Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
scandalous_girl
Хей,тези са ми откраднали идеята! Миналото лято направих същото на плажа,но вечерта заваля дъжд и го изтри. Иначе снимката е супер! smile.gif
Menna
QUOTE(scandalous_girl @ Apr 25 2006, 10:47 PM) *

Хей,тези са ми откраднали идеята! Миналото лято направих същото на плажа,но вечерта заваля дъжд и го изтри. Иначе снимката е супер! smile.gif

Хихи,какво да се прави феновете на Брукас сме опасна работа! biggrin2.gif biggrin2.gif
Brooke
В сряда е последния епизод от 3 сезон,а имам лошото предчувствие,че хич няма да свърши добре.Както изглежда има опасност наште сладури да се разделят,заради чувствата на Пейтън.Донякъде знам,че това няма да стане и ,че Лукас обича Брук ,а не Пейтън,но защо изобщо намесват отново чувствата на Пейтън.До сега ни караха да си мислим,че тя обича Джейк и за една серия тотално промениха нещата.Страх ме е да не са замислили да разделят Брук и Лукас,те са толкова сладки и така съм свикнала да са заедно.Дано не ни направят лоша изненада точно сега,когато бяхме сигурни,че ще си останат заедно до края.
mirka
100% съм сигурна,че краят на епизода ще е свързан с Брук,Люк и Пейтън и ще е адски объркан.Ще свърши така,че няма да разберем коя е избрал.Офф,не ми се чака цял 4 сезон,за да разбера какво ще се случи с Брукас wacko.gif
^Mim0zKa^
Ааааа сладури няма никаква история с Парис бе...Тва е само измислица на жълтата преса,ни6то не се е слу4ило между тях wink.gifВсе пак 4ад и София се оби4аха много не може просто ей така докато той снима филм да си легне с тая кобила... smile.gifИ ся с цялото си нахалство пак да трагне с някаква...Кендзи.Разделили са се поради някаква друга при4ина,тяхна си smile.gifВсе пак не можем да знаем вси4ко smile.gif
mirka
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 30 2006, 12:01 AM) *

Все пак 4ад и София се оби4аха много не може просто ей така докато той снима филм да си легне с тая кобила... smile.gif

18.gif
Добре,де,те са се запознали на снимките на ОТХ и веднага са се оженили?!? huh.gif
^Mim0zKa^
Да запознали са се на снимките но не са се оженили веднага.Мисля 4е 2005 година ,но незнам кои месец то4но....абе горе долу преди 7,8 месеца smile.gifНо сега са разведени.... sad.gif
pool^babygirl
Мисля, че се бяха оженили през април и след 5 месеца се развеждат,но не съм особено сигурна...и все пак е около година от сватбата им
Valeto
И аз много се притеснява, заради тия истории с Пейтън! Не ми се иска да се събират, Люк и Брук са толкова сладки, че.. sad.gif
Някой всъщност има ли 100%-ва информация дали всъщност ще останат заедно или не?
Пък ще е много нелогично, ако се разделят, заради Пейтън, при положение, че и двамата се обичат! unsure.gif
Just_do_it
Много искам Брук и Лукас да останат заедно.Съмнява ме за един епизод Лукас да реши,че обича Пейтън и дано да не стане така.Големи сладури са Брук и Лукас и хич няма да ми се понрави да се разделят... sad.gif
Devil_Wish
Мен лично, не ме кефят като двойка изобщо sick1.gif незн какво толкова виждате в тях. Разбирам поне малко да си подхождаха външно или вътрешно, ама НЕ!!!
^Mim0zKa^
Хахахаха та те са създадени един за друг...ти ми разправя6 4е не си подхождали ван6но и ватре6но...хахах сме6но smile.gifТакава красива и сплутена двойка другаде няма smile.gifМаи си сбъркал не6то хората biggrin.gif или серияла незнам smile.gifИ плюс това..ако толкова ти се повра6та от тях кво прай6 в тая темаconfused.gif
smile.gif
sydney
QUOTE(^Mim0zKa^ @ May 3 2006, 05:40 PM) *

Хахахаха та те са създадени един за друг...ти ми разправя6 4е не си подхождали ван6но и ватре6но...хахах сме6но smile.gifТакава красива и сплутена двойка другаде няма smile.gifМаи си сбъркал не6то хората biggrin.gif или серияла незнам smile.gifИ плюс това..ако толкова ти се повра6та от тях кво прай6 в тая темаconfused.gif
smile.gif

съгласна съм с теб 4.gif 4.gif 4.gif те са създадени един за друг blush.gif blush.gif на който не му харесва негов си проблем happy.gif
megyto
Напьлно ви подкрепям BROOKAS FOREVER go_team.gif 1sun[1].gif
Devil_Wish
QUOTE(^Mim0zKa^ @ May 3 2006, 05:40 PM) *

И плюс това..ако толкова ти се повра6та от тях кво прай6 в тая темаconfused.gif
smile.gif

Е, що за тъп въпрос!?! 16.gif Според теб к'во мога да правя тук, много ясно, че изказвам отицателното си мнение за любимата ти двойка. Все пак точно заради т'ва има толкова много теми за този сериал, за да се види кой какво харесва и нехаресва. Ако нещо не те кефи т'ва, твой проблем. Все пак не съм длъжна да се споделям мнението ти нали?!?

