Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Анкета
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Menna
Тази тема си я откраднах от фенфорум,но не пречи и тук да я има 10.gif
Аз съм написала основните двойки,но пишете само за тези,за които искате smile.gif
Хейли и Нейтън
Брук и Лукас
Пейтън и Лукас
Джейк и Пейтън
Нейтън и Пейтън
Брук и Феликс
Дан и Деб
Карън и Кийт

Въпросите:
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка?

2. На кой от двамата симпатизирате повече?

3. Пет причини защо ги харесвате?

4. Опишете връзката им с една дума?

5. Любимата сцена?Защо?

6. Любим епизод с тях?Защо?

7. Любима песен,която ви напомня за тях?

8. Защо сте техен фен?

9. Любим сезон с тях?

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?
Nasi
Нейтън и Хели

От момента, когато Нейтън и Тим бяха в коридора на училището и Нейтън погледна Хейли...тогава знаех, че ще станат страхотна двойка.
Нейтън
Невероятни са. Дамата си подхождат идеално. Любовта им е истинска. Много са забавни. Могат да рискуват.
Love
5. Любимата сцена?Защо?
WOW труден въпрос....специално за Дарето трябва да дам един отоговор.Естестевено, че всички сцени са ми любими, но ще кажа:
Първи сезон след партито, което Хейли организира и след като Дан изкара Нейтън от затвора. Последната сцена от този епизод, когато Нейтън иХейли баха в апартамена и хейли се чудеше защо всички са дошле на нейното парти. И нейтън я погледна ... - невероятна сцена.
13 епизод на трети сезон.
MAROON 5 - SHE WILL BE LOVED
Halo-Haley James Scott
SAil Away-The Rasmus- въпреки че не е от саундтрака винаги се сещам аз тях.
и още много песни.
8. Защо сте техен фен?
защото са СТРАХОТНИ!!!
9. Любим сезон с тях?
Първи
Ами доста време мислих за този въпрос..и измислих това:
Значи Нейтън си стой на Ривър корта и си итрае баскет и се появява хейли и му предлага една игра One on One. И двамата да си измислят правила. Всеки кош на Нейтън =на една целувка от Хейли.
Според мен ще е доста забавно...като имаме предвид, че тя е "страшно добра" на баскетбол.

Брук и Лукас

от втори сезон, когато бяха приятели и осъзнаха, че се влюбват
Брук

Интересна двойка са. Пасват си перфектно. Имат щури моменти. Чад и София.
Страст
5. Любимата сцена?Защо?
Когато Лукас беше окрасил шкафчето на Брук
12 епизод на трети сезон
23-jimmy eat world-старшен момент
8. Защо сте техен фен?
Защото са Супер заедно
9. Любим сезон с тях?
Трети
Брук е сама в апартамента(защото хейли пак я няма) и чува някакъв шум...и си умира от страх и взима метлата и застава до вратата...тогаа се Лукас отваря вратата и тя го утря по гърба. но не силно, заото тя няма сила за силен удар. Лукас се обръща и се залива от смях. И и казва, че е разбрал от Хейли, че тази вечер ще е сама и е решил да и направи компания.
Ralna
Нейт и Хейли

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка?-Още от самото начало, когато Нейт отиде при нея да му преподава

2. На кой от двамата симпатизирате повече?-На Нейт, Хейли постъпи ужасно като го заряза заради турнето

3. Пет причини защо ги харесвате?-(1)Заради Нейт, (2)Защото са сладки, (3)Защото са различни от останалите, (4) Защото са забавна двойка, (5) Защото сцените в тях са най-красивите сцени във филма

4. Опишете връзката им с една дума?-Любов

5. Любимата сцена?Защо?-Сцената когато Нейт пътуваше към Хейли на Турнето и си спомняше как са записвали съобщение на секретаря, и после паднаха от леглото, много романтична и забавна сцена tongue.gifP

6. Любим епизод с тях?Защо?3 сезон 13-ти епизод защоо всички сцени с тях бяха много готинки, и особенно сцената под дъжда като я награби и почна да я целува на колата, много ми хареса колко плавно я "положи" на колата с нежност и внимание happy.gif

7. Любима песен,която ви напомня за тях?-Хейли Джеймс Скот - Halo

8. Защо сте техен фен?-Защото са най-готините

9. Любим сезон с тях?-1-ви ащто тм се развиваха отношенияа им и бяха супер сладки

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?-Любовна сцена на безлюен плаж, wink.gif или една от тези целувки в басейн под вода в тъмн нощ, tongue.gifP и гоненица като например нашите са в красив зелен парк и като деца се гонят, Нейт настига Хейли, сграбчва я мята я на полянката и почва да я целува happy.gif (много бих искала да видя такива сцени)
^Mim0zKa^
Брукас { }
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? Ами о6те от парви сезон вав бара когато играха билярд и после се целуваха...от тогава за мен те са номер 1!!

2. На кой от двамата симпатизирате повече?Ооо незнам...и двамата са стра6ни просто един без друг не може...допалват се smile.gif

3. Пет причини защо ги харесвате?Оби4ат се истински,Неверояттно красиви и сладки,супер забавни,успяват да се справят сас трудностите и за6тото са все пак 4ад и София 4.gif

4. Опишете връзката им с една дума?FiRe LoV3... {} {} {} {}

5. Любимата сцена?Защо?Може да зву4и банално но при всяка една сцена сас Брукас аз сам лепната за монитора...вси4ките се великолепни!Но може би ..все пак за да кажа една това 6те е в 9 епизод (накрая) на 3 сезон тогава мисля 4е бяха много искрени идин с друг и признаха огромната си Любов!!

6. Любим епизод с тях?Защо?Ами по принцип вси4ки с тях но......може би пак 9(3 сезон),и 13(3 сезон)

7. Любима песен,която ви напомня за тях?Jimmy Eat World-Here you Me,Travis-Re-Offender и Strays Don't Sleep-For Blue Skies(ох тука накрая на 9 епизод...мале разтапям се..)

8. Защо сте техен фен?За6тото са невероятна двойка,няма друга като тях ОБИ4АМ ГИ !!И за6тото са Chad Michael Murray и Sophia Bush.....адските сладури и са супер красиви и двамата!

9. Любим сезон с тях?Ами 3...най са сладки тука smile.gif И в 1 докато ходеха...smile.gif

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? Лукас 4ака Брук в апартамента и ,и е обсипал цялата земя сас листенца от рози,све6ти4ки навсякаде,много сърца и на леглото със листенца е написал I l0v3 Bro0ke {}....!Тя се прибира и е супер,супер изненадана и много се зарадва!Тогава Лукас я язима в обятията си и следва една супер нежна и страстна целувка след което си казват 4е се оби4ат много и винаги 6те са заедно и след това влизат в спалнята !А от там нататък те си знаят 4.gif
P.S Искам само да кажа 4е ако съм изпуснала не6то...трябва да знаете 4е наистина абсолиутно вси4ко сас бРУКАС МИ Е ЛУБИМО!!!Те са The best smile.gif
Devil^Rose^^
Нейтън и Хейли inlove.gif
-от първата им целувка
-ами...Нейтън wub.gif
-зареждат те само с приятни емоции, двамата правят идеалната двойка, а любовта между тях е толкова силна и те вдъхновява, те са неповторими ....
-истинска
5. Любимата сцена?Защо?
-целувката под дъжда ... защото това е една от най-романтичните сцени
-епизода със сватбата им happy.gif ...е това беше просто WoW ....
-Elsewere -изпълнението на Хейли в кафето
8. Защо сте техен фен?
-защото са страшно сладки заедно и няма как да им устоиш и да не затаиш дъх пред любовта им rolleyes.gif
9. Любим сезон с тях?
-първи
-много ми се иска да ги видя след 20 години ....и те са все още заедмо по щастливи от всякога и Нейтън поглежда към Хейли и само с поглед сякаш си казват че всичко от което са се отказали не може и за миг да замести това да се имат един друг...
_HriS_TinA_
Ейййййййййй поздравления за готината тема wink.gif !!!! Айде сега да запо4ваме ....

6те възхвалявам Лейтън Copy of wub.gif ...

-О6те от на4алото когато си "пресякоха пъти6тата" ...(когато без малко Пейтън 6те6е да го блъсне...)

2.На кой от двамата симпатизирате повече?

-Без да се замислям Peyton Sawyer ....просто я оби4ам, какво да ви кажа супер свястна и готина мацка ...

3.Пет причини защо ги харесвате?

-За6тото идеално се допълват..
-За6тото са разли4ни...
-За6тото са свежарки...
-За6тото лиубовта им е истинска...
-За6тото просто са един за друг...!

