Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: True Blood
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > True Blood
Страници: 1, 2
divata_airis

Заглавие: "True blood'/"Истинска кръв"
Жанр: Драма, Фантазия, Хорър
Година: 2007
Премиера: 7 септември 2008
Връзки: IMDB.com, HBO, TV.com
Създатели: Alan Ball ("Два метра под земята ООД"),Michael Lehmann, Anthony Hemingway
Участват: Anna Paquin (Суки), Ryan Kwanten (Джейсън), Stephen Moyer (Бил), Sam Trammell (Сам), Rutina Wesley (Тара), Michael Raymond-James (Рене)
Резюме: Представете си свят, където вампирите вече не е нужно да се крият - те вече официално са сред нас. Дори се борят за правата си, с надежда хората да ги приемат като подобни...или не съвсем. Свят, който си има дори специална синтетична кръв, наречена True Blood (откъдето и и името на сериала). Подобен реалност ни представя сериалът, направен по книгите на Charlaine Harris. В него Суки - 25 годишна млада жена, която работи като сервитьорка в малко градче и има специална дарба да чете мислите на хората и след дълги години на търсене на "своя вампир" най-накрая го намира, когато той се появява в бара, където работи. Какво повече може да иска една обикновена сервитьорка от страхотен вампир? Още по-добре - страхотен вампир, чийто мисли не може да чуе! Това напълно устройва Суки, след като се е наслушала на какви ли не неща в главите на хора - най-накрая малко почивка, но с вампир наоколо, никога не знаеш!

Трейлър:

Промо снимки:

Download:
- Епизод 1
- Епизод 2
- Епизод 3
- Епизод 4
- Епизод 5
- Епизод 6
- Епизод 7
ViruZzZ
Тъкмо събирах инфо да правя тема xD Сериала на пръв поглед изглежда много добре. Трейлъра не ме впечетли кой знае колко, но поне е сигурно, че ще го гледам. Забелязах, че и Джесика от 90210 ще участва в сериала. Ще дойде понеделник ще се види
ПП. gg за темата ;] xD
Estell
Май и тази година няма да ни оставят без сериал за вампири. smile.gif Може да му хвърля един поглед.
divata_airis
Ами значи има излязъл епизод до някъде - пилотен нали, ама е пиратски много ясно. И Джесика се появява за малко в началото, а сериала е брутален...поне доколкото гледах от пиратския епизод (спря на най-интересното)
^BeLieVe`iN`Me^
Изглежда ми обещаваш, а и обичам филмчета с вампири.
Дано някой се заеме с правенето на субтитри :|
brooke_scott
Аз мисля да гледам поне първия епизод, макар че като прочетох резюмето пъррвата ми мисъл беше Twilight с разменени роли 18.gif
ZuZka yeah
Изглежда готин!!! 4.gif
ViruZzZ
Да питам в замундата има вече първи епизод, който е качен на 16 юни O_o предпремиерно ли е, защото героите са същите, инфото същото ...
link
FrAgMaKeR
Ами гледай по внимателно то си пише PREAIR, което не е официалният епизод, т.е може да има разлика с това което ще се излъчи.
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 7 2008, 00:17) *
Аз мисля да гледам поне първия епизод, макар че като прочетох резюмето пъррвата ми мисъл беше Twilight с разменени роли 18.gif

То4но!!! И на мен първо това ми мина през главата. Ина4е мисля и аз да му хвърля поглед по някое време. Поне историята изглежда малко по-разли4на от пове4ето сериали за вампири (нищо, 4е напомня на Twilight)
ViruZzZ
Eто го първи епизод в замунда (mm)
ПП. Не бях видял това в името на торента ... ;[
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Sep 8 2008, 09:30) *
Цитат(brooke_scott @ Sep 7 2008, 00:17) *

То4но!!! И на мен първо това ми мина през главата. Ина4е мисля и аз да му хвърля поглед по някое време. Поне историята изглежда малко по-разли4на от пове4ето сериали за вампири (нищо, 4е напомня на Twilight)

