките им моменти заедно laugh.gif Продължавай в същия дух!
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 09:33 PM) *

Супер красиви,забавни сладки..динами4ни страхотни ,невероятни...ох просто БРУКАС FoRev3r 4.gif

4.gif 4.gif Това да се чува!!!

Вили,има още много непоказани,като този например 10.gif 10.gif
IPB Image
^Mim0zKa^
QUOTE(Menna @ Feb 10 2006, 09:38 PM) *

IPB Image

Ваа тоя момент между другото супер много го оби4ам..толкова бяха сладки и нежни там..и сега с тая снимка направо ме разтопи сладурано.... 10.gif
Menna
Малко порция целувки 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Aaaaa Menna оби4амм те!Мерси много за тея снимки....охх стра6ни са просто,невероятни,уникални...!Направо незнам тея Брукас са ми такава слабост 4е...мале,мале! 3.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Feb 10 2006, 09:38 PM) *

IPB Image

мерси много на всички за снимките!но тази не мога да се сетя от кога е?!някой ще ми каже ли unsure.gif blush.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 11 2006, 02:32 AM) *

мерси много на всички за снимките!но тази не мога да се сетя от кога е?!някой ще ми каже ли unsure.gif blush.gif

3 сезон 7 епизод - поредицата от странни сънища 18.gif
eL
Като стана въпрос за целувчици тези са просто разбиващи 3.gif :

IPB Image

IPB Image

хммм обичам тази сцена wub.gif :

IPB Image

ето и малко от 2ри сезон :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

то това мойто "малко" винаги като го кажа и гледайте какво се получава 16.gif happy.gif ....
James towel keeper
4.gif 4.gif МЕРСИ МНОГО!!!!!!!!! СТРАХОТНИ СНИМКИ НА СТРАХОТНИ ХОРА!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif
~Bruk~
blush.gif OOO blush.gif blush.gif blush.gif Това са ми просто любимата двойка wub.gif wub.gif Още от 1 сезон много си ги харесвам rolleyes.gif rolleyes.gif Просто според мен има голяма химия между тях 4.gif 4.gif ииии мерси на всички за банери снимки worthy.gif Просто са невероятни rolleyes.gif
scandalous_girl
Обичам ги тях двамата! Просто са супер заедно и винаги като ги гледам(веселите моменти) настроението ми се оправя. Много често се връщам в началото на сериала,за да си припомня какво беше преди между тях и как започна всичко. Чудя се как може да са толкова сладки заедно и толкова много да си подхождат. А за всички снимки,които бяха пуснати мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 11 2006, 02:55 PM) *

IPB Image

IPB Image

Ели,ето защо си те обичам тебе! bigarmhug.gif
Мерси за снимчиците,особено тези двете са ми от страшно любим момент! 3.gif

Видео клипчетата вече ги има в съседната папка,но реших тук да съберем всички Брукас клипове правени от нас 10.gif Малко излишно,но да се намирам на работа(не че си нямам друга) 18.gif

Nasi-
Brooke & Lucas - If You Are Not The One by Daniel Bedingfield
Lucas-Brooke
Brucas,Naley
Lucas & Haley-Brooke & Nathan - The Reason by Hoobastank
Payton & Lucas & Brooke - Bihind These Hazel Eyes by Кelly Clarckson

~Bruk~-
Brucas
Brucas
Brucas

Menna-
Lucas-Brooke(Jennifer Lopez - Hold You Down).rar
Lucas-Brooke(Mastilo - Vij me pak).rar
Lucas-Brooke(Susie Suh - Petrified to Be God-like).rar
Brucas-"Untold" by Pete Francis
Brucas-"One"-U2
Brucas-"She's the one"-Robbie Wiliams

И за да не слагам още глупости ще се компенсирам с това:
3.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
James towel keeper
Мерси Даре!!!! Няма какво да кажа - СУПЕР!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
James towel keeper
Eто едно мое клипче:

http://www.megaupload.com/?d=5UFCS7AM
_HriS_TinA_
QUOTE(James towel keeper @ Feb 14 2006, 11:14 AM) *

Eто едно мое клипче:

http://www.megaupload.com/?d=5UFCS7AM

Мммммм гледах го много е сладко 4.gif 4.gif 4.gif супер си се справила а тези страни4ните кадри съ6то добре си се вързват абе воб6те много ми хареса wink.gif ...бтв дай път към него в темата за клип4ета ако иска6 rolleyes.gif
James towel keeper
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 14 2006, 03:45 PM) *

Мммммм гледах го много е сладко 4.gif 4.gif 4.gif супер си се справила а тези страни4ните кадри съ6то добре си се вързват абе воб6те много ми хареса wink.gif ...бтв дай път към него в темата за клип4ета ако иска6 rolleyes.gif

Благодаря ти blush.gif
Menna
Виленце,видеото е страхотно. 3.gif Аз съм забравила да го добавя 16.gif 16.gif

Така,в другата папка забелязах отзивче от рода,че нашите хора,не си говорели с очи 9.gif 9.gif
Малко снимков материал за да се докаже точно обратното 10.gif

IPB Image

IPB Image

inlove.gif inlove.gif inlove.gif Тук погледите между тях говорят сами за себе си
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Тук направо си казваше как иска да я схруска,както бисквитката преди това 18.gif

IPB Image
Но от нейния поглед съдя,че тя нямаше да има нищо против 10.gif

Тук излязоха като приятели,но нещо приятелството е на по-заден план като гледам 3.gif 3.gif
IPB Image

