^Mim0zKa^
Mar 28 2006, 22:15
angel_mm
Mar 28 2006, 22:23
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 28 2006, 10:15 PM)

Такива са си сладки До Небето НО винаги ще се намери една ПЕЙТЪН която да им развали удоволствието да са заедно.
Какво стана в последната серия УЖ всичко беше вече наред и Пейтън какво?
Сети се да каже на лукас че го Обича
fenka_lucas_i_brooke
Mar 29 2006, 05:38
QUOTE(angel_mm @ Mar 28 2006, 10:23 PM)

QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 28 2006, 10:15 PM)

Такива са си сладки До Небето НО винаги ще се намери една ПЕЙТЪН която да им развали удоволствието да са заедно.
Какво стана в последната серия УЖ всичко беше вече наред и Пейтън какво?
Сети се да каже на лукас че го Обича

Еми аз съм си за Брукас обаче сигурно му го каза,защото мислеше че нещо ще й се случи,пък и в такъв момент човек не мисли какво казвам,по-скоро казва това което чувства!
^Mim0zKa^
Mar 30 2006, 00:12
Хахаха незнам кво 6те праят,6те струват ама накрая ги искам заедно то4но както трябва те са един за друг

Мога да ги гледам с 4асове...и пак няма да ми омразнат
G0o0o0o0o BrookaS
Eli_Baby
Apr 1 2006, 11:15
Еми и според мен квото и да става ся,дори да се разделят или нещо такова накрая ще си бъдат двамката

Те просто са си родени един за друг
Страхотни са, най-вече защото са страшно различни и се допълват взаимно. Надявам се да останат заедно...
Electrum
Apr 2 2006, 12:42
Брукас са супер сладури,но според мен не за всичко между тях е виновна Пейтън..даже мисля че бих постъпила по същия начин ако знам че мога да умра и особено ако човека,който обичам е до мен..дано само да не стане нещо и двамата да се разделят пак

дано до края на филма ни радват заедно
С всеки следващ епизод ги обичам все повече и повече тези двамата!
Сигурно вече го повтарям за стотен път,но са невероятни заедно и връзката им постоянно търпи развитие и става все по-силна.Не смятам,че така лесно ще ги разделят!
Да......Лукас обича Брук:
Lucas:Because I do (love you) Peyton, but it's ok because umm..theres..this..other girl,
I mean you might know her, her names Brooke Davis & I am Completely in love with her! "I'll try again .....with Brooke" -Това определено ме изненада много приятно.

Аз очаквах,че ще пише Дан или Кийт или нещо свързано с тях,но когато Хейли каза,че Брук е била в списъка му ме зарадва невероятно много.
А тази сцена се нареди сред най-най-любимите ми:
Lucas: Hey Pretty Girl!
Brooke: Hey, I was gonna sleep in my car, but I heard a noise, and I think it was a bear or something
Lucas: (laughs) Where were you parked?
Brooke: Right ..Out..side here!

Lucas: Well, Have I told you how much I love you today?
Brooke: Not Really.

Lucas: Well I do, and even wen I don't tell you, it means alot to me when you're there,it... means everything!
Brooke:I am here, we both are!

Lucas: I know, it's good been here especially with you!

Brooke: I wish it was me, I know that’s horrible and I know that’s selfish, but I watched you rescue Peyton & you told me you rescued Dan, and sometimes I just wish you could rescue me.

Lucas: From what?
Brooke: From all of it.
Lucas: Ok then,I will … But if you, promise to rescue me back!
Brooke: I promise!
Go Brucas
Мен ме довърши този момент, тогава заревах съвсем като малко дете.
Сладурчетата... В началото въобще не очаквах толкова силна връзка да имат. Ама пък и Брук се промени много от първия сезон...
angel_mm
Apr 2 2006, 13:51
Ааа
, много са яки!
Когато ми омръзне тапета на петимата сладури, ще си сложа само Brookas.
Колко са ми сладки!
Толкова много се радвам ,че са заедно и се надявам да си остане така до края.Няма да понеса да ги гледам разделени.
Само Brооcas!!!!!!!
QUOTE(sydney @ Apr 3 2006, 06:24 PM)

