Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: For A Pessimist I'm Pretty Optimistic <3
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Pearly_girl

Име: Ралица
Години: 14(Until 11)
Очи: Кафяви
Зодия: дева
Местожителство: моя град е вашата столица mrgreen[1].gif София
Домашни любимци: I used to have a bunny...
Хобита: фотошоп, плуване, музика, филми ...
Снимки:
http://i74.photobucket.com/albums/i275/blo...ssscopycopy.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i275/blo...an/P7310089.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i275/bloom_fan/ralss2.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i275/blo...SC00030copy.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i275/blo...f0e339d5362.jpg
bLex
всичко хубаво музика фотошоп плуване

бът накрая ОТХ разваля всичко sad.gif
Pearly_girl
Цитат(bLex @ Sep 6 2008, 01:11) *
всичко хубаво музика фотошоп плуване

бът накрая ОТХ разваля всичко sad.gif

Абе, защо слагаш хората под общ знаменател...? Такива като тебе им е доста трудничко.... Брат, аз не знам ти как се оправяш с хората изобщо blink.gif
bLex
спокойно не се притеснявай за мен справям се бтв ако ще флуудим нека е на ЛС,че ми писна от уарн

Но пък от друга страна на ЛС ще те игнорирам ^^ u choose
Pearly_girl
... Happy End mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Pearly_girl
Цитат(*BringMeToLife* @ Sep 6 2008, 01:51) *
То като я игнориpаш така ш и е зооооооооооор ;ddd бягай се ский :]]]

Рали, сладка си .. само отх и те така rolleyes.gif .. btw последната ти снимка най-много ми хареса wink.gif

Мерсиииии biggrin2.gif 10.gif
dEniChka
Наистина си голяма сладураHa rolleyes.gif biggrin2.gif Радваш smile.gif
c0mp
Цитат(Pearly_girl @ Sep 6 2008, 01:07) *
Зодия: дева

Т'ва мноу дева, мноу чуду в тоз форум бря biggrin2.gif Ако цапнем една анкета за зодиите имаме реален шанс за победа biggrin.gif

Иначе - хеф кеф и приятно сърфиране из форума smile.gif
ZuZka yeah
Добродушна, мила, забавна, красива! К'во повече да желаеш?!

Айде, Ралеее, всичко хубаво от мен! 4.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Pearly_girl @ Sep 7 2008, 17:43) *
Аааммм... кой знае темата ми може да е началото на третата световна.... rolleyes.gif
Имах грижата да почистя темата и да повиша уарн левела на участниците в нея.

ПП. По ефективен съм и от ядреното оръжие... :>
unvisioble
Бонбон. rolleyes.gif
~RoRyYy~
Хей много си чаровна-с тази весела тенсика много радваш.Желая ти само хубави неща.

П.С:Влюбена съм в аватара и подписа ти-многооо са сладки.
ZuZka yeah
Ралинцеее, хайде и тука като по-официално да ти честитя рождения ден, и отново да ти пожелая всичко най-добро!

Хайде и приятно отбелязване на празника. wink.gif

Pearly_girl
Мерсиииииии:)
~RoRyYy~ то подписа е изрязан нз що. БТУ аз съм автора
~RoRyYy~
Цитат(Pearly_girl @ Sep 11 2008, 00:24) *
Мерсиииииии:)
~RoRyYy~ то подписа е изрязан нз що. БТУ аз съм автора

Не наистина много радва-"Старбъкс".Много сладко се е получило браво.
traiana
Хейй,здрасти и от мен xD ..Много си чаровнаа на всички снимки happy.gif ..Пожелавам ти само усмивки и положителни емоции !!
fenkanabrooke
Рали, ти си страхотно момиче, много си готина happy.gif Нали сме един отбор, трябва да се подкрепяме. 4.gif
badbaby22
Много сладко и мило момиче smile.gif
MiMzZz
Ралииии...душице златна прекрасна...Нали знаеш колко те уважавам... bigarmhug.gif + това си на страната комунизма worthy.gif ... Мноооогоооо ме радваш ей! И да....още веднъж, брат ти има божествен глас, карай го да говори по-често, докато си говорим!!!

П.С.:Забравих да ти кажа, че те обичкааааам мнооооооогооооо!!! bigarmhug.gif
Катeто
Много си сладка.Можеш да си допълниш описанието,за да разберем още за теб biggrin2.gif Иначе си много миличка и аватара и подписа ти са супер,аз много обичам такива точно.Браво за темичката happy.gif
TIapko
Pearly_girl един въпрос ако може(що да не може), защо всичките момичета(а вече и момчета) на твойте години, а вече и по голями САМО се снимате отгоре... ниски сте добре защо криете този факт снимайте се като хората да ви видят хората в реален образ до колкото е възможно. Не го приемай за критика, и не искам да те обидя просто виж снимките на майка си и баща си и виж колко по естествени и готини са, а тука се вижда една глава и нищо повече, косата не я бориме smile.gif
Pearly_girl
Цитат(TIapko @ Nov 15 2008, 16:52) *
Pearly_girl един въпрос ако може(що да не може), защо всичките момичета(а вече и момчета) на твойте години, а вече и по голями САМО се снимате отгоре... ниски сте добре защо криете този факт снимайте се като хората да ви видят хората в реален образ до колкото е възможно. Не го приемай за критика, и не искам да те обидя просто виж снимките на майка си и баща си и виж колко по естествени и готини са, а тука се вижда една глава и нищо повече, косата не я бориме smile.gif

biggrin.gif Аааам, има ли смисъл да ти отговарям на въпроса, след като ти си отговорил? Ти защо си мислиш, че всички, които се снимат "отгоре" го правят с цел да прикрият ръста си или нещо друго? Не знаех, че ъгъла, под който се снимам прави толкова голямо впечатление на хората.

"снимайте се като хората да ви видят хората в реален образ до колкото е възможно."
До колкое възможно според теб , след като се снимам сама?

badbaby22
Мисля, че е абсурдно да се мисли, че някои се снимат така, за да прикрият ръста си. rolleyes.gif Аи снимката на това момиче, не е съвсем от "отгоре".
MiMzZz
абе ниска....висока...все тая! хубава е! точка по въпроса!
и що за малоумник би обърнал внимание на ъгъла, под който е направена снимката...?!
fenkanabrooke
Цитат(badbaby22 @ Nov 15 2008, 20:54) *
Мисля, че е абсурдно да се мисли, че някои се снимат така, за да прикрият ръста си. rolleyes.gif Аи снимката на това момиче, не е съвсем от "отгоре".

Аз вече ще си снимам само "отдолу". Момчета празнувайте. biggrin.gif
~RoRyYy~
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 15 2008, 20:57) *
Цитат(badbaby22 @ Nov 15 2008, 20:54) *

Аз вече ще си снимам само "отдолу". Момчета празнувайте. biggrin.gif

офелия,офелия... mrgreen[1].gif Трепиш;р

Вий се снимайте както си знайте аз ще си се снимам отстрани пък biggrin2.gif
Сега серизоно,не мисля,че Pearly_girl се снима "отгоре" за да прикрие предполагаями си нисък ръст shocking.gif Просто като си сам е трудно да се снимаш по друг начин(освен както каза Крисчу "отдолу"...или"отзад може би).
Pearly_girl
Абе то аз не съм висока (165см), но наистина не съм предполагала, че на някого ще му хрумне такава разбиваща идея biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
~RoRyYy~
16.gif Всичко е възможно kakто виждаш. xD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.