Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dжydж
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Dжydж

Амии... Здравейте! biggrin2.gif и аз да не остана по-назад ... tongue.gif

( стара снимка, ама аз си я харесвам biggrin2.gif )

Име: Стела smile.gif
Години: 15
Местожителство: Бургас
Зодия: Козирог
Тегло: 45
Височина: 1,55
Очи: 2 biggrin2.gif хаха .. кафяви
Семейно Положение: свободна
Прякор: Джуджа biggrin2.gif
Работа: Сякаш даскалото не е достатъчно.. blink.gif biggrin.gif
Как ми викат: Всякакви разновидности на името ми.. последно време бях Штели. biggrin2.gif
Музика: hip hop, r&b, house ; но като цяло слушам почти всички стилове, зависи от песента - стига да е хубава няма значение какъв стил е.
Сериали: Gilmore Girls, One Tree Hill wub.gif, Heroes, Veronica Mars, Gossip Girl, The O.C., Supernatural, Prison Break, House MD, Ugly Betty, Desperate Housewives, Buffy the Vampire Slayer & Angel (не целия, доста от сериите biggrin2.gif ), Rebelde, Life As We Know It wub.gif , Friends, The Hidden Palms wub.gif , Ghost Whisperer, Las Vegas, Sex And the City.. това са основните happy.gif
Книги: Harry Potter ( 1-7 biggrin2.gif ) wub.gif - не знам по колко пъти съм ги препрочитали всички; Twilight ( + New Moon, Eclipse, Breaking Dawn, Midnight Sun ) wub.gif - totally obsessed happy.gif ; общо взето това са ми наааай-любимите. Но си спомням , че като малка любимата ми книга беше "Малки жени", страхотна е. wub.gif
Домашни любимци: Амии в началото имах две костенурки.. но в последствие остана само една. Но не знам коя от двете остана - Тинки или Уинки.. unsure.gif biggrin2.gif
Характер: На този въпрос бих ви отговорила, че трябва да попитате приятелите ми, но понеже няма как да ги намерите май ще трябва да се опиша сама. biggrin2.gif Мразя лицемерието и лъжите, както и фалшивите хора. Не виждам смисъл в криенето на същността ти, за да бъдеш някой друг. dry.gif Иначе аз си падам веселушка по душа. biggrin2.gif Не съм и от най-срамежливите ( мисля де.. blush.gif mrgreen[1].gif ). Голям инат съм, винаги се боря за нещата, които искам и отстоявам мнението си. Не обичам да ме командват. Пропуснах да кажа, че мноооого ме дразнят надуфките, а пък още повече тези без покритие.. 16.gif Мързелът е моят най-добър приятел.. 18.gif Упорита съм, но понякога ми липсва не знам дали самоувереност или желание, а пък може би прекалена доза мързел. happy.gif Гледап по често да съм оптимист, а не песимист. Май се получава. biggrin.gif Не знам за друго, но ако питате приятелите ми, всички ще ви кажат, че усмивката не слиза от лицето ми. biggrin2.gif
Хобита: Най-голямото ми хоби, или по-скоро страст - това е танцуването. wub.gif Танците са важна част от живота ми. Буквално не мога без тях. В момента тренирам hip hop and free style. Но преди съм се занимавала с какви ли не. Даже в старото ми даскало си бяхме направили наша група и моя милост беше хореографа. blush.gif happy.gif Сега да не си помислите, че се хваля.. неее, просто съм горда с това, което съм постигнала. bounce.gif
Също така много обичам да правя графики. happy.gif Може би от две години вече се занимавам и това наистина ми доставя удоволствие.
И разбира се много много обичам да гледам сериали biggrin2.gif и филми. Само че няма да ви изброявам любимците си, защото те са мноооого! wub.gif biggrin2.gif

