Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Разминаващи се кадри
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
Ralna
Забелязвате ли как се рамнават кадрите и слагат сцени от рзлични дубли. Понякога е много дразнещо. В 13-ти еизод ми се наби в началото когато Хейли и Нейтън бяха в хола и той й каза, че неможе да ходи да учи в някое си училище и тя тръгна да си ходи, ту шалът и беше около вратът, ту си висеше, много гадно, и после Лукас и Брук под дъжда, на Брук косата, ту й беше залепнала по лицет, ту й стърчше. Само мен ли ме изнервят тези разминавания или въобще не сте ги забелязали?
Nasi
аз днес забелязах
сцената между Пейтън и Рейчъл по коридора, когато Пейтън пееше.
fenka_lucas_i_brooke
дааа и аз това го забелязах
Ralna
Ужасно е, толкова хубав филм, а такива гадни издънки
fenka_lucas_i_brooke
случва се и в най-добрите продукций
krisi
Тези не ги бях забелязала, но видях друго в 12 серия когато Брук се ядоса,че на двора мажоретките тренират без нея с Устата и когато се обърна да си ходи първо я дадоха как тръгна през градинката,през пръстта, а в слеващия момент вървеше по пътека huh.gif много тъпо беше супер смешна издънка не гледат ли тея хора как е станала серията преди да я пуснат huh.gif
Mar4eto
Да,малко е тъпо така,ама кво да прайш нищо не може да е чак съвършено! blush.gif
Забелязвате ли как се рамнават кадрите и слагат сцени от рзлични дубли

тия от 13 сега забелязах това с косата на Брук,Инче,обаче аз си спомням в 1 сезон в единия от епизодите Хейли тръгна да става,сложи си чантата както тогава я носеше през врата и като се обърна чантата и беше на едното рамо,след това пак през врата и после пак на 1 рамо wacko.gif ...случват се и такива издънки
The Black Dragon
Kaзах ви че бая са снижили нивото на сериала. Всичко е въпрос на пари.
Ralna
QUOTE(Mar4eto @ Feb 10 2006, 01:05 AM) *

Да,малко е тъпо така,ама кво да прайш нищо не може да е чак съвършено! blush.gif

тия от 13 сега забелязах това с косата на Брук,Инче,обаче аз си спомням в 1 сезон в единия от епизодите Хейли тръгна да става,сложи си чантата както тогава я носеше през врата и като се обърна чантата и беше на едното рамо,след това пак през врата и после пак на 1 рамо wacko.gif ...случват се и такива издънки

Тва несъм го забелязала, а в днешната серия също не забелязах разликите. Ама да се стегнат, че е смешно, дори не смешно ми трагично, ако искат да потдържат нивото си небива да допускат подобни грешки, макар и съвсем невинни IPB Image
^Mim0zKa^
Да и аз това го забелязвам доста 4есто! sad.gif И дори сега се се6там във края на 1 епиздо на 3 сезон когато Лукас отиде на плажа при Брук и тя такмо излиза6е от морето и не6то си казаха и трагнаха да сядат и Брук я дадаха веднага с една синя карпа бе6е се увила....напраи ми впе4етление 6тото много си ли4е6е!И тва сега съ6то го видях за Пейтън като бе6е пяна в коридора с Рей4ъл!Наистина серияла е супер хубав и такива изцепки много,много не му отиват!
ludoto_mimi
Само аз ли не ги забелязвам тия неща?! blink.gif wacko.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 03:31 PM) *

мне. аз хич не се задълбочавам да следя кое не си е на мястото в един кадър и го няма в другия. Това са подробности и ги има във всеки един филм и не мисля, че като има подобни неща нивото на сериала се е снижило, това са нормални неща, не могат да се избегнат напълно. 57.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 03:31 PM) *

Споко и аз съм така. Едва когато ги прочетох тук и изгледах наново тези моменти ги забелязах!
pool^babygirl
И аз не ги забелязвам, а и нарочно не се задълбочавам и не гледам наново тея моменти 'щот ако ги видя и после няма да мога да спра да ги виждам...
girl_from_hell
ауа как ги виждате етзи неща аз явно съм голяма блейка въсопще не съм видяла
Devil^Rose^^
Аз попринцип не обръщам голямо внимание на детаилите dry.gif blush.gif biggrin2.gif
Но шала на Хейли и на мен ми направи впечатление както и това дето спомена Mar4eto
в 1 сезон в единия от епизодите Хейли тръгна да става,сложи си чантата както тогава я носеше през врата и като се обърна чантата и беше на едното рамо,след това пак през врата и после пак на 1 рамо
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 10:40 PM) *

аз днес забелязах
сцената между Пейтън и Рейчъл по коридора, когато Пейтън пееше.

