Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ShAkEr
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ShAkEr
Име:Мариета
Дата на раждане:03.12.94
Тегло:56кг
Височина: 175см.
Очи: Кафеви
Коса:Кафява
Зодия: Стрелец
Местожителство:Бургас
Семейно положение: Свободна
Прякор: Нямам
Работа:Все още мързелувам smile.gif
Как ми викат:Ами моето име няма много производни,така че основно Миме..
Слушам:Каквото ми харесва..Не се ограничавам в един или два стила...За повече информация - Click
Любими филми:The Notebook,A walk to remember,Pride and prejudice (2005),Gladiator.. и др. Също така анимациите на Disney&Pixar...xD
Любими сериали:От сериалите гледам само One Tree Hill..а вече и Gossip Girl.
Хоби:Да излизам с приятели,да слушам музика,да гледам филми,да плувам,да танцувам,да пея,при това много фалшиво,да пътувам..И разни такива работи. smile.gif
Обичам: Семейството и приятелите си,да се излежавам до късно,плажа и морето,залеза,усмивките,шоколадовия сладолед и сладоледа като цяло..
Мразя:Лъжите,лицемерието,предателството..като цяло има много малко неща,които мразя,но тези определно са в топ 3..
Какво друго да кажа за мен..Избухлива съм,лесно се ядосвам,но като цяло и лесно ми минава.. Не обичам да съм скарана с някой,но когато има защо мога и с месеци да се сърдя,защото обикновено съм прекалено горда,за да се извиня първа..Работя по този въпрос обаче smile.gif Какво друго да ви кажа..Голяма оптимистка съм..гледам да се радвам и на малките неща в живота.Отворена съм към нови познанства и приятелства по всяко време..
Снимка не съм сложила,защото нямам такава,на която да съм сама в момента,но ако сте любопитни,ето myspace-а ми (много съм горда че най-накрая се накних да го направя xD) :
http://www.myspace.com/370433382
Май това е.. rolleyes.gif
kashlakov
Добре дошла! smile.gif
Titan
Семейно положение: СвободЕН - малка грешка. Не съм чел нататъка, но дано да няма други грешки.

Добре дошла! : )
ShAkEr
Мерси и на двамата,а относно грешката,така става като копираш от момче.. blush.gif biggrin2.gif
c0mp
Който го мързи да си напише собствено представяне - така ще е wink.gif

Иначе весело четене и сърфиране из форума wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Добре дошла и от мен smile.gif .. успехи blush.gif
miim4eto
абе едното момиче на снимката ти в спейса го познавам, може и ти да си : D в ПМГ ли учиш :?
ShAkEr
От тази година biggrin2.gif
Dжydж
Охо и ти от Бургас. happy.gif Ам ти сега зайче ли ще си ? rolleyes.gif
vasinka_{P}
Брей увеличаваме се бургазлийчетата, добре дошла, от представянето ми се струваш готино момиче, а и си мойта зодийка smile.gif Успехчета
miim4eto
Цитат(ShAkEr @ Sep 8 2008, 22:40) *
От тази година biggrin2.gif

значи познавам другото момиче на снимката май ^^

та пропуснах да ти пожелая успехи и приятно ровичкане във форума : )
ShAkEr
Цитат(c0mp @ Sep 4 2008, 13:37) *
Иначе весело четене и сърфиране из форума wink.gif

Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 4 2008, 14:34) *
Добре дошла и от мен smile.gif .. успехи blush.gif

Цитат(vasinka_{P} @ Sep 8 2008, 22:42) *
Брей увеличаваме се бургазлийчетата, добре дошла, от представянето ми се струваш готино момиче, а и си мойта зодийка smile.gif Успехчета

Цитат(miim4eto @ Sep 9 2008, 07:18) *
та пропуснах да ти пожелая успехи и приятно ровичкане във форума : )

Благодаря на всички.. blush.gif

Цитат(Dжydж @ Sep 8 2008, 22:23) *
Охо и ти от Бургас. happy.gif Ам ти сега зайче ли ще си ? rolleyes.gif
Дам,зайче ще съм..smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.