Още снимки - My Gallery.
Ии още в блога tongue.gif - My Blog

Ами май това е от мен. Дано не съм ви отегчила. happy.gif

ESPERO
Супер сладур, успехи rolleyes.gif
Dжydж
Мерсии, да ти се връща tongue.gif
hristin4e
Стела е страхотно момиче - много слънчева и добра wink.gif Доста изписахме и мога да кажа, че си приличаме по много неща biggrin2.gif

Цитат(Dжydж @ Aug 30 2008, 16:03) *
...Само че няма да ви изброявам любимците си, защото те са мноооого! wub.gif biggrin2.gif

О да, по-добре недей, ще ти трябват няколко страници! biggrin2.gif

Дано си изкарваш весело във форума wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Много си сладка . Снимките ти в импулс са много хубави , успехи ти желая smile.gif
c0mp
Музика: hip hop, r&b, house ; но като цяло слушам почти всички стилове, зависи от песента - стига да е хубава няма значение какъв стил е.

Знаеш какво да слушаш. wink.gif

Мързелът е моят най-добър приятел..

И на теб ли ?! biggrin2.gif

Хобита: Най-голямото ми хоби, или по-скоро страст - това е танцуването. wub.gif Танците са важна част от живота ми. Буквално не мога без тях. В момента тренирам hip hop and free style.

Продължавай в същия дух, защото "Който денси зло не мисли" biggrin.gif

ПП: Съдейки по описанието, официално си сред любимите ми съфорумци. Давай все така. smile.gif
Tomahawk
Цитат(c0mp @ Aug 31 2008, 22:09) *
"Който денси зло не мисли" biggrin.gif

И който пие няма глисти tongue.gif
Dжydж
Мерси, Хрисии! happy.gif emoticon1 (44).gif

Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 31 2008, 21:38) *
Много си сладка . Снимките ти в импулс са много хубави , успехи ти желая smile.gif

Мерсиии. blush.gif Успехии и на теб. rolleyes.gif

ПП: Съдейки по описанието, официално си сред любимите ми съфорумци. Давай все така. smile.gif

Хехе, радвам се. happy.gif

Цитат(Tomahawk @ Aug 31 2008, 22:28) *

И с двамата съм съгласна! biggrin2.gif
NhazUl
Well, well... Ох, доста цветно представяне... Хъм... Музикални предпочитания... посъвпадат с моите... Добре си си описала характера, браво. smile.gif Танци? Хммм. Допадаш ми на пръв оглед.

Джудж, хъ? По-скоро ми приличаш на елф. ^^
c0mp
Цитат(Dжydж @ Aug 31 2008, 23:33) *
Цитат(Tomahawk @ Aug 31 2008, 22:28) *

И с двамата съм съгласна! biggrin2.gif

Е има си хас biggrin.gif

Ха-ха-ха-ха, Анга, уТепа ме с тая мъдрост 16.gif И в тази връзка - имам конструктивно предложение: Групова ваксинация с гроздомицин biggrin.gif
Dжydж
Цитат(NhazUl @ Sep 1 2008, 12:13) *
Well, well... Ох, доста цветно представяне... Хъм... Музикални предпочитания... посъвпадат с моите... Добре си си описала характера, браво. smile.gif Танци? Хммм. Допадаш ми на пръв оглед.

Джудж, хъ? По-скоро ми приличаш на елф. ^^

Радвам се. happy.gif Елфче.. супер. blush.gif biggrin2.gif
PayTon__
Много си готина мацка , пожелавам ти много успехи biggrin2.gif
unvisioble
Сладурка. biggrin.gif
Катeто
Правиш ми много добро впечатление.Освен това си на моята възраст и харесваш Отх,а и да не забравя страшно си хубава.Тука от морето трябва да се подкрепяме,че не сме много.Весело изкарване във форума rolleyes.gif
peyton_lucas_brooke
много красива.. няма какво друго да добавя..
Dжydж
Благодаря Ви за милите думи! rolleyes.gif emoticon1 (45).gif

