Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Разминаващи се кадри
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
DesiTo
Не знам дали точно тук е мястото да се коментира, но в 8-ми епизод, 4-ти сезон - "Nothing Left To Say But Goodbye", се вижда, че до София не е Чад. 16.gif

DeeeDeee
А забелязахте ли, че в края на 8 епизод признанието, което Пейтън прави на Лукас не е същотов началото на 9 епизод rolleyes.gif Има разлика в репликите biggrin2.gif
Unforgotten`Feeling`f
Досега не съм забелязала такива неща, но като чета мненията ми става смешно, наистина големи гафове е имало 18.gif
striikar
В днешният епизод (С4Е10) за пореден път имаше гаф smile.gif Някаде около 25тата минута когато Нейтън тъкмо започва да говори на Хейли докато тя лежи. Още в началото когато се сменят кадрите между тази и предишната сцена се вижда как Хейли се облизва а се предполага, че тя трябва да е в безсъзнание smile.gif
DaniEl
Аз пък никога не съм ги забелязвал тези кадри.Сигурно не гледам достатъчно задълбочено 16.gif
И май така е по-добре.
girl_from_hell
В днешният епизод (С4Е10) за пореден път имаше гаф Някаде около 25тата минута когато Нейтън тъкмо започва да говори на Хейли докато тя лежи. Още в началото когато се сменят кадрите между тази и предишната сцена се вижда как Хейли се облизва а се предполага, че тя трябва да е в безсъзнание

точно това и аз видях, до сега не бях забелезяла разминаваши се кадри ама тъй като този епизод много ме разочарова видях и това хаха нз дали се облизва ама беше с отворена уста и бързо бързо си я затвори

а друго ми направи впечателение ама нз дали съм права за него сърдечния масаж не се ли прави на сърцето не на корема хаха еми ай де вижте къде го правят на Лукас smile.gif
*PeyT*
(DesiTo @ Dec 6 2006, 23:08) *

Не знам дали точно тук е мястото да се коментира, но в 8-ми епизод, 4-ти сезон - "Nothing Left To Say But Goodbye", се вижда, че до София не е Чад. 16.gif

18.gif 18.gif 18.gif Оле т`ва наистина си е доста голям гаф.. чудя се как изобщо не съм го забелязала huh.gif Кой ли е този? blink.gif

А т`ва в 9-та серия като повториха частта с признанието на Пейтън и аз забелязах, че не беше абсолютно същото! rolleyes.gif На края на 8-ма, след като тя му каза "обичам те", Лукас й каза само "аз също те обичам", а при повторението добави "През толкова неща сме преминали заедно.." а у emoticon1 (5).gif Впрочем и друг път съм забелязвала гафове от този тип.. Понякога като дават отново някоя минала сцена, добавят, махат или леко променят някоя реплика! rolleyes.gif

Ей сега пускам 10-та серия да видя как Хейли се е облизала по време на трогателните думи на Нейт! emoticon1 (115).gif Супер много хора го споменаха, значи сигурно не трябва да си чак толкова наблюдателен, за да го забележиш 1 (4).gif ..Аз явно пак съм бляла някъде.. tooth.gif
Bloody_Tears
Аз и аз първо не го бях забелязала облизването,ама като го погледнах няколко пъти... smile.gif
Estell
Пък аз вече бях прочела за това прословуто облизване и като почна сцената гледах Хейли само в устата schrikken_pc.gif tongue.gif
sophia__
аз попринцип не забелязвам гафовете rolleyes.gif а за облизването като ви четох мненията върнах сцената и се вгледах по-добре smile.gif
Алекс
В такива неща не се задълбочавам, но все пак само един път видях едно гафче.Когато Кийт и Джулс(емили) лежаха двамата прегърнати, Кийт единия път си държи раката зад главата(когато е легнал) а в следващия кадър си е сложил върху гърдите.И така към 4-5 пъти сменят и ми стана много смешнo biggrin.gif
Be`YouRseLf
И аз бях засякла веднъж един гаф.Лукас си върви и среща Кийт.До този момент си държи Ipoda и си е увисил слушалките му на врата си.В следващия момент,когато Кийт го попита нещо ,Ipoda вече го нямаше.Може някой да му го е свил huh.gif biggrin.gif
girl_from_hell
(Be`YouRseLf @ Dec 22 2006, 18:32) *

И аз бях засякла веднъж един гаф.Лукас си върви и среща Кийт.До този момент си държи Ipoda и си е увисил слушалките му на врата си.В следващия момент,когато Кийт го попита нещо ,Ipoda вече го нямаше.Може някой да му го е свил huh.gif biggrin.gif

