Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Premoniton" / "Предчувствие"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
mak3-l0ve
.:: PREMONITION ::.

Заглавие: Premonition / Предчувствие
Жанр: Драма, трилър, мистерия
Година: 2007
Връзки: IMDb
Режисьор: Менан Япо
Участват: Сандра Бълок, Филип ДеВона, Майк Коу, Тифани Чоса, Маркус Лайл Браун, Лаура М. Бийман, Амбър Даун, Амбър Валета

Ревю: Съпруга е шокирана, когато мъжът й загива в автомобилна катастрофа и го вижда отново жив на следващия ден. Жената разбира, че всъщност е имала видение и решава да направи всичко за да предотврати инцидента.

Трейлър: http://uk.youtube.com/watch?v=3PfY_1wMfLo

Download: zamunda.net

Лично мнение: Филма е невероятен ! Завладява още от самото начало, после те държи в напрежение, а края е неочакван :] Още първия път, когато гледах филма, се превърна в един от любимите ми. Историята те поглъща .. просто през цялото време те държи в напрежение и аз поне не можах да откъсна очи от монитора, докато не свърши филма ;DD .. Сандра Бълок си изиграва ролята перфектно както винаги ! happy.gif wub.gif Филма е разтърсващ, няма да съжалявате ако го гледате! Препоръчвам го на всички rolleyes.gif
hristin4e
Този филм мислих, че ще е лек трилър, предвидим... rolleyes.gif Обаче какво се получи - направо си криех очите когато даваха дъщерята с раните... Уф само като се сетя ме побиват тръпки... По принцип ужаси и такива гадости не мога да гледам, обаче като почнах този филм, така и не можах да спра rolleyes.gif
Ако по-принцип харесвате такива филми, сигурно ще ви се стори от леките, ама гледайте го. Ако сте като мен може и да пропуснете, защото си рискувате спокойствието smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.