Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: My Sassy Girl (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Dжydж
My Sassy Girl
/ Моето нахално момиче /

She's beautiful, smart, funny and totally crazy...

Трейлър

Премиера: 26 Август, 2008
Жанр: Комедия, драма, романтичен
Актьорски състав: Jesse Bradford, Elisha Cuthbert wub.gif , Austin Basis, Joanna Gleason, Jay Patterson
Историята: Чарли (Джеси Брадфорд) е стеснителен колежанин, който никога не е бил влюбен. Животът му коренно се променя, когато помага на красиво момиче на име Джордан (Елиша Кътбърт) да се измъкне от тежко душевно състояние. Те толкова се сближават, а той дори не подозира през колко изпитания ще трябва да премине, за да спечели сърцето на това необикновено младо момиче..

Снимки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Лично мнение: Страхотен филм. На мен поне много ми хареса. Еlisha както винаги беше невероятна. wub.gif То като цяло тя беше главната причина да гледам филма.. и определено не съжелявам. Препоръчвам ви го. happy.gif

ladysunshine
Ще го гледам след малко като се изтегли. Много се зарадвах, че има нов филм с Елиша. Бтв описанието страшно много ми напомня на The Girl Next Door.
PayTon__
О , изглежда много готин ще го дръпна rolleyes.gif
Marissa Cooper
И на мен ми изглежда интересен. Дърпам го smile.gif
djesito
И аз оставам с впечатление,че ще е нещо интересно,дано да не е скучен!
Marissa Cooper
Цитат(djesito @ Sep 2 2008, 09:39) *
И аз оставам с впечатление,че ще е нещо интересно,дано да не е скучен!

Аз започнах да го гледам и май се оказа голяма скука... dry.gif
hristin4e
Аз също.. не можах да го догледам sad.gif
Preciously
Аз също неможах и един фр ме помоли искрено да го догледам и съм щстлива,че го послушах!Мн искам да знам саундтрака от къде да намеря...някой може лид а ми помогне?!
Tomahawk
Филма е доста добър , като се има в предвид кви бози излизат напоследък.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.