Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
^Mim0zKa^
QUOTE(Nasi @ Mar 27 2006, 11:26 PM) *

QUOTE(Menna @ Mar 28 2006, 12:22 AM) *

Nasi, нали знаеш колко си ги обичам тези двамцата? inlove.gif
Който каквото ще да си говори,но те са невероятни заедно! 3.gif Щастливи са,обичат се и съм убедена ,че ще останат заедно,въпреки всичко(няма да ни разочароват с някакви мимолетни драми). biggrin2.gif
По темата за спойлери,наистина се губи тръпката от филма,но какво да се прави...пустото му любопитство! 16.gif blush.gif

така
съгласна съм. 4.gif 4.gif 4.gif
Виж ги само wub.gif wub.gif wub.gif

IPB Image

Ох....гледам ги и се разтапям...толкова са сладки,невероятни......влюбени... ! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
BROOKAS IS THE BEST! Brookas forever!
angel_mm
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 28 2006, 10:15 PM) *

Ох....гледам ги и се разтапям...толкова са сладки,невероятни......влюбени... ! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Такива са си сладки До Небето НО винаги ще се намери една ПЕЙТЪН която да им развали удоволствието да са заедно.
Какво стана в последната серия УЖ всичко беше вече наред и Пейтън какво?
Сети се да каже на лукас че го Обича sick1.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(angel_mm @ Mar 28 2006, 10:23 PM) *

QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 28 2006, 10:15 PM) *

Такива са си сладки До Небето НО винаги ще се намери една ПЕЙТЪН която да им развали удоволствието да са заедно.
Какво стана в последната серия УЖ всичко беше вече наред и Пейтън какво?
Сети се да каже на лукас че го Обича sick1.gif

Еми аз съм си за Брукас обаче сигурно му го каза,защото мислеше че нещо ще й се случи,пък и в такъв момент човек не мисли какво казвам,по-скоро казва това което чувства! happy.gif
mirka
Оф,ето я въпросната снимка 16.gif biggrin.gif blush.gif
IPB Image
А колкото до Пейтън,ако я нямаше нея щеще да е адски сладникаво blush.gif Звучи тъпо,но предпочитам сега да се разделят, за да стане малко по-интересно.Е,накрая и да се съберат,де 10.gif Ще видим какво ще стане след около 6 4аса smile.gif
^Mim0zKa^
Хахаха незнам кво 6те праят,6те струват ама накрая ги искам заедно то4но както трябва те са един за друг smile.gifМога да ги гледам с 4асове...и пак няма да ми омразнат
G0o0o0o0o BrookaS smile.gif
Eli_Baby
Еми и според мен квото и да става ся,дори да се разделят или нещо такова накрая ще си бъдат двамката 4.gif Те просто са си родени един за друг happy.gif
Summer
Страхотни са, най-вече защото са страшно различни и се допълват взаимно. Надявам се да останат заедно...
Electrum
Брукас са супер сладури,но според мен не за всичко между тях е виновна Пейтън..даже мисля че бих постъпила по същия начин ако знам че мога да умра и особено ако човека,който обичам е до мен..дано само да не стане нещо и двамата да се разделят пак wub.gif дано до края на филма ни радват заедно 4.gif
Menna
С всеки следващ епизод ги обичам все повече и повече тези двамата! inlove.gif
Сигурно вече го повтарям за стотен път,но са невероятни заедно и връзката им постоянно търпи развитие и става все по-силна.Не смятам,че така лесно ще ги разделят! biggrin2.gif

Да......Лукас обича Брук:
Lucas:Because I do (love you) Peyton, but it's ok because umm..theres..this..other girl,
I mean you might know her, her names Brooke Davis & I am Completely in love with her!

"I'll try again .....with Brooke" -Това определено ме изненада много приятно. 3.gif Аз очаквах,че ще пише Дан или Кийт или нещо свързано с тях,но когато Хейли каза,че Брук е била в списъка му ме зарадва невероятно много. biggrin2.gif

А тази сцена се нареди сред най-най-любимите ми:inlove.gif
Lucas: Hey Pretty Girl!
Brooke: Hey, I was gonna sleep in my car, but I heard a noise, and I think it was a bear or something
Lucas: (laughs) Where were you parked?
Brooke: Right ..Out..side here!

