Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Death Race (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
vesko_oth_fen
Death Race

Death Race (2008) Trailer

Режисьор:
Paul W.S. Anderson

Премиера:
22 August 2008

Актъори:
Джейсън Стейтъм, Джейкъб Варгас, Натали Мартинез, Иън МакШейн, Джоан Ейлан, Тайриз Гибсан, Фредерик Колер

Жанрове:
Екшън, Приключенски, Трилъри

Резюме : В близкото бъдеще световният глад за екстремни спортове и реалити състезания е прераснал в истинска телевизионна кръвожадност. Сега най-крайната автомобилна надпревара се е превърнала в състезание между затворници. Правилата на Смъртоносна надпревара са прости: Който спечели пет поредни кръга, получава свободата си. А кървавият край на загубилия се гледа от милиони жадни за зрелища зрители.

Световната екшън звезда Джейсън Стейтъм („Транспотер”, „Гепи”) е в ролята на трикратния шампион Дженсън Еймс - затворник, несправедливо осъден за страховито убийство. Той е заставен от безскрупулната директорка на Последния остров Хенеси (Джоан Алън „Ултиматумът на Борн”) да сложи маската на любимеца на феновете Франкенщайн. С лице, скрито зад отвратителна маска, затворникът ще се включи в безумна тридневна борба, за да извоюва свободата си.

Download ::: here :::
sulu
Не че нещо, но според мен е трябвало да сложиш някакво ревю на самия сюжет. Както и да е. Иначе от промото филма не изглежда много лош, може и да се гледа, все пак е със Джейсън.
Onlyshits
филма и да е най-тъпия на света пак ще се гледа зарди Jason ....
vesko_oth_fen
Цитат(sulu @ Aug 23 2008, 10:46) *
Не че нещо, но според мен е трябвало да сложиш някакво ревю на самия сюжет....

знам обаче не мога да намеря резюмето, и горе-долу от трейлъра се разбира smile.gif
Rock
Цитат(vesko_oth_fen @ Aug 23 2008, 16:31) *
Цитат(sulu @ Aug 23 2008, 10:46) *
Не че нещо, но според мен е трябвало да сложиш някакво ревю на самия сюжет....

знам обаче не мога да намеря резюмето, и горе-долу от трейлъра се разбира smile.gif

Ами, много просто - направи си свое резюме.
vesko_oth_fen
Цитат
Ами, много просто - направи си свое резюме.

Все още не съм гледал филма и няма как, но го очаквам с нетърпение smile.gif
Dжydж
Edit: WOW WOW WOW! shocking.gif Очаквах определено по-малко.. но филма е невероятен просто!! Буквално не можех да отлепя очи от филма.. biggrin.gif happy.gif Все пак Jason Statham wub.gif .. Гледайте го, няма да съжелявате. wink.gif
Brooke
Филмът е много добър,гледах го преди няколко дни на кино и определено си заслужаваше парите.Очаквах да бъда разочарована,но вместо това бях приятно изненадана.Страхотна игра и режисура,без излишни блудкави моменти и с много динамичен екшън.Почитателите на този жанр ще останат доволни,а и не само те smile.gif.
vesko_oth_fen
Филмът си заслужава найстина !
KRALQ
Този филм е жесток !!!
miim4eto
Мн добър филм. Дори и само за ефектите си заслужава да го гледаш. Опредлено те държи под напрежение. Супер е smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.