Е вие шегувате ли се? Всеки който знае за книгата се обазалагам че това му е била първата мисъл.
И все пак като посъберат няколко серийки мисля да му дам шанс! mrgreen[1].gif
divata_airis
Мен пък ми писна, всяко второ нещо да се свързва с Туайлайт...Защо трябва да се прави някакъв паралел между две различни неща? Всяка втора книга за вампири се свързва с Туайлайт, всеки втори сериал - също...
Аз още в четвъртък гледах епизода и не ми прилича определено на Туайлайт, дори не искам да го оприличам (като начало тука има мн секс). Пилотлият беше добър, но при положение че знам какво става нататък нямам търпение за следващия. Вампирът Бил...Това уби всичко...Как му се смя само Суки...Че тъпо име за вапм, но фамилията му е супер яка, пък и актьора е идеален за ролята...Много мрачен и готин - най-накрая без тийн вампове...Пича е само на 30 години (човешки). А милинкия Джейсън...той...егостично същество. Но има страшно тяло, а актьора...ммм...ями.
Сам, ооо Сам...той е много як...Кефи ме определено...Искам и аз да имам такъв шеф. А Тара ме разката като почна да нарежда всички...На актрисата много и отива.
И така в очакване на следващия епизод...И като стана дума за него...
Промо
ViruZzZ
Мм епизода го гледах още към 1 :/ Първото нещо, което не ми направи хубаво впечатление това беше интрото. sick1.gif толкова тъпо ми се стори, се тая. Определено в друг епизод на сериал не съм чул да казват толкова много "fuсk" xDDDD Сега по същество ...
Отначалото до самият край сериала ме държеше в напрежение /сигурно, защото е нещо ново, нз/ , но определено има епизоди на други сериали, на които съм заспивал XD Актьорите са супер и си играят ролите по невероятен начин. Актьорът, който играеше ролята на Бил толкова добре пресъздаде момента когато беше обвит с ланчето от сребро, и Анна и тя накрая на епизода лицето и беше уникално - worthy.gif. Сега за героите:
Способността на Суки страшно ме радва, а и самата героиня кефи. Сцените им с Бил бяха много яки /само дет още се чудя Сам или Бил е по-подходящ за нея :// Сам в тоя епизод беше леко прозрачен, сцената, която имаше със Суки в стаята отзад беше много силна. Тера през целия епизод ме кефеше, как всички нарежда без да им цепи басмата 18.gif За Джейсън няма да го коментирам, защото съм пристрастен към актьора още от "Вечно лято", ама човека как можа да я убие от секс е :| тцтц.
Премиерният епизод страшно ме изкефи ако и другите са така, в което не се и съмнявам /без да искам се спойлнах, и то мн rolleyes.gif/, сериала ще кърти. Като цяло 9.8/10
Сега да питам понеже в сайта на TB гледам, че ще има 12 епизода, толкова ли ще са или само за толкова има инфо :/ а във връзка с втори епизод се очаква да бъде и той добър като предишния. Ония двамата където ме дразнеха ще гушнат букетчето happy.gif мм и това куче ми се струва, че не е баш куче :/
divata_airis
Ем, начи за епизодите нищо не мога да кажа, но не онова е куче, точно след него идва big bad wolf. И само да кажа, Джейсън не я уби, повярвай ми не е той.Бтв тия двамата - да ще умрат, брутално при това... biggrin2.gif Тя Суки им вика "Плъховете", щото нали фамилията им е няква Ратуей или нещо от сорта, не съм съвсем сигурна, но справедливостта ще тържествува
А то това с триъгълника го има във всеки сериал или книга, иначе се губи интригата...Така че...Сам или Бил, това е въпроса biggrin2.gif
sulu
Ох и на мен много ми хареса и в момента въобще не ми се чака.
FrAgMaKeR
Хареса ми, не е нещо особено оригинално или кой знае колко интересно.. но все пак ми хареса. Главната героиня с тия предни зъби.. много ме изненада и въпреки това (или може би точно заради това) е симпатична, някак не чак толкова перфектна. smile.gif

За тези, които не искат да чакат до 15 септември, ето го PREAIR-а на вторият епизод (в zamunda разбира се), може да не е с перфектно качество, но все пак идва със седмица по-рано. wink.gif