IPB Image

Когато не е до нея......
IPB Image

И когато е до нея.....
IPB Image

Какво ли значи Лукас за Брук?
"Какво да избера?Дизайнерските колекции, съпроводени с бляскава кариера и още много възможности за развитие или пък......?"
IPB Image

"Вече знам какво ще избера...."
IPB Image

"Това ще бъде Лукас и нищо друго не е от значение!"
IPB Image
Devil^Rose^^
Империята отвръща на удара 15.gif
Много хубави моменти 4.gif .... но не е същото blush.gif поне според мен icon_peace.gif
^Mim0zKa^
Menna....простоо незнам нямам думиии,ти си варха...то4но тези моменти които си подрбала са супер яки и показват 4е Брукас не само се разбират с погледи а и между тях има истинска вразка,любов и страдат когато са дале4 един от друг!
ЛЮБОВ....какво да кажа ! wub.gif
James towel keeper
Даре, ти си THE BEST!!!! 4.gif Определено между Брук и Лукас има ХИМИЯ!!!! И то такава, че дори госпожата ми по .. химия.. няма да я обясни!!! Казвам ви - родени един за друг!!! 10.gif 4.gif rolleyes.gif
eL
Дари 13.gif страхотни снимчици biggrin2.gif Само че моята идея за погледите беше малко по-различна 10.gif ... не беше изтълкувана съвсем точно ... нищо happy.gif . Реакцията ти обаче беше мигновенна 8.gif 4.gif
~Bruk~
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif blush.gif Леле 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif Даре- хиляди благодарности 4.gif Инче- клипа е суперски 4.gif 4.gif worthy.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 15 2006, 09:19 PM) *

Реакцията ти обаче беше мигновенна 8.gif 4.gif

18.gif 18.gif 18.gif Както каза Devil^Rose^^ "Империята отвръща на удара"!
Знам,че не беше точно такава идеята,но използвах повода за да постна тук някои Б/Л моментчета rolleyes.gif rolleyes.gif
Да ви питам нещо,като фен на Брукас пък нещо не мога да се сетя 16.gif 16.gif Сцената под дъжда Лукас каза,че е два пъти се е излагал с такива речи и двата пъти е било с Брук,превъртях си сериите,но нещо не открих,кога е била предишната такава реч? unsure.gif

IPB Image
James towel keeper
QUOTE(Menna @ Feb 15 2006, 09:42 PM) *

18.gif 18.gif 18.gif Както каза Devil^Rose^^ "Империята отвръща на удара"!
Знам,че не беше точно такава идеята,но използвах повода за да постна тук някои Б/Л моментчета rolleyes.gif rolleyes.gif
Да ви питам нещо,като фен на Брукас пък нещо не мога да се сетя 16.gif 16.gif Сцената под дъжда Лукас каза,че е два пъти се е излагал с такива речи и двата пъти е било с Брук,превъртях си сериите,но нещо не открих,кога е била предишната такава реч? unsure.gif

IPB Image

Ами и аз не се сещам.. Може би когато и каза че я обича, когато тя заминаваше.. Но наистина и аз се опитах да си спомня, и не се сещам... 16.gif
eL
QUOTE(Menna @ Feb 15 2006, 09:42 PM) *

Както каза Devil^Rose^^ "Империята отвръща на удара"!

хехе 18.gif няма лошо Дарчо ... възхищавам се на ентусиазма ти biggrin2.gif
Ами и аз не се сещам.. Може би когато и каза че я обича, когато тя заминаваше.. Но наистина и аз се опитах да си спомня, и не се сещам... 16.gif

Хммм ... аз си мисля друго ... защото нали Люк каза нещо от сорта на : имал съм 2 излагащи речи в живота си , и 2те докато бях с теб ... т.е. когато й призна че я обича в края на 2ри сезон те не бяха заедно rolleyes.gif ...затова се сетих за 1 сценка от първи сезон - излагацията в магазина когато Деб ги спипа да си копуват сметана и презервативи ... хах 18.gif ама тогава нямаше реч, по скоро неловко мълчание happy.gif
Пък сега като се замисля Вили ... сори ... май си права blush.gif - може да е имал предвид самата реч да се е отнасяла за БРУК ... не е задължително да е бил с нея 16.gif biggrin2.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 15 2006, 11:39 PM) *

ама тогава нямаше реч, по скоро неловко мълчание happy.gif

Аз тогава много се учудих,защото той така се притесни,че все едно си купуваше наркотици blink.gif 18.gif 18.gif
IPB Image

IPB Image
CyberChick
Добре де, аз ли съм нещо предубедена заради раздялата на актьорите............ но очаквах невероятни прояви на любов в The Wind That Blew My Heart Away след като гледах промото. Признавам си доста бях разочарова от сцената с Брук и Лукас..... той сякаш не беше там пред нея, не говореше на нея, не я гледаше в очите, и с този дъжд, сякаш й се караше с това любовно обяснение 19.gif ........ пък и то не беше кой знае какво. Хайде де, според мен можеха да го измислят много по-добре.
Дали на актьорите им е трудно "да се правят" на влюбени или сцената не беше избарана blink.gif В този ред на мисли, само като погледна Нейли и ми спира дъха....... невероятни актьори са Джеймс и Бетани - едва ли е много лесно да пресъздаваш така любов. Само като погледна Нейтън и се разнежвам wub.gif . Брук и Лукас са ми любимците, но нещо определено не е наред, според мен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.