Terminator: Salvation

"I knew it. I knew it was coming. And this is not the future my mother warned me about. And in this future, I don't know if we can win this war. This is John Connor.".

"I knew it. I knew it was coming. And this is not the future my mother warned me about. And in this future, I don't know if we can win this war. This is John Connor.".
Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор:
Сценаристи (WGA):
Премиера: 22.05.2009
Жанр: Екшън / Приключенски / Sci-Fi / Трилър
Актьорски състав: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Common, Bryce Dallas Howard
Ревю: Историята в четвъртият филм от поредицата се развива в алед-апокалиптичната 2018, където Джон Конър води човешката съпротива срещу армията на Скайнет от Терминатори. Но бъдещето в което Конър е бил отгледан да вярва, започва да придобива друга форма, заради срещата му с Маркъс Райт, странник чийто последен спомен е изпълнението на смъртната му присъда. Конър трябва да реши дали Маркъс е изпратен от бъдещето или спасен от миналото. Докато Скайнет подготвя финалният си удар, Конър и Маркъс поемат на мислия директно в сърцето на операциите на Скайнет. Там те откриват ужасяваща тайна от която зависи евентуалното унищожение на човечеството.
Лично мнение: Добре, незнам защо ама от филм 1 си мисля, че Конър има нещо общо с края на човечеството. Или че по някакъв начин ще се окаже свързан със Скайнет и това което се случва. Но това реално е твърде предвидимо та няма шанс да е вярно. В тази част на поредицата няма да имаме възможноста да се насладим на изумителното актьорско майсторство на Губернатора, но си мисля, че ще преживея този факт някак си. И все пак що за Терминатор ще е без Терминатора? Иначе актьорският състав ми допада, трейлъра също изглежда обещаващ а и всички снимки от света в койт осе разиграва историята ми вдъхват надежда за качествено зрелище на което смятам да се насладя в киносалона.