Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Buffy the Vampire Slayer / Бъфи убийцата на вампири
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR
Цитат(xskra4 @ Apr 5 2007, 21:39) *
Не знам дали тук трябва да попитам,но просто ми е много интересно тази сцена -> в кой епизод от кой сезон я има??

Angel - Сезон 1-ви, Епизод 8-ми - "I Will Remember You" smile.gif
xskra4
мерси много smile.gif
niveto
На мен ми харесва сериала "Бъфи.." но е мн гадно с тези субтитри така 1 серия има 1 няма!!Аз примерно не мога да гледам без субс и единственото което ми остава е да си го гледам сериала по фокс лайф а там са още до средата на 5 сезон dry.gif мн гадно!!!
ChristinaDeath
Някой може ли да ми каже от къде да си намеря английски субтитири за 7 сезон на Бъфи?
Estell
Заповядай http://subtitles.images.o2.cz/2/Mbu
ChristinaDeath
Цитат(Estell @ Jul 20 2007, 09:42) *

Благодаря smile.gif
Peyton___
Цитат(Ralna @ May 8 2006, 16:42) *
Цитат(FrAgMaKeR @ May 8 2006, 13:54) *

Скоро в интервю Сара Джесика Паркър, намекна че е възможно продължение. А и защо не сериал с напълно различно име и герои, също е добра идея..

Абе незнам за "Бъфито" ама на "Ейнджъл" много бих искала продължение, ако направят ще се изкефя максимално, всепак то така завърши последната серия, все едно не е последна, оставиха си вратичка за продължение, и дано се възползват от нея 4.gif

Аз да си кажа според мене и двата серяла са мн ДОБРИ
Еее ест на мене повече ми хареса "Angel" но и Бъфката не е хич злее...
Адски мн се надявам да има прдължение на "Ейнджъл"-баси найстина ще е мега ЯКО wub.gif 5angel[1].gif icon_peace.gif
ChristinaDeath
Някой знае ли кой епизод на Бъфи даваха в сряда по FOX LIFE ?
sladuranka
Цитат(ChristinaDeath @ Jul 27 2007, 15:05) *
Някой знае ли кой епизод на Бъфи даваха в сряда по FOX LIFE ?

S05 E22
hakerra
На мен не ми дава да изтегля повечето епизоди от сайта!моля помогнете ако можете,благодаря предварително!
ani4ka_89
Днес започнах да гледам Angel и съм много доволна от решението си. Добре, че една френдка се зариби по него, та и аз да го дръпна. В момента чакам да ми се дръпнат още два епизода 10.gif
Estell
Няма да съжаляваш въобще! Сериала е супер - има си екшън, има си хумор и разбира се любов!
buch
хора може ли някой да ми пусне линк за да си истегля Angel щото линка в началото като влеза серийте не искат да се свалят
FrAgMaKeR
От тук можете да свалите всички епизоди на Бъфи (цели седем сезона)- http://zamunda.net/details.php?id=114911 smile.gif
Mr. Winchester
О, yeaaaaah..преди го бях зарязал до 2 сезон , сега ще го продължа smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.