Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: World of Warcraft: Wrath of the Lich King Cinematic Intro
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
f0rgy

Отново добро интро...Кво ми го фалят,само да излезне и ше идем да му сипем...Артас,Мартас..яяяя.. xD 18.gif
Иначе искам такъв маунт xD
Само мушмулите от Близз да не са направили да може да се убива Артас, че тогава ги признавам за мизерници и хора, които няма да разчитат на добра история за WoW 4
Tomahawk
Разбира се ,че ще може да се убива Артас , все пак той е главния пед*рас smile.gif
f0rgy
QUOTE(Tomahawk @ Aug 31 2008, 17:58) *
Разбира се ,че ще може да се убива Артас , все пак той е главния пед*рас smile.gif

Не,не biggrin.gif Ясно, че ще може д се убива, но след това убиване дано да не гопремахнат тотално от историята и т.н. Въпреки, че се говори, че след няколко години ни очакват Панди (А) и Наги (Х) ...Малко остана докато излезне Артасчо xD
FrAgMaKeR
Кви Панди те гонят.. от oния дето ядат бамбук в джунглите ли? biggrin.gif

Нагите са си изродчета, а и баншитата са супер злобни вещици ще е интересно, ако ги има като нова отделна раса.. както и гоблините също са готини тия дребосъци зелени.. малко на Йода приличат. biggrin.gif

Интересно ми е кой точно ще убие Артас.. иска ми се Силвана да го докопа, много го мрази тая мацка направо ще го изкърти ако го фане някъде.. хем управлява цялата хорда в момента. smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 25 2008, 16:42) *
Кви Панди те гонят.. от oния дето ядат бамбук в джунглите ли? biggrin.gif

За Pandaren Empire.Някога живящи с найт елфите и споделящи общи магически способности,но усетили, че магията може да сложи край на всяка раса загърбват елфите завинаги.Прогонени от кентаврите и принудени да живеят в южен Калимдор.След Войната на Древните остатъка от пандите се превръщат в варварско племе воюващо за храна и земя с ранните таурени.Точно заради тези войни развиват най-добри умения като Warrior-и.

А нагите са гадни бивши Хайбоурн Ne-та... Ако ги има поне ше можем да пътуваме до центъра на Great Sea да ги порим xD
Sharo
е да ее... често biggrin.gif .... глеаш няква панда друид xD bear form grrr xD

или па нага роуг biggrin.gif

много ще ми е интересно как ще ги озвучат...ако все пак ги сложат като нова раса...след няколко години xD
Tomahawk
Пандите ше ги озвучават долни алкохолици , а нагите магистрални феи biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.