4.Опишете връзката им с една дума?

Тhe true LOVE

5.Любимата сцена?Защо?

-Cцената в хотела....за6тото бе6е спонтанна и истинска..

13-ти когато няма6е ве4е скрито-покрито между тях двамата :

P-Lucas,you're dating Brooke!
L-I now and she's great ,but she is not YOU ...

She will be loved - Maroon 5 ...на тази песен Пейтън "избяга" от обятията на Лукас...

L-I want US Peyton...
P-Just leave it alone...

8.Защо сте техен фен?

За6тото никога не знам какво ново 6те се слу4и между тях ... за6тото паднасят страхотни изненади 4увствата бо6ува6ти между тях...

9. Любим сезон с тях?

-1-ви

10.Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?

Това 6те е момент в който те най-после са ЗАЕДНО ...и никога пове4е няма да се разделят inlove.gif
James towel keeper
Хайде и аз да я попълня (и тук) 10.gif

НЕЙТЪН И ХЕЙЛИ

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - от 7 епизод, първи сезон, нататък

2. На кой от двамата симпатизирате повече? -Нейтън

3. Пет причини защо ги харесвате? - заради Нейтън, защото са сладури, защото рискуват и залагат на любовта си, защото са двамата срещу всички~
4. Опишете връзката им с една дума? - ЛЮБОВ

5. Любимата сцена?Защо? - Много са, но може би от трети сезон, под дъжда и когато Хейли се събужда сутринта и вижда Найтън да суши изрезките. Просто защото е невероятна...

6. Любим епизод с тях?Защо? - Всички!!!!

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - Halo нз защо, сигурно защото много я слушам напоследък. А също и на The Rasmus - Sail away тя не е от сериала, но Наси беше направила едно клипче с нея - гледах го над 1000 пъти и сега като я чуя песничката веднага се сещам за тях

8. Защо сте техен фен? - защото имат излъчване и развитие

9. Любим сезон с тях? - ПЪРВИ

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?Ами да речем, двамцата са на някаква вила, и Хейли отива да се къпе в някое езеро наблизо, а Нейтън решава да я изненада и първо я сплашва до смърт а после се показва и двамата си играят във водата

ЛУКАС И БРУК

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - още от както ги видях, и те тръгнала, разбрах, че са родени един за друг!

2. На кой от двамата симпатизирате повече? Брууук

Защото са невероятни сладури
защото са забавни
защото са различни и това ги прави очарователни
защото се допълват, родени да бъдат заедно
защото имат забавна връзка, която показва мили чувства.........

4. Опишете връзката им с една дума? ИСТИНСКА

5. Любимата сцена?Защо? Всички много ми харесват, но избирам тази в която са под дъжда, и Люк и казва, че обича нея, а не Пейтън. И тази в началото на 3 сезон, когато Лукас и казва

I'm the guy for you Brooke Davis.... You'll see..
Всичките им сцени са невероятни... Тази в която Лукас заведе Брук у тях и беше боядисал вратата червена, и тя живееше с Карън и тя я беше наказала и Лукас и помогна... Обичкам ги...

6. Любим епизод с тях?Защо? ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!! Защото щом ги видя заедно и се влюбвам в епизода!

7. Любима песен,която ви напомня за тях? Bic Runga - Sway

8. Защо сте техен фен? Защото са енергични, защото са сладки и защото са Брук и Люк!!!!!

9. Любим сезон с тях? Втори и Трети!!! И Първи, но там имаха пречки... happy.gif

Нз, те имат толкова страхотни моменти, че незнам какво да напиша rolleyes.gif Може би нещо със спиране на тока, в хижа далеч от Три Хил, само двамата, пътищата затворени. В къщата готварска печка и Брук laugh.gif Тя се опитва да готви, на Лукас му е забавно и накрая той и помага... И след това прекарват ноща заедно......
^Mim0zKa^
QUOTE(James towel keeper @ Feb 10 2006, 07:38 PM) *

ЛУКАС И БРУК
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - още от както ги видях, и те тръгнала, разбрах, че са родени един за друг!

2. На кой от двамата симпатизирате повече? Брууук

Защото са невероятни сладури
защото са забавни
защото са различни и това ги прави очарователни
защото се допълват, родени да бъдат заедно
защото имат забавна връзка, която показва мили чувства.........

4. Опишете връзката им с една дума? ИСТИНСКА

5. Любимата сцена?Защо? Всички много ми харесват, но избирам тази в която са под дъжда, и Люк и казва, че обича нея, а не Пейтън. И тази в началото на 3 сезон, когато Лукас и казва

I'm the guy for you Brooke Davis.... You'll see..
Всичките им сцени са невероятни... Тази в която Лукас заведе Брук у тях и беше боядисал вратата червена, и тя живееше с Карън и тя я беше наказала и Лукас и помогна... Обичкам ги...

6. Любим епизод с тях?Защо? ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!! Защото щом ги видя заедно и се влюбвам в епизода!

7. Любима песен,която ви напомня за тях? Bic Runga - Sway

8. Защо сте техен фен? Защото са енергични, защото са сладки и защото са Брук и Люк!!!!!

9. Любим сезон с тях? Втори и Трети!!! И Първи, но там имаха пречки... happy.gif

Нз, те имат толкова страхотни моменти, че незнам какво да напиша rolleyes.gif Може би нещо със спиране на тока, в хижа далеч от Три Хил, само двамата, пътищата затворени. В къщата готварска печка и Брук laugh.gif Тя се опитва да готви, на Лукас му е забавно и накрая той и помага... И след това прекарват ноща заедно......

Оххххх................мале разтопих се сериозно...и аз го оби4ам супер много.....просто незнам създадени са един за друг и в серияла и в живота!!!!!!!!
James towel keeper
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 10 2006, 10:15 PM) *

Оххххх................мале разтопих се сериозно...и аз го оби4ам супер много.....просто незнам създадени са един за друг и в серияла и в живота!!!!!!!!

Точно така, мила! 4.gif 4.gif 4.gif Химия........ wub.gif
Narlot
Лукас и Брук
когато бяха в един бар и имаха една страхотна целувка на стената.

И дваната са страхотни.Наистина не мога да избера

отиват си страшно много като двойка(на външен вид);
същевременно са доста различни като характери;
има някаква химия между тях,която се усеща от екрана;
бяха ми много симпатични и в на4алото на 3 сезон,когато си правеха номера и караха другия да ревнува;
май 5-та не мога да измисля....

страстна

5. Любимата сцена?Защо?
ами онази целувка до стената в бара ми се е запечатала много ясно в съзнанието.
също и , когато Брук обясни на Лукас как иска от него той да се бори за нея.
и накрая,когато вече изясниха взаимоотношенията си.
е,не помня то4но кои по ред беше.Но естествено онзи,в който вече бяха заедно.10 или 11 майsmile.gif
Club 8-Love in December
8. Защо сте техен фен?
вижте въпрос # 3

9. Любим сезон с тях?
3-ти

На игрището до реката:Лукас е сам и вкарва от тройката.От страни,без той да забележи,е дошла Брук.
той я вижда и казва:"Шпионираш ли ме?"
Брук отговаря:"Опитвам се даразбера кое повече обичаш.Баскетбола или мен?"
Лукас:"трябва ли да избера?"
Брук:"Никога не бих те накарала да избереш.А и знам какъв ще е отговора"(прави своята запазена марка-усмивката с тръпчинкитеsmile.gif
Лукас:"Аз пък няма да ти отговоря,защото Белият може да ме чуе и да ми вземе капитанската лента"
ЦЕЛУВАТ СЕ smile.gif
the_creator_pz
Дечица, дечица всичко хубаво, ама вие прекалявате, да си фен е едно но вашето е далеч по-нагоре, тия неща дето ги гледате стават само по филмите затова ни харесват и са интересни, но в живия живот не е така, затова излезте и живейте, а не се видиотявайте прекалено много защото после вече ще е късно....
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 10 2006, 07:08 PM) *

Ейййййййййй поздравления за готината тема wink.gif !!!! Айде сега да запо4ваме ....

6те възхвалявам Лейтън Copy of wub.gif ...

-О6те от на4алото когато си "пресякоха пъти6тата" ...(когато без малко Пейтън 6те6е да го блъсне...)

-Без да се замислям Peyton Sawyer ....просто я оби4ам, какво да ви кажа супер свястна и готина мацка ...

-За6тото идеално се допълват..
-За6тото са разли4ни...
-За6тото са свежарки...
-За6тото лиубовта им е истинска...
-За6тото просто са един за друг...!

Тhe true LOVE

5.Любимата сцена?Защо?

-Cцената в хотела....за6тото бе6е спонтанна и истинска..

