Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ЕSPERO
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ESPERO
Здравейте, отскоро съм част от форума ви и ще се представя 2hi[1].gif

Казвам се Светослав Стоянов
Живея в град Троян
Роден съм на 01.07.1988г. което ще рече, че точно в тоя момент съм на 20 години и 65 дена tongue.gif
Зодия: Рак
Височина: 1.78
Коса: Черна
Очи: Кафеви
Интереси: Компютри, коли, музика, филми. Занимавах се преди доста с компютри, вече не ми остава толкова време пред PCто. Вече предпочитам, когато не съм на работа да се занимавам нещо по колата, че ми се рпевръща в страст smile.gif

Музика: Слушам всякакъв стил, повече зависи от самата песен, по-силни предпочитания към Hip-Hop, R&B, Disco и чалга, като се почерпя biggrin2.gif
Филми: Обожавам да гледам филми, предимно Fantasy, Horror, Mystery. Към любими мога да изброя много, но най-силно се кефя на -=[Матрицата]=-
Уча Маркетинг в свищовската академия "Д.А. Ценов", на прага на 2ри курс happy.gif
Галерий: Тук и тук smile.gif

Поздрави smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Супер си smile.gif успехи ти желая .
PoLiTy'
А,кой бил тука smile.gif Добре дошъл и приятно прекарване happy.gif Ако не се видим по-рано,ще те чакам на първия учебен ден (29-ти септември),ама да не го пропуснеш,ей 10.gif
c0mp
Добре дошъл сред вас wink.gif Хеф кеф във форума smile.gif
ESPERO
Мерси на всички smile.gif

Цитат(PoLiTy @ Aug 30 2008, 21:35) *
А,кой бил тука smile.gif Добре дошъл и приятно прекарване happy.gif Ако не се видим по-рано,ще те чакам на първия учебен ден (29-ти септември),ама да не го пропуснеш,ей 10.gif

Абе те не, че изгарят там от желание да ме видят, ама на мен ми се ходи многоооо. Вече официално мразя да съм във ваканция biggrin2.gif
*BringMeToLife*
Цитат(ESPERO @ Aug 30 2008, 17:23) *
Зодия: Рак
Музика: Слушам всякакъв стил, повече зависи от самата песен

yes yes yes smile.gif)) Успехи :]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.