Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Buffy the Vampire Slayer / Бъфи убийцата на вампири
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR

Име: Бъфи Убийцата на Вампири / Buffy the Vampire Slayer
Година: 1997-2003
Жанр: Екшън, Драма, Фентъзи, Ужаси
Връзки: tv.com, imdb.com
Участват: Сара Мишел Гелър, Никалъс Брендън, Алисън Хънингам, Дейвид Борейназ, Каризма Карпентер
Оценки: 9.1 Superb в TV.com

Download:

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ (седем сезона) на "Бъфи убийцата на вампири" @ Zamunda.NET
popcornka1
е на мен не ми се отваря sad.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(popcornka1 @ Feb 8 2006, 10:18 PM) *

е на мен не ми се отваря sad.gif

Кое по точно, сайта в хит.бг или самите епизоди не се свалят? Списъка с епизодите и линковете е хостван в hit.bg, а самите епизоди се намират в free.evro.net, така че ако нямаш достъп до тях по принцип няма да ти ги отвори.. сори sad.gif

Въпреки, че гигабит и визио имаха миналата година проблеми сега връзката кърти от всякъде wink.gif

Иначе филмчетата са много готини, особено Angel много ми допада 4.gif
Ralna
Тва са два тотално яки сериали, някой знае ли дали скоро ще пуснат "Ейнджъл" и по някоя БГ програма?
FrAgMaKeR
QUOTE(Ralna @ Feb 9 2006, 06:34 PM) *

Тва са два тотално яки сериали, някой знае ли дали скоро ще пуснат "Ейнджъл" и по някоя БГ програма?

Очаква се да се пусне по FOXLife след известно време.. евентуално.

Преди 5 минути изгледах последният 5-ти сезон на Енджъл и ми е много криво, че свърши. Това е страхотен филм и за 5-те сезона имаше страхотно развитие, както на самата история, така и на отделните герои, имаше толкова интересни моменти, сериозни драми, невероятен смях, много любов, кървъв екшън, ужастни чудовища, страшни интриги, предателства, лъжи, измами, саможертви, страдание, болка.. от всичко по-достатъчно worthy.gif Това, ще е първият филм, в DVD колекцията която започвам да си правя и в това няма нищо случайно. Това е филма worthy.gif и всеки, който не се съмнява в препоръката ми, ще го гледа 4.gif

Дано да има продължение на историята, по един или друг начин..
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Apr 7 2006, 10:30 PM) *

QUOTE(Ralna @ Feb 9 2006, 06:34 PM) *

Очаква се да се пусне по FOXLife след известно време.. евентуално.

Преди 5 минути изгледах последният 5-ти сезон на Енджъл и ми е много криво, че свърши. Това е страхотен филм и за 5-те сезона имаше страхотно развитие, както на самата история, така и на отделните герои, имаше толкова интересни моменти, сериозни драми, невероятен смях, много любов, кървъв екшън, ужастни чудовища, страшни интриги, предателства, лъжи, измами, саможертви, страдание, болка.. от всичко по-достатъчно worthy.gif Това, ще е първият филм, в DVD колекцията която започвам да си правя и в това няма нищо случайно. Това е филма worthy.gif и всеки, който не се съмнява в препоръката ми, ще го гледа 4.gif

Дано да има продължение на историята, по един или друг начин..

А да наистина последната серия беше много хубава и като цяло филмчето е суперско 4.gif 4.gif Аз се надявам сега като свърши 4-ти сезон на "Бъфи" да пуснат и "Ейнджъл", неискам да се повтарям ама в щатите двата филма са вървели едновременно защото някой сери се застъпват, и ще е грехота ако тея от Фокс Лайф, не ги пуснат да вървят заедно. 19.gif Иначе е много хубаво това, че поне дадоха някъв завършък на история макар и да не е точно такъв какъвто си го представях с невероятен Хепи енд и т.н. , но поне и не го зарязаха до средата на някоя серия wink.gif
sydney
и двата сериала са страшно добри и интересни 4.gif 4.gif единствено не ми харесва че свърши без действителен край и така може да го продължат по нататък blink.gif ако решат unsure.gif unsure.gif много се надявам да има продължение 18.gif 18.gif
FrAgMaKeR
Скоро в интервю Сара Джесика Паркър, намекна че е възможно продължение. А и защо не сериал с напълно различно име и герои, също е добра идея..
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 8 2006, 13:54) *

Скоро в интервю Сара Джесика Паркър, намекна че е възможно продължение. А и защо не сериал с напълно различно име и герои, също е добра идея..

