Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
^Mim0zKa^
Ауууу сладур4ета мн се радвам 4е са ви харесали снимките ...за вас винаги smile.gif
А относно песните....ами много са..но някои от най любимте ми са
Club8-Love in December..(невероятна песен,уникална...обожавам я)
Jimmy Eat World-Here YOU mE(наистина култова и мн хубава)
Strays Don't Sleep - For Blue Skies
Тravis-Re Offender....(малеее лофкам я супер мн тая песенІ
Еми тжа е засега сладури...има о6те много разбира се!Си4ко хубаво напомня на Брукас ! 10.gif
Narlot
ей,Лейтън фенове!съжалявам,но Лукас и Пейтън не бива да са заедно,макар и те да са страхотна двойка.Ако Лукас е с Пейтън,помислете колко нещастна ще е Брук.А Пейтън си има Джейк.Така че,Лукас с Брук , Пейтън с Джейк и всички са щастливи biggrin2.gif
ехееее,много се навъразаха нещата.Дано сте разбрали нещоsmile.gifхахахаххаНали аз си разбирам!
fenka_lucas_i_brooke
Разбрахме те! 10.gif Май всички Брукас фенове сме на това мнение!
Loshka
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:54 PM) *

Май всички Брукас фенове сме на това мнение!

4.gif Така е. Лукас и Брук forever! biggrin2.gif
Eli_Baby
QUOTE(Loshka @ Mar 15 2006, 08:11 PM) *

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:54 PM) *

Май всички Брукас фенове сме на това мнение!

4.gif Така е. Лукас и Брук forever! biggrin2.gif

Да ама май не съвсем forever unsure.gif В някои спойлери пише че ще се разделят в следващите епизоди shocking.gif ма да се надяваме че това ще е само временно 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Да да тия сценаристи трябва да са луди!Само ако се разделят ще ги направиме луди-не че е възможно де blush.gif -ама само да са посмяли да разделят най-готината двойка!
SmEsHkA`
Любимата ми двойка са а можеби като слушам Fya feat Smujji-Must_be_love се сещам за тях biggrin.gif много са сладки biggrin2.gif
mirka
QUOTE(Eli_Baby @ Mar 15 2006, 10:22 PM) *

не съвсем forever unsure.gif В някои спойлери пише че ще се разделят в следващите епизоди shocking.gif ма да се надяваме че това ще е само временно 4.gif

Офф,писна ми от тия спойлери wacko.gif Важен е последния епизод.И да се скарат, ако накрая са заедно всичко е ok happy.gif
Brooke
Трябва да са заедно.Няма друг вариант! Най-много да се скарат,че Лукас не е казал на Брук за болестта си,но после ще се сдобрят сигурна съм! 4.gif
Lolipop
Според мен няма да се разделят повече,те са толкова сладка двойка,че няма накъде! biggrin.gif
Menna
QUOTE(Brooke @ Mar 16 2006, 01:43 PM) *

Най-много да се скарат,че Лукас не е казал на Брук за болестта си,но после ще се сдобрят сигурна съм!

Мхм,и аз съм на същото мнение. biggrin2.gif
Нашите хора ще се поскарат малко,ще пострадат един за друг и след това отново ще са си заедно! biggrin2.gif
Междудругото ето още три техни снимки от изрязани сцени от 2ри сезон(жалко,че не можем да видим тези сцени) sad.gif
IPB Image

Тук Лукас какъв поглед удря само,не е истина. 18.gif
IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Даре,Даре..както винаги супер снимки :0Мерси мацка..стра6на си..а за погледа на Лукас..си права smile.gif
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 18 2006, 05:04 PM) *

Даре,Даре..както винаги супер снимки :0Мерси мацка..