13-ти когато няма6е ве4е скрито-покрито между тях двамата :

P-Lucas,you're dating Brooke!
L-I now and she's great ,but she is not YOU ...

She will be loved - Maroon 5 ...на тази песен Пейтън "избяга" от обятията на Лукас...

L-I want US Peyton...
P-Just leave it alone...

8.Защо сте техен фен?

За6тото никога не знам какво ново 6те се слу4и между тях ... за6тото паднасят страхотни изненади 4увствата бо6ува6ти между тях...

9. Любим сезон с тях?

-1-ви

Това 6те е момент в който те най-после са ЗАЕДНО ...и никога пове4е няма да се разделят inlove.gif

Няма какво да добавя просто 4.gif
Eli_Baby
Хмм ми без въобще д а се чудя ще кажа че най-ми харесват Хейли и Нейтън иии ето:
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? Ми още когато Нейтън подари на Хейли гривничката happy.gif

3. Пет причини защо ги харесвате? - Защото от началото до сега винаги са били заедно,щото са много сладки,защото Нейтън е много готин,защото изглеждат много истински и защото правят много добри любовни сцени blush.gif

4. Опишете връзката им с една дума? -!!! любов !!!

5. Любимата сцена?Защо? -Мии доста е трудничко,ама май е тази с първата им целувка...беше просто зашеметяващо wacko.gif

6. Любим епизод с тях?Защо? -Еми всички smile.gif

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - The Get Up Kids-"Like a man possessed" тая песен е от когато Нейтън се разби със състезателната кола,беше много тъжно unsure.gif

8. Защо сте техен фен? - Защото са най-хубавата двойка в серияла !!!

9. Любим сезон с тях? - Втори

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? Ммм това е прекалено трудно за мен... wink.gif
^^HeLa^^
Нейтън и Хейли

1. Започнах да ги харесвам още от самото начало и най-вече след срещата, която Брук им устрои.
2. И на двамата еднакво големи симпатяги са
3. Харесвам ги защото са влюбени, защото претърпяха развитие във връзката си, защото са забавни, защото се подкрепят и защото са Нейтън и Хейли
4. Любов
5. Много са ми любимите сцени с тях например, когато съобщаваха на родителите на Хейли, че искат да се оженят
6. Всички епизоди от трети сезон с тях ми харесват
7. Maroon 5 - This love
8. Защото преживаха много и продължават да се обичат
9. трети и първи
10. Незнам точно, но ако можех да напиша сцена с тях те щяха да са заедно и да се забавляват и да са щастливи и влюбени, както в последните епизоди на трети сезон biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
БРУКАС
Въпросите:
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка?-Ами някъде средата на 1 сезон!В началото исках Лукас да е с Пейтън,но след това ми се промени мнението и реших че го искам с Брук!

2. На кой от двамата симпатизирате повече?Лукас си ми е слабост!Нали заради него почнах да гледам филма,все пак!

3. Пет причини защо ги харесвате?-1.Много са ми сладки
2.Напомнят ми за една моя връзка
3.Любовта им устоя на прекалено много перипетий
4.Просто защото любовта им е истинска
5.Ми поотделно са големи сладури а като са заедно става направо сладкиш,на който не можеш да устоиш! blush.gif

4. Опишете връзката им с една дума?-вечна

5. Любимата сцена?Защо?-когато Брук каза-I wanted you to fight for me!-много силна сцена!Настръхвам всеки път когато я гледам!

6. Любим епизод с тях?Защо?-13 епизод 3 сезон!Много яко сеполучи там с дъжда!Супер много романтично!

7. Любима песен,която ви напомня за тях?-Evanescence-My immortal-тя е малко тъжна и For the Blue Skyes

8. Защо сте техен фен?-еми.....защото ....не може ли само да кажа,защото съм Луда по тях! blush.gif

9. Любим сезон с тях?-3 сезон

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? -Слънцето залязва,а те са на кея,гледайки в залеза,е и от време на време се целуват!Лукас казва на Брук-Искам да знаеш че ти си най-ценното нещо в живота ми!И не бих си го представил без теб!Искам да знаеш че винаги ще бъда до теб,без значение къде,кога и как аз винаги ще съм до теб и винаги ще те обичам!
Лукас целува Брук!И дават от далечен план и залеза се слива заедно с тях и така свършва последния епизод на ОТН но не знам на кой по ред последен сезон! blush.gif
Loshka
Целувката на стената беше момента, в който разбрах, че между тях ще има нещо много силно занапред smile.gif

Колкото и странно да е, симпатизирам повече на Брук. Това момиче е невероятно, успя да прости непростимото според мен. В началото Лукас много ми харесваше, но впоследствие не се промени към по-добро, даже напротив...

Защото са преживяли много; защото са много сладки не само заедно, но и като индивиди ( 18.gif ); защото са адски забавни, когато някой не е умрял... ( малко черен хумор blush.gif )

Може ли словосъчетание? 10.gif Силна страст.

5. Любимата сцена?Защо?
То да беше само една... Но една от най-любимите ми е от последния епизод, когато си казаха такива едни хубави думички и после се цункаха сладко-сладко. biggrin2.gif

Епизодът, когато Деб ги видя да си купуват сметана и презервативи от първия сезон. 18.gif

Pete Murray - So Beautiful

8. Защо сте техен фен?
Това е обяснено в един от предишните въпроси. 10.gif

9. Любим сезон с тях?
Втория и третия засега... rolleyes.gif

Онази нощ в бара. smile.gif

p.s. the_creator-нещо си, имам идея за теб - ходи си избивай комплексите някъде другаде.
nikol_ina
НЕЙТЪН И ХЕЙЛИ

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - може би веднага щом усетих че ще стане нещо м/у тях

3. Пет причини защо ги харесвате? - заради Нейтън,заради Хейли, защото са сладури,защото вразката им претарпя страхотно равитие и защото са Нейтън и Хейли
4. Опишете връзката им с една дума? - ЛЮБОВ

5. Любимата сцена?Защо? - Много са, но маи от третия сезон сцената с дъжда и на другата сутрин и от паржия сезон пак сцената с дъжда когато Нейт чака Хейлс и когато тя се появи Н започна да казва колко я обича

6. Любим епизод с тях?Защо? - Всички!!!!

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - Massari-Real Love, имаше едно клипче направено за
тях на една песен на Цветелина също и песента на Destany's chilld-DAngerously in love и още много

8. Защо сте техен фен? - защото имат излъчване и развитие

9. Любим сезон с тях? - е трите

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?Ами незнам но предлжението на Nasi много ми допадна
Summer
Нейтън и Хейли
IPB ImageIPB Image

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - Във втори сезон, когато най-много си личеше колко влюбени са и колко трудно приемат раздялата си. Поставиха любовта си пред толкова изпитания и въпреки това пак са заедно.

2. На кой от двамата симпатизирате повече? - Нейтън 10.gif

3. Пет причини защо ги харесвате? - естествеността им (1) романтичните изненади, които си устройват взаимно (2) заради това, че безкрайно често си повтарят колко много се обичат (3) биха направили всичко един за друг - пример 16 епизод, когато Нейт се върна в училището само заради Хейли (4) и заради това, че Хейли успя да превърне Нейтън от надут и арогантен в мил и романтичен (5) Да не забравяме и личните качества и на двамата...

4. Опишете връзката им с една дума? - вълнуваща.

5. Любимата сцена?Защо? - Две са. Първата е целувката в дъжда в деня, в който се омъжиха. Харесва ми, защото е много страстно и същевременно романтично. Втората е когато записваха съобщение на телефонния си секретар. Много е забавна тази сцена, затова.

6. Любим епизод с тях?Защо? - последният от първи сезон. Защото тогава се омъжиха.

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - When the stars go blue.

8. Защо сте техен фен? - Заради всичко, което изредих по-горе.

9. Любим сезон с тях? - Колкото и странно да звучи - втори. В него най-ясно се разкрива обичта им един към друг.

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? - Ако отговарях на този въпрос някъде в началото на трети сезон щях да напиша сцена, в която най-накрая да бъдат абсолютно искрени един с друг и да си кажат всичко, което ги тревожи, което чувстват и т.н. Но тъй като такива сцени вече има много и няма скрито-покрито не мисля, че има какво да измисля.

Брук и Лукас
IPB ImageIPB Image

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - Още в началото. Всичко при тях е спонтанно и това и е хубавото на връзката им.

2. На кой от двамата симпатизирате повече? - И двамата са страхотни по своему, много са различни един от друг, но все пак да кажем - Брук.