Абе незнам за "Бъфито" ама на "Ейнджъл" много бих искала продължение, ако направят ще се изкефя максимално, всепак то така завърши последната серия, все едно не е последна, оставиха си вратичка за продължение, и дано се възползват от нея 4.gif
FrAgMaKeR
За Енджъла няма да има със сигурност Дейвид е зает с новия си сериал - Bones
Ralna
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 8 2006, 22:02) *

За Енджъла няма да има със сигурност Дейвид е зает с новия си сериал - Bones

Оу да вярно 14.gif много тъпо тва филмче sick1.gif Е може след като го спрат, щото хич не ми се вижда интересно, та нищо чудно да го резнат в скоро време 9.gif

Дица търсдя суб за 5 еп- 3 сезон, 20 еп-4 сезон и 10 еп- 5 сезон. Плийс ако някой ги има нека ми ги метне, че никъде не ги намирам
storm
CODE

Преди 5 минути изгледах последният 5-ти сезон на Енджъл и ми е много криво, че свърши. Това е страхотен филм и за 5-те сезона имаше страхотно развитие, както на самата история, така и на отделните герои, имаше толкова интересни моменти, сериозни драми, невероятен смях, много любов, кървъв екшън, ужастни чудовища, страшни интриги, предателства, лъжи, измами, саможертви, страдание, болка.. от всичко по-достатъчно [poklon2] Това, ще е първият филм, в DVD колекцията която започвам да си правя и в това няма нищо случайно. Това е филма [poklon2] и всеки, който не се съмнява в препоръката ми, ще го гледа [4]  

И аз така смятах първите 3 сезона и когато после се появи Джазмин ( с червеите , излизащи от очите) и когато Корделия уж беше higher been пък се оказа , че не знам си к'во и било станало и уби Лайла (така и не дадоха логично обяснение ...)и като накара сина на Ейнджъл да убие онова момиче,за да роди от кръвта й или подобна глупост , пък после всички като си загубиха ума по Джазмин,която ги ядеше... пък Ейнджъл трябваше да донесе някаква глава отнякъде ...да не говорим за 5-ти сезон , където единствения епизод ,когато се появи Корделия беше , за да умре и глупавата история с Илирия (или там както и беше името) , която обсеби Фред .
Бяха ми интересни епизодите с Дарла , понеже там имаше повече интрига и по-малко измишльотини , ама после тя като умря и сбозиха филма тотално , особено синът на Ейнджъл - такова противно момченце рядко се среща и накрая прословутата Бъфи участва само в 2 епизода ...
FrAgMaKeR
Вярно е, че от тогава нещата се позбозиха и 4-ти сезон меко казано не сруваше, но 5-ти не беше лош, особено в моментите, в които се наблягаше на веселата страна на нещата..
niki_terminatora1989
Някои има ли субтитрите на 2 и3 сезон на Бъфи. Ако някои ги има моля да ми ги изпрати на e-mail: niki_terminatora1989@abv.bg
janeeyre
Някои били ми казал от къде да си изтегля епизоди на Бъфи и Ейнджъл, защото ми дадоха един сайт free.evro-нещо си 18.gif , ама ми тегли само началото на 6ти сезон На Бъфи wacko.gif ииии да от толкова мн епизоди само 10 и то, става мн гадно затова ще съм много благодарна ако някой ми даде сайт smile.gif
FrAgMaKeR
Доставчика ти няма ли локални сървъри, провери първо там. Това трябва да свърши работа: http://free.hit.bg/buffy/epdownload.html ? В torrentspy.com гарантирано ги има всички сезони, но тук са накуп: http://torrentspy.com/torrent/834195/Buffy...ies_Seasons_1_7

