Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Terminator: Salvation
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Terminator: Salvation

"I knew it. I knew it was coming. And this is not the future my mother warned me about. And in this future, I don't know if we can win this war. This is John Connor.".

Трейлър
IMDB Официален сайт

Режисьор:
Сценаристи (WGA):
Премиера: 22.05.2009
Жанр: Екшън / Приключенски / Sci-Fi / Трилър
Актьорски състав: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Common, Bryce Dallas Howard
Ревю: Историята в четвъртият филм от поредицата се развива в алед-апокалиптичната 2018, където Джон Конър води човешката съпротива срещу армията на Скайнет от Терминатори. Но бъдещето в което Конър е бил отгледан да вярва, започва да придобива друга форма, заради срещата му с Маркъс Райт, странник чийто последен спомен е изпълнението на смъртната му присъда. Конър трябва да реши дали Маркъс е изпратен от бъдещето или спасен от миналото. Докато Скайнет подготвя финалният си удар, Конър и Маркъс поемат на мислия директно в сърцето на операциите на Скайнет. Там те откриват ужасяваща тайна от която зависи евентуалното унищожение на човечеството.
Лично мнение: Добре, незнам защо ама от филм 1 си мисля, че Конър има нещо общо с края на човечеството. Или че по някакъв начин ще се окаже свързан със Скайнет и това което се случва. Но това реално е твърде предвидимо та няма шанс да е вярно. В тази част на поредицата няма да имаме възможноста да се насладим на изумителното актьорско майсторство на Губернатора, но си мисля, че ще преживея този факт някак си. И все пак що за Терминатор ще е без Терминатора? Иначе актьорският състав ми допада, трейлъра също изглежда обещаващ а и всички снимки от света в койт осе разиграва историята ми вдъхват надежда за качествено зрелище на което смятам да се насладя в киносалона.

TIGERM13
Ей пак Christian Bale (на всяка манджа- мерудия) ,направо се изстрелва с бясна скорост в холивудските блокбъстърни висини и остави всички актьорчета да му дишат прахта 3.gif .Само ме е яд ,че го няма дядо Арни да му удари един пердах както си требва.
aria
блааа след като изгледах тая боза тройката не мисля,че би излязло нещо свястно,темата вече се изчерпа с тия терминатори,за мен съществуват само първите два филма(ооо втория ми е любим biggrin.gif) обаче вече много го разводняват...
divata_airis
Ъм, да...Крисчън Бел е на всякъде, за последно чух че и Робин Худ щял да играе. Сега за филма, смятам че Крис е идеален избор за порасналия Джон...виждам един пораснал Декър в него. smile.gif Пък и като извади някой хард поглед...ммм, същински Джони. Тоя филм трябва да съм мъртва, за да не го гледам...Като съм луд фен на цялата поредица, няма измъкване...просто, няма.
mR.DiSCo
Филмчето ще е супер според мен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.