Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mirrors (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
mR.DiSCo
Mirrors/Огледала

Жанр : Ужаси

Режисьор : Александър Ажа

В ролите : Кийфър Съдърланд, Паула Патън, Камерън Бойс и други

Държава : САЩ

Година : 2008

Времетраене : 110 минути

Резюме : Бен Карсън /Кийфър Съдърланд/ ръководи охраната на голям магазин, в който умират от загадъчна смърт много хора.

Молът е и мишена на демонстранти, които искат компенсации за пожара избухнал по-рано. Бен е заинтригуван от твърденията на умствено неуравновесена жена.

Тя обвинява своята сестра, загинала в пожара, че иска да си отмъсти, използвайки огледала, за да се върне в света на живите.

Световна Премиера:15 август 2008

Премиера в България:31 октомври 2008 3.gif

IMBD
IMDB Рейтинг:6.3/10
Официален Сайт

download$~Mirrors CAM @ Zamunda.net

Лично Мнение:Гледах филма!Според мен е най - якия хорър!!МНого ми въздейства , стрестнах се мн пъти , при положение ,че бях намалил доста.А нА киното какво ще е нямам думи , ще подскачам сигурно mrgreen[1].gif После ме беше страх да се гледам в огледалото biggrin2.gif

DownLoAd:mIrRors R5 * zamunda
Marissa Cooper
Оо, няма да мога да издържа психически на още един такъв филм. Тогава не само сънища ще имам..
Изглежда зловещ.. blink.gif
never_mind
Хареса ми... добър е...
~RoRyYy~
Ще ми се да го гледам,ма сериозно не мога да гледам такива филми...особено сама,после ме е страх до тоалетната да стигна с извенение...но изглежда интересно така,че може и да мога да се престрашя.
DjuDju
готин беше да, но както винаги очаквах да е по-плашещ happy.gif
mR.DiSCo
Ами незнам ама аз чакам 31 октомври , когато го пускат по кината , защото има голям ефект ако го гледаш на кино biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
Съмнявам се да е много як.....в смисъл малко се поизчерпаха откъм идеи в този жанр американците
HiLaRy`DuFf{}
гледах го много е страшен .. ужас wacko.gif иначе е хубав но аз попринцип съм много страхлива ии biggrin2.gif biggrin2.gif
ViruZzZ
Поредния "хорър" dry.gif Като изключим бруталното убийство на русата във ваната, другото ми беше пълна боза ...
Dжydж
Олее, страхотен беше. shocking.gif Надмина очакванията ми, напоследък често се случва.. happy.gif Страхотна актьорска игра, страхотни ефекти... само убийството на сестра му беше мега бруталното ohmy.gif .. но определено приятно съм изненадана ! 4.gif
NaLey``
Попринцип не съм голяма фенка на ужасите, но този наистина ми хареса! Актьорската игра и сюжета бяха на ниво! Преди да го гледам ме наплашиха, че русата мацка умира много брутално, пък на мен ми беше веселичко тогава.... biggrin.gif но иначе много ми хареса.. Заслужава си!
traiana
Цитат(Marissa Cooper @ Sep 4 2008, 23:11) *
Оо, няма да мога да издържа психически на още един такъв филм. Тогава не само сънища ще имам..
Изглежда зловещ.. blink.gif

Аз съм абсолютно същата.. Така,че се предполага,че и този няма да го гледам wacko.gif
DeSiNCeTu
Гледах го с приятели и в началото само говорех, беше ми много тъп и се присмивах на всяко нещо (с мен да не тръгнеш да гледаш филм, ако не ми е интересно 10.gif ), но след това се загледах, не е чак толкова лош. Не бих го гледала пак обаче wacko.gif
Шепот и прах'
И аз го гледах в неделя. Общо взето ми хареса, успя да ме психяса за половин час. Беше ме страх да отида до тоалетната сама : D
В началото ми беше скучен, освен това можеше много повече да се наблегне на някой сцени.. важни моменти според мен бяха просто.. пренебрегнати. Разбира се, любим момент е убийстото на русата сестра банята.
ZuZka yeah
Цитат(~RoRyYy~ @ Sep 23 2008, 20:26) *
Ще ми се да го гледам,ма сериозно не мога да гледам такива филми...особено сама,после ме е страх до тоалетната да стигна с извенение...но изглежда интересно така,че може и да мога да се престрашя.

По абсолютно същия начин съм! blush.gif Аз като съм сама и от Монк ме е страх. biggrin2.gif

Сега го тегля, просто съм чувала от достоверни източници, които гледат само такива филми, че това е един от най-страшните. Искам да проверя дали ще успея да го понеса. biggrin2.gif

EDIT: Гледах го и то с Бец biggrin2.gif , не беше кой знае колко страшен, ама си беше интересен. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.