ViruZzZ
Книгите могат ли да се изтеглят отнякъде :/ И да питам big bad wolf Сам ли е unsure.gif
ПП.10x за торента ;]
divata_airis
Big bad wolf образно казано е Бил, ако не си разбрал той ще я спаси, даже ще направи нещо повече. Все пак вампирската кръв спомага за укрепване на имунната система и за водене на невероятен полов живот, както каза и Бил в първи епизод...Само може да си представиш какво следва... biggrin2.gif
Колкото до книгите...има ги в нета biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Sep 9 2008, 13:57) *
Big bad wolf образно казано е Бил, ако не си разбрал той ще я спаси, даже ще направи нещо повече. Все пак вампирската кръв спомага за укрепване на имунната система и за водене на невероятен полов живот, както каза и Бил в първи епизод...Само може да си представиш какво следва... biggrin2.gif

е че аз като гледах той каза, че повишавало либидото, но после само се целуваха, нищо повече не е станало...още rolleyes.gif
Ицо, последната ми теория за кучето е, че по няккъв начин е свързано със Сам, защото във 2-ри епизод като гледах и след сцената на Сам и Суки (btw споменах ли колко й е тъпо името? blink.gif ) и дадоха зад него картина на русо момиче и кучето беше зад нея, та това ме навежда на мисълта, че или Сам е кучето или кучето е свързано по няккъв начин с него. А и ако помня добре още в 1-ви епизод тя като спасяваше Бил и Сам излезе след нея и дадоха кучето до Бил и Суки и после Сам я чакаше пред бара. Ако някой знае нещо повече по въпроса, може да сподели wink.gif
divata_airis
Ами да, то тепърва ще става в тоя втория и вероятно третия, ама във втория съм убедена, че тогава ще и даде да пие от кръвта му.
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Sep 9 2008, 17:17) *
Ами да, то тепърва ще става в тоя втория и вероятно третия, ама във втория съм убедена, че тогава ще и даде да пие от кръвта му.

Да, той й дава, за да я спаси след побоя и после е мн забавно като яде някви бисквити, които баба й прави и обеснява какъв по-богат вкус имали biggrin.gif и после надушваше нещо докато баба й чистеше.
divata_airis
Бе аз епизода още не съм гледала, ама от книгата знам това.
Както и знам, че Джейсън не е убил оная уличница

Бтв има субс на английски за първи епизод
Англ. субститри
ViruZzZ
Значи аз гледах промото, ама за 2ри еп ми не остана време ;[ Та питах за това, защото със спойлерите дет се набутах, единия беше, че Сам е върколак :/ и затова, а иначе аз видях там на промото, ама след кат се ... кексaт xD тя ще става ли вампирка и след като има от неговата кръв? Или той не е чистокръвен и заради това не може.. или пък в тоя сериал/книги няма тая част от митологията за вампирите :/
brave little toaster
Сега гледах първи епизод и останах с многоо добри впечатление за сериала.Очаквам с нетърпяние и втори епизод,и ще следя целия сериал.
Интрото нещо куцаше,но пък за сметка на това цялата сериал беше чудесна.Първо да кажа,че изборът на актьори е много добър.Повечето ми харесват,а всички играят страхотно.Stephen Moyer още в 88 минути,ми направи впечатление,а в True Blood просто wub.gif.Другият герой,който много ми харесва се Сам.Леле толкова сладък.Такъв шеф да имаш. rolleyes.gif Харесват ми много способностите на Суки,а и самата геройня много радва.Тя ми направи най-голямо впечатление.А Тара ме кефеше biggrin.gif
Общо взето,сериала многоо ми хареса.Десетка има от мен.
chaotic
Препоръчаха ми го този сериал, сега ще си изтегля първия епизод да видя за какво става въпрос. Дано да е интересен, въпреки че аз не си падам много по такива фантастични истории wink.gif
~RoRyYy~
Ha мен много ми харесаха двата епизода-Бил е прекрасен-секси и мрачен.Много ме радва.Суки(хахах чуля ли Суки в главата ми веднага изниква образа на пълничка главна готвачка) е сладка...с тези предни зъби трепи.а иначе сюжетът ми допада-различен е...е разбирасе напомняшвми упорито на Twilight-тя е човек и не се страхува от факта,че Бил е вампир...освен това сцената,в която той я пита дали не се страхува да седи с вампир в тъмнината(или нещо такова беше де) веднага в главата ми изникват Едуард и Бела,което си е хубава асоциация.Така,че сериалчето определено ще се следи.
^BeLieVe`iN`Me^
Хей, никой ли няма да успее да се заеме със субтитрите?
ViruZzZ
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ Sep 11 2008, 04:33) *
Хей, никой ли няма да успее да се заеме със субтитрите?