3. Пет причини защо ги харесвате? - Защото внасят много страст в любовта си, защото въпреки проблема от първи сезон Брук намери сили да прости на Лукас и отново да бъде с него, заради това че и двамата са много добри приятели с Пейтън, която е основната проблемна личност за тях, заради забавните неща, които правят заедно и също така, защото и двамата разбраха, че не могат да се срещат просто "not exvlusive"

4. Опишете връзката им с една дума? - страстна.

5. Любимата сцена?Защо? - Когато Брук показа татуиоровката си на Лукас и когато в последния епизод му каза, че би искала той да спаси и нея някой път.

6. Любим епизод с тях?Защо? - 14 и 17 wub.gif

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - Мисля, че няма такава...

8. Защо сте техен фен? - Заради всичко изброено до тук.

9. Любим сезон с тях? - Трети.

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? - След сцената в 17 епизод съм безсилна mrgreen[1].gif Беше страшно трогателно blush.gif
sydney

Още от първи сезон,когато тръгнаха
Лукас blush.gif
1)много се обичат и си подхождат
2)Брук много се промени след връзката си с Лукас
3)пълни противоположности са
4)защото винаги се справят с трудностите и намират сили да си простят всичко
5)защото са един за друг
ексклузивна
5. Любимата сцена?Защо?
В 2-ри епизод от 3-ти сезон,когато Лукас каза на Брук че той е мъжът за нея и когато Брук дава писмата на Лукас които е писала през лятото,но не е изпратила и той й казва че я обича и тя му казва че и тя го обича и се целуват blush.gif blush.gif
Защото тогава си проличава че те наистиан се обичат и че са един за друг 4.gif
всички копйто са свързанис тях по някакъв начин във филма
8. Защо сте техен фен?
защото винаги ги гледам с удоволствие
9. Любим сезон с тях?
всичките са ми любими,но най-вече 3-ти защото тогава си изясняват чувствата един на друг
щях да посветя една серия само с тях,която да показва колко много се обичат

когато Нейт подари на Хейли гривната
Нейтън
защото Ней се превърна от арогантен пич в романтично момче,преживяха много,показаха че истинската любов преодолява всичко,наистина се обичат и са много забавни,защото много малко хора биха се оженили на 16!! 4.gif
вечна
5. Любимата сцена?Защо?
много са blink.gif когато в 3-ти сезон на дъжда те се целуват върху колата 10.gif 10.gif
защото са супер яки blush.gif
22-ри на 1-вис езон защото много ме кефи как казват на лукас че са женени rolleyes.gif rolleyes.gif
"Hallo"
8. Защо сте техен фен?
защото съм фен на Истинската Любов
9. Любим сезон с тях?
трети,защото се събират отново
щях да направя епизод само за тяхната сватба 16.gif
~*Haley*~
ХЕЙЛИ И НЕЙТЪН!!!
-От както станаха двойкаsmile.gifта даже от преди това си ги представях rolleyes.gif
-Хмм еми от както стана това с турнето може би на Нейтън
-Защото се обичат много,защото преживяха много,защото са създадени един за друг,зашото са тооолкова милички заедно,защото се ожениха в гимназията!!
-ЛЮБОВ и също ако можеше с две "Always&Forever"
5. Любимата сцена?Защо?
-Еми то да беше само една...да кажем когато си лежаха в легото и Нейтън и предложи да се оженят (в 1ви сезон!)Беше много неочаквано...
-Е и те са много но айде да кажем 3ти сезон 18 епизодsmile.gifБяха много забавни като статаха нещата с пръстена и беше неверояно мило като Нейтън и предложи отново!!!
-She will be loved - Maroon 5(защо винаги само 1 любимо нещоsad.gif)
8. Защо сте техен фен?
-Защото са най-яката двойка в ОТН wink.gif
9. Любим сезон с тях?
-1ви си е най-добрия...
-Щях да ги пратя на меден месец и там да срещнат Крис и/или сестрата на Хейли примерно и да се блъсне кораба в който пътуват но накрая и дваната да са ЖИВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ и разбира се влюбени blush.gif много се увлякох rolleyes.gif
feel_me
Хейли и Нейтън

1.Когато осъзнах,че Нейтън наистина я обича
2.Нейтън
3.Ихаа много са 5:)Защото са сладки,обичат си се,смело беше да се оженят и ги поздравявам за това,благородни са иии въобще силна е любовта им!
4.истинска
5.моментите,в които си казват,че се обичат,целуват се,не мога да кажа 1,може би след като се ожениха и като казаха на Люк
6.ооо епизод-а сещам се!когато тя се беше върнала и вече започнаха отново да са си заедно и валеше силен дъжд и той й доказваше,че кариерата й значи мн за него
7.няма такава
8.чак фен не бих казала,но им се кефя,защото не са много силни личности поотделно,но заедно са много смели
9.3
10.Готин,но и труден въпрос!Със сигурност няма да има интригиsmile.gifПросто ще са си заедно и може би тя да напише песен за него,а той да си посвети головете на нея.И искам той да продължава да се опълчва с/у Дан и да я защитава.Да защитава любовта си.

Пейтън и Лукас

1.Още от 1 еп.
2.Определено Пейтън!
3.Причиниии:тя е много емоционална,духовно извисена,не се страхува да покаже какво мисли,а той я допълва,винаги я разбира и в единствените моменти,в които тя има нужда от закрила има нужда точно от него,от никой друг!
4.Силна
5.Когато тя се опитва да му обясни нещо и той просто казва "Знам",защото наистина я разбира
6.Епизод-може би там от първите серии,където се сваляхаsmile.gif
7.Може би рок,нали Пейтън слуша такава музика....
8.Защото смятам,че връзката им е страхотна,че са родени един за друг,че се допълват и че непрекъснато имат нужда един от друг и затова трябва да са заедно!
9.е 1
10.Хм...той ще й каже,че я обича...ще правят СЕКС най-послеsmile.gif))
EyesWideShut
Нейт и Хейли :
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - когато започнах да забелязвам промяна в Нейтън
2. На кой от двамата симпатизирате повече? - Нейтън!
3. Пет причини защо ги харесвате? - ще напиша една, която е достатъчно основателна : искам да намеря подобна любов
4. Опишете връзката им с една дума? - вечна
5. Любимата сцена?Защо? - целувката в дъжда - адски романтично... и всички останали сцени, в които се гушкат или си гукат нещо сладко wink.gif
6. Любим епизод с тях?Защо? - ами серияла го гледам предимно заради тях, тъй че...въпроса е излишен wink.gif
7. Любима песен,която ви напомня за тях? - Bethany Joy Lenz - Elsewhere!
8. Защо сте техен фен? - с риск да се повторя, защото те са идеала ми за една любов...пък и Джеймс е мммм wub.gif
9. Любим сезон с тях? = 6
10.не знам, може би щях да проследя живота им до край
Nathan_Lee
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 04:27 PM) *

Тази тема си я откраднах от фенфорум,но не пречи и тук да я има 10.gif
Аз съм написала основните двойки,но пишете само за тези,за които искате smile.gif
Хейли и Нейтън
Брук и Лукас
Пейтън и Лукас
Джейк и Пейтън
Нейтън и Пейтън
Брук и Феликс
Дан и Деб
Карън и Кийт

Въпросите:

5. Любимата сцена?Защо?

8. Защо сте техен фен?

9. Любим сезон с тях?

Значи на Нейтън и Хейли!

1. Започнаха да ме кефят, когато той уж се правеше, че не я харесва, а тя все му викаше, че е "идиот" happy.gif

2. На Нейтън май... ама и Хейли си е права от време на време

3. 5, значи... да видим... карат ме да вярвам, че истинската любов съществува, не ги е страх да си признаят грешките, обичат се много, има много романтика в тяхната връзка и са ми много сладички blush.gif

4. Истинска!!!

5. Много любими сцени имам, но май... когато Нейтън отиде да й се извинява, заради провалената от него среща предната вечер. Стоеше пред тях и я чакаше, тогава Хейли му каза, че вече знае що за стока е и изобщо не може да я изненада... и тогава той я целуна... Това беше първата им целувка!!! Много я обичам тая сцена! blush.gif

6. Мисля, че любимия ми епизод е този, който описах отгоре /това е и епизода, в който двата бяха на организирана от Брук среща... много хубав/, иначе много обичам 1 епизод от 2-ри сезон, когато беше купона за сватбата им!!!