Катето, така е, ние морските гларуси трябва да се подкрепяме. happy.gif
vasinka_{P}
O не бях забелязала, че си бургазлийче, добре дошла, сладурка си biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Dжydж
Цитат(vasinka_{P} @ Sep 7 2008, 17:19) *
O не бях забелязала, че си бургазлийче, добре дошла, сладурка си biggrin2.gif mrgreen[1].gif

Хихих.. добре заварила rolleyes.gif happy.gif
Tomahawk
Цитат(c0mp @ Sep 1 2008, 16:15) *
Ха-ха-ха-ха, Анга, уТепа ме с тая мъдрост 16.gif И в тази връзка - имам конструктивно предложение: Групова ваксинация с гроздомицин biggrin.gif

Е то идва зима , без ваксини не може! biggrin2.gif

Добре дошла на джудж , свястно момиче ми се вижда wink.gif
c0mp
Цитат(Tomahawk @ Sep 7 2008, 22:13) *

Ето идe зимааа... пак сежук ще имааа wink.gif (перефразирам една песен на НЛО)

Догодина кат идем на моренце ще викнем Dжydж да покаже някоя друга стъпка от танците и ще ударим една терапия слещу морска болест wink.gif
f0rgy
Нека да се пренесем в чудната страна на impulse.bg и sladur.bg или както се пише xD
Много успехчИта, късметчИта и т.н. xD Иначе, ftw, Dжydж е супер сладур ама така и не разбрах тоя изпит по английски кво стана с него xD
Dжydж
Добре заварил, Tomahawk happy.gif

Цитат(c0mp @ Sep 7 2008, 23:07) *
Цитат(Tomahawk @ Sep 7 2008, 22:13) *

Ето идe зимааа... пак сежук ще имааа wink.gif (перефразирам една песен на НЛО)

Догодина кат идем на моренце ще викнем Dжydж да покаже някоя друга стъпка от танците и ще ударим една терапия слещу морска болест wink.gif

Ее няма проблем.. само музика да има и ще разтресеме плажа tongue.gif biggrin2.gif

Цитат(f0rgy @ Sep 8 2008, 01:35) *
Нека да се пренесем в чудната страна на impulse.bg и sladur.bg или както се пише xD
Много успехчИта, късметчИта и т.н. xD Иначе, ftw, Dжydж е супер сладур ама така и не разбрах тоя изпит по английски кво стана с него xD

Хаха.. мисиии много на импулски 18.gif
Амии взехх го, ама големи филми имаше покрай него.. но както и да е, минало вече biggrin2.gif Смятай.. то минаха 3 месеца, ти още помниш blink.gif biggrin.gif
vesko_oth_fen
2hi[1].gif

ехаа супер ... направи ми добро впечатление и ще ми е приятно да си контактуваме тука във форума (и не само rolleyes.gif ) rolleyes.gif
fenkanabrooke
Готина си, само с хубави впечателения см останала. rolleyes.gif
f0rgy
Е как да не помна, тва вървеше с факта, че ти цяло лято се топкаше в "голямата локва" ( xD ) , а аз тука съм се пържил по игрищата *envy* xD Душевна рана ми отвори тоя факт 18.gif
K_f_R
костенурката дето ти остана е Тинки 8-) слушай пророка и ще успееш 8-)
Dжydж
Hey there, vesko_oth_fen happy.gif ..мда, и на мен ще ми е приятно. Все пак и двамата сме фенове на ОТН. tongue.gif

fenkanabrooke, мерси. Мога да кажа същото и за теб. rolleyes.gif

Цитат(f0rgy @ Sep 8 2008, 02:54) *
Е как да не помна, тва вървеше с факта, че ти цяло лято се топкаше в "голямата локва" ( xD ) , а аз тука съм се пържил по игрищата *envy* xD Душевна рана ми отвори тоя факт 18.gif