хахаха там сигурно е като в България докато се обърнеш и вече няма ипод хахаха
angie_baby_bs
аз забелязах гаф в последния епизод на 1ви сезон.Като се прибраха след целувката в дъжда Хейли си свали блузата пред Нейтън и първо дадаха, че я хвърля ,а после пак и беше в ръцете. mrgreen[1].gif и тва със устата в последния епизод забелязах и с шала. Кофти са тези гафчета ,трябва да се постараят повече при монтажа happy.gif
SeMiNi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 00:56) *

Да и аз това го забелязвам доста 4есто! sad.gif И дори сега се се6там във края на 1 епиздо на 3 сезон когато Лукас отиде на плажа при Брук и тя такмо излиза6е от морето и не6то си казаха и трагнаха да сядат и Брук я дадаха веднага с една синя карпа бе6е се увила....напраи ми впе4етление 6тото много си ли4е6е!И тва сега съ6то го видях за Пейтън като бе6е пяна в коридора с Рей4ъл!Наистина серияла е супер хубав и такива изцепки много,много не му отиват!

И аз това го забелязах..,но по принцип не виждам често такива гафове.Ще бъда по наблюдателна вече..да мога да се посмея малко!

girl_from_hell
на мен ми направи впечатление погледнете на миналия епизод Хейли като се беше излегнала като бяха с Скилс на покрива и си беше дигнала блузата малко и отодлу с някаква блуза беше дето си личеше отдолу колко е фалшив корема и (абе не го обесних хубаво ама като погледенете ще видитеsmile.gif )
Bloody_Tears
Ахам,това доста си личеше.И аз го видях smile.gif
girl_from_hell
е те пък вече въопще не държат на качеството на филма...
Summer
Аз сега се сещам за някъде във втори сезон, когато Карън и Анди за пръв път спаха заедно и ти дават как той я е прегърнал и ръката му е нагоре, в следващия момент му е на гърдите, после пак нагоре....
Electrum
Гаф rolleyes.gif ...ми в последния епизод Хейли,както беше легнала на покрива със Скийлс и се изтегна нещо назад и се видя възглавницата на корема и...ся сички знаем,че не е тя бременна,ама пак... biggrin2.gif
lovely
Цитат(DesiTo @ Dec 6 2006, 23:08) *

Хахахахааааааааа, не е истина колко са зле, къв е тоя дългоноско smile.gif))
А тва за Хейли и аз си го мислех , много тъпо-вижда се ръба на възглавницата , очевадно е !!
siska
Ооо т'фа с корема и аз го видях без да се заглеждам то си беше направо очеизбодно! Наистина явно не обръщат чак такова внимание на тези неща dry.gif
Morska~Vu6ka
В последния епизод,когато Хейли отиде при директора,даде му ключовете и тръгна да си излиза,забележете,че държете нещата си в ръцете си,когато той я повика и тя се обърна,а в следващия кадър,когато я показаха,чантата беше на рамото и и тя едва ли не си беше сложила ръцете на кръста...

но такива кадри са често срещано явление,не може всичко да е перфектно.
kingsize-4eto
До сега не се бях заглеждала...ама като видях темата и я разгледах наистина има такива разминаващи се...biggrin.gif
А иначе за Брук,тоя определено не е Чад ... laugh.gif
Nasi
Уау сега нтамерих един клип...с една малка част от гафовете.

http://www.youtube.com/watch?v=5ejofTZJ6qg

Някои са много забавни, особенно "Лъжата". Тц, Тц...тея сценаристи забравят всичко...
Estell
Цитат(Nasi @ Mar 19 2007, 23:16) *
Уау сега нтамерих един клип...с една малка част от гафовете.

http://www.youtube.com/watch?v=5ejofTZJ6qg

Някои са много забавни, особенно "Лъжата". Тц, Тц...тея сценаристи забравят всичко...