7. Bethany Joy Lenz, дето я пя на Нейтън за първи път и на Jem - Flying High

8. Хехехехе... нямам логичен отговор... все едно да ме питаш защо обичам банани... защото просто ги обичам... мисля, че това е достатъчно happy.gif

9. Края на 1-ви, началото на 2-ри... Все пак - 1-ви

10. Много дълго трябва да пиша... Нещо романтично, де да знам... такова дето всеки иска да му се случи, ама все другия нещо не се сеща... Нещо от този сорт, не знам... Колко време имам до крайния срок wink.gif wink.gif wink.gif
ludoto_tedi
ам аиде и аз да си дам мнениице smile.gif

Лукас и Пейтън
IPB Image
1.Още от 1-вия епизод когато тя за малко да го прегази.....това беше един страхотен момент....
IPB Image
IPB Image

2.И на двамата!!!!!!!!аз съм момиче би трябвало да залитам към Лукас(не че не е така) ,но Пейтън ми е любимка (мисля че си личи от аватара).не мога да кажа кой повече ми харесва.

3.1-защото са много красиви и двамата
3.2-защото си пускат страшно мил погледчета
3.3-защото се отказаха от една толкова силна любов заради Брук
3.4-защото се допълват.както Пейтън веднъж каза:Той ме разбира най-добре.Те се разбират само с поглед.не им е нужно да си говорят
3.5-защото когато са заедно на по малко от метър ми изпълват душицата!!!!!

4.Истинска

5.мммммм труден въпрос всички техни сцени са ми любими......но сцената в коридора когато Лукас и каза че не може да забрави онова което се случи в хотела.защото я обича и се целунаха.

IPB Image
IPB Image
IPB Image

6.епизода когато бяха в хотела и щяха да направят......тиририрам....защото тогава разбраха за истинските си чувства който са крили един от друг(или по точно от Брук )

7.Stereophonics - Maybe Tomorrow.mp3

8.Защото те дори нямаха връзка макар че много се обичат и искам да ги видя най-после заедно. smile.gif,но не само заради това разбирасе има 1000000000 при1ини,но сега нямам време tongue.gif

9.Естесвена 1-ви

10.после ще отговоря smile.gif
Alma
Джейк и Пейт

Когато той се върна и осъзна че не иска да бяга,защото мястото му е в три Хил със Джени и Пейт!

Ми момиченце съм си blush.gif така че Джейк ми е слабост wink.gif

1. Тя е щастлива-най накрая (беше де преди тоя обрат вав последния епизод dry.gif )
2. Като ги гледам двамцата или с Джени направо.....
3. и двамата са готови на всичко един за друг!
4. Много са истински и се сблъскват с реалния живот от рано и се справят много успешно!
5. Обичат се- изписва им се на лицата винаги когато се пгледнат, мислят един за друг и т.н

съдба!

5. Любимата сцена?Защо?
много мислех....тъй като не мога да се сетя за любима,ще кажа онази която ми изникна първа в съзнанието, а имеено първата им официална среща, много беше сладко, макар че живеехе вече заедно! biggrin.gif

S03ep20

Gavin DeGraw- We belong together

8. Защо сте техен фен?
Поради всичко което изписах!Плнят ми душичката просто biggrin.gif

9. Любим сезон с тях?
3ти, или по скоро до 21 епизод!

ще помисля и ще напеша блестящ епизод направо 10.gif
girl_from_hell
Пейтън и Лукас

1.От самото начало, от първия сезон, когато за малко да го сгази мисля, че беше първата сцена

2.Еми на Пейтан, защото тя ми е като идол, а Лукас пък е много сладък smile.gif

3.Пет причини:
-защото и двамата са някак си различни от другите ( за мен поне);
-защото са много сладки заедно;
-защото тяхната любов беше много красива, но тъпите обстоятелства...;
-защото само, когато се погледнат и си личи какво е любов;
-защото са един за друг.

4.Любов

5.Уф еми всички сцени с тях ми харесват, колкото и малко да са

6.Еми от първия сезон имат много хубави епизоди заедно

7.Нада Сърф-Алеисъ лове

8.Защото тяхното е истинска неизживяна любов(хах и защото много се вживявам в тяханата връзка )

9.Първия зеон

10.Ще бъде 1 епизод на 4 сезон, Лукас отива при Пейтан и я пита това, което Брук му е казала да ли е вярно, дали още го обича и тя само ще погледне с този насълзен влюбен поглед и Лукас ще каже "Защото и аз все още те обичам!" и ще я целуне smile.gifи ще се съберат е това е момента за който мечтая от 3 сезона на сам smile.gif

IPB Image

IPB Image
solenka
Време беше и аз да се разпиша в тази тема. wink.gif

Нейтън и Хейли

Когато Хейли преподаваше на Нейт имах чувството, че между тях ще стане нещо. Така и стана! smile.gif

На Нейтън!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Защото са много сладки!
Защото са страшно влюбени!
Защото не могат един без друг!
Защото са най - дълго оцелялата двойка в сериала!
Защото са Нейтън и Хейли!

Вечна!

5. Любимата сцена?Защо?
Всичките, но най - много ми харесва сцената от 1 сезон, май беше, когато Нейтън беше сгафил нещо и чакаше Хейли пред дома и в дъжда и след това като започнаха да се целуват!

Всичките!

На Бетъни - Halo.

8. Защо сте техен фен?
Защото съм луда по Нейтън и от там взех да се кефя и на Хейли.

9. Любим сезон с тях?
Всичките!

Много романтична.
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Просто обожавам Нейт и Хейлс...те са супер сладки наистина нямам думи да ги опиша....може би се упирам на тях и в тях намирам надежда че и аз мога да съм толкова влюбена и толкова обичана някои ден... blush.gif

Въпросите:

Когато Нейт и подари гривничката..

Ами страшно мн се кефя на Нейт но и Хейли е голям сладур но маи маи към Нейт клони biggrin.gif

Имат перфектата любов за която винаги съм мечтала
Понякога се обичат без думи
Супер много си отиват
Адски често си повтарят колко мн се обичат
Успяха да се изправят на крака след ударите на съдбата и да запазят връзката си такава каквато е била винаги - чиста и истинска

Истинска

5. Любимата сцена?Защо?
Ами всъщност те са бая обаче 1 сцена винаги изплува в ума ми...когато тои взе "наркотичните вещества" във 1 сезон и избяга от болницата и отиде у Хейлс и и каза колко мн я обича и колко мн я иска и колко мн държи на нея и т.н. тогава мн плаках....А и сега се сещам за 1 друга сценка на двамката която също адски ме трогна когато пак в 1 сезон тя му свири на пияното беще адски сладко а и посента "Elsewhere" е......мн ама мн яка..

Няма начин да имам любима те вина ги са супер сладки....но може би когато се сдобриха след великата раздяла... smile.gif

Bethany Joy Lenz(Хейлс) - Elsewhere

8. Защо сте техен фен?
Ами въпреки всичко те се пребориха с обидата и болката и намериха сили да си простят и разбраха че наи важното е да са заедно...

9. Любим сезон с тях?
Предпочитам да ги наредя в класацийка:
1.Сезон 1
2.Сезон 3
3.Сезон 2

Хм....всичко си им е на място но сценката определено щеше да е адски трогателна.......поне до толкова че да може да разплаче мен... biggrin.gif

Те Винаги Ще Си Останат Идеалната Двойка........Любов Без Граници,Ето Това Мога Да Кажа За Тях... blush.gif
Valeto
Брук и Лукас biggrin.gif
1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - Ами май още след като Брук му влезе в колата, първите епизоди. 10.gif

2. На кой от двамата симпатизирате повече? - Честно казано, и аз не знам. Лукас ми харесва много като мъж, Брук пък е супер симпатична и чаровна и адски много ми харесва самата й роля в сериала, много свежа! 4.gif

3. Пет причини защо ги харесвате? - Защото са сладки, различни са от другите двойки, прекалено много се обичат и двамата и т.н. 10.gif

4. Опишете връзката им с една дума? - Щура. smile.gif

5. Любимата сцена?Защо? - Сцената, когато са под дъжда. Просто си пролича колко много се обичат тогава.

6. Любим епизод с тях?Защо? - О, абсолютно всички.

7. Любима песен,която ви напомня за тях? - Май, няма такава.

8. Защо сте техен фен? - Просто са големи сладури, как да не си им фен?

9. Любим сезон с тях? - Трети може би.

