Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sam|Supernatural|
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Sam|Supernatural|
Казвам се Иван от София съм, голям фен съм на Supernatural. Имам една позната, която ми каза за форума.
Приятно ми е. worthy.gif
CiNdEreLLa``
И на нас ни е приятно, ама много кратко "описание" си си направил smile.gif
fenkanabrooke
На мен пък ми стига това, че е фен на Supernatural и аз съм в частност на Дийн Уинчестър(Jensen Ackles wub.gif) Добре дошъл. biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 22 2008, 20:40) *
На мен пък ми стига това, че е фен на Supernatural и в частност на Сам Уинчестър(Jensen Ackles wub.gif) Добре дошъл. biggrin2.gif

шш мен, тва е най-голямата глупост, която съм чувала от, някой който се води фен на Supernatural shocking.gif 16.gif 18.gif тва дори брат ми, който е на 7 ще ти каже, че не е вярно 18.gif
Сега, за да изясня нещата:
Сам Уинчестър се играе от Джаред Падалеки
А Дженсън играе Дийн Уинчестър -брат му bigwink[1].gif
fenkanabrooke
Цитат(brooke_scott @ Aug 22 2008, 21:44) *
На мен пък ми стига това, че е фен на Supernatural и в частност на Сам Уинчестър(Jensen Ackles wub.gif) Добре дошъл. biggrin2.gif

шш мен, тва е най-голямата глупост, която съм чувала от, някой който се води фен на Supernatural shocking.gif 16.gif 18.gif тва дори брат ми, който е на 7 ще ти каже, че не е вярно 18.gif
Сега, за да изясня нещата:
Сам Уинчестър се играе от Джаред Падалеки
А Дженсън играе Дийн Уинчестър -брат му bigwink[1].gif

Днес е много топло, знам кой кого играе , ама по погрешка. Днеска определено ми върви на грешки на езика. 18.gif
fenkanabrooke
Мерси, Вери wink.gif
dragon_girl
Може би ще си допаднем и аз съм фенка на Свръхестествено...
Rock
На мен пък ми стига това, че е фен на Supernatural и аз съм в частност на Дан Уинчестър(Jensen Ackles wub.gif) Добре дошъл. biggrin2.gif

Пак го обърка, не е Дан Уинчестър, а Дийн. wink.gif

fenkanabrooke
Цитат(Rock @ Aug 23 2008, 05:15) *
На мен пък ми стига това, че е фен на Supernatural и аз съм в частност на Дан Уинчестър(Jensen Ackles wub.gif) Добре дошъл. biggrin2.gif

Пак го обърка, не е Дан Уинчестър, а Дийн. wink.gif

Вече няма да пиша за тук, че колкото пъти влезна, толкова грешки - смешки. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.