Все пак да ти дам една препоръка, първо гледай първите 3 сезона на Buffy, после от 4-ти сезон започни да ги гледаш паралелно с Angel, защото имат тематични връзки.
DaniEl
Многа харесвам "Бъфи ,убийцата на вампири"Сериала си е уникален ,класика в жанра rolleyes.gif Гледах го докато го даваха по FOXlife ,но там стигнаха само до 3-ти сезон sad.gif Аз започнах да гледам 4-ти (малко е без превот rolleyes.gif )Много ми харесва biggrin2.gif А Angel не съм го гледал sad.gif Искам да попитам двата сериала имат ли нещо общо confused.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(DaniEl @ Sep 7 2006, 10:48) *

А Angel не съм го гледал sad.gif Искам да попитам двата сериала имат ли нещо общо confused.gif [/b]

Щом си гледала първите 3 сезона на по FoxLife, значи знаеш, че в край на 3-ти сезон Ейнджъл и Бъфи се разделят и той отива в ЕлЕй. Там той се среща с един полудемон - Дойл, който има видения от Великите Сили за хора в беда и заедно се опитват да им помагат, още в първият епизод обаче се среща с Кордилия, която иска да пробие в Холивуд, но кариерата и на актриса не потръгва и затова тя става нещо като секретарка на новосъздадената дедективска агенция "Айнджъл Инвестигейшън". По нататък в отделни епизоди се появяват епизодично и Оз, Уилоу и Бъфи разбирасе, а Уесли (новият watcherа на Фейт и Бъфи) остава от средата на първи сезон до края на сериала. В доста епизоди я има и Фейт (другия слеър), Спайк и Друсила, а в 5-ти сезон след края на Бъфи се появява и Спайк за цял сезон. Появява се и нов много страшен враг - адвокатската кантора "Волфрам и Хард". Разбирасе има и други нови герои, за пръв път чернокож се появява в по ключова роля, има и един изключително забавен зелен демон, който много обича да пее, както и старата любов на Енджъл - Дарла (която го прави вампир) и иска да върне Енджелас обратно, тя забременява и имат син, който пък отива в ада и се връща пораснал.. абе стига толкова подробности. В някои епизоди има тематични връзки между двата сериала, когато Ейнджъл отива в Сънидейл да спасява Бъфи и обратното, когато тя идва в ЕлЕй за да се разправя с Айнджъл или Фейт.. Общо взето двата сериала обаче са си доста различни в много отношения, все пак живота в Сънидейл и ЕлЕй е съвсем различен. Щом ти харесва Бъфи, задължително гледай и Енджъл. 9.gif
DaniEl
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 7 2006, 10:40) *
Цитат(DaniEl @ Sep 7 2006, 10:48) *

А Angel не съм го гледал sad.gif Искам да попитам двата сериала имат ли нещо общо confused.gif [/b]