Ааа много смешен клип! На мен ми хареса часта с косата и с шалчето на Хейли. Тея хора не си ли спомнят как са се снимали, че чак толкова очевидни грешки да правят.
girl_from_hell
ау какво весело клипче хахаха някой неща въопще не ги бях забелязала smile.gif
qwe123
Много готино клипче 4.gif Ама да знаете,че майка ми е монтажистка и до колкота знам,работата им хич не е лесна mrgreen[1].gif
~Chεεry~
Понякога ми правят впечатление, но не винаги. Току що изгледах клипчето с гафове и на някои от тях ... никога не бих им обърнала внимание.
А тва с айпода що да е гаф? То ясно се вижда, че Лукас си го сваля и си го пъха в джоба (2 сез, 16 еп).
Baba_Qga^
A в последния епизод направи ли ви впечатлени, когато момичетата танцуваха на If you wanna be my lover и Хейли ту беше с бели обувки, ту с маратонки laugh.gif
julia1990
Цитат(Baba_Qga^ @ Jun 24 2007, 12:21) *
A в последния епизод направи ли ви впечатлени, когато момичетата танцуваха на If you wanna be my lover и Хейли ту беше с бели обувки, ту с маратонки laugh.gif

Да и аз го забелязах тва 18.gif И Бевин докато танцуваше беше с маратонки, а малко след тва в епизода,в момента когато Скилс нещо я беше обърнал с краката нагоре беше с обувки с огромен ток 18.gif 16.gif
Ама тва с Хейли си беше очевидно просто,как може да не ги доизпипват тия неща,най-малкото ми е чудно как самата Бетани не се е усетила,че единия път го е танцувала с маратонки,а другия с обувки на ток biggrin.gif
Tedds
Срашала съм такива кадри понякога е доста смешно.
FaTe{}
Това в последния епизод и аз го забелязах. Наистина доста такова моменти се срещат.
~Chεεry~
Тва с обувките на Хейлс просто няма как да не ти избоде очите. Голяма изцепка са тея гафове - трябва повече да доизпипват нещата.
ani4ka_89
На мен впечатление ми направи от последния епизод това, че Хейли вкара кош само с една ръка, когато играха, а в първи сезон беше много трагична в това отношение.
ladysunshine
http://zazz.bg/play:43cc7cd9
Това е едно клипче с гафовете от ОТХ, някой от тях вече бяха споменати. На мен най-смешно ми беше това с подсвиркването на Пейтън smile.gif
`BruKas`
ххахахахах..тва с обувките на хейли чак сега го забелязвам амаа..наистина голяма издънка..иначее аз по принцип не обръщам внимание на такива неща
mimetyyy
Xaxaxaxaxxa,изобщо не съм им обръщала внимание на такива гафове,обаче наистина някои са мн очевадни!! Ама хайде-простено им е!
CrAzY_LaDy
хаха до сега нито 1 гаф не ми беше направил впечатление...ужас (: а някой наистина са очевидни...ма аз си гледам ии хич не ми пука biggrin2.gif иначее....верно ебати гафовете....що не доизпипват тия хора (: ама и тва клипче е мн яко...са ще си смъкна да вида тва с обувките biggrin2.gif
CiNdEreLLa``
Божичко това с обувките на Хейли не го бях забелязала 16.gif голямо съм пате, ей 20.gif
brooke_scott
сега се сетих в 2-ри сезон, когато Анди беше останал да спи при Карън(не помня то4но епизода, но когато Люк и НЕйт бяха на изследвания) и на сутринта ръцете му ту бяха на възглавницата, ту долу на леглото в разли4ните кадри smile.gif
black1wolf
Забелязвал съм ги но не ми пречат пак си ми харесва сериала...
Катeто
Имаше една серия в първи сезон,когато Дан подари ан Нейтън кола,някой забеляза ли,че Нейтън си хвърли раницата на земята,а след това се появи в училище с нея? biggrin2.gif
CiNdEreLLa``

biggrin.gif:)

^HiLaRy_DuFF
Аз също забелязах в 13 епизод на 3 сезон,когато Пейтън отиваше при Ели на предната седялка на колато по едно време имаше една ръка
`BruKas`
ей сега и аз го видях хахах smile.gifsmile.gifsmile.gif
pinko_z
Цитат(DesiTo @ Dec 6 2006, 23:08) *

Хаха ей т'ва направо ме разби. Добре де аз пък как тъй нищо не забелязвам unsure.gif 18.gif 18.gif
LimonkaTa`
Това със чантата на Хейли и аз го зобелязах. Въпреки, че се наслаждавам на сериала и не обръщам особенно внимание на издънките, но има такива където и да си сляп пак ще ги видиш.
Ледено_момиче
Ммм..като казахте 4-и сезон..Друг гаф.. В последния епизод при борбата между Пейт и Дерек ,той я хвърля на леглото и й къса роклята .. Но в края на епизода изненадващо ,когато с Брук отиват на бала,Пейтън е със напълно здрава рокля. 16.gif
Baba_Qga^
Забелязах едно малко гафче от последния епизод (05x10) точно на края на епизода, когато са до басейна и краката на Нейт бяха във водата а в следващата секунда вече бяха горе rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.