Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
An4eTo
да притова трябва да е бил много ама много фиркан

18.gif 18.gif 18.gif
fire_misha
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 09:19 PM) *

и аз не я понасям Парис 14.gif мнопго ме дразни и се надявам да не успее да развали брака на София и Чад 16.gif

Че то кой я понася...Само разваля живота на хората.Преди като не гледах още ОТХ и бях влюбена в Чад дори и аз реших да оставя Чад и София да са щастливи smile.gif ...ама тая Парис... chair.gif
sydney
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 09:36 PM) *

QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 09:19 PM) *

и аз не я понасям Парис 14.gif мнопго ме дразни и се надявам да не успее да развали брака на София и Чад 16.gif

Че то кой я понася...Само разваля живота на хората.Преди като не гледах още ОТХ дори и аз реших да оставя Чад и София да са щастливи smile.gif ...ама тая Парис... chair.gif

съгласна съм 16.gif Парис не е за Чад wink.gif
fire_misha
Парис не е за никой...Тя е зла лигла 18.gif
Loshka
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 09:37 PM) *

Паирс не е за никой...Тя е зла лигла 18.gif

И кой я излъга, че има какъвто и да е актьорски талант? 9.gif

Както и да е, ако Чад и София анулират брака си заради тая, мисля да й организирам атентат. biggrin2.gif
Nasi
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 09:37 PM) *

Паирс не е за никой...Тя е зла лигла 18.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Точно така 4.gif 4.gif 4.gif аз като я гледам и ми стана смешно 18.gif
An4eTo
Чад като е тръгнал да изневерява да го беше направил с някоя красавица по хувава от София да кажем,а не с това плашило Парис 0027[1].gif
sydney
QUOTE(An4eTo @ Mar 5 2006, 09:46 PM) *

Чад като е тръгнал да изневерява да го беше направил с някоя красавица по хувава от София да кажем,а не с това плашило Парис 0027[1].gif

съгласна съм напъно wink.gif няма второ мнение 4.gif
fire_misha
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:40 PM) *

Както и да е, ако Чад и София анулират брака си заради тая, мисля да й организирам атентат. biggrin2.gif

Хахаха утре с главни букви в 24 часа:Разярени фенове на ОТХ хванаха Парис и я вързаха за дърво.

При разпита феновете отричат всякаква вина.Казват че са я помислили за част от дървото."Коса като гнездо и тяло като клон.Ние от къде да знаем че тва било Парис...Пледираме за невинност" 18.gif 18.gif 18.gif
An4eTo
Хахаха утре с главни букви в 24 часа:Разярени фенове на ОТХ хванаха Парис и я вързаха за дърво.

При разпита феновете отричат всякаква вина.Казват че са я помислили за част от дървото."Коса като гнездо и тяло като клон.Ние от къде да знаем че тва било Парис...Пледираме за невинност"

Яко happy.gif не се съмнявам че ще ни повярват .Те като я видат сами ще се обедят 18.gif
sydney
QUOTE(An4eTo @ Mar 5 2006, 10:06 PM) *

При разпита феновете отричат всякаква вина.Казват че са я помислили за част от дървото."Коса като гнездо и тяло като клон.Ние от къде да знаем че тва било Парис...Пледираме за невинност"

Яко happy.gif не се съмнявам че ще ни повярват .Те като я видат сами ще се обедят 18.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Loshka
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 10:04 PM) *

При разпита феновете отричат всякаква вина.Казват че са я помислили за част от дървото."Коса като гнездо и тяло като клон.Ние от къде да знаем че тва било Парис...Пледираме за невинност" 18.gif 18.gif 18.gif

Аахахах, това ме довърши. 18.gif Ама защо с дърво... Дайте нещо по-масивно, може пък и да й изправим кривата физиономия 10.gif
Nasi

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Хаха супер!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Elira

QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:40 PM) *

това наистина беше унакално... 18.gif просто съм се скъсала от смях 4.gif worthy.gif 18.gif
fire_misha
QUOTE(Elira @ Mar 5 2006, 11:24 PM) *

това наистина беше унакално... 18.gif просто съм се скъсала от смях 4.gif worthy.gif 18.gif

Wow мерси.Изглежда съм била забавна blush.gif
Menna
fire_misha,цепиш мрака! 18.gif
Иначе смятам,че чучелото Хилтън не заслужава такова внимание колкото тези двамата тук 10.gif

IPB Image

Ммм,отдавна не бях поствала техни снимки.Ето няколко от не толкова забавни моменти,в които наистина си личи ,че страдат един за друг 3.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
fire_misha
QUOTE(Menna @ Mar 6 2006, 12:10 AM) *

Иначе смятам,че чучелото Хилтън не заслужава такова внимание колкото тези двамата тук 10.gif

Дам права си.Тоя клон изобщо не заслужава да си убиваме пръстите да пишем за нея.Само София!!! 4.gif
Nasi
QUOTE(fire_misha @ Mar 6 2006, 12:13 AM) *