За вас винаги!!! blush.gif Още повече,че става въпрос за Брук и Лукас. biggrin2.gif
Тези двамата толкова много ме радват,че повече няма докъде. 3.gif
IPB Image
Nasi
Мерсииииииии

тея изрязани сцени са доста.
Марк е казал, че обикновенно снимат по 10 минути повече
и после тези моменти не ги слагат.
Жалко, колко ли неща сме изпуснали sad.gif
_HriS_TinA_
Жалко, колко ли неща сме изпуснали

10х Даре wink.gif ,

Да определено happy.gif ...много ло6о така ...А относно снимките леле супер сладки са направо " 3.gif " ...само да попитам тази която е с гръб е Бевин нали...мм 6том е от 2-ри сезон би трябвало да е тя -тогава Пейтън не бе6е с права косa rolleyes.gif ..не 4е е от толкова голямо зна4ение "муцунката" на Брук на последната снимка е стра6но готинка 10.gif ...
Menna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 19 2006, 11:52 PM) *

само да попитам тази която е с гръб е Бевин нали...мм 6том е от 2-ри сезон би трябвало да е тя -тогава Пейтън не бе6е с права косa rolleyes.gif ..не 4е е от толкова голямо зна4ение "муцунката" на Брук на последната снимка е стра6но готинка

Хрис,да ти кажа и аз много се чудих кой е? blink.gif Обаче закръглена ми се струва за да е Бевин,но пък няма кой друг да е. 18.gif 18.gif
Наистина жалко,че не можем да ги видим.Наси,това не го знаех с 10те минути,наистина интересно. biggrin2.gif
Сега се сетих,не съм сигурна,но си мисля,че тези които разполагат с 1ви и 2ри(предполагам ще има и 3ти) сезон на ДВД,най-вероятно като бонус ще получат изрязаните сцени.Хубаво би било. 10.gif
Още нещо..... и може би най-важното(като се има предвид папката). 18.gif Знам,че много трудно се зареждат страниците с тези снимки,но толкова много се изкушавам,че ще пусна още един любим момент. wub.gif wub.gif

Lucas: This is my world, Brooke. Or, at least it used to be.
Brooke: I have been here before, you know?
IPB Image

Lucas: I know, I just never told you what this place is to me. It’s not just a court… it’s where I came from, it’s where I belong… it’s my world.
Brooke: So do I get to be part of this world?
Lucas: The biggest part.
IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Ааааа Даренце...това е любимо мое момент4е...много са сладки тука....сладур4ета и половина smile.gif G0o0o0oo BruKas { } { }
Mimeto
Даре страхотни снимки 4.gif Много са сладки двамата smile.gif Въпреки че много харесвам и Лукас и Пейтън като двойка blush.gif така че доста се колебая коя двойка ми харесва повече happy.gif
girl_from_hell
Mimeto

ааа няма да предваш фронта само Лукас и Пейтън форевер smile.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 21 2006, 02:41 PM) *

Mimeto

ааа няма да предваш фронта само .....

Хахахах Брукас....smile.gif
angel_mm
Винаго съм мислел и сега се убеждавам че когато Брук се усмихва и излизат едни много сладки трапчинки ,направо ме подлудяват като я гледам засмяна. Много е сладка. А и двамата с лукас много си отиват .Жалко че са рязведени в реалния свят
Menna
QUOTE(angel_mm @ Mar 23 2006, 01:22 AM) *

Винаго съм мислел и сега се убеждавам че когато Брук се усмихва и излизат едни много сладки трапчинки ,направо ме подлудяват като я гледам засмяна. Много е сладка. А и двамата с лукас много си отиват .Жалко че са рязведени в реалния свят

Много добре знам за какво говориш!Адски чаровно същество е! biggrin2.gif

IPB Image

Наистина жалко,че са се разделили в реалния живот,но това не пречи да им се радваме на екрана! 10.gif
И задължително да има повече такива моменти:
IPB Image
angel_mm
QUOTE(Menna @ Mar 23 2006, 11:35 PM) *