Ми те са се заели, но няма кой да провери... на 40% са
sulu
Отначало много ми хареса, тоест първия епизод, но след това изгледах и вторият и ето там стана нещо странно.Някакси започнах да се дразня, а и аз незнам на какво.Може би начина по който свършва всеки път е просто... как да се изразя тъпо.А и ме дразни, че за да запълнят някоя и друга минута в сериала, слагат ненужни секс сцени, който по никакъв начин( поне във втори еп.) не са важни за сценария ( поне на този етап).И аз не разбрах какво ми стана, но някак си от еуфорията по новия сериал, нямам търпение да излезе следващият еп. и тн. изведнъж даже и не ми се гледа.
Все едно де ще гледам още някоя друга серия и ще видим.А и ми е ужасно предвидим сюжета. sad.gif
FrAgMaKeR
Ето го и новият 3-ти епизод. smile.gif

Този епизод "цепи мрака", след първите два имах някои резерви, но след този определено смятам да следя сериала. Страшно е забавно да ги слушаш какви глупости говорят.. такива цветущи изрази ръсят при това с един такъв специфичен за щата акцент, че направо избива на страшен хилеж. Освен това не виждам никакви следи от каквато и да е цензура.. размятат се без гащи наляво надясно без грам срам. smile.gif Вампирските работи са само една част от нещата, има и други доста интересни персонажи.. и всеки един от тях е далеч от идеален. Има и някаква интересна мистерия.. всички мацки, с които оня спи биват убити.. той ли ги убива или нещо друго? А и бабата май крие нещо..? Бармана пък джавка на сън и нарича кучето си "братле".. дали е върколаг.. онзи гологлавия вампир е баси и изрода иначе.. тая черната, баси и отношенията с майка си.. къв диалог само водиха и накрая.. "who is ugly now?" biggrin.gif пък братчеда й е баси и наркомнизирания гей.. но пък е някакси забавен. Брата е доста извратен и супер комплексиран от тия вампири.. Иначе романтичните взаимоотношения между вампира и Суки са интересни, интересни са и фантазиите за зъбатия, които има уж невинната Суки. smile.gif

Определено продукцията на HBO ще се следи с интерес.. wink.gif

П.П - Страхотен момент беше, когато онзи каза на кучето, че иска Бъфи и Блейд в града.. biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 22 2008, 06:51) *
Бармана пък джавка на сън и нарича кучето си "братле".. дали е върколаг..

Това само потвърждава теорията ми dry.gif Аз не, че очаквах друго де blush.gif Обаче беше много яко, оная само като го слуша, че си ръмжи biggrin2.gif
Епизода много ми хареса като цяло, но има някой неща, които ме издразниха. Малко в повече ми дойдоха сънищата/мечтите на Суки и особено там като беше на стъпала пред къщата на Бил...WTF?! Както и да е, перживява се dry.gif Но ми беше много тъпо тва със Сам и Тара... *поклаща глава неудобрително* Тая Тара как само го оплете в мрежите си, ама и той един умееен умееен, че се къса. Абе само дано да си удържат на думата и да е само за веднъж, защото хич не ми се нравят mad.gif Джейсън горкия пак ще го изкарат, че е убил момичето. Как винаги успява да се забърка в нещо такова.? Може наистина убийствата да са свързани по някакъв начин, но си мисля, че все пак не ги убива той. *кръстосва пръсти* Бабата и на мен нещо ми се струва, че крие, ама ще видим по-нататък, на тоя етап нищо не ми ражда главицата huh.gif Тоя гея ми е много забавен 18.gif Само как накара Джейсън да танцува пред камерата 18.gif Много беше смешно, и оная като го гледа през завеската, несъвсем безразлично biggrin2.gif Абе как мислите нашия ще се излъже ли да пие вампирска кръв и после да стане някой гаф, като например да не вземе 2 капки, а повече unsure.gif Много ми е интересно ква ще я свърши пак.
Охх вече нямам търпение да гледам следващия епизод, ама пак цяла седмица... dry.gif Което ми напомня, че аз още не съм решила дали искам Суки да е със Сам или с Бил, но има време biggrin2.gif

ПП: Ето промото за следващия епизод.

