Име: Мария Иванова Тодорова
Рождена дата: 27. 08. 1992г.
Височина: около 167 май
Очи: Пъстри [зелено-жълто-кафеви^^]
Зодия: Дева : )
Местожителство: Бургас
Прякори: Попче ^^ [не питайте :Р], та иначе ми викат Мим, Миме, Мимс и каквото още се сетите, не отговарям само на Марийке :Р
Музика: http://www.last.fm/user/sSakurAa
Myspace: http://www.myspace.com/xmiimsx
Характер: Хммм...смятам се за разбран човек. 100% оптимист : ) Смея се за най-малкото, което май ме прави лигава отвреме навреме^^ Старая се да не се държа като пълно дете, но не винаги се получава :Р Но когато се наложи мога да бъда искрено сериозна. Обичам да правя важните за мен хора щастливи, било то с жест, малък подарък или разговор. Често приемам настроението на заобикалящите ме, просто някак не ми върви др да плачат, а на мен да ми е весело, така че се опитвам да ги развеселя и тях ^^ За лошите черти...ами да, признавам си че понякога говоря малко в повече от колкото трябва, но се старая да не го правя толкова често вече. Определено съм инат и като реша, че съм права никой не може да ми промени мнението. Малко съм наивна или по-скоро бях и затова сега за съжаление винаги си имам едно на ум за хората, които тепърва опознавам. За щастие се намират и такива, които оборват всичките ми съмнения : ) Друго важно за мен е, че не мога без приятелите си. Те са всичко за мен и винаги ще бъдат, така че ако някой не ги зачита, отделя ме от тях или има нещо против тях, то този някой няма място в живота ми. Друго, без което не мога да живея, са мечтите ми. Обожавам да мечтая - с отворени или затворени очи няма значение, важното е въображението ми да работи, а то май си е включено нон стоп : ) Вярвам в доброто у хората и че всеки заслужава втори шанс.
Хобита: Обожавам музиката. Не мога да си представя живота си без нея. Неописуемо е чувството, когато чуеш песен описваща случващото се с теб. Разбираш, че някой друг го е преживял, чувстваш се разбран и усещаш подкрепа : ) Също гледам доста сериалии и филми. Възхищавам се на Анджелина Джоли, не само като актриса, а като жена и най вече като майка. По тази тема мога да говоря много така че ще спра до тук ^^ Обожавам да чета. Нямам точно определен предпочитан жанр, просто още в началото разбирам дали книгата ще ми хареса или не : ) Обичам да спортувам - най-много обичам да играя волей, баскет и футбол[когато се намери с кой]. Тренирам народни танци от 8-9 години и наскоро осъзнах колко полезно било това ^^ Обичам да играя билярд или просто да излизам с приятели : )
Май това е достатъчно : ) Съжалявам, че чак сега пускам това представяне, но все не се наемах и признавам си - малко ме мързеше ^^
Ами това е чувствайте се свободни да изкажете мнение, независимо дали е положително или отрицателно и не забравяйте да се усмихвате