Щом си гледала първите 3 сезона на по FoxLife, значи знаеш, че в край на 3-ти сезон Ейнджъл и Бъфи се разделят и той отива в ЕлЕй. Там той се среща с един полудемон - Дойл, който има видения от Великите Сили за хора в беда и заедно се опитват да им помагат, още в първият епизод обаче се среща с Кордилия, която иска да пробие в Холивуд, но кариерата и на актриса не потръгва и затова тя става нещо като секретарка на новосъздадената дедективска агенция "Айнджъл Инвестигейшън". По нататък в отделни епизоди се появяват епизодично и Оз, Уилоу и Бъфи разбирасе, а Уесли (новият watcherа на Фейт и Бъфи) остава от средата на първи сезон до края на сериала. В доста епизоди я има и Фейт (другия слеър), Спайк и Друсила, а в 5-ти сезон след края на Бъфи се появява и Спайк за цял сезон. Появява се и нов много страшен враг - адвокатската кантора "Волфрам и Хард". Разбирасе има и други нови герои, за пръв път чернокож се появява в по ключова роля, има и един изключително забавен зелен демон, който много обича да пее, както и старата любов на Енджъл - Дарла (която го прави вампир) и иска да върне Енджелас обратно, тя забременява и имат син, който пък отива в ада и се връща пораснал.. абе стига толкова подробности. В някои епизоди има тематични връзки между двата сериала, когато Ейнджъл отива в Сънидейл да спасява Бъфи и обратното, когато тя идва в ЕлЕй за да се разправя с Айнджъл или Фейт.. Общо взето двата сериала обаче са си доста различни в много отношения, все пак живота в Сънидейл и ЕлЕй е съвсем различен. Щом ти харесва Бъфи, задължително гледай и Енджъл. 9.gif

Благодаря ти много за инфото worthy.gif worthy.gif worthy.gif Непремено ще гледам и Енджъл smile.gif Но ме чакат още 4-ри сезона на Бъфи biggrin2.gif Струва ми се доста обещаващо.
FrAgMaKeR
Май не ме разбра как са навързани:

- Първите 3 сезона на "Buffy the Vampire Slayer",
- 4-ти сезон на Бъфи се гледа паралелно с 1-ви на Angel,
- 5-ти сезон на Бъфи се гледа паралелно с 2-ри на Angel,
- 6-ти сезон на Бъфи се гледа паралелно с 3-ти на Angel,
- 7-ти сезон на Бъфи се гледа паралелно с 4-ви на Angel,
- Накрая се гледа 5-ти на Angel.
DaniEl
ок де biggrin2.gif Ще го гледам така щом казваш(все пак ти си по на ти със сериала smile.gif)
common_sense
това трябва да е ''Бъфи, убийцата на вампири'', нали?! няма толкова тъп филм!!! laugh.gif супер смешка е тва сериалче! аз го гледам почти всяка вечер по фокс лайф и след него заспивам. мн тъпо са направени ''битките'' и ''чудовищата'' laugh.gif само, че напоследък убийцата голяма депресарка станала. тоя Ейнджъл ше я умори unsure.gif
Hotty
То няма субтитри за всички серии,което прави гледането доста трудно.Поне да имаш ена английски някакви wacko.gif
common_sense
аз искам да попитам как Ейнджъл стана лош?! какво е станало, щото пропуснах тия епизоди unsure.gif
ThePinkDuck
(common_sense @ Sep 19 2006, 22:12) *

аз искам да попитам как Ейнджъл стана лош?! какво е станало, щото пропуснах тия епизоди unsure.gif

Ми то доста неща се случиха. И той в Бъфи няколко пъти беше лош. Най-добре е да се върнеш на 1вия пост където Frag е дал линкове към всички епизоди. Така ще можеш да наваксаш пропуснатото. mrgreen[1].gif
sladuranka
Отскоро започнах да го гледам и засега ми харесва даже май повече от Бъфи, ама много тъжно ми стана като умря Дойл. Това не биваше да се случва mad.gif .
Gossip Girl
Филма е супер . Много ми харесва на мен лично . Заслужава си да се гледа smile.gif Дайвид Бореанас е направо перфектен . След Джеймс Лафърти ми е най - по сърце 10.gif wub.gif
FrAgMaKeR
(sladuranka @ Sep 20 2006, 13:53) *

Отскоро започнах да го гледам и засега ми харесва даже май повече от Бъфи, ама много тъжно ми стана като умря Дойл. Това не биваше да се случва mad.gif .

Най-тъжното е, че година след като се маха от Angel и актьора умира от свръхдоза sad.gif , май и това е била причината да го махнат толкова рано от сериала. Спокойно ще се появят още доста интересни нови персонажи.