П.С. Нищо лично, разбира се!!! smile.gif
Mimi
Брук и Лукас са супер двойка и супер много си подхождат.Brookas foerever. wink.gif
James towel keeper
Съгласна съм с вас!!!!!!!

БРУК И ЛУКАС
ВИНАГИ И ЗАВИНАГИ

В последния епизод се получи малко неприятно, но съм сигурна че ако има 4 сезон нещата ще се оправят!!!!!!!! Защото Лукас е сигурен, че я обича, а и тя него....... Те са супер сладки и съм сигурна че любовта ще надделее.... wub.gif
sydney
изглежда че повечето тук сме за Брук и Лукас inlove.gif inlove.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(James towel keeper @ May 5 2006, 17:57) *

БРУК И ЛУКАС
ВИНАГИ И ЗАВИНАГИ

Звучи странно. huh.gif Това си е запазена марка на Нейли
James towel keeper
Дам, ама аз го използвам не в смисъл на цитат - а просто, че искам да са зеедно винаги и завинаги 10.gif

Ето малко снимки:

тук беше мннн забавно!!! 18.gif
IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
http://www.onetreehillcentral.org/media/gr...lpapers/012.jpg

БРУКАС FOREVER!!!
fenka_lucas_i_brooke
IPB Image

IPB Image

http://people.freenet.de/damnhotpics12/sop...83aq%5B1%5D.jpg

IPB Image

http://www.sophiabushweb.com/gallery/data/media/50/007.jpg

IPB Image

IPB Image

IPB Image

гледайте кви са сладуриииии 10.gif
eL
Много готини снимки Жаки rolleyes.gif
За фенчетата на Чад и София намерих доста интересни интервюта с тях ...
Доста старички са, но заслужават да се видят :
на София :
http://www.youtube.com/watch?v=HmS8EA27FkU...h=Sophia%20Bush
Това е точно по-времето когато са тръгнали, още са давали 1ви сезон по WB ... може да се види съвсем ясно колко МнОого е била хлътнала по него ... нон стоп приказваше за тях 2мата 18.gif Даже се издаде че вече живеели заедно happy.gif ХАхах Умрях да се хиля когато водящия видя снимката на колата, която Чад й е подарил за рожденния ден и той й каза : Знаеш ли? Той май те харесва 18.gif 18.gif И тя : Ми и аз го харесвам biggrin2.gif
http://www.youtube.com/watch?v=sU9IFeOGiNs...h=Sophia%20Bush
ето го и второто - тук пък разказва за кучетата им 18.gif Обичам го това момиче ... wub.gif голяма сладурана е bigwink[1].gif
На Чад :
http://chadmichaelmurray.fanhost.com/videos.php а тук има други интервюта, който иска може да си изтегли 4.gif

п.с. на София интервютата се гледат online smile.gif Обаче колата обаче е the BEST 3.gif - ето за любопитковците biggrin.gif :
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
ЕЕЕЕЕ Елинко мерси злато!Има и клипчетаааа супер!
^Mim0zKa^
Eли милинко страхотни са smile.gifЕй за тва те оби4ам толкова мнгоо и те уважавам smile.gifЛейтън фен....супер голям а постоянно намира6 някакви готини Брукас работки за нас.. smile.gifМерсииии {}
sydney
снимките са супер 10.gif 10.gif 10.gif многа са сладки Софито и чад blush.gif blush.gif супер са
lp^girl
IPB Image
ТУк са ми много сладки biggrin.gif
sydney
QUOTE(lp^girl @ May 7 2006, 18:49) *

IPB Image
ТУк са ми много сладки biggrin.gif

inlove.gif inlove.gif създадени са едн за друг blush.gif blush.gif
Brooke
Колко са ми сладки само.Така се разтроих като се караха в 22 епизод и направо щеь да заплача на момента,когато Брук пита Лукас защо не й се е обаждал и защо никога не я е допуснал в сърцето си,беше мн тъжно.А накрая като танцуваха бяха толкова сладички.Отивам пак да си ги гледам.И дано повече да не се карат така,че направо 5.gif
ludoto_tedi
Жакито пойска аватарчета тук има много http://www.geocities.com/starrydreams812/icons1.html
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Тединко! blush.gif blush.gif blush.gif
lp^girl
Вчера сканирах едни малко старички статиики от хай клуб за Чад и София.Реших да го постна.
Чад