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде? - Двамата отдадени един на друг, без никой друг, само двамата...ще са супер сладки. wub.gif
DaniEl
Брук и Лукас
  1. 1.Кога започнахте да харесвате тази двойка-Още преди да станат двойка
  2. 2.На кой от двамата симпатизирате повече-И двамата са много сладки, но аз като мъж немога да не кажа Брук
  3. 3.Пет причини,защто ги харесвате-защото са секси,защото сладки,защото се обичат и в реалния живот,защото има страст в тяхната връзка и защото много ги харесвам
  4. 4.Опишете връзката им с една дума-Страстна
  5. 5.Любима сцена,защо-Естествено сцената зад бара,защото това беше първата им среща и беше страхотна
  6. 6.Любим епизот с тях,защо-Немога точно да кажа всички сцени с тях са хубави,но имаше една която ми хареса много мисля,че беше 1ва серия от 3ти сезон,когато бяха на плажа и Брук се забавляваше на плажа с други мъже и той й каза ,че:,,тя е единствената ,,или нещо такова
  7. 7.Любима песен,ви напомня за тях-Можиби Placebo-Evry You Evry Me
  8. 8.Защо сте техен фен-Защото са готини и защото са много яка двойка
  9. 9.Любим сезон с тях-Попринцип всички,но може би в 1ви сезон
  10. 10.Ако можехте да напишете един моментс тях илисцена-Но немога нали smile.gif
scandalous_girl
Брук и Лукас

Когато излязоха за първи път и след като видях преживяванията им в бара happy.gif

И двамата ги харесвам много,но ако трябва да бъда честна това е Брук. За мен тя винаги ще предхожда другите герои.

Защото изпълват сърцето ми с много хубави чувства,защото са способни само с погледите един между друг да ме натъжат или развеселят,защото се допълват,непредсказуеми са,от тах винаги може да се очаква всичко и защото любовта им е истинска!

Дълбока

5. Любимата сцена?Защо?

Това е много труден въпрос,но може би това е сцената от трети сезон,когато Лукас прости на Брук и най-накрая всичко между тях беше както го исках!

Пак са много,но да кажем,че това е дъждовният епизод- 13 от терти сезон.

Strays Don't Sleep - "For Blue Skies"

8. Защо сте техен фен?

Защото те са перфектни един за друг ,те са невероятни,защото ги обичам!!!

9. Любим сезон с тях?

Трети.

Лукас разбира за чувствата на Пейтън,говори с нея и след това отново се обяснява в любов на Брук. Обяснява й,че за него няма друга освен нея и винаги ще бъде с нея... и така завършва 4-ти сезон 4.gif .
elexis
Дан и Деб ..18.gif
Нейтън и Хейли естесвено
Още когато видях Нейтън и Хейли за първи път (по отделно).
И на двамата еднакво. Не, че ги възприемам като един човек, но просто Нейтън страшно
израстна откакто срещна Хейли, а пък тя е много сладка ....
1.Защото са сладки 10.gif
2. Защото минаха през много неща и все пак успяха да запазят любовта си все така
силна..
3.Защото връзката им започна неочаквано и все пак е истинска
4.Защото са много забавни.
5.Защото ;юбовта им е абсолютно чиста и нежна - истинска любов smile.gif

Истинска
5. Любимата сцена?Защо?
Първата им целувка. Защото е първата им целувка и беше много нежна и ..романтична и.....
освен това на фона на тази сцена се чува Switchfoot-Dare you to move - една
песен, която ми е много много любима.
Еми пак същият епизод. Просто това беше епизодът, в който всичко започна и беше много
запомнящ се момент.
The Fire Theft - Heaven
8. Защо сте техен фен?
Еми мисля, че написах причините по горе, но все пак - Защото те наистина ме карат да вярвам
в истинската любов smile.gif
9. Любим сезон с тях?
Трети
Хейли съобщава на Нейтън, че е бременна (естесвено след една-две години примерно) smile.gif
seduction_55
Брук и Лукас

Когато оня колежанин беше дрогирал Пейтон и Брук се обади на Лукас за помощ.

На Брук естествено.

-Красиви са
-Отиват си
-Лубовта им мина през много препятствия
-Забавни са
-Чаровни са

Пламенна

5. Любимата сцена?Защо?
Когато Брук занесе на Лукас писмата и му призна всичко.Харесва ми тази сцена защото беше много смело от страна на Брук да му признае чувствата си,и много благородно от страна на Лукас да й прости въпреки всичко. inlove.gif

Незнам кой точно е но когато Лукас занесе на Брук писмо и тя се ядоса че е Писал същото което и в писмо до Пейтън.Харесва ми епизода заради това че Лукас обясняваше на Брук защо е с нея и защо обича именно нея а не Пейтън. 4.gif

BERLIN-Take my breath away

8. Защо сте техен фен?
Защото са невероятно сладки заедно

9. Любим сезон с тях?
Трети сезон

Лукас отива при Пейтън и й казва да не се меси във връзката му с Брук защото я обича и иска да е само с нея.В това време Брук чува всичко и престава да се съмнява в Лукас. biggrin2.gif
Ледено_момиче
Lucas & Peyton
Още в самото начало,осети се,че ще стане нещо между тях още,когато Пейт щеше да блъсне Лукас,докато той пресичаше.
Определено на Пейтън,защото ми допада начина й на мислене,характерът,който изгражда персонажа й.
-защото се допълват един друг
-защото найстина държат един на друг
-защото наистина се обичат
-защото обичам да ги виждам заедно на екрана /хубаво щеше да ги виждаме заедно и извън него/
-защото се прекрасна двойка

любов
5. Любимата сцена?Защо?
В първи сезон,когато двамата влязоха в стаята,започнаха да се целуват и разсъбличат и Лукас й каза,че е мечтал за този момент и сложиха ръцете си върху сърцето на др.....
Всички епизоди от първи сезон и този от трети сезон,когато Пейт беше простреляна и Лукас беше с нея..така де-епизода с Джими,капсулата на времето,Кийт.....
Bethany Joy Lenz /Galeotti/-Elsewhere обаче адски мн ме натъжава тая песен8. Защо сте техен фен?
Донякъде,защото и аз бях в същата /и все още май съм/ ситуация и защото ми е интересно как биха се справили те с всички пречки,които застават помежду им.
9. Любим сезон с тях?
Определено първи
На кратко:Брук разбира,че всъщност вече не е влюбена в Лукас и заминава в Ню Йорк,където следва в колеж за дизайнер.Лукас и Пейтън остават в Три Хил,където след няколко месеца Пейтън признава на Лукас,че все още го обича.В първия момент той се отдръпва,но по-късно,след като остава сам си дава сметка,че и той все още я обича адски много,отива при нея-тя незнае какво да очаква,той я хваща през кръста и следва една гореща,изпепеляваща целувка 4.gif . FIN
BlaCk~RoSe~
Хейли и Нейтън
Когато Хейли започна да дава уроци на Нейт
Нейтън
1.харесвам Хейли като цяло
2.харесвам Нейтън
3.много са красиви
4.супер сладка двойка са
5.пример са за истинската любов
любоФ
5. Любимата сцена?Защо?
Оо много са
Последния с сватбата им много е романтичен и мил и трагичен на края ;(
Gavin Degraw-More than anyone
8. Защо сте техен фен?
Ми защото са сладури 10.gif
9. Любим сезон с тях?
Първи тогава разцъфтява любовта им и е много невинно после почват интриги и кавги
Уоу честно казано нямам никва идея biggrin2.gif
lemmy
Пейтън и Джейк

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка?- Ми когато вси4ки бяха на игрището в парка и топката отиде при Пейтън а Джейк отиде да я вземе и тя му я подаде тогава просто се влюбих в двамата заедно.

2. На кой от двамата симпатизирате повече?- Еми идея си нямам, Пейтън е любимата героиня а Джейк най ми харесва от мом4етата и нз кой да избера, но може би Джейк.

3. Пет причини защо ги харесвате?- 1.Защото са супер сладки заедно. 2.Защото каквото и да става те винаги ще се оби4ат. 3.Защото са прекрасна двойка. 4.Защото изглецдат като идеалните родители. 5.Защото колкото и пъти да се разделят все се събират е надявам се и последната раздяла пак да ги събере.

4. Опишете връзката им с една дума?- Вечна.

5. Любимата сцена?Защо?- Когато се карат и Пейтън тръшна вратата и се облегна на нея, помисли малко и като отвори Джейк беше пред нея. Мисля 4е е ясно зашо ми е любима защото просто те кара да се усмихнеш и да се разме4таеш.

6. Любим епизод с тях?Защо?- Ми не помня кой то4но беше ма от последните когато бяха в Савана и той я развеждаше из града и й показваше каде е повръщал хахаха. Наистина беше як епизод и когато му предложи направо се разтопих.

7. Любима песен,която ви напомня за тях?- Someday на Джейк когато я пя в бара винаги като я слушам и те двамата ми се явяват.

8. Защо сте техен фен?- Те са най-сладки заедно.

9. Любим сезон с тях?- Ми най-вероятно 1-ви.

