Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: traiana
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
traiana
Име: Траяна

Прякори: Тити,Титс,Титинка,Титка,Къдрокоска и т.н rolleyes.gif

Години: 13 навършени

Град: Пловдив

Зодия-Лъв happy.gif

Коса: къдрава (чуплива айде rolleyes.gif ) и кестенява

Очи: кафеви

Любим сериал: Живота на Браян,Женени с деца,One Tree Hill

Любим филм: Хари Потър и всякакви комедийки

Любима актриса: София Буш,Ема Уотсън,Барбара Уудс

Любима певица: Риана,Никол (от PCD),Шакира,Бионсе,Бетъни Галеоти

Любима храна: Пица,спагети..по манджи не си падам много-много wacko.gif

Най-добри приятели: Ивет,Петя,Теди,Криси,Криси,Криси,Адси..ии,други biggrin2.gif

Аз с няколко думи: Добра приятелка,забавна,добричка,позитивна biggrin2.gif

През свободното си време.. : Цъкам на компа,излизам с приятели,гледам TV,рисувам

Ако имате някакви въпроси,може да питате happy.gif
vess
Къде са ти снимчиците Титс и имаш ли гадже? happy.gif
**Naley*
Всичко хубаво,само зодията ти ми се струва леко ужасна biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
naley_
Титенцее wub.gif милото ми то Тейли-ту ми biggrin2.gif Много си те обичам и уважавам,и ти си супер забавен и отзивчив човечец и какво да кажа освен че си страхотна blush.gif
..А Дебилс и Брукас 4ever biggrin2.gif 57.gif
vess
[quote]Ооо,забравих снимките!Таа..гадже си нямам blush.gif[/quotе]
Сладурка си!Успехчета от мен 4.gif
moni_hs
Много си готина, Тити, и като си онлайн да ми пишеш, ей! biggrin2.gif bigarmhug.gif
fenkanabrooke
Тити, много готин човек си. Много ми е приятно, когато си пиша с теб. Тааа, аз имам въпросче. biggrin2.gif Искаш ли някой път да се видим, та нали сме от един град ? mrgreen[1].gif И да не забравя, с нея сме най - големите фенки на Debills, so GO DEBILLS !!! worthy.gif biggrin2.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 21 2008, 12:26) *
Тити, много готин човек си. Много ми е приятно, когато си пиша с теб. Тааа, аз имам въпросче. biggrin2.gif Искаш ли някой път да се видим, та нали сме от един град ? mrgreen[1].gif И да не забравя, с нея сме най - големите фенки на Debills, so GO DEBILLS !!! worthy.gif biggrin2.gif

Еей, и аз съм супер голяма фенка на Дебилс, недейте да ме отписвате! mrgreen[1].gif biggrin2.gif
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Тити [ако може], мн си сладичка на снимките.

P.S:Косата ти си е направо къдрава smile.gifsmile.gifsmile.gif
ogata
Цитат(traiana @ Aug 20 2008, 12:19) *
Прякори: Тити,Титс,Титинка,Титка,Къдрокоска и т.н rolleyes.gif

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Tit biggrin2.gif
dragon_girl
Титс,не те познавам много добре,но ми изглеждаш много готин човек smile.gif smile.gif
traiana
Деси,Злати ..мерси много! smile.gif ..Деси,разбира се,викай ми така wink.gif ..Някакви други въпроси? biggrin2.gif biggrin2.gif
~RoRyYy~
Титинцееееееееее (100000 мечки) Голям си сладур,мн мила мн сладка мн забавна,мн ми е приятно да си пишем.И ти обещавам,че като излезе Twilight ще дойда до Пловдив да го гледаме двечките.Мн си талантлива и с Фотошопа и с писането,нали знайш аз сам ти голям фен.
traiana
Титиии,мерси много мила! happy.gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif ..Ехх,изчервих се чак biggrin2.gif
ZuZka yeah
Ебаси яката коса! Иска ми се да можех да си поиграя на пружинки с нея... 1sad[1].gif
Dжydж
Титии emoticon1 (45).gif мисия Stealing R.B. is ON ! emoticon1 (35).gif 18.gif
Много позитивен човек .. а пък като ни хване лигата и двете сааамо простотии.. biggrin2.gif
traiana
Цитат(ZuZka yeah @ Oct 13 2008, 19:03) *
Ебаси яката коса! Иска ми се да можех да си поиграя на пружинки с нея... 1sad[1].gif

Хахаха biggrin2.gif biggrin2.gif Подарявам ти я с удоволствие!!Стелчии 18.gif ..Хъх,обичкам те blush.gif ..
lemmy
Титс верно ли така ти викат хахах ебати кефа и как се представяш "Здрасти аз съм Титс" ооо много сладко хаха
biggrin2.gif мани аз съм зле хах, иначе драсти уазъп? хах
traiana
Ххаха мерсии blush.gif biggrin2.gif ..А не попринцип се представям "Аз съм Траяна(Титс,Тити)" biggrin2.gif
club135
Странно.. не изглеждаш като момиче, което някой би нарекъл Тits...
traiana
Цитат(club135 @ Oct 17 2008, 18:21) *
Странно.. не изглеждаш като момиче, което някой би нарекъл Тits...

Да,в другия смисъл на думата и аз не бих се нарекла "Титс" wink.gif
lu~
Страхотна си във всички отношения . blush.gif
Много ти се радвам . laugh.gif
А, и много цветно се обличаш. 18.gif (ако ме разбираш)

ps - какъв друг смисъл има титс ? blink.gif
traiana
Цитат(lu~ @ Oct 19 2008, 20:30) *

Ъмм "цици" 18.gif 18.gif ..Незнам дали club135 имаше точно това предвид 16.gif Ъх,иначе мерси blush.gif ..Айде дай боже в сряда да се мернем tongue.gif biggrin2.gif ..
lu~
Може и в петък. 18.gif
traiana
Цитат(lu~ @ Oct 20 2008, 18:58) *
Може и в петък. 18.gif

Добре,добре и в петък става biggrin2.gif Ти си знаеш к'во да направиш,за да те мярна 18.gif
~RoRyYy~
TuTuuuu *hug* My lovely dovelyyy макароннн.Лъф ю { }
vesko_oth_fen
готиин човечец само хуваби неща може да се кажат за тебе 10.gif rolleyes.gif
NhazUl
Цитат(traiana @ Oct 20 2008, 17:47) *

Ъмм "цици" 18.gif 18.gif ..Незнам дали club135 имаше точно това предвид 16.gif Ъх,иначе мерси blush.gif ..Айде дай боже в сряда да се мернем tongue.gif biggrin2.gif ..

Кхм, tits означава синигери също тъй. ^^ Аз лично бих те наричал Траяна, тия умалителни на -с много не ми се нравят... dry.gif
traiana
Цитат(NhazUl @ Oct 26 2008, 21:33) *
Цитат(traiana @ Oct 20 2008, 17:47) *

Кхм, tits означава синигери също тъй. ^^ Аз лично бих те наричал Траяна, тия умалителни на -с много не ми се нравят... dry.gif

Е,да и синигери също,това съм го пропуснала biggrin2.gif Както решиш и Траяна става biggrin2.gif
~RoRyYy~
Аз пак няма ти викам макарончо вече...на нова вълна съм-синигерчо.... 3.gif
mR.DiSCo
Титс , с тебе се познаваме от скоро , но мога да кажа ,че си супер човек!Успехчета. bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.