Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: TheUnknown
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
TheUnknown
Име/Прякори: Кристиан, Крис, Phoenix, Непознатия biggrin.gif
Години: 16
Зодия: Овен
Височина: Около 180 см.
Тегло: Някъде около 58 кг.
Уча: В ОМГ "акад. Кирил Попов"
Музика: Най-вече Heavy Metal и Hard Rock , напоследък и alternative stuff biggrin.gif
Сериали: M.D. House worthy.gif , Prison Break, Friends and many many more mrgreen[1].gif
Филми: Фантастика, Трилъри и Комедия smile.gif
Хоби: Преди беше игри ( най-вече WoW) , но вече са сериалите biggrin.gif. Напоследък ( тази ваканция) гледам доста сериали ( няма да ги изреждам). Обичам да играя баскетбол макар и да не съм особено добър ( поне мога да скачам biggrin.gif). Обичам да си програмирам някакви зарибявки и мразя да програмирам задачи biggrin.gif
Обичам да излизам с приятели. Музиката е огромна част от живота ми - постоянно слушам ( докато уча , докато отивам нанякъде , преди да заспя , докато чета - абе винаги biggrin.gif). Като казах четене се сетих че обичам да чета романите на Агата Кристи. Ам ... какво ощее... обичам да психоанализирам (както го нарича една приятелка) хората rolleyes.gif .. Обичам да пия бири biggrin.gif...Абе за сега стига толкова biggrin.gif
Вредни Навици: Огромен мързел съм... бягам от работа като от чума happy.gif
Характер: Упорит съм ( не случайно съм Овен biggrin.gif). Често поставям щастието на хората около мен пред моето. Винаги гледам да помагам когато мога ( освен ако не ме мързи) , държа много на приятели си.... май съм песимист biggrin.gif

Last.FM Профил
Блог
Още не съм намерил снимка на която да се харесам но когато намеря такава ще сложа biggrin.gif
gibona
Ще ти намеря снимка, на която не се харесваш и ще ти я постна! Иначе не си упорит, а мързелив (нещо като упорство в мързела). Имам една задача по информатика, може ли да ми помогнеш biggrin.gif biggrin.gif
HiLaRy`DuFf{}
Супер си smile.gif но май трябва да качиш някое килце blush.gif .. 58 а си 1.80 .. smile.gif
unvisioble
Крис, направо ме утрепа... Направил си си тема?! biggrin2.gif

Иначе... Крис е сред любимците ми в този форум. Едно такова малко, сладко диваче. Уникален е - откъдето и да го погленеш. Изключително слънчев и добронамерен човек, носи със себе си много настроение, вкарва ми обилно смях и за мен винаги е удоволствие, когато имаме възможност да си поприказваме, независимо от темата.
От време на време е неуверен в себе си, абе... куца му малко самочувствието. Но нищо фатално и непоправимо. biggrin.gif Често по този повод му набивам канчето. 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.