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?- Сватбата им. Пейтън е в красива бяла рокля и върви до олтара а баща й е до нея и й се усмихва. Джейк я чака пред олтара в прелестен черен смокинг, а до него са Люк и Нейтън (те са кумове). Когато тя стиго до него го поглежда през булото, а той и се усмихва нежно и вси4ко е идеално. Те са заедно!!!
Mai4et0
Лукас и Брук

Още в 1 сезон (за да съм по-точна оше в 3 епизод) biggrin2.gif
Лукас blush.gif
Яки са.
И двамата са душички.
Романтични са.
Забавни 4.gif
Също и, че се бориха за любовта си blush.gif
Върховна wink.gif
5. Любимата сцена?Защо?[/b
В бара 15.gif (1 сезон 9 епизод) blush.gif
[b]6. Любим епизод с тях?Защо?

9 епизод на 3 сезон biggrin2.gif
Sarah Blasko - Parfect now 10.gif
8. Защо сте техен фен?
Защото тяхната история най-много ме кефи.Забавни са и луди huh.gif как да не ги харесаш blush.gif
9. Любим сезон с тях?
3
Лукас казва на Брук, че я обича, и че винаги ще бъде до нея, когато тя му казва, че е бременна blush.gif в това време Пейтън чува всичко и си тръгва плачейки sad.gif
Mrs.Ackles
blush.gif НЕЙТЪН и ХЕЙЛИ blush.gif

Още, когато Нейт подари гривничката на Хейли! rolleyes.gif
НЕЙТЪН! wub.gif 1eyeb[1].gif wub.gif
1 Защото са най-сладката двойка в сериала! 2 Защото преминаха през хиляди изпитания и пак останаха заедно! 3 Защото винаги отношенията им са били искренни! 4 Защото се обичат безкрайно и са готови на всичко за другия! 5 И....може би заради Нейт! rolleyes.gif blush.gif
Безусловна
5. Любимата сцена?Защо?
Мммм...всички сцени с тях са толкова сладички.... blush.gif wub.gif Но, имам някои любими- например целувката им под дъжда (супер романтично беше....), когато се записваха на телефонния секретар и паднаха от леглото! biggrin2.gif Първата им целувка също... изобщо всичките им моменти са били супер сладки! inlove.gif
Всички
Bethany Joy Lenz-Halo, Bethany Joy Lenz-Elsewhere
8. Защо сте техен фен?
Защото и двамата са супер сладури и много си отиват! smile.gif
9. Любим сезон с тях?
Може би 1-ви
Хах, ми не мога да измисля сега, но когато се сетя ще пиша! happy.gif
*PeyT*
ПЕЙТЪН & ЛУКАС

Ами съвсем в началото не ми направиха кой знае какво впечатление unsure.gif ! Изглеждаха точно като главната двойка, които се срещнаха случайно и едва ли не се влюбиха един в друг(толкова банално ) и си мислех, че както в повечето филми става Лукчо ще я гони, ще я гони и накрая тя ще спре да се дърпа и ще се съберат и каквото и да стане все накрая ще са заедно..в повечето филми така става, но тук сюжета ме изненада...всичко изглеждаше толкова невъзможно, че имаше много повече тръпка! blush.gif Почнах да им симпатизирам адски много, когато Пейтън дойде да му признае, че иска същото, което и той и видя, че той е с Брук sad.gif и после всичките им мо
менти- в мотела, в библиотеката..просто се влюбих в тях!
wub.gif
Пейтbigarmhug.gif ...но Лукчо също мн си го обичкам, него по др начин 4potrivam[1].gif Copy of wub.gif
-невероятно сладки са заедно, има няква химия
-имат дълбоки чувства
-привърженичка съм на невъзможната любов rolleyes.gif 2.gif blush.gif
-адски мн си отиват, наистина са като някакви руси ангелчета36_1_41.gif
-никога нз как ще им се развият отношенията, вс очаквам
16.gif
изпепеляваща 4.gif
5. Любимата сцена?Защо?
Амиии наистина вс тяхни сцени са ми адски любими(те и без това са мъничко unsure.gif ), но може би в библиотеката точно момента, когато й каза, че трябва да бъде с нея..в мотела..най-вече начина, по който я погледна преди да я целунне blush.gif , в училище,когато я дръпна, целунна я и тя го целунна отново..и двамката бяха направили толкова милички изражения blush.gif rolleyes.gif и в серията с Джими...макар, че тогава плаках.. sad.gif мн тъжно беше, но все пак се изпълних с някаква надежда, че вс м/у тях не може да приключи така.. unsure.gif хахах аз май общо взето вс моменти описах..е май има още няколко де..максимално 1 2 biggrin.gif
*PeyT*
Всички, в които са имали някаква по-голяяма близост1eyeb[1].gif
Roxette- Listen to your heart-песента не е саундтрак, но текста все едно е писан за тях, даже имаше едно направено клипче.
8. Защо сте техен фен?
Защото са идеалната двойка! worthy.gif 4.gif
9. Любим сезон с тях?
1-ви, защото в останалите нямат почти никакви моменти ..надявам, се в 4-тия сезон сценаристите да си поправят грешката! 4.gif
10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде
Амиии.. Брук осъзнава, че е влюбена във Феликс и заминава там за неговото градче и накрая се нанася да живее при него! smile.gif Лукас отначало е убеден в чувствата си към Брук, но незнайно защо всяка вечер сънувал Пейтън и моментите им заедно и постепенно осъзнавал, че от първия момент, в който я бе видял до сега винаги я е обичал и че всъщност тя е неговата сродна душа..онова с Брук е било по-скоро от огризения и от отчаяние...осъзнава, че някаква част дълбоко в него е потрепнала при целувката, по време на случилата се трагедияв училище и също по време на сценката за Нейли, когато усетил , че думите на Пейт не бяха само роля...но той просто бе подтискал вс тези чувства и емоции, защото изглеждало прекалено късно и сякаш нямало никакъв шанс да бъдат заедно, но след като Брук му признала любовта си към Феликс, надеждата го озарила и той решил да призане какво изпитва на Пейт! Отишъл в стаята й, но не я намерил там и с изненада забелязал, че и много от вещите й ги няма! Не ,този път не можел да я остави да си отиде! Намерил я на летището точно преди да се качи на самолета(xaxax колко изтъркано ) извикал я, тя се обърнала и видял сълзи в очите й, той отново я извикал, но тя продължила напред, но щом чула думите "Обичам те" тя не бе могла да се съпротивлява повече на силните чувства бушуващи в нея...обърнала се и в някакъв миг двамата се гледали, в очите им проблясвала надежда и щастие премесено с болка, колоко бе жадувала да чуе това от него..звучеше толкова искрено и същото се четеше и в очите му!След няколко секунди вцепенение тя се втурнала към него и му се хвърлила на врата( 10.gif ), той я обгърнал силно(с кльощавите си ръчичкиbiggrin.gif blush.gif )и я целуннал едновременно нежно и страстно(ахха как го измислих само)..и после го направили на летището... blush.gif 18.gif не, не бъзикам се , просто не би било толкова подходящо с цялата романтична сцена преди товаtongue.gif...та значи отишли в нейния апартамент, в който преди да тръгне да я търси, той бе разпръсвал листенца от рози в цялата й стая и най-вече по леглото и запалил 100 свещи и отишъл набързо до магазина да вземе шампанско ягодки и сметана..и пяна за вана за всеки случай 18.gif 16.gif ...май по-добре да използвма някой др вариант- примерно като тръгва към летището той звъни на Хейлс да подготви всичко...хаха Той бил уверен, че ще успее да я върне, но за вс случай ако не извадел късмет, щял да звънне на Рейчъл 18.gif ..така де да не отиват приготовленията напразно! 4.gif Хааха, аз малко на комедия го обърнах, поне трябва да завърша хубаво...значи..И накрая Люк И Пейт влезли в прекрасната романтична обстановка и..се хвърлили на леглотоtongue.gif...останалото оставам на вашето въображение, но държа да отбележа, че този път Лукчо не носел никакви герданчета!! 18.gif 4.gif
[b]P.S. МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ, ЧЕ СЪМ ПОСТНАЛА ОТГОВОРИТЕ В 2 ЧАСТИ, НО 64357623858347 ПЪТИ ОПИТАХ ВСИЧКИ НАВЕДНЪЖ, НО НЕ СТАНА..СЪЖАЛЯВАМ unsure.gif unsure.gif
^EmPiRe^GiRl^
Нейтън и Хейли

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - още като тръгнаха много запо4нах да ги харесвам

2. На кой от двамата симпатизирате повече?-на Нейтън

3. Пет причини защо ги харесвате?-и двамата са много сладки заедо,защото удържаха на любовта си,защото държат един на друг,защото и двамата са много забавни и защото Хейли можа да превърне Нейтън от лощото мом4е в добро