Много добре знам за какво говориш!Адски чаровно същество е! biggrin2.gif

Много яка снимка си постнала , както някой беше писал във форума заел съм доста място със снимки на ОТХ и най вече на Брук и Лукас , ще гледаме напред и дано да не им минава котка път biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Даре много е готина тая снимка!То хубавото си е хубаво!И наистина е голяма чаровница!
Spasy
Ох... отне ми цял час да прочета темата 16.gif
И все си мисля, че има голямо значение, че са били заедно отвъд камерата wink.gif
Все пак ако имаш чувства към даден човек доста по-добреще си изиграеш ролята според менsmile.gif
Особено скандалите.. много хубаво се получават след като те не са в добри отношения след като се разделиха sick1.gif
Ноо.. да се надяваме, че наистина този сериал може да им даде повод да обмислят всичко отново.. и все пак развод не са правили .. така че надеждата е някъде там smile.gif 10.gif 4.gif biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вили-ако може така да ти казвам-ако не се лъжа в Новини имаше информация че София е подала документи за развод официялно!Аз също много се надявам филма да ги събере,и ако има 4 сезон ще е още по-хубаво защото пак ще са заедно и искрата може пак да пламне!Прекалено са сладки заедно за да се разделят!Ще стискаме палци да им дойде акъла и да не се развеждат!
Spasy
но нали знаеш, че е нужно съгласието и на двамата.. tongue.gif
Чадчо няма да я пусне така лесно хах аха smile.gif
Не знам де, не съм сигурна smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Данооо не искам да се разделят!Прекалено много си ги харесвам като двойка!
Menna
QUOTE(Spasy @ Mar 24 2006, 03:44 PM) *

Ох... отне ми цял час да прочета темата 16.gif
И все си мисля, че има голямо значение, че са били заедно отвъд камерата wink.gif
Все пак ако имаш чувства към даден човек доста по-добреще си изиграеш ролята според менsmile.gif

Със сигурност това играе някаква роля!Съвсем друго си е да пресъсдадеш нещо,което е част от истинския ти живот! biggrin2.gif
И въпреки това за мен не е най-определящо.Ето на,те са разделени вече няколко месеца,но се справят много добре заедно на екрана! 3.gif

Като стана въпрос за заедно,малко иконки от предстоящ епизод: rolleyes.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Ей хора аз след малко ще правя клип на Брукас!Ама се чудех дали ще ви хареса песента!Мен яко ме кефи напоследък-Камелия-Има любов,ако не сте съгласни кажете с коя песен!
Spasy
Liz_Fraser_&_Craig_Armstrong_-_This_Love.mp3

Моля тееееееееееееееееееее тазииииииииии много си я обичкаааааам tongue.gif
fenka_lucas_i_brooke
Добре ама може ли линк към песента че я нямам а не мога да я намеря!Иначе явно утре ще го правя че съм малко болна и много много не се застоявам пред компютъра!
^Mim0zKa^
Аааааааааааааа Spasy 4овек....тва ми е любимата песенннн толкова я оби4амм smile.gifМале невероятна е..толкова сам плакала на нея..тя е от филма Секс Игри smile.gif)Мили4ка мерси 4е 6те прави6 клиппна тая песен..няма да сгре6и6 smile.gif)
fenka_lucas_i_brooke
Ами надявам се да стане хубав!Само дайте песента че не мога да я намеря и се захващам!
Spasy
http://www.data.bg/f.php?fid=4272579
mirka
QUOTE(Menna @ Mar 25 2006, 04:36 PM) *

Даре,това от някое промо ли е?И ако да може ли линк,защото съм го изтървала huh.gif
Nasi
QUOTE(mirka @ Mar 26 2006, 12:14 AM) *

QUOTE(Menna @ Mar 25 2006, 04:36 PM) *

Даре,това от някое промо ли е?И ако да може ли линк,защото съм го изтървала huh.gif

в темата за спойлери има линкове към всички нови снимки от 18 епизод. 4.gif

ПС: Ето и едно банерче:
IPB Image
scandalous_girl
Банерчето е супер! Върховно е! Аз си го сложих за подпис,имаш ли нещо против?
^Mim0zKa^
Насии страхотно е....ох колко са сладки няма други като тяхх wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Брукас FOREVER
Menna
Наси,както винаги ме радваш!!! 10.gif
Банера е страхотен,мерси,мерси,мерси! worthy.gif worthy.gif
Жаки,чакаме Брукас-клипчето в най-скоро време,сигурна съм,че ще стане страхотно! biggrin2.gif

Ето още едно нещо към колекцията: rolleyes.gif
IPB Image
mirka
Наси,мерси за инфото smile.gif .ама съм си казала.че няма да влизам в темата за спойлери,за да не си развалям кефа 10.gif И двете банерчета са супер happy.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(mirka @ Mar 26 2006, 07:29 PM) *

ама съм си казала.че няма да влизам в темата за спойлери,за да не си развалям кефа 10.gif

Хах и аз съм така също и темата за следващия епизод я избягвам макарче много ме изкушават и двете 15.gif Тук Лукас и Брук са много сладки, хубави банерчета !
Nasi
QUOTE(mirka @ Mar 26 2006, 08:29 PM) *