Чад и София(за свадбата им)
Devil^Rose^^
QUOTE(lp^girl @ May 12 2006, 17:03) *

Вчера сканирах едни малко старички статиики от хай клуб за Чад и София.Реших да го постна.
Чад

Чад и София(за свадбата им)

18.gif Мерси ! wink.gif Аз тия неща не съм ги виждала по простата причина че не си купувам Хай Клуб biggrin2.gif
Значи на първото са писали One Three Hill 16.gif тц тц ... поне като пишат нещо да е като хората dry.gif
А на второто като по чудо са изписали правилно името "комедията Оne Tree Hill" .... но не го ли водят драмичка, а не комедия huh.gif ... и също това дето Чад е казал 18.gif 16.gif еми мой човек не си си направил правилно сметката и Софито не те одобри като съпруг и сега те търпи в ОТХ 10.gif
James towel keeper
Мерси за инфото!!! 4.gif
Дам и аз не чета Хай Клуб, защото не само пишат глупости, но както забелязвате и грешат имена здраво biggrin2.gif
Определено мечтите на Чад и София са се прецакали сега, но се надявам, че още има някаква надежда.... rolleyes.gif Иначе това One THree Hill ме разби от всякъде 18.gif
<Radost>
Честно казано, мен не ме интересува много какви са Чад и София в истинския живот, дали са заедно, дали се обичат.Със сигурност не са същите по характер.Затова на мен ми харесват героите - Лукас и Брук, искам те да са заедно и да се обичат.

IPB ImageIPB Image
Valeto
4.gif Направо ми олекна като изгледах последния епизод и като видях, че в крайна сметка не се разделят! worthy.gif biggrin2.gif 10.gif
James towel keeper
QUOTE(Valeto @ May 14 2006, 01:00) *

4.gif Направо ми олекна като изгледах последния епизод и като видях, че в крайна сметка не се разделят! worthy.gif biggrin2.gif 10.gif

Абсолютно....
И въпреки, че не се разбра точно дали се разделят или не, стана ясно, че Лукас обича нея, а не Пейтън 10.gif Което е добре, и означава, че Люк ще продължи да се бори за нея....
Само че вече незнам какво ще се случи с Пейтън blink.gif Но ми е все тая - важното е да има Брукас!!! 4.gif 4.gif 4.gif
<Radost>
Само не ми стана ясно защо на сватбата Лукас каза на Пейтън, че е много хубава или нещо подобно, и то как го каза...
ludoto_tedi
ето за фенчетата на София няколко нови нейни снимки:
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Лелелеееее Тедиииииииииииииии искам да те нацелувам едно хубаво!Супер сааааааааааааааа!Мерси!Има я Линдзи Лоън!Това от някакво модно ревю ли са?!Мерси много!Цункам си те!
^Mim0zKa^
Ейййййй Тедиии направо ми изпълни ду6и4ката мила...мале София е направоо нямам думие... бахти яката..стра6но красива...напрао..уникална smile.gif
Nasi
WOW
Страхотни снимки!!!
София е невероятна!!!

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(<Radost> @ May 14 2006, 18:43) *

Само не ми стана ясно защо на сватбата Лукас каза на Пейтън, че е много хубава или нещо подобно, и то как го каза...

Oчевидно защото Пейтъм беше много красива и той е човек все пак, колкото и да обича Брук не може да си затвори очите, а и жеста беше страшно мил, дори и да беше само приятелски. Макарче според мен си беше чист намек от страна на сценаристите, нали трябва да се чудим какво точно е значел.
Теди браво за снимките wink.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Ейй Теди снимките са страшни много ама много мерси blush.gif 4.gif 4.gif
ludoto_tedi
а не аз оставам без думи .......или само една КРАСОТА:
IPB Image
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(ludoto_tedi @ May 19 2006, 22:38) *

а не аз оставам без думи .......или само една КРАСОТА:

Присъединявам се към теб Тедка........ просто и аз оставам безмълвна адски е красива....... shocking.gif shocking.gif
scandalous_girl
Благодаря ти,Теди! Аз обожавам София,а ти винаги ни даряваш с нейни невероятни снимки! Продължавай все така,че аз съм от тези с малкото време,които не се ровят много в сайтове и не търсят нови снимки.
ludoto_tedi
заповядайте още една дозичка снимки на Софито
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

Сладурана biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
Baba_Qga^
Страхотно снимки!!! Мерси мнооого!
GaRgAmElKa
не просто брук е мн магнети4на!теди мерси за снимките worthy.gif мн са яки 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.