Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Get Cape. Wear Cape. Fly."
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 6
Страници: 1, 2, 3, 4
vesko_oth_fen
6.03
”Get Cape. Wear Cape. Fly.”

Без Спойлери

”ONE TREE HILL” — (9:00-10:00 p.m. ET)

15 септември 2008г.

[i]Когато трагедия връхлита Три Хил, Нейтън и Хейли изпитват затруднения със съобщаването на лошите новини. Брук, която още е наранена заради обира, се осъмнява в приятелството й с Пейтън. Лукас и Скилс най-сетне се срещат с майката на Куентън.

П Р О М О

П Р О М О 2

Официални снимки:

6.03 Episode -Music:
The One AM Radio - "A Brittle Filament"
Matthew Ryan - "Some Streets Lead Nowhere"
Matthew Perryman Jones - "Feels Like Letting Go"
Matthew Ryan - "Some Streets Lead Nowhere (Instrumental)"
The Audreys - "Small Things"
Robbie Seay Band - "Shine Your Light On Us"
The Sequel - "Memories (All We Need)"
Dan Craig - "Further To Fall"
Civil Twilight - "Quiet In My Town"
(CODA)

6.03 Download: 6x03 @ Zamunda.net

6.03 Субтитри: СВАЛИ СУБТИТРИ
moni_hs
Цитат(ralichka_21 @ Sep 9 2008, 12:16) *

Много е тъжно промото! 1crying[1].gif 1crying[1].gif Много ми е мъчно за Куентин. А момченцето в 8 сек. на промото сиг е братчето му нали? unsure.gif Горкичкото... 1crying[1].gif
Edit: Дано, както дават на промото Дан да се измъкне и Нани Кери да не отвлече отново Джейми, защото в такъв случай много ще му се събере... 1crying[1].gif
White_tulip
Лелелел, промото е много тъжно! Представям си серията колко по-тъжна ще е!
И мен ме притеснява това за приятелството на Брук и Пейт, но се надявам сега Брук да не каже, че още има чувства към Люк! 18.gif
За малкия ще е мноого трудно след новината за смъртта на Кю, не знам...
badbaby22
Как ми е мъчно само ... Джейми ще го преживее много зле, сигурна съм! sad.gif А между другото тези дрехи, коите изхвърли Брук, са на Пейтън нали? shocking.gif Малеее този сериал взема да става от заплетен, по-заплетен. Само се надявам в следващите серии нещата да се по успокоят малко. hmm.gif
elitu
Промото е много тъжно. 1crying[1].gif Очертава се доста тъжен епизод.
dob17yyy
Промото е наистина много тъжно 1crying[1].gif май скоро никои няма да бъде щастлив 9.gif sad.gif
hrivetoo
мамка му защо толкова мизерии стават!?тоя Кю беше пи4 1sad[1].gif
fenkanabrooke
Да, наистина е много тъжно. 1crying[1].gif 1crying[1].gif Очертава се подобен епизод като с погребението на Кийт. Горкият Джейми много се беше привързал към Кю. Дано Дан да се спаси, само се чудя защо Брук ще се усъмни в приятелството на Пейтън сега wacko.gif blink.gif
MaRiAaA
Тцтц...
Откачен сериал.
Епизода ще е много тъжен аз на промото щях да ревна..представям си какво ще е на епизода laugh.gif
Брук има още чувства към Лукас...90% съм сигурна в това! За какво иначе ще се усъмнява в приятелството и с Пейтън?! Да не ревнува от Лукас?! - Съмнявам се!
На малкия Джейми ще му е много трудно..
А ако ПсиКери го отвлече - ей т'ва вече ще е върха!
White_tulip
Цитат(badbaby22 @ Sep 9 2008, 13:44) *
[А между другото тези дрехи, коите изхвърли Брук, са на Пейтън нали? [/i][/b]

