Не знам дали точно тук е мястото да се коментира, но в 8-ми епизод, 4-ти сезон - "Nothing Left To Say But Goodbye", се вижда, че до София не е Чад.
DeeeDeee
Dec 6 2006, 23:42
А забелязахте ли, че в края на 8 епизод признанието, което Пейтън прави на Лукас не е същотов началото на 9 епизод

Има разлика в репликите
Unforgotten`Feeling`f
Dec 6 2006, 23:48
Досега не съм забелязала такива неща, но като чета мненията ми става смешно, наистина големи гафове е имало
striikar
Dec 7 2006, 23:05
В днешният епизод (С4Е10) за пореден път имаше гаф

Някаде около 25тата минута когато Нейтън тъкмо започва да говори на Хейли докато тя лежи. Още в началото когато се сменят кадрите между тази и предишната сцена се вижда как Хейли се облизва а се предполага, че тя трябва да е в безсъзнание
Аз пък никога не съм ги забелязвал тези кадри.Сигурно не гледам достатъчно задълбочено
И май така е по-добре.
girl_from_hell
Dec 7 2006, 23:51
В днешният епизод (С4Е10) за пореден път имаше гаф Някаде около 25тата минута когато Нейтън тъкмо започва да говори на Хейли докато тя лежи. Още в началото когато се сменят кадрите между тази и предишната сцена се вижда как Хейли се облизва а се предполага, че тя трябва да е в безсъзнание
точно това и аз видях, до сега не бях забелезяла разминаваши се кадри ама тъй като този епизод много ме разочарова видях и това хаха нз дали се облизва ама беше с отворена уста и бързо бързо си я затвори
а друго ми направи впечателение ама нз дали съм права за него сърдечния масаж не се ли прави на сърцето не на корема хаха еми ай де вижте къде го правят на Лукас
(DesiTo @ Dec 6 2006, 23:08)

Не знам дали точно тук е мястото да се коментира, но в 8-ми епизод, 4-ти сезон - "Nothing Left To Say But Goodbye", се вижда, че до София не е Чад.

Оле т`ва наистина си е доста голям гаф.. чудя се как изобщо не съм го забелязала

Кой ли е този?
А т`ва в 9-та серия като повториха частта с признанието на Пейтън и аз забелязах, че не беше абсолютно същото!

На края на 8-ма, след като тя му каза "обичам те", Лукас й каза само "аз също те обичам", а при повторението добави "През толкова неща сме преминали заедно.." а у
.gif)
Впрочем и друг път съм забелязвала гафове от този тип.. Понякога като дават отново някоя минала сцена, добавят, махат или леко променят някоя реплика!
Ей сега пускам 10-та серия да видя как Хейли се е облизала по време на трогателните думи на Нейт!
.gif)
Супер много хора го споменаха, значи сигурно не трябва да си чак толкова наблюдателен, за да го забележиш
.gif)
..Аз явно пак съм бляла някъде..
Bloody_Tears
Dec 8 2006, 14:18
Аз и аз първо не го бях забелязала облизването,ама като го погледнах няколко пъти...
Пък аз вече бях прочела за това прословуто облизване и като почна сцената гледах Хейли само в устата
sophia__
Dec 9 2006, 23:55
аз попринцип не забелязвам гафовете

а за облизването като ви четох мненията върнах сцената и се вгледах по-добре
В такива неща не се задълбочавам, но все пак само един път видях едно гафче.Когато Кийт и Джулс(емили) лежаха двамата прегърнати, Кийт единия път си държи раката зад главата(когато е легнал) а в следващия кадър си е сложил върху гърдите.И така към 4-5 пъти сменят и ми стана много смешнo
Be`YouRseLf
Dec 22 2006, 18:32
И аз бях засякла веднъж един гаф.Лукас си върви и среща Кийт.До този момент си държи Ipoda и си е увисил слушалките му на врата си.В следващия момент,когато Кийт го попита нещо ,Ipoda вече го нямаше.Може някой да му го е свил
girl_from_hell
Dec 22 2006, 23:51
(Be`YouRseLf @ Dec 22 2006, 18:32)

И аз бях засякла веднъж един гаф.Лукас си върви и среща Кийт.До този момент си държи Ipoda и си е увисил слушалките му на врата си.В следващия момент,когато Кийт го попита нещо ,Ipoda вече го нямаше.Може някой да му го е свил

хахаха там сигурно е като в България докато се обърнеш и вече няма ипод хахаха
angie_baby_bs
Jan 4 2007, 20:32
аз забелязах гаф в последния епизод на 1ви сезон.Като се прибраха след целувката в дъжда Хейли си свали блузата пред Нейтън и първо дадаха, че я хвърля ,а после пак и беше в ръцете.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
и тва със устата в последния епизод забелязах и с шала. Кофти са тези гафчета ,трябва да се постараят повече при монтажа
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 00:56)

Да и аз това го забелязвам доста 4есто!