IPB Image
Lucas: Well, Have I told you how much I love you today?
Brooke: Not Really.

IPB Image
Lucas: Well I do, and even wen I don't tell you, it means alot to me when you're there,it... means everything!
Brooke:I am here, we both are!

IPB Image
Lucas: I know, it's good been here especially with you!
IPB Image
Brooke: I wish it was me, I know that’s horrible and I know that’s selfish, but I watched you rescue Peyton & you told me you rescued Dan, and sometimes I just wish you could rescue me.

IPB Image
Lucas: From what?
Brooke: From all of it.
Lucas: Ok then,I will … But if you, promise to rescue me back!
Brooke: I promise!

IPB Image

Go Brucas go_team.gif
Nasi
Go Brucas go_team.gif

4.gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
Найстина този момент беше страхотен. 4.gif
Loshka
Мен ме довърши този момент, тогава заревах съвсем като малко дете. smile.gif Сладурчетата... В началото въобще не очаквах толкова силна връзка да имат. Ама пък и Брук се промени много от първия сезон... rolleyes.gif IPB Image
angel_mm
QUOTE(Loshka @ Apr 2 2006, 01:42 PM) *

smile.gif Сладурчетата... В началото въобще не очаквах толкова силна връзка да имат. Ама пък и Брук се промени много от първия сезон... rolleyes.gif IPB Image

наистина е така не е онази уличница(с извинение) за която я представиха в първи сезон
Summer
Ето някои нещица, които намерих от едно сайтче посветено на Брукас и Нейли...тук
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Това е просто уникално, но давам линк, защото е доста големичко....напомня много неща
Loshka
Ааа shocking.gif , много са яки! 4.gif Когато ми омръзне тапета на петимата сладури, ще си сложа само Brookas. biggrin2.gif
Brooke
Колко са ми сладки! 4.gif
Толкова много се радвам ,че са заедно и се надявам да си остане така до края.Няма да понеса да ги гледам разделени.
Само Brооcas!!!!!!! worthy.gif worthy.gif
sydney
много са сладки Copy of wub.gif inlove.gif inlove.gif inlove.gifс всеки изминал епизод те стават все по-влюбени от преди inlove.gif
Loshka
QUOTE(sydney @ Apr 3 2006, 06:24 PM) *

много са сладки Copy of wub.gif inlove.gif inlove.gif inlove.gifс всеки изминал епизод те стават все по-влюбени от преди inlove.gif

За жалост, само във филма е така... sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Марги-ако може така да ти казвам-страшни са!Мерси адски много!
Mimi
Summer много благодаря за снимките.Супер са. smile.gif
sydney
QUOTE(Loshka @ Apr 3 2006, 06:34 PM) *

QUOTE(sydney @ Apr 3 2006, 06:24 PM) *

За жалост, само във филма е така... sad.gif

да за голямо съжаление е така sad.gif unsure.gif
m_alarm
Ето ви малко материал от една Лейтън фенка smile.gif
Дано ви харесат

IPB Image
IPB Image
Loshka
София е била разкошна на сватбата. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вярно си е!Тя по принцип си е разкошна happy.gif но на сватбата е била супер!много ми харесва роклята й!
sydney
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 7 2006, 11:04 AM) *

Вярно си е!Тя по принцип си е разкошна happy.gif но на сватбата е била супер!много ми харесва роклята й!