18.gif 18.gif е не разбиваш ме.. еми така е като си станал футболист. tongue.gif

K_f_R, улесни ми живота просто.. няма повече да си мъча мозъчето в чудене хаха biggrin2.gif
K_f_R
и все пак,ъъ дано ти е добре тука ;] и нямаш много пререкания с юсъри
Dжydж
Цитат(K_f_R @ Sep 8 2008, 14:15) *
и все пак,ъъ дано ти е добре тука ;] и нямаш много пререкания с юсъри

Чули те юсърите.. happy.gif хаха.. tongue.gif
miim4eto
Само с добри впечатления съм останала, а и няма как съгражданите трябва да се покрепяме^^ Мн успехчета и приятни мигове ти пожелавам : )
manchester_united
Няма да повтарям другите, само ще кажа много симпатична smile.gif
Dжydж
Мерсии много и на двете blush.gif bigarmhug.gif Така е,miim4eto , трябва да се подкрепяме! happy.gif
dragon_girl
Стелче,много си готина,не те познавам добре,обаче много кефиш smile.gif
Dжydж
Цитат(dragon_girl @ Sep 19 2008, 17:27) *
Стелче,много си готина,не те познавам добре,обаче много кефиш smile.gif

Мерси, мила. Ти също. rolleyes.gif happy.gif
~RoRyYy~
Голям си сладурко на снимката.Изглеждаш ми мн лъчезарен човек.И мн хубави коментарчета пишеш.
Dжydж
Цитат(~RoRyYy~ @ Sep 28 2008, 00:21) *
Голям си сладурко на снимката.Изглеждаш ми мн лъчезарен човек.И мн хубави коментарчета пишеш.

Мерсии много. Същото мога да кажа и за теб, изградила съм си много хубаво впечатление. rolleyes.gif happy.gif
[dEs]
Много си сладка на снимката. Много си ми симпатична. От коментарите ти съм останала с добри впечатления
Dжydж
Цитат([dEs] @ Oct 3 2008, 22:10) *

Много си сладка на снимката. Много си ми симпатична. От коментарите ти съм останала с добри впечатления

Мерсии. bigarmhug.gif И аз мога да кажа същото за теб. happy.gif
traiana
Изглеждаш ми много лъчезарен,готин и забавен човек.Междодругото си много хубава rolleyes.gif Само успехи!Някой път,ако искаш можем да си пишем?! tongue.gif
Dжydж
Цитат(traiana @ Oct 6 2008, 19:55) *
Изглеждаш ми много лъчезарен,готин и забавен човек.Междодругото си много хубава rolleyes.gif Само успехи!Някой път,ако искаш можем да си пишем?! tongue.gif

хихи, мерсии, Титиии bigarmhug.gif а пък това с писането го изпълнихме вече tongue.gif
badbaby22
Изключително симпатична си ми smile.gif Коментарите ти са много добри ;] И аз преди 2 години много танцувах, но вече нямам време sad.gif Успехчета от мен!
vesko_oth_fen
passifier.gif сладурана passifier.gif rolleyes.gif emoticon1 (81).gif
Dжydж
Мерси и на двамата! rolleyes.gif bigarmhug.gif
elitu
И аз като теб обичам да танцувам. smile.gif Иначе си голяма симпатяга.И много хубаво описание си си направила. rolleyes.gif
smile.gif Много Усмивки smile.gif
Dжydж
Мерси, elitu ! rolleyes.gif Една голяма въздушна прегръдка и за тееб.. bigarmhug.gif
~RoRyYy~
Мн готина и страшни авчета правиш + Twilight фенче-златооо biggrin.gif
Dжydж
Мерси, ~RoRyYy~. bigarmhug.gif Радвам се, че ти харесват. rolleyes.gif Но тея дни нямам много време, а и нещо съм си изгубила музата..
Иначе за Twilight няма как. Един път почнеш ли, за цял живот си остава! wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.