И дори сега се се6там във края на 1 епиздо на 3 сезон когато Лукас отиде на плажа при Брук и тя такмо излиза6е от морето и не6то си казаха и трагнаха да сядат и Брук я дадаха веднага с една синя карпа бе6е се увила....напраи ми впе4етление 6тото много си ли4е6е!И тва сега съ6то го видях за Пейтън като бе6е пяна в коридора с Рей4ъл!Наистина серияла е супер хубав и такива изцепки много,много не му отиват!
И аз това го забелязах..,но по принцип не виждам често такива гафове.Ще бъда по наблюдателна вече..да мога да се посмея малко!
girl_from_hell
Feb 17 2007, 02:04
на мен ми направи впечатление погледнете на миналия епизод Хейли като се беше излегнала като бяха с Скилс на покрива и си беше дигнала блузата малко и отодлу с някаква блуза беше дето си личеше отдолу колко е фалшив корема и (абе не го обесних хубаво ама като погледенете ще видите

)
Bloody_Tears
Feb 17 2007, 14:10
Ахам,това доста си личеше.И аз го видях
girl_from_hell
Feb 18 2007, 01:04
е те пък вече въопще не държат на качеството на филма...
Summer
Feb 18 2007, 14:43
Аз сега се сещам за някъде във втори сезон, когато Карън и Анди за пръв път спаха заедно и ти дават как той я е прегърнал и ръката му е нагоре, в следващия момент му е на гърдите, после пак нагоре....
Electrum
Feb 18 2007, 16:59
Гаф

...ми в последния епизод Хейли,както беше легнала на покрива със Скийлс и се изтегна нещо назад и се видя възглавницата на корема и...ся сички знаем,че не е тя бременна,ама пак...
lovely
Feb 18 2007, 21:51
Цитат(DesiTo @ Dec 6 2006, 23:08)

Хахахахааааааааа, не е истина колко са зле, къв е тоя дългоноско

))
А тва за Хейли и аз си го мислех , много тъпо-вижда се ръба на възглавницата , очевадно е !!
Ооо т'фа с корема и аз го видях без да се заглеждам то си беше направо очеизбодно! Наистина явно не обръщат чак такова внимание на тези неща
Morska~Vu6ka
Feb 19 2007, 12:03
В последния епизод,когато Хейли отиде при директора,даде му ключовете и тръгна да си излиза,забележете,че държете нещата си в ръцете си,когато той я повика и тя се обърна,а в следващия кадър,когато я показаха,чантата беше на рамото и и тя едва ли не си беше сложила ръцете на кръста...
но такива кадри са често срещано явление,не може всичко да е перфектно.
kingsize-4eto
Feb 25 2007, 10:03
До сега не се бях заглеждала...ама като видях темата и я разгледах наистина има такива разминаващи се...
А иначе за Брук,тоя определено не е Чад ...
Уау сега нтамерих един клип...с една малка част от гафовете.
http://www.youtube.com/watch?v=5ejofTZJ6qgНякои са много забавни, особенно "Лъжата". Тц, Тц...тея сценаристи забравят всичко...
Estell
Mar 21 2007, 20:20
Цитат(Nasi @ Mar 19 2007, 23:16)

Уау сега нтамерих един клип...с една малка част от гафовете.
http://www.youtube.com/watch?v=5ejofTZJ6qgНякои са много забавни, особенно "Лъжата". Тц, Тц...тея сценаристи забравят всичко...
Ааа много смешен клип! На мен ми хареса часта с косата и с шалчето на Хейли. Тея хора не си ли спомнят как са се снимали, че чак толкова очевидни грешки да правят.
girl_from_hell
Mar 22 2007, 17:13
ау какво весело клипче хахаха някой неща въопще не ги бях забелязала
qwe123
Mar 23 2007, 14:23
Много готино клипче

Ама да знаете,че майка ми е монтажистка и до колкота знам,работата им хич не е лесна
~Chεεry~
Jun 20 2007, 22:34
Понякога ми правят впечатление, но не винаги. Току що изгледах клипчето с гафове и на някои от тях ... никога не бих им обърнала внимание.
А тва с айпода що да е гаф? То ясно се вижда, че Лукас си го сваля и си го пъха в джоба (2 сез, 16 еп).
Baba_Qga^
Jun 24 2007, 11:21
A в последния епизод направи ли ви впечатлени, когато момичетата танцуваха на If you wanna be my lover и Хейли ту беше с бели обувки, ту с маратонки
julia1990
Jun 30 2007, 16:05
Цитат(Baba_Qga^ @ Jun 24 2007, 12:21)