Някой чува ли какво казва Сам накрая, когато Суки го пита дали е убил Доун shocking.gif Щото аз не му разбирам нещо, а събуди любопитството ми blush.gif
brave little toaster
Да,да наистина.Много се смях като каза на кучето,че искам Бъфи или Блейд.
Иначе серията ставаше.И на мен ми е интересно,какво става със братът на Суки и защо всички с който спи умират.Иначе когато Сам и Тара си легнаха shocking.gif .Боже,а как ръмжи (chuckle) .А пък братовчеда на Тара ( все му забравям името ) е забавен.Но пък най-интересно за мен остава връзката на Суки и Бил.Само как каза на останалите вампири "She is mine".Леле..ще видим какво ще става с тях.А тези фантазии на Суки..ужас.

Едит:Мм мисля,че Джейсън ще пие от кръвта,и може да прекали.
Едит:2 Гледах промото,омг какво казва сам на Суки.И аз немога да разбера.Тцц.
Едит 3:Еййй..Сам казва "hit the lights for me would ya"
divata_airis
Ето и субс за първи и втори сезон...Не съм гледала дали стават, ама евала, че някой се е потрудил да ги направи.

Ааа и бтв доколкото разбрах...от НВО вече са се уговорили за втори сезон...тоя явно е надминал очакванията им smile.gif)))
brooke_scott
Някой знае ли защо още не е качен епизода в zamunda или само аз не го намирам blink.gif
ladysunshine
4 епизод ли?
ето го в arena 01x04

Едит 01x04 zamunda
♥Didito♥
Манията по вампири продължава biggrin2.gif
Сериалът ми харесва, не възнамерявам да чета книгите (: малко са ми странни всички взаимотношения Суки не ми харесва, само Бил. Трябва да гледам 3-ти еп. Не ме държи в голямо напрежение, но когато ми остава време ще продължа със серийте.
FrAgMaKeR
Задължително гледай и трети, въпреки че и днешният епизод е доста интересен, сериала до момента ми е личен фаворит за сезона, хем е забавен хем увлекателен като сяло. smile.gif

На тоя барман не му е чиста работата, как само се въргаляше в леглото, където беше убито момичето.. пък брата е супер карък.. баси и изродчето как се прецака с тая вампирска кръв не е истина, въпреки че не се видя нищо, само като си го представи човек.. болиии.. smile.gif
ViruZzZ
Най сетне намерих малко време и за TB , но ако не бяха яките спойлери и търпението ми след 2ри епизод наистина човек може да се отчая... но 3ти беше много добър, а 4ти го надмина. Направо всичко в сериала страшно ме радва, но на моменти само на мен ли ми се струва или актрисата, която играе Суки преиграва blink.gif Oбаче промото на 4ти епизод го признавам, тя Суки пита Джейсън, а те направили се1 Сам, рулзват worthy.gif 18.gif Oле, а Ерик беше невероятен shocking.gif такова дарк излъчване има shocking.gif а и това, което го очаква със Суки biggrin2.gif а бтв снощи се натъкнах на инфо, че Вин Дизел ще участва в сериала shocking.gif моля някой ако знае нещо да казва
1х05 Промо
FrAgMaKeR
Епизод 5

Вин Дизел в True Blood, това би било интересно.. smile.gif До колкото до това дали Суки преиграва на моменти.. да съгласен с това, но незнам дали е нарочно.. просто персонажа и е такъв тип примадона и малко драматизира повече на моменти, но не мисля че е нещо лошо.

Финала на епизода.. наистина неочакван, това променя доста очакванията ми за нещата, които очаквах да се случат..
brooke_scott
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 6 2008, 11:29) *
Вин Дизел в True Blood, това би било интересно.. smile.gif

О, да! Определено би ми харесало да видя Вин в TB 3.gif Много е як, мн ме кефи! wub.gif Само, че ми е интересно като какъв ще се впише, надали ще е вамп 18.gif
Ицо, ти от къде го чу тва?
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Oct 6 2008, 15:58) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 6 2008, 11:29) *
Вин Дизел в True Blood, това би било интересно.. smile.gif

О, да! Определено би ми харесало да видя Вин в TB 3.gif Много е як, мн ме кефи! wub.gif Само, че ми е интересно като какъв ще се впише, надали ще е вамп 18.gif
Ицо, ти от къде го чу тва?