QUOTE(Menna @ Mar 6 2006, 12:10 AM) *

Дам права си.Тоя клон изобщо не заслужава да си убиваме пръстите да пишем за нея.Само София!!! 4.gif

ТОЧНО ТАКА Go Sophia
Devil^Rose^^
QUOTE(An4eTo @ Mar 5 2006, 09:46 PM) *

То красавици като София са рядкост happy.gif , а за по хубави незнам 10.gif
An4eTo
Така е найстина са рядкост smile.gif
Nomad
мерси за снимките Menna
настина са подбрани добре ! smile.gif
Brooke
Снимките са яки,въпреки че ми напомнят за най-трудните им моменти.И въпреки всичко от тези снимки си личи колко много се обичат и че страдат един за друг,когато са разделени.
megyto
ее как Софито е THE BEST ..............а за Парис не случайно казаха по телевизията че е взела награда за най-ужасна актриса 18.gif 18.gif 10.gif

и 10х за яките снимчици
James towel keeper
Мерси за снимките!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Няма какво да говорим... rolleyes.gif

А това за Парис - ами нищо чудно.... Тя е направо УЖАСНА.... дори противна.. още се чудя как са могли да я снимат във филм confused.gifconfused.gif? wink.gif
Loshka
Да, и аз благодаря за снимките!!! Тези сладурчета ме разтапят... blush.gif

Парис е взела награда за най-лоша актриса? 18.gif И това й е много. За най-лош декор е трябвало да й дадат. 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Menna мерси и от мен за снимките наистина доказват каква любов има между тях!
Menna
Тези моменти ми пълнят душата inlove.gif
Колкото и да ги превъртам не ми омръзват 3.gif 10.gif

"-There are eighty two letters in here. And, hey're all addressed to you. I wrote them all this summer, one a day but I never sent them because I was afraid.
IPB Image

-Brooke I-
IPB Image

-I was afraid of getting my heart broken again. Like before. 'Cause you hurt me so bad, and, I was afraid to be vulnerable and I was afraid of you and the way that you make me feel. And I know that doesn't matter now after what I did, but I just thought you should know. This is how I spent my summer, Luke ... wanting you. I was just too scared to admit it.
IPB Image

-Brooke! I'm sorry. What you did with Chris ... it's okay.
IPB Image

-It's not! It can't be. It's too much to forgive.
IPB Image

-Well that's too bad, because I forgive you.
IPB Image

-You can't!
IPB Image

-I just did. So, you're gonna just have to deal with it. I'm the guy for you Brooke Davis and I know I hurt you last time we were together, but ...
IPB Image

-I love you.
IPB Image

-I love you too ... pretty girl."
IPB Image

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Хахахаха Мenn-4e ве4е съм сигурна 4е ме мрази6 и иска6 да полу4а некой инфаркт...НАПРАВО МЕ РАБИВА66 снимките са просто страхотни...както винаги smile.gifТози момент права си...не ми омразва и не ми омразва даже..преди малко пак си го пуснах smile.gif
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 9 2006, 07:30 PM) *

Хахахаха Мenn-4e ве4е съм сигурна 4е ме мрази6 и иска6 да полу4а некой инфаркт...

18.gif 18.gif 18.gif
Като съм тръгнала да те довършвам,да сложа
още едно......IPB Image

Колкото до момента,и аз така....превъртях си го отново 3.gif
Brooke
И аз обожавам тоьи момент и много обичам да си го гледам.Вече дори им научих репликите и понякога по инерция говоря заедно с тях blush.gif
Menna
Сега открих няколко техни снимки от отрязани моменти,но явно не са ги използвали в епизодите wacko.gif Става въпрос за втори сезон ако не се лъжа 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Nasi
УАУ
Вижда се в очите им. Обичат се. Лукаси Брук/Чад и София 4.gif 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Оххх да 3.gif Толкова са хубави...и сладки и влубени...най яката двойка!А Брук е супер ама супер красива на тези снимки smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
малееее какви са сладки!
^Mim0zKa^
Ей Брукас фен4ета..как сте smile.gifСега 6те ви зарадвам с мани4ко сним4ици на на6те сладури smile.gif
IPB Image IPB Image какъв поглед.... IPB Image
IPB Image тва много ми харесва...
IPB Image IPB Image
IPB Image
Еми тва е smile.gifДано им се зарадвате 10.gif
<Radost>
Мисля, 4е първо : сериалът е наи-страхотният.За около 5 дни изгледах по4ти жси4ки серии и съм напражо влюбена ж One Tree Hill.
Относно Лукас и Брук, те са ми любимите герои, а и са невероятни като двойка.Искрено се надявам отново да се съберат в истинския живот 4.gif
~Bruk~
3.gif Оу снимките са страхотни worthy.gif 4.gif Особено ми харесва Чад с микрофона такава сладка физиономийкаа blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Реших малко да пусна стари снимк да си припомним от преди какво е било blush.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
И ето още малко!Надявам се не съм прекалила! blush.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Loshka
Ааа, снимките от първото ти мнение са... 4.gif Брук е много сладка на тях. rolleyes.gif
Menna
QUOTE(<Radost> @ Mar 11 2006, 01:50 PM) *

