Забелязах едно малко гафче от последния епизод (05x10) точно на края на епизода, когато са до басейна и краката на Нейт бяха във водата а в следващата секунда вече бяха горе
а да, и аз го видях тва
Jordan
Mar 6 2008, 17:42
хах, да, сега като казвате се загледах и наистина, че краката му в различните кадри са в различни позоции. а забелязахте ли, че като се хвърли в басейна той се хвърли целия, а като излезе от водата беше мокър до раменете, а нагоре беше сухо
hristin4e
Mar 6 2008, 21:14
току що и аз го видях това а понеже много ми хареса миналия епизод (5х9) и го гледах няколко пъти и си викам нещо не е наред: незнам дали някой видя накрая това: Нейтън хваща Джейми за ръката и излизат от салона Маут гледа записа си: Нейтън си слага ръката на гърба на Джейми и излизат от салона
Jordan
Mar 6 2008, 23:48
мда, вярно бе.. не знам как ги забелязвате тея неща ама аз докато гледам сеиите съм полузомбиран и не мога да забелязвам подобни подробности. после чак като кажете забелязвам
Baba_Qga^
Mar 8 2008, 16:10
Ох ужасно е! Бъркат ми в очите някои съвсем маловажни като например пак в последния епизод когато Хейли каза на Нейт да отива на изслушването за Дан и се обърна към него, а в следващия кадър...пак се обърна към него
krozitu
Mar 10 2008, 12:29
някои да е забелязал в 22 епизод в 1 сезон когато Нейтан и Хейли се здобряват да дъжда в началото слуичерс му е целия мокар и след няколко секунди не е
rooney_ivan
Mar 10 2008, 23:29
Трети сезон 8-ми епизод.Мача на Рейвънс резултата първо пише че е 24-16 и секунди след това резултата е 7-2
jivitu
Mar 15 2008, 23:49
Намерих клипчета с гафове от сериала....Това и Това Незнам дали сте ги гледали,обаче голям смях падна
miim4eto
Mar 17 2008, 20:28
хах jivitu страшни са клипчетата а онова с чейс в колата ... направо паднах
хора нз дали някой го е казал..... може и да се баркам но парвата сватба на нейт и хейлс е вечерта и сутринта казват на люк а те дават някаква сватба с родителите на хейли през деня... нещо.....
chadmurray_fenka
Mar 30 2008, 14:46
jivitu, готини клипчета
а в 5 сез 2 еп там, където Хейли вика на Нейтън, че не иска да се преврне в Дан! 1-во вика с по строг глас, а после исведнъж гласът и се променя...
peyton_lucas_brooke
Apr 3 2008, 23:15
незнам далй сте го казали,но в 10-ти епизод на 3-ти сезон последната сцена Брук сяда до Маут после дават отдалече как пак сяда до него
nelito_91
Apr 7 2008, 09:03
Клипчетата са страхотни най-много ме изкефи Нейтън като Батман А по темата: на мен лично не ми правят впечатление повечето от гафовете, когато ми кажат и ги виждам, но иначе докато гледам филма не ги забелязвам. И все пак няма филм, в който да няма гафове няма и да има, така че не им обръщам особено внимание.
secretk
Apr 10 2008, 18:07
Не знaм дaли сте забелязали, но в крaя нa 1-вa серия нa 1 сезон, докaто игрaят Лукaс и Нейтън нa игрището по някое време дaвaт кaдри ту с Хейли с едно червено яке, ту едно друго момиче със същото яке, същото момиче е и нa сценaтa, когaто треньорът викa Лукaс дa му предложи дa игрaе в отборa. Товa момиче първонaчaлно е щяло дa игрaе ролятa нa Хейли, в последствие сa решили дa е Бетaни, aмa те хубaво сa решили, но поне дa бяхa опрaвили сцените, че тaкa не стои много изпипaно. ето за тази aктрисa говоря
mims_naley_fenka_
Apr 17 2008, 19:18
мн се смях когато в 4-ти сезон последния епизод 18-тата минута и 50 секунди като танцуват Хеили е с маратонки след 2 секунди е с токчета след още 2 секунди е пак с маратонки
chadmurray_fenka
May 7 2008, 21:33
Ха-ха-ха...тва бебе мн "прилича" на Анджи, нали? Мале..., как може такова нещо...УЖАС... Анджи
И тук я има Тези сцени си ги има с Хейли. Да не би отначало тази актриса да е трябвало да играе ролята на Хейли
А иначе аз не бях забелязала Хейли с токчета и с маратонки, ама сега като пуснах и верно е много смешно.