Позна води се, че ще е, как до го обясня :/ значи като върколак само, че тигър blink.gif - тигролак 18.gif цялото инфо -
BOYFRIEND #3...
Quinn - a la Charlaine Harris
Character: Quinn
Nickname for Sookie: Babe Age:33
Played by: Vin Diesel (whom Charlaine Harris imagined Quinn after)

Species: Weretiger
Occupation: Works for Extreme(ly Elegent) Events.

Special abilities: As a very rare weretiger, he can kill very easily, as in the games.

Turn-on(s): Sookie. Fighting.

Why is he right for Sookie?: Quinn is one of the few characters who has put his own life on the line, deliberately putting himself in real danger and risking his life to protect her. He is extremely loyal to his family. He loves her, he'd do almost anything for her, he could protect her, and they might b able to have cubs/ babies and grow old together. That is, of course, if the Queen of Louisiana, Sophie Ann, never finds out that Quinn killed her true love for trying to force Sookie to bond to him. Also, there is that small problem with Quinn's history in the games…

Значи гледам, че според авторката иска да е той, обаче всички други актьори дето са публикувани в графата boyfriends са точно тези, тъй че стискам палци...
ПП. Инфото съдържа много спойлери wink.gif
ПП2. В, инфото е от http://truebloodwiki.hbo.com/
ПП3. 5ти епизод ме зовеее biggrin2.gif

EДИТ: Ооо ако може да има повече такива епизоди, но след 26 минута, че преди това нещо ... dry.gif Шерифа е супер скица обаче 18.gif , а Лафайет и Тера си личи, че са от едно семейство biggrin2.gif Момента с бабката го чакам още отначалото на сериала worthy.gif Промо 1х6 Офф всички промота ги правят толкова увлекателни и увързани и после се случват съвсем различни неща, но тоя епизод мисля, че ще бъде много добър mrgreen[1].gif
Apfh
Промото е добро найстина. Сериала набира скорост с всеки изминал епизод!
Един добър сериал за вампири... и секс! biggrin.gif Защото нека си го кажем - секса тук е на по-високо стъпало от цялата вампиро-trueblood история. smile.gif

Btw това за Вин Дизел за жалост е само слух. Доколкото разбрах всичко е тръгнало от едно интервю - цък.
Жалко найстина - Дизел в подобен сериал щеше определено да е зрелище! Пък и той според мен щеше да се навие. Все пак обича да играе разнообразни и по-сложни роли...
Demon_Hunter
Хора нека ви дам малко инфо за True Blood. Сериала е написан по една сага за вампири наречена Southern Vampire Mysteries написана от Charlaine Harris. За жалост книгите ги няма преведни на български. Първата книга е написана през 2001 година, за това не казвайте, че True Blood прилича на Twilight. Twilight е бледо подобие на True Blood. Не съм чел Twilight, но щом всички казват, че поредиците толкова много си приличат..... това ме навежда на мисълта, че Twilight са си присвоили някои и други идейки.

Сериала според мен е наистина готин. В момента може би от всичките които следя (Heroes, Prison Break, One Tree Hill, Merlin), този го чакам с най-голям интерес.

Също така не смятам, че интрото е лошо.. дори напротив. На мен страшно много ми допада. Не мога да спра да си тананикам песничката цял ден tongue.gif

Актьорите също са страхотни. Справят се отлично с ролите си според мен. Героите също са много интересни. Всеки крие нещо и не е такъв какъвто изглежда. Най-готиното в сериала освен вампирите според мен е бруталността. Просто в всеки един момент любимия ти герой може да бъде пребит, изнасилен,убит или нещо друго. Държи те под напрежение постоянно.

Сериала е страхотен и го препоръчвам на всеки.
brooke_scott
Цитат(Demon_Hunter @ Oct 8 2008, 01:43) *
Хора нека ви дам малко инфо за True Blood. Сериала е написан по една сага за вампири наречена Southern Vampire Mysteries написана от Charlaine Harris. За жалост книгите ги няма преведни на български. Първата книга е написана през 2001 година, за това не казвайте, че True Blood прилича на Twilight. Twilight е бледо подобие на True Blood. Не съм чел Twilight, но щом всички казват, че поредиците толкова много си приличат..... това ме навежда на мисълта, че Twilight са си присвоили някои и други идейки.
...
Също така не смятам, че интрото е лошо.. дори напротив. На мен страшно много ми допада. Не мога да спра да си тананикам песничката цял ден tongue.gif