И аз не ги забелязвам. 18.gif Дори си помислих,че точно този момент е направен нарочно така за да е по-ефектен16.gif 16.gif 16.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Menna @ Feb 18 2006, 07:30 PM) *

И аз не ги забелязвам. 18.gif Дори си помислих,че точно този момент е направен нарочно така за да е по-ефектен16.gif 16.gif 16.gif

И аз си помислих така, а и още си го мисля!
Buhti4ka
Не се вглеждам за такива подробности и не ги забелязвам изобщо. Наистина не е приятно, но пък мисля, че във всички филми го има.
slipped^
Тва с чантата на Хейли и аз го бях забелязала (:
Иначе не ми правят впечатление тия разминавания.
Не мисля , че са кой знае ква издънка, а просто подробности wink.gif
Ralna
Боже как не ви правят впечатление, на мен направо ми изкарват очите, когато гледам някоя серия и иманяква издънка винаги ми се набива в очите, дори малките подробности, ето сега не бях сигурна, но е така когато дават Нейт и Хейли да попълват декларацийте за колежа и нали отбелязват , че са женени, когато дават Хейли да отбелязва, ръката дето пише е със огромен маникюр,после дават Хейли по-от далече и тя няма никакви нокти, оръфани й са в дъно wacko.gif 16.gif
ThePinkDuck
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Случайно някой от вас да забеляза, че в 20 еп. 3ти сезон, хлапето което играеше Нейтън като малък беше с кафяви очи! blink.gif Хахахах, ако някой случайно не знае Нейт е синеок! 18.gif 18.gif 18.gif А в 18 еп 3 сезон когато Нейт подава пръстена на Люк за да му каже какво е замислил изведнъж да в далечен кадър и няма никакъв шанс да му го даде реално, а в следващия момент са глава до глава! 18.gif Ама тва с цветът на очите ме уби...беше...очевадно! Муахахахахаха ... mrgreen[1].gif

П.П. Много смешно няма що!
freethedoom
ДА ! Само на една - две серий ги срещнах.Едната беше когато Анди беше легнал в леглото и си беше вдигнал ръцете нагоре и след това бяха зад главата му изведнъж.Отначало не забелязах, но върнах и погледнах пак - има разминаване.
Второто е пак с Анди, когато работеше на лаптопа (беше вдигнат) и майката на Лукас влиза и дават нея, след това Анди и беше затворен лаптопа.

smile.gif
Brooke
Леле колко много моменти сте намерили.Аз бях забелязала само този с чантата на Хейли и много се смях,а то какво излезе не бил единичен случей ми практика.Явно имат проблем с наслагването на кадрите,ама ще го преживея.Това е OTH все пак!Простени са им такива дребни грешки.(не че са много дребни,защото дразнят като им обърнеш внимание,ама това е друг въпрос) rolleyes.gif
dahlia
Абе вие вместо да гледате историята и поуките от случващото се ,се занимавате с на кой къде му е шапката ,чантата или нещо друго......филма изобщо гледате ли гоconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
А и тази работа не е само до сгобяването и бюджета на филма....някой от вас да знае как се снима филм изобщоconfused.gifconfused.gifconfused.gif? wink.gif
valenceto
Оф хора изобщо не се задйлбочавайте в глупости!Филмчето си е супер и когато гледам изобщо не забелязвам такива гафчета,прекалено съм заинтригувана в ставащото biggrin.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(dahlia @ Apr 25 2006, 01:21 PM) *

Абе вие вместо да гледате историята и поуките от случващото се ,се занимавате с на кой къде му е шапката ,чантата или нещо друго......филма изобщо гледате ли гоconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
А и тази работа не е само до сгобяването и бюджета на филма....някой от вас да знае как се снима филм изобщоconfused.gifconfused.gifconfused.gif? wink.gif

Не аз лично гледам филма само заради разминаващи се кадри и всички гафове и си водя прилежно записки blink.gif
The Black Dragon
QUOTE(dahlia @ Apr 25 2006, 02:21 PM) *