Според мен, дрехите, които Брук изхвърли са от магазина й, защото ги взе от закачалката. А освен това първо, че Пейтън се изнесе и второ има на една от промо-снимките как Пейтън държи някакви дрехи и си личи, че е пред магазина. Мисля си, че Брук не иска вече да се занимава с мода.
lu~
Цитат(White_tulip @ Sep 9 2008, 12:37) *
Брук да не каже, че още има чувства към Люк! 18.gif

Ако това стане вече .. wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Дори и да стане не вярвам Люк паааак да намери нова любов в Брук . Просто вече след сичко което каза на Пейтън .. ама кой го знае . dry.gif
Епизода ще е много гаден.А Джейми сигурно много тежко го е приел - горкия . sad.gif
gotinatakuma
Наистина тежко и тъжно промо 1sad[1].gif
traiana
Изглежда,че епизода ще бъде много тежък и ще се реве!Още от промото ми се насълзиха очите 1crying[1].gif Наистина Джейми ще приеме,трудно случилото се с Кю,особенно как искаше да му подари наметало като неговото,а сега.. Можем само да чакаме до другия вторник!
FaLLOuTbOy
Марк разруши едно прекрасно приятелство........................... само това мога да кажа dry.gif
bubeto05
целият бсезон е депресиращ........
пребита Брук.........психо бавачка........убит Кю ........болки в гърба на Нейт
тия ще вземат да изтрепят всички герои......
прекалиха с драматизма в сезона дано нататък е по-добре,че взе да ми омразва от трагедия
B/P
Ами като заначало, тая серия според мен ще е много тъжна. Споменава се, че Лукас и Скилс ще се срещнат с майката на Кю, оето според мен ще е най-тъжната 4аст. Онова малко момченце, което дадоха, мисля че е братчето на Куетин. Колко ли тежко ще му е да му кажат. Според мен всички ще са много съкрушени не само Джейми (макар че той е по-малък и ще му е трудно наистина).
Относно дрехите, които Брук изхвърля мисля, че е изключително нелепо да мислите, че са на Пейтън. Все пак тя ги взима от магазина си, а и Пейт вече се е преместила. Иначе според мен Брук няма да каже, че харесва Люк 99 %. Мисля, че ще е наранена, че Пейтън не е била до нея и че не е разбрала за нападението.
Честно казано Дан най-малко ме интересува и да се измъкне и да не изобщо ен ме интересува. Нито ми е гадно, че Кери го измъчва нито нищо, той е правил и по-лоши неща. Иначе от промото ми изглежда, че тойс е пробва да избяга ама какво ще стане... Тя Кери без това вече беше ттотално изперкала може и да го убие (макар че не ми се вярва).
Мисля, че ще е интересна серия, надявам се да разбера нещо за Брук и кой я е нападнал. Ето нали ви бяха омръзнали Пейт и Люк мисля, че тази серия ще ги дават по-малко. Според мен сега завръщането на Нейтън ще стане още по-трудно. Не искам да се говори за Кю много, защото ще ми стане супер тъжно.
leyton_oth
Кююююююю 1crying[1].gif 1crying[1].gif dead.gif rip.gif 1crying[1].gif беше пич..и с Джеими..напоследък те беха единствените дет ни радваха (и леит) ...а сега с тва и приятелството на Брук и на Пеит ..според мен е не справедливо.. sad.gif мн трагедии се струпаха... но дано поне Дан се измъкне и убие бавачката че иначе.. Джейми 1crying[1].gif
sar4etyyy
Малко боза стана тоя сериял!! До трети сезон беше добре - после го развалиха mellow.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 9 2008, 19:45) *
Плюс това Кю умря още в края на 2 епизод от 6 сезон... sad.gif

Така е,Само да вметна, че на ПсиКери може да и скимне да тегли ножа на Дан, но не ми се вярва да убият толкова мн герои един след друг dry.gif biggrin2.gif
рейчъл гатина
според мен Брук се ядосва на Пейтън защото я обеждава да се върне в модния бизнес а тя не иска.Незнам възможно е но най ме е жал за Джейми той толкова обичаше Кю 1crying[1].gif
moni_hs
Второ промо! sad.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 9 2008, 21:13) *

