Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
^Mim0zKa^
Еми нормАЛНО е според мен след тежка раздяла с лубимият 4овек да ти е трудно да играе6 луд влубен в него....макар 4е аз мисля 4е те са професианалисти и се справят 4удесно !А относно сцената в дъжда незнам на мен много ми хареса как я изиграха, бе6е много истиснко и хубаво!
eL
QUOTE(CyberChick @ Feb 20 2006, 05:46 PM) *

Признавам си доста бях разочарова от сцената с Брук и Лукас..... той сякаш не беше там пред нея, не говореше на нея, не я гледаше в очите, и с този дъжд, сякаш й се караше с това любовно обяснение 19.gif ........ пък и то не беше кой знае какво. Хайде де, според мен можеха да го измислят много по-добре.

За мен си беше перфектно 8.gif ... този дъжд, мократа косичка на Брук 3.gif ... А сцената с кавгата беше толкова реална и емоционална че превъртах няколко пъти да й се насладя отново и отново. София е страхотна актриса , докато му се караше ми идваше да й изкрещя : По спокойно бе момиче 14.gif , на горкия Лукас му бере душицата вече 18.gif а за Чад - нямам думи направо wub.gif .. На този човек всичко му се отдава да изиграе 10.gif biggrin2.gif ... Не мисля че раздялата им се отразява на играта пък и от друга страна като погледнем реално ... нищо не зависи от тях happy.gif ... каквото кажат сценаристите - туй то biggrin.gif
п.с. каквото и да е - малко респект да имаме, сигурно хич не им е лесно и на 2мата dry.gif .... като не ви харесва има лесно - Lucas goes to Peyton 15.gif
Devil^Rose^^
Скъпи Брукас фенове rolleyes.gif интересно ми дали ако Чад и София не бяха женени щяхте да ги харесвате също толкова колкото и сега. Примерно ако Чад и Бетани бяха двойка в истинския живот 18.gif (каква двойка само shocking.gif ) btw има и фенове на тях двамата 16.gif нямаше ли да искате да са заедно и на екрана huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 20 2006, 07:33 PM) *

QUOTE(CyberChick @ Feb 20 2006, 05:46 PM) *

Признавам си доста бях разочарова от сцената с Брук и Лукас..... той сякаш не беше там пред нея, не говореше на нея, не я гледаше в очите, и с този дъжд, сякаш й се караше с това любовно обяснение 19.gif ........ пък и то не беше кой знае какво. Хайде де, според мен можеха да го измислят много по-добре.

За мен си беше перфектно 8.gif ... този дъжд, мократа косичка на Брук 3.gif ... А сцената с кавгата беше толкова реална и емоционална че превъртах няколко пъти да й се насладя отново и отново. София е страхотна актриса , докато му се караше ми идваше да й изкрещя : По спокойно бе момиче 14.gif , на горкия Лукас му бере душицата вече 18.gif а за Чад - нямам думи направо wub.gif .. На този човек всичко му се отдава да изиграе 10.gif biggrin2.gif ... Не мисля че раздялата им се отразява на играта пък и от друга страна като погледнем реално ... нищо не зависи от тях happy.gif ... каквото кажат сценаристите - туй то biggrin.gif
п.с. каквото и да е - малко респект да имаме, сигурно хич не им е лесно и на 2мата dry.gif .... като не ви харесва има лесно - Lucas goes to Peyton 15.gif

Много ми харесва тоя момент!Направо се разтапям като го гледам!Искам ги винаги да са заедно,дори в реалния живот!!!Много са ми сладки!Въпреки че и с Пейт са си сладури,но сега искам Брук и Лукас!!!
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 21 2006, 05:49 PM) *

Скъпи Брукас фенове rolleyes.gif интересно ми дали ако Чад и София не бяха женени щяхте да ги харесвате също толкова колкото и сега. Примерно ако Чад и Бетани бяха двойка в истинския живот 18.gif (каква двойка само shocking.gif ) btw има и фенове на тях двамата 16.gif нямаше ли да искате да са заедно и на екрана huh.gif