Първо не всички казват, че True Blood и Twilight си приличат, по простата причина, че ако си гледал/чел и двете ще разбереш, че са коренно различни. Това, по което коменитархме, че напомнят едно на друго (което беше преди премиерата bigwink[1].gif ) беше заради това, че Суки може да чува мисли и единствения, чийто мисли не може е Бил. Ако прочетеш Twilight ще видиш, че там ролите са разменени и само това, че той не чува нейните мисли е същото. С две думи единствено някой, който не е гледал или чел двете може да реши, че имат нещо общо (както и направихме ние в началото). Сигурна съм, че около всичкия брутализъм в True Blood хората съвсем са забравили за каквато и да била тънка нишка с Twilight wink.gif И не мисля, че Стефани Майър е взимала идеи от авторката на Southern Vampire Mysteries, защото книгите се основават на съвсем различни неща, но както и да е. За да го разбереш това трябва да си се поинтересувал и от двете книги, не само от едната. emoticon1 (118).gif

Относно последния епизод, на мен много ми хареса (както всеки де biggrin2.gif ), само миналото на Бил ми беше леееко скучно, но се преживява. Джейсън с това V се побърка съвсем, обаче много се изкефих на физиономията на Тара като й обесняваше, че винаги е била тя бла-бла-бла и после зад бара 18.gif Ама мен Тара си ме дразни, така че се надявам в скоро време да я гътнат, колкото й невъзможно да е sad.gif Братчед й обаче рулзз biggrin2.gif Лафайет мн ме радваше този епизод, първо където пак примами Джейсън, просто страшно е хитър - перфектен дилър и в бара като им разказа играта на онея смешните 4.gif Много ми беше тъпо сус Сам и Суки как се получиха (или по-точно не се получиха нещата). Тъкмо да се зарадвам на целувката и пак развалиха момента dry.gif Което ми напомня, че целувката им беше hot 3.gif но не разбрах защо той каза, че тя не може винаги да му чете мислите ermm.gif shocking.gif

ПП: Аз също много харесвам песента Bad Things от интрото, но не харесвам самото интро; emoticon1 (115).gif
ViruZzZ
Абе като се замислиш и тя може да си иде, въпреки че е една от главните героини xD Напоследък почнах да се чудя дали Сам не ги убива всичките тея, смисъл се някво куче има преди сцената на жертвата, а и сцената с чаршафите O_o нашия направо си беше като куче 18.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Oct 8 2008, 22:24) *
Абе като се замислиш и тя може да си иде, въпреки че е една от главните героини xD Напоследък почнах да се чудя дали Сам не ги убива всичките тея, смисъл се някво куче има преди сцената на жертвата, а и сцената с чаршафите O_o нашия направо си беше като куче 18.gif

Еми аз доколкото знам, не е той, защото в книгите не е той и даже въобще го нямало съмнението, че може да е той, така че не вярвам чак толкова много да променят плот-а на сериала wink.gif
~RoRyYy~
Цитат(Demon_Hunter @ Oct 8 2008, 01:43) *
Twilight е бледо подобие на True Blood. Не съм чел Twilight, но щом всички казват, че поредиците толкова много си приличат..... това ме навежда на мисълта, че Twilight са си присвоили някои и други идейки.

Първо Twilight съвсем не е бледо копие на True Blood,а и щом не си чел книгата как реши това dry.gif Както и да е.Сериалчето е добро,по-различно от другите.Бен мн ми харесва-вписва се напълно в представата ми аз секси ваммпир.Тара хич не ми допада,незнам защо.Целувката между Суки и Сам беше страхотна 4.gif Песничката Bad Things мн ми харесва.Определно ще следя сериалчето с интерес,спокойно мога да го сложа в графа "любими". biggrin.gif
Demon_Hunter
Някой заел ли се е да прави субтитри редовно за сериала ? Гледам за 5-ти епизод все още няма БГ субтитри.
ViruZzZ
Ми по принцип excape каза, че се е заела, но може да иманякакви ангажименти :/ А относто Twilight и Тrue Blood аз никаква връзка не намирам, освен вампирите и другите същества, а и в Twilight има любов между Едуард и Бела, която Суки няма да изпита / или поне не за дълго 18.gif /
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.