4.Опишете връзката им с една дума?-Любов

5. Любимата сцена?Защо?-Еми те са много, но 1 от любимите ми е когато бяха под дъжда и се караха заради снимките на Пейтън в компа му и след това любовната сцена в която Хейли си събле4е блузата и т.н много ми хареса.и ми хареса защото това е едно от доказателствата 4е държат един на друг.и когтао в 3 сезон се целуваха върху колата, и общо взето вси4ки такива сериики в които е имало нещо такова с тях

6. Любим епизод с тях?Защо?-1 сезон, 8 епизод, когато се целунаха за първи път,беше много хубав ммомент

7. Любима песен,която ви напомня за тях?-When the stars go blue

8. Защо сте техен фен?-защото изживяват една истинска прекрасна любов,която много рядко може да се види

9. Любим сезон с тях?-1

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?-ми незнам, но определно ще са заедно и ще се забавляват и живота им ще те4е като по вода и няма да ги треожи нищо,просто ще се забавлят, целуват...
lorrra
Пейтън и Лукас

1. Кога започнахте да харесвате тази двойка? - от самото начало.От онова парти и първата им целувка inlove.gif

2. На кой от двамата симпатизирате повече?-на Пейтън smile.gif

3. Пет причини защо ги харесвате?-Страшно сладкки са,когато са заедно;Имат дълбоки чувства един към друг;Имат сходни интереси;Винаги около тях се случват шантави работи;Супер двойка са

4.Опишете връзката им с една дума?-Страст

5. Любимата сцена?Защо?-Ммм може би тази в библиотеката и в мотела са ми любимите.

6. Любим епизод с тях?Защо?-01x01,04x01,12x01,22x01,16x03

7. Любима песен,която ви напомня за тях?-Everytime we touch

8. Защо сте техен фен?-защото заедно са големи сладури inlove.gif

9. Любим сезон с тях?-1-ви сезон

10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?-Ммм ще оставя това на сценаристите.
Bloody_Tears
Нейт и Хейли

от началото им.
Нейт...мммм... wub.gif
любовта им е най-красивата в този свят,според мен.ужасно сладки са.карат ме да вярвам в истинската любов и че тя съществува.преминаха през толкова много изпитания...крис.винаги са се разбирали.
магия.
5. Любимата сцена?Защо?
когато се ожениха повторно.защото любовта може да издържи на всякъкви изпитания.дори и на острието на смъртта.smile.gif
ами те всичките им епизоди са ми любими,но се сещам за един от любимите ми.когато хейли,нейт,брук и крисчо бяха излязли (въображаемият списък).защото тогава бяха супер сладки.
halo на бетани.
8. Защо сте техен фен?
защото те ми доказват всяка секунда,че трябва да вярвам в истинската любов и да се надявам някога и на мен да ми се случи такова него.
9. Любим сезон с тях?
всички,но май най-много 2 и 3.
ами...
хейли:нейт трябва да ти кажа нещо.
нейт:какво има?добре ли си?
хейли:да...всъщност....бременна съм.
нейт:хейли.......това...това е най-страхотното нещо...обичам те!
хейли:и аз,толкова те обичам.благодаря ти,че ме направи най-щастливата в света.
П.П.но това може да се случи някъде след 2 години още,че им е мн рано.smile.gifама няма мн да ми пречи,ако хейли роди.smile.gif
Abruzzi
Любимата ми двойка са Кийт и Карън 4.gif

-Още от самото начало /не че и аз не съм още в началото на сериала,сега почвам да гледав Втори сезон,но четох доста спойлери и знам какво горе-долу ще се случи нататък/ двамата много ги харесвам като двойка,имат много общо както в миналото,така и по съдба.

-На Карън,естествено,както казах,тя ми е любимия персонаж по много критерии,иначе и Кийт ми е страшно симпатичен,определено повече отколкото бащата на Пейтън...

-Съдбовен ефект поради преплитане на интересите в миналото
-Прекрасни личности с добри души
-Действията които доказват тяхната красива същност
-Големи симпатяги
-Чудесни като родители

-Съдба

5. Любимата сцена?Защо?
-Целувката на летището преди Карън да замине за Италия

-повече от един

-System Of A Down- Roulette ("...I don't know how I feel when I'm aroun you...")

8. Защо сте техен фен?
-Виж по-горе

9. Любим сезон с тях?
-Засега Първи,защото едва започвам Втори,но по спойлери,предполагам че Трети ще ми е любимия

-Предполагам /съответно някоя сцена далеч преди да убият Кийт/двамата с Карън една вечер са сами в кафенето и по радиото се върти System Of A Down- Roulette.Те си държат ръцете бе да се поглеждат един друг.Това си говори от самосебе си достатъчно 4.gif
{`BrukaS`}
1.Любимата ми двойка са Брук и Лукас
-Още преди да тръгнат заедно!Много исках да станат гаджета!Страшни сладури!Просто няма като тях!
wub.gif emoticon1 (45).gif emoticon1 (32).gif
-На Брук!!!!Няма такова момиче като нея!Страшна сладурана,голяма купонджийка,силно чувство за отговорност,много силен характер,страхотна приятелка!Абе просто тя ме накара да продължа да гледам филма icon_peace.gif 4.gif 13.gif
-Страшни сладури
-Просто си има няква магия между тях
-Едни от най-силните моменти във филма са с тях
-Много забавни
-Бориха се за любовта си

-Истинска emoticon1 (119).gif
5.Любимата сцена?Защо?
-Когато се събраха(в 3тия сезон 9та серия)!Защо ли!?Бяха много сладки и искренни един с друг!За първи път си казаха колко много се обичат без страх!
6.Любим епизод с тях?Защо?
-Всичките!Дори тези,в които Брук упорито го избягваше,а той как се мъчеше да и привлече вниманието!Просто мн смях имаше в тези моменти emoticon1 (81).gif
7.Любима песен,която ви напомня за тях?
-Хм!Като се замисля няма,но не ми е хужна песен понеже свързвам истинската любов с тях 4.gif
8.Защо сте техен фен?
[size=2]Луди,емоционални,забавни,романтични и големииииииии сладури
worthy.gif
9.Любим сезон с тях?
-С две ръця за третия! biggrin.gif
-На някой купон те с приятели!Забавляват се много!Супер смешни моменти с тях!Държат се мило грижовно един към друг!След,което ги дават само двамата как си разговорят за нещата от живота и за чувствата си!Естествено трябва да са гушнати един в друг 10.gif
julia1990
emoticon1 (106).gif Нейтън и Хейли inlove.gif
1.1. Кога започнахте да харесвате тази двойка?-Когато Нейт започна да се променя и си личеше че има истински чувства към Хейли blush.gif
2. На кой от двамата симпатизирате повече?- И 2мата мноого ги харесвам откакто станаха 2ка,но Нейтънчоо просто ми е абсолютен любимец wub.gif
3. Пет причини защо ги харесвате?- Защото се обичат мноого,защото тяхната любов издържа на всякакви трудности вече 4 сезона,защото не ги беше страх да се оженят въпреки че всички бяха против,но те се обичаха и това беше най-важното blush.gif ,защото са невероятни личности,и защото и 2мата са много готини .Абе..отиват си biggrin.gif
4. Опишете връзката им с една дума?- ЛЮБОВ!
5. Любимата сцена?Защо?- Ох мноого са,но ще кажа 1вата им целувка и когато Нейт и предложи да се оженят!
6. Любим епизод с тях?Защо?- 08епх01с,01епх02с(заради сцените,които споменах)а също и 13х03,заради яките Нейли сцени тогава smile.gif
7. Любима песен,която ви напомня за тях?- Beautiful soul,Elsewhere и Halo
8. Защо сте техен фен?- Защото според мен са олицетворението на истинската любов,за това и са ми любимата 2ка smile.gif
9. Любим сезон с тях?- Всичкии 3.gif Но хайде ще кажа 1ви...много се надявам и 4ти да ми стане любим Нейли сезон 4.gif
10. Ако можехте да напишете един момент или сцена с тях каква щеше да бъде?- ох много трудно..мисля че сценаристите успяха да направят толкова прекрасни и запомнящи се сцени за тях 2мата и не се съмнявам,че ще има още много такива smile.gif
DaniEl
Аз още когато се регистрирах попълних анкетата ,но тогава не бях гледал целия сериал и тя беше за Брукас ,но вече харесвам повече
Лукас и Пейтън

Всъщност винаги съм ги харесвал като двойка Няма да изтъквам любими моменти защото са много,но определено когато Лукас отиде да и пребере колата Още от тогава си личеше че ще има нещо между тях smile.gif
Естествено че на Пейтън тя е супер Харесвами