brooke_scott
May 8 2008, 10:08
еми тая е била избрана първо за ролята и са снимали с нея първоначално, но после са взели Бетъни вече забравих защо, но преди време бях чела някъде даже името на самата героиня беше др мисля
secretk
May 12 2008, 22:59
Цитат(brooke_scott @ May 8 2008, 11:08)
еми тая е била избрана първо за ролята и са снимали с нея първоначално, но после са взели Бетъни вече забравих защо, но преди време бях чела някъде даже името на самата героиня беше др мисля
Дa името и е Рийгън или нещо тaковa. А клипa беше дa ви покaжa кaк изглеждa, нея я имa нa поне 2 сцени в първи сезон.
tedi27
May 23 2008, 10:15
Цитат(chadmurray_fenka @ May 7 2008, 22:33)
Ха-ха-ха...тва бебе мн "прилича" на Анджи, нали? Мале..., как може такова нещо...УЖАС... Анджи
moni_hs
Aug 6 2008, 10:02
Цитат(tedi27 @ May 23 2008, 10:15)
Цитат(chadmurray_fenka @ May 7 2008, 22:33)
$ Naley forever $
Aug 21 2008, 23:39
Да сигурно има такива издънки които по някога дразнят.Но аз рядко ги забелязвам,защото когато ми хареса историята не се заглеждам особенно в грешкитe.А когато и да ги видя просто се засмивам и съм склонна да им ги простя заради историята която толкова ме е влечатлила.
vess
Aug 22 2008, 16:00
Почти във всички филми има такива разминаванки,но ако филма ти харесва не ги забелязваш
fenkanabrooke
Aug 22 2008, 16:12
С Анджи и с шала на Хейли са ми любимите.
moni_hs
Aug 22 2008, 16:14
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 22 2008, 17:12)
Кое с шала й?
fenkanabrooke
Aug 22 2008, 16:23
Цитат(moni_hs @ Aug 22 2008, 17:14)
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 22 2008, 17:12)
Кое с шала й?
Сезон 3 епизод 13.
miss innocent
Aug 24 2008, 09:49
Не знам дали сте го казали,но аз забелязах,че в 3сезон,6 спизод,когато момичетата избират мом4ета от бъображаемата момчешка чернова,последното момче,което е избрано е Дебар.Но после,когато по-касно Брук попълва имената на момчетата в лаптопа си и името на последното момче е Грег.Обикновено не забелязвам такива неща,но това просто ми се наби на окото
mak3-l0ve
Aug 28 2008, 16:40
Цитат(vess @ Aug 22 2008, 17:00)
Почти във всички филми има такива разминаванки,но ако филма ти харесва не ги забелязваш
Съгласна съм ама понякога и да не искаш някои неща просто ти се набиват на очи .. примерно имаше една сцена на Хейли и Крис, когато нещо си говореха в кафето на Карън, ии даваха Хейли беше ту с пусната коса ту с вързана и шал
traiana
Aug 28 2008, 17:26
И аз не обръщам много внивание на такива грешки и все пак това с шала на Хейли,с чантата и (когато говореше с Нейт),когато говореше с Крис и косата и беше ту пусната,ту на опашка и когато Пейт каза,че не може да свири,а пък имаше една сцена с нея и Хейлз където Пейтън се приближи към нея с подсвиркване ..Тея шпоне ги забелязах ..
naley_
Oct 11 2008, 19:01
Абе най-очевадно беше ,когато Крис беше при Хейли в кафенето и косата й беше ту пусната ту вързана.Тва и сляп може да го види Но на другите ако не се загледаш много няма да ти направят впечатление
Само веднъж забелязахх гаф - ама кфоо ви пречат ?! хах много сте раздразнителни бре хора .. ии с гафове и без сериала сии кървии .. пък и вие кфо искате тва да не е някоя анимация всичко да сии е точно ;d
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.