Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ninsey
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Miss_Duff

Ния a.k.a. Нинс,Нинси,Нинси-Бейби,Нинсолинда,Ника,Нуникс,Нунчо-Маймунчо wacko.gif (това са взевъзможните измишльотини на приятелите ми)

Реших и аз да си направя тема.Дали защото съм в такова настроение,дали защото искам поне малко да ме поопознаете,не знам.Пък и обожавам да оформям теми и ще се постарая...А,и още нещо - не ми гледайте брадичката на снимката.Попринцип не е толкова вълнообразна. unsure.gif

Скучните факти
- Родена съм на 8.07.1993г.
- Тегло/височина - след голямо замисляне и ровене назад във времето,когато съм мерена и теглена: 49кг/163(:?)см
- Местожителство - Чирпан(в периода септември-юни - Стара Загора)
- Уча в ГПЧЕ "Ромен Ролан",гр.Стара Загора

Другите факти
Характер и особености
Не обичам да правя такива описания,но не ми пречи да опитам...
Опитвам се да бъда оптимист и ми се получава доста добре.Много съм срамежлива,винаги съм мразела този недостатък,пречи ми много и се опитвам да го изкореня.Мързелива съм,доверчива съм,често се впрягам на хората.Интересува ме какво мислят околните за мен не повече от нормалното.Обичам да споря,не и да се карам.Често сменям настроенията си и това ме дразни.Лесно се сдухвам и лесно ставам щастлива.Самокритична съм,перфекционистка(особено когато става въпрос за учене).Винаги се опитвам да съм весела,усмихната,жизнерадостна,дори и не всичко да е наред,но това в никакъв случай не значи,че прикривам чувствата си.Напротив,разкривам се много,понякога на неправилните хора,и обичам да показвам емоциите си.Обръщам огромно внимание на малките,красиви моменти.Нещо като вещоман съм,пазя стари предмети само защото ми напомнят определени периоди от живота ми или са ми от важни за мен хора.Обичам небето и природата като цяло,зимата,дъждът и лошото време.Няма нищо по-хубаво от лошото време.Обичам спомените и миналото.Мисля постоянно,почти никога съзнанието ми не е свободно и мисля,че ще е добре да се науча да го освобожадавам...

Музика и изкуството изобщо
Едно от най-важните неща за мен.Слушам рок в най-различните му разклонения,като избягвам тези,които не разбирам - визирам black и death metal.Не разбирам какво може да се намери в тези стилове...Или поне аз не го намирам.
Обичам изкуството във всичките му проявления.Фотография,литература,кино,музика и всичко останало happy.gif .Възхищавам се на хората,които разбират от/правят изкуство.

Хората около мен
Родителите ми са страхотни хора,държа страшно много на тях.Често спорим,можем с часове да обсъждаме някои въпроси и пак да не стигнем до съгласие...Много сме различни,но това ми дава друг поглед и гледни точки към проблема.И още нещо-винаги съм искала брат или сестра,просто някой,на когото да разчитам/който да разчита на мен,но съм си сама.
Приятелите са ми страшно важни.Открих,че съм зависима от тях. 16.gif С повечето от тях си приличаме,за разлика от мама и татко.Слушаме подобна музика,имаме толкова общи неща,разбираме се без никакви усилия.Звучи като приказка.Да,ама не е.Разочаровали са ме,но разбрах,че трябва да простя и сега нещата са по-добре от всякога.

Опаковка
Видяхте ми снимката,но все пак да си кажа - кръгло лице,дълга коса(която възнамерявам да скъся драстично),не е на кичури и никога не е била(Photoshop ftw! wink.gif),зелени очи,кецове,дънки,тишъртки.<333

Благодаря за отделено внимание.Сега се чудя дали не написах прекалено много... unsure.gif Както и да е,нали ви казах,че обичам да се разкривам... rolleyes.gif И,да не забравя,наричайте ме Нинс/Нинси - 1.от доста време съм тук и 2.искам да си сменям ника май,така че не ми напомняйте за него...

Еми пък харесва ми тая снимка,колкото и позьорска да изглежда...Зенит<33 ;D

ZuZka yeah
Готино представяне, Нинс. 4.gif Та за нея - познавам я съвсем бегло, но това не ми пречи да имам чудесни впечатления от нея. smile.gif

Успехи! wink.gif
~RoRyYy~
Хей,голям си сладур на снимката.
djesito
Много готино момиче ми изглеждаш,а и намерих страшно мн общи неща.Готино представяне бих казала.Много успехи от мен smile.gif

HiLaRy`DuFf{}
Много хубаво представяне .. оригинална както винаги smile.gif .. Ние се познаваме били сме заедно 7 години ако не се лъжа в един клас smile.gif Попринцип не те познавам много но си много добра и сладка smile.gif а също си или беше голяма фенка на Хил .. Това е общо взето smile.gif успехи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.