Хм..4ад и Бетъни може би си отиват...но определено София и Лукас водят съсъ светлинни години напред!И да 100000000% съм сигурна 4е пак 6тяха да са ми любимата двойка просто за един за друг бе хора...това е !При4ините са безброй и аз безброй пъти съм ги казвала няма други като тях БРУКАС FOREVER!!! 4.gif
Summer
Страшно сладки са заедно! Постоянно се карат за нещо - било то малко или голямо, но накрай пак са заедно и са щастливи. На мен лично повече ми харесват Брук и Лукас, отколкото Пейтън и Лукас (нищо против Пейтън нямам). А и в самите сцени си личи, че между София и Чад има нещо...химия както се казва.
scandalous_girl
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 21 2006, 05:49 PM) *

Аз съм убедена,че и да не бяха женени(разведени вече) щях да да ги харесвам по същия начин,защото те не бяха заедно,когато за първи път ги видях в любовна сцена(как звучи само). А колкото до Чад и Бетани-да,щяха да са хубава двоика,но все пак Брукас- № 1 !!!
Menna
QUOTE(scandalous_girl @ Feb 21 2006, 10:22 PM) *

но все пак Брукас- № 1 !!!

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

IPB Image
rusi4kata^

като не ви харесва има лесно - Lucas goes to Peyton 15.gif

ХаХаха,Ели,направо ги разби бе душа 15.gif 18.gif шапка ти свалям... 4.gif 10.gif
Menna
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 22 2006, 04:00 PM) *

като не ви харесва има лесно - Lucas goes to Peyton 15.gif

ХаХаха,Ели,направо ги разби бе душа 15.gif 18.gif шапка ти свалям... 4.gif 10.gif

9.gif Ало,Лейтъновци,долу ръцете 18.gif 18.gif

Като стана дума за професионалисти,ей на това му казвам истински професионалист.На Чад никак не му е лесно от толкова разсейки и все около едно място му шарят очите 18.gif 18.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Тук уж му стана неудобно и тръгна да си закрива очите,но погледа пак е натам 18.gif
IPB Image

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
хахах много весели снимки!мерси Меnna!!! 4.gif
eL
HAhaHAhahha 18.gif 18.gif кви снимки си изнамерила бе Дари ... направо ме застреля 16.gif ВЕЛИКИ СА 8.gif Тоя Чад бил голям палавник значиии bigwink[1].gif 10.gif
James towel keeper
Ааааа laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ти ме разби бе Даре!!!! 18.gif Хаха, ми то Чадчо наистина бил голям палавник biggrin.gif
Хахах.... много им се радвам на Брукас, имат страхотни моменти, благодаля ти, че сподели тези снимки с нас! rolleyes.gif 4.gif 10.gif
James towel keeper
Айде аз да не се мина.... biggrin2.gif Една порция Чад/София и Брукас smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
megyto
Ххахаха адските снимчици 10хххх особено тези на Menna--- 4.gif
^Mim0zKa^
Хахахах 6аре6ти о4и4ки има мом4ето ся кво да напрайм....мерси за снимките и на двете ви!Между другото и аз да бях до 4АД сигурно 6тях да зяпна като.....няма6е да можете да ми отлепите устата от земята хахахах smile.gif
megyto
Oops...........сори ако съм обидила някой blush.gif сички снимки са страхотни просто тези дето ги качна Menna са маниашки mrgreen[1].gif
Jordan
Аааааааа 3.gif Даре, Вили, нямам думи, тея снимки са повече от страхотни. Голямо БЛАГОДАРЯ и от мен 4.gif
Nasi
Супер снимки.