А ти пък от къде си сигурна, че освен гафовете не забелязваме и "сторията и поуките от случващото се". И да - мога да те уверя, че знам как се снима филм. И мога да ти кажа, че до голяма степен играе и отпуснатия бюджет за тези неща. Естествено, че ако имаш много кинти, тези кадри могат да се снимат наново, оправени. И представи си щом тук хората го забелязват, едва ли режисьорите и операторите на OTH не са ги видели wink.gif Просто като са им казали "За тоя епизод разполагате с толкова", тези малки гафове не си струва да се оправят, защото тва е харчене на кинолента, осветление, грим и още работа от страна на екипа и актьорите, която също се заплаща (ако е надхвърлила работното време). И плюс тва ако тръгнат да оправят даден кадър в който има чанта, а в друг не, това означава че трябва да се снима наново цялата сцена, а не се знае дали ще стане толкова добра, колкото предишната с гафа... Затова по някой път се повтаря и потретва и т.н... стига да имаш достатъчно парички. Друг е въпроса разбира се и колко е добър режисьорът, който е позволил тези гафове... Забелязал съм, че за определени епизоди, в които се случва нещо наистина важно и голямо винаги нещата са ОК, това показва, че за този епизод са отпуснти повече манги (ще забележите реклама на Сънкис винаги в такива епизоди от 3-ти сезон) и че режисьорът си е свършил добре работата.
James towel keeper
А хора, някой случайно да е забелязал, че Тими вече го няма 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
В 19 епизод се загледах и сега актьора много прилича на него в косата, обаче като го видях.... wacko.gif Е това не е гаф, но Тим беше забавен и това "мистериозно" изчезване е гадно...
А новия актьор прилича на някаква урсула laugh.gif
pool^babygirl
Абе хора много ви се чудя как ги забелязвато тея разминавания аз никой път докато не съм прочела тук за тях не съм ги забелязвала. Даже си направих и експеримент-да открия и аз нещо такова, но уви единстеното, което забелязах беше от 18епизод 3сезон когато Маут беше седнал на джакузито отстрани, а Рейчъл беше вътре - качулката на горнището на Маут отначало беше няква смачкана на следващия кадър беше оправена и после пак беше смачкана... Извод:ако цялото ми внимание не е насочено само и единствено за дефекти и разминавания не мога да открия нищо такова - е спрете да търсите дефекти, а се наслаждавайте на филма 4.gif
The Black Dragon
QUOTE(pool^babygirl @ Apr 25 2006, 05:22 PM) *

Абе хора много ви се чудя как ги забелязвато тея разминавания аз никой път докато не съм прочела тук за тях не съм ги забелязвала. Даже си направих и експеримент-да открия и аз нещо такова, но уви единстеното, което забелязах беше от 18епизод 3сезон когато Маут беше седнал на джакузито отстрани, а Рейчъл беше вътре - качулката на горнището на Маут отначало беше няква смачкана на следващия кадър беше оправена и после пак беше смачкана... Извод:ако цялото ми внимание не е насочено само и единствено за дефекти и разминавания не мога да открия нищо такова - е спрете да търсите дефекти, а се наслаждавайте на филма 4.gif

Е никой не е седнал да гледа филма заради дефектите. Просто някои имат по-набито и тренирано око от други и тия неща ги забелязват, а други не... Всеки се наслаждава на филма 10.gif Разликата е, че някои виждат и други неща, а други не smile.gif
Nasi
QUOTE(James towel keeper @ Apr 25 2006, 03:14 PM) *

А хора, някой случайно да е забелязал, че Тими вече го няма 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
В 19 епизод се загледах и сега актьора много прилича на него в косата, обаче като го видях.... wacko.gif Е това не е гаф, но Тим беше забавен и това "мистериозно" изчезване е гадно...
А новия актьор прилича на някаква урсула laugh.gif

Ами в последия 20 епизод по време на мача след като раната на Нейтън се разкървави, при разговора с Белия Нейтън спомена за Тим, че му бил разрешил да ползва душа или нещо подобно.

Найстина много много жалко, Тим няма да се появява до края на сезона. Той ми е любимец.

А за другите кадри и аз честно казано не ги бях забелязала.
Zaio
Аз пък вчера забелязах както си гледах 20 серия на 3 сезон за милионен път biggrin.gif как при победния кош когато Нейтън стреля, но гледа на страни с онази мазна усмивчица нали камерата проследява топката как влиза и ако се вгледа човек ясно се вижда една черта през средата на екрана и от там надолу е някакси по-тъмен екрана.Това е разбира се при наслагване на кадрите защото де да знам колко пъти трябва да стреля иначе, че да вкара гледайки настрани просто им е било по-лесно да наслагат 2 кадъра отколкото Нейт да стреля с дни докато улучи biggrin2.gif
lyubenski
Не мога да се сетя епизода точно, но понеже сега забелязах темата и реших да ви пиша за този гаф , който никой не е описал, мисля че беше от 2 или 3 сезон бяха всички в ученическата стая и (май Белия ги учеше на тактика или нещо си) и в края на сцената се вижда много ясно как Лукас се смее заедно с Пейтън , защото явно си беше ударил ръката , а пък сцената не е логично да свършваше така ,абе обърках се и аз , така е като вървя на спомени. Обещавам сега като мина пак сериала и ще постна някои снимки от тази сцена и ще видите за какво става дума smile.gif
IceGirl
QUOTE(Zaio @ Jun 2 2006, 14:02) *