Иначе защо Енджъл става лош от време на време, ами просто губи душата си и се превръща в Енджелас, понеже получава душата си след като е прокълнат от румънски цигани да я получи и когато достигне до абсолютно щастие да е губи отново. Ами след като преспа с Бъфи явно се е почувствал щастлив и е загуби. След това ако не се лъжа някакъв пич му я изтръгна веднъж, после май пак се ощастливи за кратко след като една актриса го надруса с екстази и накрая май покрай "Кордилия" пак я загуби, добре че Уилоу му я върна (за втори път пак тя).. абе сложно е за обяснение. 16.gif
excape
Както написах в един друг пост:

Не съм гледала всички сезони от Бъфи и Ейнджъл, но ето моето мнение:

Бъфи - като гледах няколко серии от първи сезон, ми се стори инфантилен, но като почнах да гледам от четвърти сезон нататък, постепенно се върнах и на предните.Така че, като цяло ми харесва, макар и наистина да е малко детски, в някой случаи.
Двойките - Бъфи и Енжъл (много ми харесват, но при тях наистина нямаше толкова страст, колкото тази между Бъфи и Спайк.

Ейджъл - историите са по - интересни и не се изчерпват, със гонетото и убиването на вампири и демони.
Разбирам и режисьорите, които след втори сезон решиха да направят малко по-разчупен сериала като вкараха хумор, имало е сцени, на които умирах от смях, но защо решиха и Ейджъл да го вкарат в комедиен образ.Не ми харесва така, повече ми харесваше когато беше загадъчен и мрачен, а Кордилия никак не ми харесва като негова партньорка в любовта.
Letavia
Когато почнах да гледам Buffy ми се стори малко изкуствен, някак си не можаха много да ме убедят в реалистичността на сериала. Когато обаче се появи Angel започнах да се вълнувам как ще се развият отношенията между двамата. rolleyes.gif Е в край на сметка до никъде не стигнаха (то и нямаше как) biggrin.gif Не съм гледала другите сезони, само няколко серии, но се вижда, че нивото на сериал се вдига happy.gif

Започнах да гледам Angel още преди да е свършил 3 сезон на Buffy. Бях направо като хипнотизирана 4.gif Изгледах първия сезон за 2 дни. Сериалът нямаше почти нищо общо с Buffy като изключим разбира се очевидните прилики smile.gif Angel ме изненада много приятно. Всичко в него беше на много по-високо ниво. Като започнем с бойните сцени, специалните ефекти, минем през отношенията между героите и стигнем до динамичното развитие на събитията biggrin2.gif Това за мен ще остане един от най-хубавите сериали 4.gif Много съжалявам обаче, че няма да се разбере какво става в каря на краищата cry.gif
FrAgMaKeR
(Letavia @ Sep 28 2006, 16:37) *

Много съжалявам обаче, че няма да се разбере какво става в каря на краищата cry.gif

С риск да те разочаровам, май всички умират накрая.. 15.gif
DaniEl
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 28 2006, 23:10) *
Цитат(Letavia @ Sep 28 2006, 16:37) *

Много съжалявам обаче, че няма да се разбере какво става в каря на краищата cry.gif

С риск да те разочаровам, май всички умират накрая.. 15.gif

Ае стига бе сериозно blink.gif Поне един да остане жив Как така ще умрат всички sad.gif
Letavia
Аз си мисля, че не си прав. Не умират всички blush.gif По принцип има едни комикси, които излизат след края на сериала. Целта им е уж да покажат как продължава историята на Ейнджъл след последната битка. Ама за съжаление не разбрах какво става само знам, че не умират rolleyes.gif
Hotty
Няма ли да се появявау субтитри за сериите,които нямат знае ли някой нещо? smile.gif
FrAgMaKeR
"Смърта е нещо относително" във фентъзи жанра. smile.gif Има и анимиции, не само комикси, но не е същото.
sladuranka
Днес изгледах последния епизод на "Ейнджъл" от 5-и сезон. Честно казано този сериал категорично[u] ми хареса повече от Бъфи 4.gif .
Hotty
Е как го гледаш една серия със субтитри друга без rolleyes.gif
sladuranka
QUOTE(Hotty @ Nov 15 2006, 19:46) *