Това промо е още по - тъжно от предишното, много ще се плаче в следващата серия. 1crying[1].gif 1crying[1].gif
TheEndOfDreams
Този сериал става по тъжен с всеки епизод чудя се в другия какво ще стане ?
lu~
Напъвам се да видя кои двама са на игрището, обаче не си получава . biggrin2.gif
Иначе ще има да плачаа .. кват съм емоционална. sad.gif
vesko_oth_fen
Цитат(lu~ @ Sep 9 2008, 22:29) *
Напъвам се да видя кои двама са на игрището, обаче не си получава . biggrin2.gif
Иначе ще има да плачаа .. кват съм емоционална. sad.gif

Това не е на игрището, а на погребението и го има в промото smile.gif
Nomad69
Този сериал почна да ме натоварва много. В миналата серия пребита Брук, в тази - убит Куентин. Остава само в следващата Нейтън да се парализира на погребението на Куентин. wacko.gif Брук се държи много странно, ще има голяма драма от сорта "Модата да върви по дяволите" и "Майка ми е ку*ка" unsure.gif Сигурно ще имат и спор с Пейтън, а оттук ще се забави и сватбата на Лукас и Пейтън. Този Дан ще вземе да се съюзи с тая лудата и да наравят някоя мизерия каквито са хаховци и двамата. Въобще... Надявам се да пуснат скоро някоя по-ведра серия. worthy.gif
Шепот и прах'
Дори не искам да гледам промотата. Така се разваля абсолютно всяка изненада.
Иначе епизод с името на една от любимите ми групи.. ще бъде интересно.

*отивам да гледам втора серия*
Nomad69
Цитат(Шепот и прах @ Sep 9 2008, 23:20) *
Дори не искам да гледам промотата. Така се разваля абсолютно всяка изненада.
Иначе епизод с името на една от любимите ми групи.. ще бъде интересно.

*отивам да гледам втора серия*

Да вярно е това с развалянето момента на изненадата.
Fanster
По-скоро те изнервя повече, като го гледаш, защото почти нищо не се разбира от промото. Още повече го доказват и най-различните догатки, които си правите.
lu~
vesko_oth_fen за това говоря . wink.gif
Syleena
2thin[1].gif Нейтън и Хейли според мен.
vesko_oth_fen
Цитат(lu~ @ Sep 9 2008, 23:35) *

аахаа blink.gif и на мен ми приличат на Нейтън и Хейли, ноо .... незнам няма връзка с това да са те ясно е че се обичат и че са заедно или може би греша rolleyes.gif
Nightly^Evil
Разревах се. Просто един след друг изгледах последните 3 епизода на сериала. Толкова много болка... а сега и това промо... Наистина вече на мен дори ми идвам много... Дрехите бяха от магазина, то се вижда. Брук според мен ще се откаже от модата, все пак кошмарът се случи точно заради това (най-веротяно). Може би ще се усъмни в приятелството си с Пейтън ако покрай болката на останалите от загубата на Кю тя не бъде до нея. Относно Джейми, наистина той и Кю бяха едно от малкото неща, които ни караха да се усмихнем. Господи, пак ми се дорева. Дан... Надявам се да се измъкне, понеже иначе Джейми е в опасност. Не знам вече какво да очаквам... На карая на 5 сезон изобщо не съм предполагала, че нещата ще се развият така... Предполагах, че Кери ще е блъснала Дан, но очаквах отмъщението и да причключи с това. Камо ли пък да предполагам, че ще го отвлече, измъчва и използва плана си, или пък, че Брук ще бъде така жестоко пребита, или пък смъртта на Кю. 5 сезон завърши с някакси положителен заряд, особено като почна фийл дис. А Марк анпълно ни изненада... Дано в близките 2-3 епизода поне се случи нещо хубаво, че иначе ще си изревем очите.
{BrookeDavisForever}
Много гадно промо бееее 16.gif Всички страдат mad.gif Дано нещата да се оправят..а горкото ДЖЕЙМИ.. КАК ЛИ ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕ ohmy.gif С нетърпение очакваме следващата серия.. А какво ли ще стане с БРукито мии и с тая ПЕйтън..тцццц wacko.gif Незнам ама аз си мисля , че брукито още има чувства кам ЛУКАС. blush.gif blush.gif
TEAM BRUCAS <3
MaRiAaA
Цитат(lu~ @ Sep 9 2008, 23:35) *