Аз пък вчера забелязах както си гледах 20 серия на 3 сезон за милионен път biggrin.gif как при победния кош когато Нейтън стреля, но гледа на страни с онази мазна усмивчица нали камерата проследява топката как влиза и ако се вгледа човек ясно се вижда една черта през средата на екрана и от там надолу е някакси по-тъмен екрана.Това е разбира се при наслагване на кадрите защото де да знам колко пъти трябва да стреля иначе, че да вкара гледайки настрани просто им е било по-лесно да наслагат 2 кадъра отколкото Нейт да стреля с дни докато улучи biggrin2.gif

Аз не мисля, че това е гаф. Според мен камерата снима зад таблото, а то нали е прозрачно и така е танало по-тъмно.

Аз пък се сещам мисля, че никой не го е споменал в 2сезон епизода в който Лукас и Брук отиват да видят Хейли на турнето й. В една стая бяха и тримата с Крис и когато Брук казваше нещо като "Няма място за дишане от неговото его" и след това се изпкезва с един такъв звук. Тогава бяха в кадър Лукас и Брук, а след това Лукас е в центъра на кадъра, а Брук е наполовина и прави същото изплезване, но без звука.
Zaio
Не, че искам да влизам в спорове сега, но просто погледнах пак внимателно и таблото не е прозрачно а бяло и дървено и камерата се намира точно над коша, а не зад него. Както и да е това няма значение.
boy_07
а някой видял ли е в последния сезон в серията когато Пейтън отива да разпръсне праха на биологичната си майка докато пътува в колата някой е до нея и държи от тези платната дето да може лънцето да я обгражда или незнам какво....??
Mrs.Ackles
Дааа, и аз съм забелязала и много ме нервят такива издънки! Значи, една серия (нз точно коя), когато Хейли говореше с Крис и в един момент косата й беше вързана, а в другия пусната?!? blink.gif blink.gif
lovely
Хмм, супер...т'ва е интересно...трябва да взема да изгледам всичките серии пак, защото не съм забелязала нищо от изброеното!А и да съм го видяла моментално съм забравила, защото съм била задълбочена в самия филм предполагам smile.gif !!! Хич не виждам гафовете във филмите....много странно.....
ogata
Чета си аз тука от позицията на един анти-отх фен , смейкам си се и си мисля колко бях прав като ви казах че филма не струва wink.gif
Summer
Аз не съм обърнала внимание...
Bloody_Tears
да,и аз съм го забелязала това.наистина е малко дразнещо.най-добре помня когато,нейтън и хейли се целунаха в дъждът.тогава на нейтън блузата му беше ту суха,ту мокра.smile.gif
ludoto_tedi
Нов сезон,нови гафове 18.gif .Загледайте се в презрамките на потника й:

От тънки бежави стават дебели и зелени 16.gif biggrin2.gif
OTH_LP
Хахаха Теди тъкмо и аз това бях забелязала и щях да го описвам smile.gif

lovely
Ейййй сега се загледах и аз...ама тва е мн тъп гаф...те не гледат ли с какво е облечена тя във въпросната сцена..то е ясно , че се снима разбъркано, ама все пак..чак толкова!
Syleena
ами тъпо е да има такива гафове,ама хора я се сетете 4е понякога сериите са монтирани в последния момент и явно рядко имат време да ги изгледат или просто ги мързи smile.gif
Mai4et0
Аз съм ги забелязвала тия разминаващи кадри wink.gif и то не веднъж sad.gif Опитвам се да не им обръщам внимание но понякога е адски трудно wacko.gif
Estell
Аз скоро гледах серийката от втори сезон със съня на Нейтън и там ми направи впечатление нещо. То не е разминаване на кадри, ами по-скоро малко несъотвествие. Когато Пейтън говори с Лукас в нейната стая там на стената се вижда онази картинка, където са тримата с Брук и са насочили пушки към сърчицето. Малко се губи логиката на самата серия, ама карай все пак стават грешки.
Bloody_Tears
Сетих се за един момент ,дето Нейтън и Хейли нещо си говореха и изведнъж някой викна.не се чу много силно,но определено го забелязах.Връщах го поне 5 пъти,за да се уверя,че не ми се причува.
Baba_Qga^
И аз онзи ден забелязах в един епизод(не се сещам точно кой, но мисля че беше 2-и сезон) Лукас лежеше на леглото и си говорише с някой(пак не мога да се сетя кой! 14.gif )и ръката му ту беше зад главата му, ту беше долу... smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.