Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The House Bunny
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
The House Bunny

Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор: Fred Wolf
Сценаристи (WGA): Karen McCullah Lutz (оригинален сценарий) & Kirsten Smith (оригинален сценарий)
Премиера: 22.08.2008
Жанр: Комедия
Актьорски състав: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Kat Dennings, Hugh M. Hefner, Christopher McDonald, Beverly D'Angelo, Leslie Del Rosario, Katharine McPhee, Rumer Willis
Ревю: Когато Шели, Плейбой зайче, е изхвърлена от Имението, тя се озовава на улицата, докато не попада на Зета Алфа Зета обществото в местният колеж. Членките на обществото - които по всичко личи са седемте най-социално непросветени жени на планетата - са на път да загубят къщата си. Те се нуждаят от голяма доза от това което само Шели може да им даде. Малко по малко новият съюз ще се окаже полезен както за седемте момичета, така и за самата Шели. Какъв урок ще научат в крайна сметка? Ще разберете само ако се посмеете заедно с тази щура комедия.
Лично мнение: Тхих ами трейлъра говори сам за себе си. Отдавна чакам този проект с оглед на това, че обожавам Ана Фарис и Катрин МакФий. А и това изглежда поносимо идиотска комедия, така че смятам ще е ако не интересно, то поне приятно! mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Като гледах трйлъра, сюжета много ми напомни за филма Sidney White blink.gif Може и да е интересно филмчето, ще се гледа, определено rolleyes.gif
ladysunshine
O Katharine McPhee откога е и актриса? Аз много я харесвам като певица. Ана Фарис никак не я харесвам, но тоя филм изглежда смешен. Почти съм сигурна, че ще бъде голяма простотия и че ще се смеем нa някви глупости, ама поне трейлъра изглежда забавен.
mixmaxshow
Ще бъде наистина много як филм!
mR.DiSCo
Тоя филм ще е наистина къртежен , а някой знае ли дали ще бъде и в българското кино ?
vesko_oth_fen
И аз очаквам филмът да бъде на нивоо, ноо от къде мога да си го дръпна confused.gif
mR.DiSCo
OMFGWTF... Влязох в www.kino.dir.bg и се натъкнах на това:

http://kino.dir.bg/film.php?id=7199

ФЛИРТОЛОГИЯ?! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Просто ме разбиха от всякъде... 18.gif
vesko_oth_fen
Премиера в България: 31.10.2008 ии дано го качът по-бързо в нета smile.gif
traiana
Охооо,това ще се гледа определено!Очаквам да си се посмея наистина с филмчето.Хмм..днес е премиерата,супер.Ще го чакам по торентите tongue.gif
~RoRyYy~
Цитат(vesko_oth_fen @ Nov 16 2008, 15:13) *

по руски... mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Цитат(~RoRyYy~ @ Nov 19 2008, 22:25) *

Това не е руската версия! По-новия качен торент е на руски! Този си е съвсем английски.

А филма не е лош! Предвидим, клиширан, с не кой знае колко талантлив каст,(Катрин и Ана са си ясни) но ми хареса! А и Хеф беше перфектен! Превода на заглавието ме кефи обаче! Като никога са го улучили! mrgreen[1].gif
~RoRyYy~
Цитат(ThePinkDuck @ Nov 19 2008, 22:28) *
Цитат(~RoRyYy~ @ Nov 19 2008, 22:25) *

Това не е руската версия! По-новия качен торент е на руски! Този си е съвсем английски.

Аз кфо сам гледала mrgreen[1].gif Забляно същество такова...Та след като си дръпнах филма на английски,ами долу горе ми хареса,предвидимо,но въпреки всичко ми беше забавно да го гледам.
FrAgMaKeR
Това е с добро качество и си е на английcки. Иначе филма става за разсейване, като основната заслуга за това има Ана Фарис.. наистина прекрасно блондинесто създание.. smile.gif
traiana
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 20 2008, 22:27) *
Това е с добро качество и си е на английcки. Иначе филма става за разсейване, като основната заслуга за това има Ана Фарис.. наистина прекрасно блондинесто създание.. smile.gif

Грешка
Няма торент с номер 148141. unsure.gif
FrAgMaKeR
Цитат(traiana @ Nov 29 2008, 14:33) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 20 2008, 22:27) *

Грешка
Няма торент с номер 148141. unsure.gif

Трият ги често.. после пак се качват.. после пак се трият.. най-добре ползвай търсачката, почти всеки ден се качва и трие някой нов релийз. dry.gif mad.gif
Marissa Cooper
Гледах го и не ми хареса. Много сладникъв, "розов", заешки 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.