наистина тя винаги е разкошна smile.gif smile.gif но на сватбата е просто супер 4.gif 4.gif
RoXXy_
само на мен ли ми се стори, че в последния епизод нямаше Брук-Лукас сцени, въобще не ги дадоха shocking.gif .....имам чувството, че скоро ще се разделят... shocking.gif
striikar
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 15 2006, 01:11 PM) *

само на мен ли ми се стори, че в последния епизод нямаше Брук-Лукас сцени, въобще не ги дадоха shocking.gif .....имам чувството, че скоро ще се разделят... shocking.gif

четох в един форум по неофициална информация естествено smile.gif че след раздялата си в реалния живот двамата искали от режисиора постепено в следващите епизоди да ги разделят и във филма защото им било кофти да се прегръщат и да се натискат smile.gif сега до колко е вярно това незнам ,но преди няколко дни го прочетох в един форум за OTH ,и до някаде ми изглежда нормално да е така но незнам huh.gif
girl_from_hell
това и аз мога да го кажа, абе това ми беше надеждата преди ама вече не мисля така за 5 епизода нищо няма да им стане нали са професионлисти
fenka_lucas_i_brooke
Да наистина!Ще издържат малко!Все пак са любимци на толкова народ поне за феновете да го направят!
Menna
QUOTE(striikar @ Apr 15 2006, 08:31 PM) *

четох в един форум по неофициална информация естествено smile.gif че след раздялата си в реалния живот двамата искали от режисиора постепено в следващите епизоди да ги разделят и във филма защото им било кофти да се прегръщат и да се натискат smile.gif сега до колко е вярно това незнам ,но преди няколко дни го прочетох в един форум за OTH ,и до някаде ми изглежда нормално да е така но незнам huh.gif

Двамата са разделени от месец септември,което значи,че ако всичко това беше вярно,ние много отдавна щяхме да видим раздяла!!!

Рокси и аз забелязах това и много се подразних 14.gif ,но освен,че е възможно да са отрязали сцената в промото,също така е възможно в някой следващ епизод да го излъчат като кадър.

Две снимчици,които ми пълнят душата 3.gif :

IPB Image . IPB Image
^Mim0zKa^
М Даренце съгласна съм с теб smile.gifАко 6тяха да разделят Брукас 6тяха да го направят преди доста време .Охооо тези сним4ици не палнят само твоята ду6а....сладур4ета от класа smile.gif
Go0oo0 Brookas wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
мммм сладури!разтапям се като ги видя!
Brooke
Толкова много си ги обичкам и вече съм сигурна,че няма да ги разделят.Само да посмеят и 12.gif .
Жалко,че в 19 епизод не ги видяхме заедно ,но в 20 със сигурност трябва да ги видим,все пак трябва да видим как ще реагира Брук,когато разбере за болестта на Лукас.Ще е много тъжно unsure.gif
valenceto
Аз мисля че няма да се разделят.Както Лукас си каза винаги ще има чувства към Пейтън...Но Брукас преживяха толкова много...и не може просто да се пренебрегне.
Поне любовта в сериала остана да грее душиците на феновете им...
Malkata^^^
А някой има ли информация защо се разделят в реалния живот.И ако има да сподели.

Иначе са страхотна двойка не само във филма smile.gif
Valeto
Страхотна двойка са! 4.gif 3.gif Много са сладки, истинска наслада за окото! Аз сега започвам да гледам втори сезон и искрено се надявам те да се съберат и да си останат така до края. Просто страшно много ме кефят! happy.gif
Menna
Добре дошла Валя! 4.gif Със сигурност другите два сезона ще ти харесат много! 10.gif
Понеже идва края на сезона и се сетих за едно моментче от края на миналия сезон,пък и смятам,че не може да минем без него.Да не говорим,че на тези двамата не мога да им се нарадвам biggrin2.gif

Brooke: So I guess this is goodbye?
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Brooke: Tell me that was a goodbye kiss.
IPB Image

Lucas: I wanna be with you, Brooke.
IPB Image

Brooke: What?
IPB Image

Lucas: I’m sorry. I know we’re friends…it’s just how I feel.
IPB Image

Brooke: What about Peyton’s stuff?
IPB Image

Lucas: I keep that stuff as a reminder of how badly I screwed up things. With you. To remind myself, if I ever get a second chance,… I’d never let you go again.
IPB Image