За жалост, само във филма е така...
fenka_lucas_i_brooke
Apr 3 2006, 20:06
Марги-ако може така да ти казвам-страшни са!Мерси адски много!
Summer много благодаря за снимките.Супер са.
m_alarm
Apr 7 2006, 05:25
Ето ви малко материал от една Лейтън фенка
Дано ви харесат

София е била разкошна на сватбата.
fenka_lucas_i_brooke
Apr 7 2006, 10:04
Вярно си е!Тя по принцип си е разкошна

но на сватбата е била супер!много ми харесва роклята й!
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 7 2006, 11:04 AM)

Вярно си е!Тя по принцип си е разкошна

но на сватбата е била супер!много ми харесва роклята й!
наистина тя винаги е разкошна

но на сватбата е просто супер
RoXXy_
Apr 15 2006, 12:11
само на мен ли ми се стори, че в последния епизод нямаше Брук-Лукас сцени, въобще не ги дадоха

.....имам чувството, че скоро ще се разделят...
striikar
Apr 15 2006, 19:31
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 15 2006, 01:11 PM)

само на мен ли ми се стори, че в последния епизод нямаше Брук-Лукас сцени, въобще не ги дадоха

.....имам чувството, че скоро ще се разделят...

четох в един форум по неофициална информация естествено

че след раздялата си в реалния живот двамата искали от режисиора постепено в следващите епизоди да ги разделят и във филма защото им било кофти да се прегръщат и да се натискат

сега до колко е вярно това незнам ,но преди няколко дни го прочетох в един форум за OTH ,и до някаде ми изглежда нормално да е така но незнам
girl_from_hell
Apr 15 2006, 21:12
това и аз мога да го кажа, абе това ми беше надеждата преди ама вече не мисля така за 5 епизода нищо няма да им стане нали са професионлисти
fenka_lucas_i_brooke
Apr 15 2006, 22:02
Да наистина!Ще издържат малко!Все пак са любимци на толкова народ поне за феновете да го направят!
QUOTE(striikar @ Apr 15 2006, 08:31 PM)

четох в един форум по неофициална информация естествено

че след раздялата си в реалния живот двамата искали от режисиора постепено в следващите епизоди да ги разделят и във филма защото им било кофти да се прегръщат и да се натискат

сега до колко е вярно това незнам ,но преди няколко дни го прочетох в един форум за OTH ,и до някаде ми изглежда нормално да е така но незнам

Двамата са разделени от месец септември,което значи,че ако всичко това беше вярно,ние много отдавна щяхме да видим раздяла!!!
Рокси и аз забелязах това и много се подразних
,но освен,че е възможно да са отрязали сцената в промото,също така е възможно в някой следващ епизод да го излъчат като кадър.
Две снимчици,които ми пълнят душата
:
.
^Mim0zKa^
Apr 16 2006, 12:59
М Даренце съгласна съм с теб

Ако 6тяха да разделят Брукас 6тяха да го направят преди доста време .Охооо тези сним4ици не палнят само твоята ду6а....сладур4ета от класа

Go0oo0 Brookas
fenka_lucas_i_brooke
Apr 16 2006, 19:09
мммм сладури!разтапям се като ги видя!
Brooke
Apr 16 2006, 19:22
Толкова много си ги обичкам и вече съм сигурна,че няма да ги разделят.Само да посмеят и