Ами, честно казано разчитам на познанията си по Английски biggrin.gif . И макар в повечето случаи да си мънкат под носовете или си измислят нови магически думи, подразбирам какво аджеба става biggrin2.gif . А и честно казано единствено 1 и 2 сезон ги гледах с нормални субтитри blush.gif ; 3 - без субтитри dry.gif ; 4 и 5 с английски субтитри mad.gif . Умрях си от кеф 14.gif .
nahaluk
Случайно да знаете какво се е случило със 3-ти сезон на Angel? Защото не мога да сваля нито един епизод от него.
Letavia
Зависи от къде го теглиш? 3 сезон го има в датата на free сървара. Има го и в Линкоса на торенти.
nahaluk
QUOTE(Letavia @ Dec 3 2006, 10:12) *

Зависи от къде го теглиш? 3 сезон го има в датата на free сървара. Има го и в Линкоса на торенти.

Свалях го от линка даден по-горе. Сега обаче дърпам от Линкоса(10х), с нечовешката скорост от 30KB/s, та ако може да дадеш линк и към дата-та, ще бъда много благодарна.
Moarein
В датата го няма...Аз си го теглих от линкос кажи за кой сезон става дума мога да дам малко сийд.А за края на Angel не всички умират...Няма да казвам кои но само двама умират.След края на пети сезон Angel отива в румъния за да моли циганите да му махнат проклятието, а останалите продължават битката си със злото.И до колкото знам WB са мятали да продължат сериала дори по първоначален план снимките на 6-ти сезон е трябвало да започнат на 17 септеври тази година, но незнам дали е тсанало така заради снимките на Дейвид Бореаназ в Bones.
Hotty
QUOTE(sladuranka @ Nov 17 2006, 19:03) *

QUOTE(Hotty @ Nov 15 2006, 19:46) *

Ами, честно казано разчитам на познанията си по Английски biggrin.gif . И макар в повечето случаи да си мънкат под носовете или си измислят нови магически думи, подразбирам какво аджеба става biggrin2.gif . А и честно казано единствено 1 и 2 сезон ги гледах с нормални субтитри blush.gif ; 3 - без субтитри dry.gif ; 4 и 5 с английски субтитри mad.gif . Умрях си от кеф 14.gif .

Аз лично се чудя дали да ги гледам,разбира ли се поне долу горе понеже и аз имам добри познания по английски biggrin2.gif
DaniEl
Цитат(Hotty @ Jan 10 2007, 02:34) *
Аз лично се чудя дали да ги гледам,разбира ли се поне долу горе понеже и аз имам добри познания по английски biggrin2.gif

Абе аз може и да нямам чак толкова "добри" познания по английски ,но си гледам всички сезони без субтитри и ги разбирам перфектно.Не им се чуди а ги гледай mrgreen[1].gif
malkatalamia
Цитат(Ralna @ Feb 9 2006, 19:34) *

точно описание тоя филм съм го гледал с такъв интерес worthy.gif най-после хора които разбират =))(кефи ме повече от бъфи)ама наистина криво свърши
FrAgMaKeR
Имам някакви надежди за продължение ама.. нищо не се знае..
canko12
кажете ми от каде да си драпна Бъфи убийцата на вампири със суптитри или бг аудио пишете ми на имел адрес canko_90_1@abv.bg
Estell
Ами тук във форума на тази страница http://www.buffy.hit.bg/ има доста линкове към всички епизоди. Относно субтитрите - филма не е изцяло преведен. Във http://subs.unacs.bg/ има буквички за първи, втори и по няколко епизода на останалите сезони. Аз лично филмчето си го гледах с английски субтитри.
canko12
много е готин нали?
xskra4
Не знам дали тук трябва да попитам,но просто ми е много интересно тази сцена -> в кой епизод от кой сезон я има??
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.