Относно Лукас и Брук, те са ми любимите герои, а и са невероятни като двойка.Искрено се надявам отново да се съберат в истинския живот 4.gif

2hi[1].gif Добре дошла,Radost!Абсолютно съгласна съм,че двамата са невероятни заедно! inlove.gif
Жаки,Мими,не е нужно да ви казвам колко ме радват тези снимки! 3.gif 3.gif
Благодаря,че ги споделихте с нас!!! 10.gif 10.gif 10.gif

Междудругото едно нещо ми се върти в главата от известно време 5angel[1].gif ......Кои са песните(може и да не са звучали в самия сериал и все пак е за предпочитане да са) които ви напомнят за Брук и Лукас?Интересно ми е да разбера 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Интересен въпрос!Ами една която е звучала-Torn between two lovers-когато пътуваха с Пейтън и Хейли
и друга която се сещам,може би защото направих клип с нея на Брукас е Hold me for a while,иначе от серияла не се сещам определени,но също Behind these hazel eyes и Faith hill-There you will be!Много са но тези най-вече!!!

пс:Радвам се че ти харесват снимките!
mirka
Хаха,хубав въпрос smile.gif От сериала песента,която ми напомня за тях е Mixtape на Butch Walker (2 сезон,когато Правиха парти,за да съберат пари за Нейтън)А иначе когато чуя Listen to your heart и True to your heart-винаги за тях се сещам smile.gif 4.gif
pool^babygirl
[/quote]
Кои са песните(може и да не са звучали в самия сериал и все пак е за предпочитане да са) които ви напомнят за Брук и Лукас?
[/quote]
Мии Listen to your heart....Flying high...тея май най-много ми напомнят за тях
~Bruk~
rolleyes.gif Ей, снимките са суперски мерси 4.gif 3.gif 3.gif
Brooke
Определено песента ,която свързвам с Лукас и Брук е For blue skies-Strays don't sleep .Направо обожавам тази песен,както обожавам и Брукас 4.gif
Loshka
Наскоро гледах едно клипче с Брукас. За музика бяха избрали Мandy Moore - It's Gonna Be Love. Добро беше... 4.gif Иначе Listen To Your Heart и на мен ми е много любима... rolleyes.gif
Menna
QUOTE(Brooke @ Mar 13 2006, 11:53 AM) *

Определено песента ,която свързвам с Лукас и Брук е For blue skies-Strays don't sleep

Точно в десятката с тази песен! worthy.gif worthy.gif
Бих добавила още малка част:
"23" на Jimmy Eat World Copy of wub.gif Пуснаха песента,когато Лукас скъса с Анна и си призна,че момичето в което е влюбен е Брук.Обожавам този момент,обожавам песента,въобще музиката звучеше не само при тяхните сцени,но винаги си я свързвам с тях.

Още една на Jimmy Eat World ми напомня на тях- "Нear you me"

Athlete-"Wires" Copy of wub.gif -Тази песен е уникална-23 епизод(2ри сезон).Когато двамата се сбогуваха и Лукас най-накрая и призна какво чувства към нея.

Better Than Ezra-"Overcome" 3.gif -Също ми напомня за тях двамата,макар момента да не беше много приятен.21 епизод(2ри сезон).Лукас се прибра да живее отново в тях.Карън каза на Брук и на него,че сигурно ще им е трудно да живеят заедно след като имат минало,но Брук отговори,че те са просто приятели.

"Tender"-Feeder -Винаги се сещам за тях когато пуснат тази песен,въпреки,че момента беше когато Лукас завари Брук и Крис Келър заедно.

Michelle Featherstone-"Sunday" Copy of wub.gif -2ри епизод(3ти сезон).Там на плажчето,пече слънчице,двамата си приказват сладко,сладко....идилия. Copy of wub.gif

The All-American Rejects-"Move Along" 3.gif -Отново 2ри епизод(3ти сезон).Този момент не се забравя:"I'm the guy for you Brooke Davis" 3.gif
mirka
QUOTE(Menna @ Mar 13 2006, 11:51 PM) *

Athlete-"Wires" Copy of wub.gif -Тази песен е уникална-23 епизод(2ри сезон).Когато двамата се сбогуваха и Лукас най-накрая и призна какво чувства към нея.

Тази много я обичам 4.gif
Electrum
Jimmy Eat World - Hear you me....култува просто!даже оня ден я пуснаха в Loren-a и супер мноу се накефихме с една приятелка и един приятел (naghual oт форума tongue.gif ) та поздрав за теб Нака smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.