A в последния епизод направи ли ви впечатлени, когато момичетата танцуваха на If you wanna be my lover и Хейли ту беше с бели обувки, ту с маратонки

Да и аз го забелязах тва

И Бевин докато танцуваше беше с маратонки, а малко след тва в епизода,в момента когато Скилс нещо я беше обърнал с краката нагоре беше с обувки с огромен ток

Ама тва с Хейли си беше очевидно просто,как може да не ги доизпипват тия неща,най-малкото ми е чудно как самата Бетани не се е усетила,че единия път го е танцувала с маратонки,а другия с обувки на ток
Срашала съм такива кадри понякога е доста смешно.
Това в последния епизод и аз го забелязах. Наистина доста такова моменти се срещат.
~Chεεry~
Jul 10 2007, 22:00
Тва с обувките на Хейлс просто няма как да не ти избоде очите. Голяма изцепка са тея гафове - трябва повече да доизпипват нещата.
ani4ka_89
Jul 10 2007, 22:34
На мен впечатление ми направи от последния епизод това, че Хейли вкара кош само с една ръка, когато играха, а в първи сезон беше много трагична в това отношение.
ladysunshine
Jul 17 2007, 19:11
http://zazz.bg/play:43cc7cd9Това е едно клипче с гафовете от ОТХ, някой от тях вече бяха споменати. На мен най-смешно ми беше това с подсвиркването на Пейтън
`BruKas`
Jul 22 2007, 14:14
ххахахахах..тва с обувките на хейли чак сега го забелязвам амаа..наистина голяма издънка..иначее аз по принцип не обръщам внимание на такива неща
mimetyyy
Aug 8 2007, 00:06
Xaxaxaxaxxa,изобщо не съм им обръщала внимание на такива гафове,обаче наистина някои са мн очевадни!! Ама хайде-простено им е!
CrAzY_LaDy
Aug 8 2007, 09:35
хаха до сега нито 1 гаф не ми беше направил впечатление...ужас (: а някой наистина са очевидни...ма аз си гледам ии хич не ми пука
иначее....верно ебати гафовете....що не доизпипват тия хора (: ама и тва клипче е мн яко...са ще си смъкна да вида тва с обувките
CiNdEreLLa``
Aug 8 2007, 12:29
Божичко това с обувките на Хейли не го бях забелязала

голямо съм пате, ей
brooke_scott
Aug 8 2007, 18:42
сега се сетих в 2-ри сезон, когато Анди беше останал да спи при Карън(не помня то4но епизода, но когато Люк и НЕйт бяха на изследвания) и на сутринта ръцете му ту бяха на възглавницата, ту долу на леглото в разли4ните кадри
black1wolf
Aug 14 2007, 22:54
Забелязвал съм ги но не ми пречат пак си ми харесва сериала...
Катeто
Sep 23 2007, 17:29
Имаше една серия в първи сезон,когато Дан подари ан Нейтън кола,някой забеляза ли,че Нейтън си хвърли раницата на земята,а след това се появи в училище с нея?
CiNdEreLLa``
Oct 23 2007, 11:22
^HiLaRy_DuFF
Oct 27 2007, 15:38
Аз също забелязах в 13 епизод на 3 сезон,когато Пейтън отиваше при Ели на предната седялка на колато по едно време имаше една ръка
`BruKas`
Oct 27 2007, 15:55
pinko_z
Jan 26 2008, 14:48
LimonkaTa`
Jan 30 2008, 23:39
Това със чантата на Хейли и аз го зобелязах. Въпреки, че се наслаждавам на сериала и не обръщам особенно внимание на издънките, но има такива където и да си сляп пак ще ги видиш.
Ледено_момиче
Feb 20 2008, 17:54
Ммм..като казахте 4-и сезон..Друг гаф.. В последния епизод при борбата между Пейт и Дерек ,той я хвърля на леглото и й къса роклята .. Но в края на епизода изненадващо ,когато с Брук отиват на бала,Пейтън е със напълно здрава рокля.
Baba_Qga^
Mar 6 2008, 09:45
Забелязах едно малко гафче от последния епизод (05x10) точно на края на епизода, когато са до басейна и краката на Нейт бяха във водата а в следващата секунда вече бяха горе
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.