Хейли и Нейтън са.
fenkanabrooke
Цитат(tedi27 @ Sep 10 2008, 11:22) *
One Tree Hill - Episode 6.03 - Get Cape. Wear Cape. Fly. - Sneak Peek - http://spoilertv.blogspot.com/2008/09/one-...-wear_6758.html

П.П.:И ааз съм почти 100% сигурна , че са Хейли и Нейтън

Толкова силни думи от тримата Лукас, Нейтън, Скилс, направо ще се разплача. 1crying[1].gif
Niki94
3-ти епизод ще е тъжен sad.gif Дано в другите епизоди нещата да са по позитивни ermm.gif
veseto
Вече нямам думи... къде са всички яки епизодчета... само убийства и ... пфпфппф .... дано нещата се оправат,че ми се губи желанието да го гледам.... не ми се реве на всеки епизод....
meri_ans
баси тъпата работа майна мноо криво ми стана дори за шибания Дан а за Брук кво да ви кажа просто се надявам да преодолее и тази криза щото на тая мацка вече мноо и се насъбра и ми се иска да и се случи нещо добро вече те и разбиха живота от момента в който се върна в Трий Хил
КЮ- жалко кефеше ме мноо пича

Като гледам нещата вървят от гадно към по гадно-спомняте ли си когато умря Кийт колко беше криво ся става по зле някак

1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif dead.gif dead.gif dead.gif dead.gif dead.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif
peyton_lucas_brooke
Понеже в пети сезон не се случи нищо интересно сега решиха да ни дадат "интересното" накуп в 3 епизода mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif а пък натам какво ли ще става не ми се мисли..
mize
наистина е много тъжно промото sad.gif sad.gif sad.gif
Firen
Надявам се да се повдигне темата за убиеца на Кю ,а не да гледаме как само ревът.... dry.gif И дано се разбере и нещо за бияча на Брук а не и 2-мата да си изчезнат и никои да не говори за това ми само да страдат,травмират и тн. unsure.gif
miss_inzaghi
Всички хитови сериали в началото са супер яки,но после за да правят още епизоди, се чудят какви ли не работи да измислят и става малко.... откачено. Ето сега например, малко скучен 5 сезон и за 3 епизода егати драмите накуп. Пък и тва с лудата бавачка мяза малко на онова с Дерек и Пейтън... Дано се очитави иначе сериала,че ми е сред любимите
Inagr
Там на снимката на игрището са Хейли и Нейтън, а в края се вижда колата им, онази бялата.
mixmaxshow
Все пак започнах да си мисля колкото и невъзможно да бъде,но Марк може да измисли всичко,убиеца на Кю и насилника на Брук да са един и същи човек,помислете за това!
WestStar
Почнаха да се повтарят...
oth_fenka*
Може би са един и същи човек, много е тъжно 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
dragon_girl
Тъжен епизод ще бъде,но не мисля че насилника на Брук е убиеца на Кю.
moni_hs
Цитат(mixmaxshow @ Sep 11 2008, 15:45) *
Все пак започнах да си мисля колкото и невъзможно да бъде,но Марк може да измисли всичко,убиеца на Кю и насилника на Брук да са един и същи човек,помислете за това!

Аз лично не мисля, че е така...
MaRiAaA
Цитат(mixmaxshow @ Sep 11 2008, 15:45) *

И на мен днес ми мина през главата, но не мисля, че ще е така.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.