Наси,мерси за инфото smile.gif .ама съм си казала.че няма да влизам в темата за спойлери,за да не си развалям кефа 10.gif И двете банерчета са супер happy.gif

И аз винаги така си казвам, но просто не издържам. 16.gif за което много ме е яд.
И въпреки, че съм чела спойлери все още не знам как ще се развият нещата.
fenka_lucas_i_brooke
http://www.megaupload.com/?d=ZD2T6WX8
Ето го клипчетоооо само че не е с тази песен която искахте защото линка не работеше и не можах да я намеря!Но искренно се надявам и с тази песен да ви хареса!
Menna
Жаки,клипа ти е страхотен,избрала си много хубави моменти!!! 3.gif 3.gif
Благодаря,че го сподели с нас! bigarmhug.gif
Малко възстановка на още един любим момент: inlove.gif

-You did this for me?
IPB Image

-I wasn’t ready to lose you yet.
IPB Image

-So, you, gonna stay or what?
IPB Image

-Yeah, of course.
IPB Image

-Oh, I wasn't ready to be lost. Thank you."
IPB Image

IPB Image
Nasi
Жаки клипчето е страхотно!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Даре моментите са супер. Благодаря ти за пореден път 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
mirka
QUOTE(Nasi @ Mar 26 2006, 08:03 PM) *

И аз винаги така си казвам, но просто не издържам. 16.gif за което много ме е яд.

До последния епизод няма да знаем какво ще се случи-то това е хубавото,де wink.gif
Жаки(ако може да ти казвам такаsmile.gif) песента е просто уникална-на оригиналния клип съм се късала от рев blush.gif
А,Даре, супер момент 4.gif ,обаче си изпуснала най-яката възможна усмивка на Чад(1 или 2 секунди след последната снимка) wink.gif blush.gif
Menna
18.gif 18.gif 18.gif
Ще постна още нещо,но за мен другата снимка е по-хубава. blush.gif 10.gif

IPB Image

IPB Image

Nasi, нали знаеш колко си ги обичам тези двамцата? inlove.gif
Който каквото ще да си говори,но те са невероятни заедно! 3.gif Щастливи са,обичат се и съм убедена ,че ще останат заедно,въпреки всичко(няма да ни разочароват с някакви мимолетни драми). biggrin2.gif
По темата за спойлери,наистина се губи тръпката от филма,но какво да се прави...пустото му любопитство! 16.gif blush.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Mar 28 2006, 12:22 AM) *

Nasi, нали знаеш колко си ги обичам тези двамцата? inlove.gif
Който каквото ще да си говори,но те са невероятни заедно! 3.gif Щастливи са,обичат се и съм убедена ,че ще останат заедно,въпреки всичко(няма да ни разочароват с някакви мимолетни драми). biggrin2.gif
По темата за спойлери,наистина се губи тръпката от филма,но какво да се прави...пустото му любопитство! 16.gif blush.gif

така
съгласна съм. 4.gif 4.gif 4.gif
Виж ги само wub.gif wub.gif wub.gif

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(mirka @ Mar 27 2006, 10:36 PM) *

QUOTE(Nasi @ Mar 26 2006, 08:03 PM) *

До последния епизод няма да знаем какво ще се случи-то това е хубавото,де wink.gif
Жаки(ако може да ти казвам такаsmile.gif) песента е просто уникална-на оригиналния клип съм се късала от рев blush.gif
А,Даре, супер момент 4.gif ,обаче си изпуснала най-яката възможна усмивка на Чад(1 или 2 секунди след последната снимка) wink.gif blush.gif

Мира-ако може така да ти казвам happy.gif -естествено че може да ми казваш Жаки!Много се радвам че ви харесва и клипа и песента!Много се чудех коя песен и просто съм си луда фенка на Блу и неможах да се сдържа!Според мен много си паснаха и песента и клипа!Опитах се да сложа добър-лош момент и да ги редувам!Май се получи!Честно да си кажа ама от тоя клип съм най-доволна от всичките които съм правила до сега!Да се надяваме да стават по-добри!Има още какво да се желае и то доста но имаме добри учители тука тъй че ако не съм много нахална ще ги питам за помощ blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.