Ето малко съвсем нови на София:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
От ТРЛ с Хилари:
IPB Image

Това ми е любимо:
IPB Image
IPB Image

дано не се повтарят.
Devil^Rose^^
Nasi голямо МЕРСИ за снимките worthy.gif София е толкова очарователна rolleyes.gif а първото банерче е страшно happy.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 24 2006, 06:41 PM) *

IPB Image

Наси,нали знаеш колко си те обичам bigarmhug.gif
Снимките са божествени,особено това банерче 10.gif
Вили,мерси и за твойте снимки 4.gif 4.gif 4.gif
Сега попаднах на една снимка на Брук и Лукас и най-вероятно ще е от някой следваща серия wacko.gif
Може би,когато се разделят sad.gif
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Добре може ли да е такава сладурана!Мерси за снимките Наси!
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Feb 24 2006, 07:21 PM) *

QUOTE(Nasi @ Feb 24 2006, 06:41 PM) *

IPB Image

Наси,нали знаеш колко си те обичам bigarmhug.gif
Снимките са божествени,особено това банерче 10.gif
Вили,мерси и за твойте снимки 4.gif 4.gif 4.gif
Сега попаднах на една снимка на Брук и Лукас и най-вероятно ще е от някой следваща серия wacko.gif
IPB Image

ще се разделятconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifА не не не не не не не!!!!!Не може така!Не давам! 9.gif 9.gif 9.gif Не искам! sad.gif
Devil^Rose^^

IPB Image

Аз си мисля че тази снимка е от 1 сезон точно след като скъсаха и Лукас я гонеше и й се извиняваше, точно излизаха от салона ...
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 24 2006, 08:36 PM) *

IPB Image

Аз си мисля че тази снимка е от 1 сезон точно след като скъсаха и Лукас я гонеше и й се извиняваше, точно излизаха от салона ...

Да,сега проверих,оттам е снимката 16.gif 16.gif 16.gif

Заплес съм,какво да говорим 18.gif
IPB Image

fenka_lukas_i_peitan,сигурно е,че Брук ще скъса с него в 18 епизод,поне така пише в спойлерите.Искрено се надявам това да е някаква моментна случка и накрая отново да са заедно 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Да се надяваме да са заедно пак!Най ще е хубаво така:
Хейли и Нейтън
Брук и Лукас
Пейтън и Джейк
~Bruk~
Оле Даре- първите снимки просто 18.gif 18.gif 4.gif 3.gif Не невероятни са biggrin.gif Иначе Вио, Наси - снимките са много яки също мерси wink.gif
^Mim0zKa^
Мале Nasi стра6ни снимки...и банер4етата са супер яки..дори се 4удя дали да не си крадна някое....хм biggrin.gif А Menna мила...тази сним4ица е от 1 сезон то4но когато разбарха 4е Брук е бременна и Лукас там иска6е да говорят ама тя се го реже6е...и така!КАрай и аз сам голем заплес smile.gif
Brooke
Здравейте!Като новак във форума реших първо да пиша за любимците ми,а това са Лукас и Брук.Според мен са страхотна двойка,обожавам да ги гледам заедно и едни от любимите ми сцени са точно с тях двамата. blush.gif
По напред в темата прочетох,че не можете да се сетите кои са 2-та пъти в които Лукас е държал излагащи се речи пред Брук.Единия момент е сцената със дъжда,а според мен другия е 3 сезон 9 епизод когато Лукас прощава на Брук изневярата и и казва че я обича.Също може да има предвид и момента на плажа когато и казва за първи път "аз съм мъжът за теб,Брук Дейвис".И третия ми вариант е 2 сезон накрая когато тя си заминава.
И последно за сега само ще добява по въпроса дали щяхме да ги харесваме толкова много като двойка,ако не бяха двойка в живота.Ами аз съм пример за това,защото ги обожавах още преди да знам ,че са били женени.Просто малко късно разбрах за това и много съжелявам,че вече не са заедно. mad.gif
Mimi
Брук и Лукас са супер сладка двойка. smile.gif 10х за снимките. smile.gif
RoXXy_
уф не знам какво ми стана, ама като гледах едни снимки на Чад и София и направо ми стана гадно че са се разделили...вижте само, толкова са готини ohmy.gif как може да се разделят mad.gif

едит : АААА ААА никви снимки !!!! изтормозих се ве4е !!! 14.gif 19.gif вие си ги знаете !
^Mim0zKa^
М да RoxXy и на мен ми е много гадну 4е са се разделили тва бе6е най яката звездна двойка sad.gifСамо 4е не6то не ми отваря снимките нито една.. sad.gifможе ли некакво линк4е кам тях ...за6тото много искам да ги видя..но ако има някакъв проблем недей smile.gif
An4eTo
уф не знам какво ми стана, ама като гледах едни снимки на Чад и София и направо ми стана гадно че са се разделили...вижте само, толкова са готини как може да се разделят