.
Жалко,че в 19 епизод не ги видяхме заедно ,но в 20 със сигурност трябва да ги видим,все пак трябва да видим как ще реагира Брук,когато разбере за болестта на Лукас.Ще е много тъжно
valenceto
Apr 16 2006, 20:06
Аз мисля че няма да се разделят.Както Лукас си каза винаги ще има чувства към Пейтън...Но Брукас преживяха толкова много...и не може просто да се пренебрегне.
Поне любовта в сериала остана да грее душиците на феновете им...
Malkata^^^
Apr 16 2006, 22:28
А някой има ли информация защо се разделят в реалния живот.И ако има да сподели.
Иначе са страхотна двойка не само във филма
Valeto
Apr 17 2006, 08:47
Страхотна двойка са!
Много са сладки, истинска наслада за окото! Аз сега започвам да гледам втори сезон и искрено се надявам те да се съберат и да си останат така до края. Просто страшно много ме кефят!
Loshka
Apr 18 2006, 20:59
Oх, на това моментче беше голям рев...
scandalous_girl
Apr 18 2006, 21:08
Този момент е един от любимите ми във филма. Чаках го още от първи сезон,когато Лукас и Брук се разделиха. Спомням си и колко плаках и сигурно съм го превъртала над 20 пъти,за да видя отново как Лукас най-накрая разкрива истинските си чувства. Точно тогава разбрах,че без общо бъдеще те двамата ще бъдат много нещастни. Какво друга мога да кажа, Брукас са една невероятна двойка, Brukas are the Best!
Brooke
Apr 18 2006, 21:20
Как си го обичам този момент,въпреки че доста ме натъжава.ГЛедала съм го толкова много пъти ,че вече и движенията ,и думите и обстановката абе всичко запомних.Даже сега ще си гледам пак тази серия,че не съм я гледала одавна :Д.
^Mim0zKa^
Apr 18 2006, 21:48
Ейй това момент4е..просто... много хубаво

И аз знайте ли от кога го 4аках...от 16,17,епизод нататък...като се появяваха Брук и Лукас на екрана и се залепях...да не изпусна не6то..хаха толкова далго 4аках Лукас да си признае 4е наистна я оби4а и да я целуне....и на този момент наистина се разтопих..

П.С Между другото..радвам се 4е има и други луди като мен дето си гледат епизодите по доста пъти като мен...за6тото аз определено съм побъркана...хаха по 100 пати си ги гледкам
fresh_girl
Apr 19 2006, 17:04
i men te adski mn me kefat,mn sa sladi4kiiiii:D
fresh_girl
Apr 19 2006, 17:04
i men te adski mn me kefat,mn sa sladi4kiiiii:D
simpatqga
Apr 24 2006, 14:03
може ли да ми кажете дали са просто разделени или Ве4е са разведени
аз отскоро гледам сериала и нямам много информация за него.
girl_from_hell
Apr 24 2006, 14:04
разведени са и Chad си има нова любов
pool^babygirl
Apr 25 2006, 17:24
М да съвсем си е вярно,че са разделени със София и на всичкото отгоре сега е сгоден за тая Кензи Долтън или каквато беше там ей я
->
http://img270.imageshack.us/my.php?image=c...nziedalton2.jpgзабележете само неговия поглед колко безразличие показва към нея
А погледнете тоя поглед когато е към София
->
http://ggbit.info/gallery/displayimage.php?album=59&pos=44 E, сравнявайте
fenka_lucas_i_brooke
Apr 25 2006, 19:12
Ани така си е!Истинската любов отдалече се познава и тази Кензи определено не е ЛЮБОВТА на Чад!Мисля че се досещате коя е!
James towel keeper
Apr 25 2006, 19:28
Малиииииии... тази Кензи е

И определено погледа на Чад въобще не идглежда щастлив....
Незнам дали има надежда, да стане нещо със София... Не ми се вярва тя да му прости за това с Парис Хилтън, но все пак винаги ще се надявам да се съберат, защото както и във Вероника Марс, така и тук е подходящ израза - " True Love Stories Never Have Endings". Абсолютно вярно!
Qskata
Apr 25 2006, 20:52
Абе в reallife няма да се съберат но поне да останат заедно в сериала и да не става така че единия от двамата да се махне заради историйте между тях и да остави сериала защото няма да е същия .
А каква е историята с Парис Хилтън ?
Devil^Rose^^
Apr 25 2006, 21:00
Добре де можеше да изберете по равностойни снимки. То на едната е със затворени очи, издебнали са го човека пак. А другата е по- скоро на Брук и Лукас, следващата е друго нещо( но пак не се вижда погледа му)
В крайна сметка не знаем как са стояли,как стоят и как ще стоят нещата между Чад и София.Не крия че съм голям неин фен,но тяхната раздяла в никакъв случай не ми пречи да се радвам на Брук и Лукас.Пък и едно е reallife,съвсем друго е сериала както каза Qskata.
И за да освежим темата попаднах на една маниашка снимка,свързана с Брук и Лукас:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.