Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Max Payne
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
MAX PAYNE

Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор: John Moore
Сценаристи: Sam Lake (герои) и Shawn Ryan (сценарий)
Премиера: 17.10.2008
Жанр: Екшън / Криминален / Драма / Трилър
Актьорски състав: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Ludacris, Donal Logue, Chris O'Donnell
Ревю: Агентът от Нарко-отделът, Пейн, чието семейство е било избито като част от голям заговор и наемната убийца Сакс, която е поела пътя на отмъщението за смърта на сестра си, се съюзяват с цел да разкрият серия брутални убийста в Ню Йорк. Комбината ще бъде преследвана от полицията, мафията и една безмилостна корпорация.
Лично мнение: Има ли смисъл да казвам нещо? Името говори само за себе си. Играта е култува, надявам се филма да се доближи поне малко до нея. Каста и екипа предвещават нещо качествено! Трейлъра мисля, че ще ви хареса също! mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
В първият момент каста ми се стори ужасен.. но трейлъра ми хареса, мрачните цветове изобщо цялостното мрачно настроение, което беше в играта.. мисля, че добре е присъздадено. Имам големи очаквания за филма, но какво ще излезе незнам..
tracker
Макар и с различен сюжет нещо ми навява асоциации с Constantine.......по някои параграфи
Jordan
ммм, супер, няма да се разсърдя на филма. играта е много хубава, от малкото, които съм играл.
за това и се радвам, че ще видя живия Макс Пейн biggrin2.gif

ESPERO
с нетърпение го чакам това заглавие.
Играта е перфектна, но малко се различават май с филма. В нея нямаше летящи ангели...малко фентъзи го раздават, и героя май не е с най-голяма прилика smile.gif
Jordan
да, и аз забелязах, че Макс Пейн не си прилича много. dry.gif Оня беше по-як
ESPERO
Цитат(Jordan @ Aug 28 2008, 17:32) *
да, и аз забелязах, че Макс Пейн не си прилича много. dry.gif Оня беше по-як

Никога няма да забравя на играта какъв смразяващ му беше гласа, а? rolleyes.gif
Още помня 1вата и последна реплика: "The final gunshot was the exclamation mark of everything that had happened..." направо ме побиваха тръпки, като го слушах biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Оу да гласът.. наистина смразяващ е добро определение.. а и тая реплика.. това не се забравя. smile.gif

Актьора който ще играе Макс, всъщност горе-долу малко прилича на него, все пак става, но това дребосъче - Mila Kunis дето е 160мм на високи токчета въобще неможе да бъде Мона.. вярно в лицето и прическата също има някаква прилика.. но Мона беше висока в играта.. беше си супер яка мацка.. просто трябва супер спец ефекти да ползват за да изглежда по-висока.

Оностно сценария, той по първата игра ли ще е или не съвсем.. не ми стана съвсем ясно.

ESPERO
Като гледах трейлъра, май нито по 1 от 2те...може би са му взели история. Ако е по игра, по-добре да е по 1вата си мисля, според мен беше много по запленяваща smile.gif
never_mind
Дано не орезелят играта... за мен няма значение де, аз съм играл и двете части по няколко пъти, но за новите ламета има, понеже ако филма е боза ще си кажат "тя и играта ще е боза..." . А играта е култова, не се правят такива вече...
SonicPLD
айде ...
CAM качество ...

http://arenabg.com/details.php?id=319153e3...c9149a45f1a1b95
vikihill96
Мерси, ама все пак ходих да го гледам на кино. Абе добро е филмчето, има си и силните, а и слабите моменти, така че мисля в скоро време да си изтегля игрицата, че да преценя наистина колко добре са пресъздали играта хората от екипа. Но като цяло този филм си е за кино, иначе леко се губи тръпката ( поне според мен де blush.gif ). Но след като гледах
The Dark Knight, май тази година няма да видя филмче, което да се доближи до него... Но пък ми остава да се надявам wink.gif .
K_f_R
играй първо играта преди да отидеш на кино дуде ;/
vikihill96
Цитат(K_f_R @ Oct 19 2008, 23:38) *
играй първо играта преди да отидеш на кино дуде ;/

Ами като свърша да играя Oblivion, сигурно най-сетне ще я изтегля. Рано или късно винаги минавам през игрите-класики blush.gif . А пък филмчето прави 18 милиончета за първия уикенд, което не е чак толкова зле като се има предвид, че бюджетът му е 35 милиона. Абе готино филмче, ама много са цензурирали някои сцени- А смешно ми стана, цял филм не дават кръвта от убийствата и накрая ми дават главния герой как, за да се спаси изпива наркотика / дрогата и почва да трепе лошите от раз...Странна избирателна "морализация" на американците biggrin2.gif ...Ама то всъщност за тях си е нормално да правят такива идиотщинки.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.