Дам много е гадно найстина ,но за това си е виновен Чад dry.gif колкото и да го харесвам много гадно е постъпил като е изневерил на София mad.gif и до колкото разбрах с Парис 16.gif не че има голямо значение с коя и е изневерил лошото е че въобще го е направил sad.gif
elli
4естно казано в на4алото не ги одобрявах като двоика........но сега....след вси4ко което са преживяли и след вс което си казаха колко се оби4ат и как не могат един без друг smile.gif 4.gif ...мн 6те ме е яд ако се разделят!! а то всъ6ност така 6те стане 4е да се разделят 19.gif
Loshka
На мен пък ми се иска да вярвам, че няма да ги разделят... Поне във филма. sad.gif Сигурно им е много трудно на София и Чад да играят влюбени гълъбчета, след като в реалността не им вървят особено отношенията. Ама никога не е късно... София може да намери сили в себе си и да му прости.
IPB Image
IPB Image
pool^babygirl
Аз пък се надявам One Tree Hill да ги събере...и да искат и да не искат веднъж щом ги е събрал филма защо да не ги събере пак. А относно Парис за изневярата - то ще да е било в оная сцена от филма дет изгасят светлините в къщата 18.gif 18.gif 18.gif
An4eTo
относно Парис за изневярата - то ще да е било в оная сцена от филма дет изгасят светлините в къщата

Абе незнам аз за това се чудя.Миналата година по MTV гледах как снимат "Къщата на восъка" от Австралия ,и София беше постоянно до Чад ,даже тогава дадоха как Чад организира страшно романтична вечер за него и София и тогава и предложи брак и тя прие blush.gif ,кога успя да и изневери с оная Парис dry.gif
sydney
незнам кога е успял да й изневери,но се надявам да се оправят нещата между тях защото са много сладки заедно blush.gif 36_1_41.gif
Loshka
Наскоро бях чела, че май нещата на добре са тръгнали... rolleyes.gif Да стискаме палци!
sydney
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 08:57 PM) *

Наскоро бях чела, че май нещата на добре са тръгнали... rolleyes.gif Да стискаме палци!

можем само да се надяваме rolleyes.gif
Loshka
А представете си, ако се оправят, какви хубави дечица ще си народят. biggrin2.gif При такива гени... Няма как да са други!
Jordan
да бе!За тва София иска да анулира брака си с него huh.gif
Loshka
QUOTE(Jordan @ Mar 5 2006, 09:02 PM) *

да бе!За тва София иска да анулира брака си с него huh.gif

Ами информацията е била грешна тогава. dry.gif Ама... Разбирам я донякъде... Точно с Парис да й изневери... 9.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:06 PM) *

dry.gif Ама... Разбирам я донякъде... Точно с Парис да й изневери... 9.gif

И да не беше с Парис изневярата си е изневяра 14.gif
Nasi
и аз Парис не я понясам. Дано все пак покрай Три Хил се разберат. И аз четох за анулиране. wacko.gif
An4eTo
И да не беше с Парис изневярата си е изневяра

Напълно съм съгласна dry.gif
sydney
и аз не я понасям Парис 14.gif мнопго ме дразни и се надявам да не успее да развали брака на София и Чад 16.gif
Loshka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 5 2006, 09:15 PM) *

И да не беше с Парис изневярата си е изневяра 14.gif

О, несъмнено, но тая Парис е ужасна... Много ме дразни каква е позьорка. Да не говорим, че София е в 100000 по-хубава от нея. Чад трябва да е бил до-о-оста пиян... unsure.gif
An4eTo
100%е бил пиян няма друго обяснеие 18.gif
sydney
QUOTE(An4eTo @ Mar 5 2006, 09:33 PM) *

100%е бил пиян няма друго обяснеие 18.gif

да притова трябва да е бил много ама много фиркан 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.