Brooke: I don’t know what to say. I..…I gotta go.
IPB Image

Lucas: Brooke? You think you could ever..
IPB Image

Brooke:Lucas… I’m sorry. I,… I gotta go.Bye!
IPB Image

Lucas: Have a nice summer, Brooke.
IPB Image
Loshka
Oх, на това моментче беше голям рев... sad.gif
scandalous_girl
Този момент е един от любимите ми във филма. Чаках го още от първи сезон,когато Лукас и Брук се разделиха. Спомням си и колко плаках и сигурно съм го превъртала над 20 пъти,за да видя отново как Лукас най-накрая разкрива истинските си чувства. Точно тогава разбрах,че без общо бъдеще те двамата ще бъдат много нещастни. Какво друга мога да кажа, Брукас са една невероятна двойка, Brukas are the Best! biggrin.gif
Brooke
Как си го обичам този момент,въпреки че доста ме натъжава.ГЛедала съм го толкова много пъти ,че вече и движенията ,и думите и обстановката абе всичко запомних.Даже сега ще си гледам пак тази серия,че не съм я гледала одавна :Д.
^Mim0zKa^
Ейй това момент4е..просто... много хубаво smile.gifИ аз знайте ли от кога го 4аках...от 16,17,епизод нататък...като се появяваха Брук и Лукас на екрана и се залепях...да не изпусна не6то..хаха толкова далго 4аках Лукас да си признае 4е наистна я оби4а и да я целуне....и на този момент наистина се разтопих.. smile.gif
П.С Между другото..радвам се 4е има и други луди като мен дето си гледат епизодите по доста пъти като мен...за6тото аз определено съм побъркана...хаха по 100 пати си ги гледкам smile.gif
fresh_girl
i men te adski mn me kefat,mn sa sladi4kiiiii:D
fresh_girl
i men te adski mn me kefat,mn sa sladi4kiiiii:D
simpatqga
може ли да ми кажете дали са просто разделени или Ве4е са разведени
аз отскоро гледам сериала и нямам много информация за него.
girl_from_hell
разведени са и Chad си има нова любов
pool^babygirl
М да съвсем си е вярно,че са разделени със София и на всичкото отгоре сега е сгоден за тая Кензи Долтън или каквато беше там ей я
-> http://img270.imageshack.us/my.php?image=c...nziedalton2.jpg
забележете само неговия поглед колко безразличие показва към нея
А погледнете тоя поглед когато е към София
-> http://ggbit.info/gallery/displayimage.php?album=59&pos=44
E, сравнявайте 10.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ани така си е!Истинската любов отдалече се познава и тази Кензи определено не е ЛЮБОВТА на Чад!Мисля че се досещате коя е! happy.gif
James towel keeper
Малиииииии... тази Кензи е 14.gif И определено погледа на Чад въобще не идглежда щастлив....
Незнам дали има надежда, да стане нещо със София... Не ми се вярва тя да му прости за това с Парис Хилтън, но все пак винаги ще се надявам да се съберат, защото както и във Вероника Марс, така и тук е подходящ израза - " True Love Stories Never Have Endings". Абсолютно вярно! smile.gif
Qskata
Абе в reallife няма да се съберат но поне да останат заедно в сериала и да не става така че единия от двамата да се махне заради историйте между тях и да остави сериала защото няма да е същия .
А каква е историята с Парис Хилтън ?
Devil^Rose^^
Добре де можеше да изберете по равностойни снимки. То на едната е със затворени очи, издебнали са го човека пак. А другата е по- скоро на Брук и Лукас, следващата е друго нещо( но пак не се вижда погледа му) smile.gif
Menna
В крайна сметка не знаем как са стояли,как стоят и как ще стоят нещата между Чад и София.Не крия че съм голям неин фен,но тяхната раздяла в никакъв случай не ми пречи да се радвам на Брук и Лукас.Пък и едно е reallife,съвсем друго е сериала както каза Qskata.

И за да освежим темата попаднах на една маниашка снимка,свързана с Брук и Лукас: 3.gif
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.