Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chad Murray Vs Tyler Hilton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3
zlat
Според вас кой ще победи?
цък тук тук тук ето тук и тук
Ralna
Чад 4.gif
rusi4kata^
Чад smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
ЧАД!!!
ThePinkDuck
Ако говорим за глас и музикален талант мисля , че победителя е ясен - Тайлър! Но ако говорим за всичко останало... то иска ли питане ,отговора е - Чад ! Иначе , Чад ми се вижда с по-големи мускули! mrgreen[1].gif
Haley
Кой друг ако не Чадчо biggrin2.gif biggrin2.gif .Go Chad Go!!! 4.gif
Amidala
Чад ест.
^Mim0zKa^
Оооо много труден вапрос....наистина много се колебая.....хахахахахахах да бее!Направо не мога и да си помисля да запо4на така поста си....хахах!То направо си преясно 4е естествено 4АД и в канадската и вав вси4ко останало!Но наистина по глас и музикален талант Таилър....хаха ама от каде да сме сигурни нe сме 4ували как пее 4ад...хах 18.gif
Jordan
Еее айде сега, това е излишен въпрос. Тайлър нйикога не ми е харесвал, има нещо гадно във физиономията му, поне на мен така ми изглежда.
естествено, 4е Чад го бие по всякакви параграфи 4.gif
divata_pe4urka
има ли смисъл изобщо да отговарям? хахахах
Devil^Rose^^
Да и на мен нещо ми убягва смисъла huh.gif
Всички са единодушни ..... аиде ся признаите си че сте поне малко пристрасни wink.gif
Life_is_a_Bitch
Еми според мен нз... но си мисля че е Тейлър - не че го харесвам повече - Чад е много по-готин, но си мисля че има някаква уловка тук, защото се подразбира че любимеца е Чад и всички са на негова страна, но според мен накрая ще излезе Тейлър победителя - а и никой не знае кой в живота е по-силен, това че на филма Тейлър е гадняр и мекотело неозначава, че е слабак в живота. То тук имам чуството че всички са гласували за това кой е по-готин и харесван, а не за истинския въпрос който е много трудно да се одгатне, защото никой не е запознат физическата сила нито на Чад, нито на Тейлър.
april^^
Хаахаха 4.gif Пристрастността е налице! blush.gif
Electrum
Чад е определено фаворита ама тоя Тайлър кат нищо да е здрав в ръцете rolleyes.gif
а btw закфо нашия изглежда се едно е изял туко-що един десен под лявото око...ако тоя тъпак му е причинил тва на хубавото личице ша го пребия 12.gif 15.gif
ludoto_tedi
аз съм чувала Чад как пее!В Шантав Петък пее на Бритни една песен.Много грачеше тва момче хихихи ама иначе има ли питане само Чад!
fire_misha
Сигурно ще ми се ядосате ама аз съм за Тайлър.Много си го харесват.Страшно много ме радва.А за песните няма кво да говоря...

QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 6 2006, 08:47 PM) *

Но наистина по глас и музикален талант Таилър....хаха ама от каде да сме сигурни нe сме 4ували как пее 4ад...хах 18.gif

Хахахах ^Mim0zKa^ ако наистина не си чувала как пее Чад, чуй това.
http://free.data.bg/mort/SoundTrackZ/Freak...(intro)-xxl.mp3
fire_misha
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 6 2006, 11:59 PM) *

аз съм чувала Чад как пее!В Шантав Петък пее на Бритни една песен.Много грачеше тва момче хихихи ама иначе има ли питане само Чад!

ludoto_tedi точно това имам предвид biggrin.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 01:05 AM) *

Сигурно ще ми се ядосате ама аз съм за Тайлър.Много си го харесват.Страшно много ме радва.А за песните няма кво да говоря...
Хахахах ^Mim0zKa^ ако наистина не си чувала как пее Чад, чуй това.
http://free.data.bg/mort/SoundTrackZ/Freak...(intro)-xxl.mp3

Ау тва ме разби мерси много, направо ще падна от смях 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif По тва отношение Тейлър бие по точки, и аз попринцип не съм му фенка, но има страхотенк глеас и му го прзнавам 4.gif
Menna
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 12:05 AM) *

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Това е просто уникално.Определено Тейлър тук бие по точки 18.gif
Иначе Тейлърчо е симпатично музикантче,но не може да се мери с Чад 3.gif
fire_misha
QUOTE(Menna @ Feb 7 2006, 12:16 AM) *

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Това е просто уникално.Определено Тейлър тук бие по точки 18.gif
Иначе Тейлърчо е симпатично музикантче,но не може да се мери с Чад 3.gif

Е да, Чад е страхотен.Няма две мнения по въпроса.Имаше един период в който бях АААААААААААААААА! по него biggrin.gif Ама тоя период отмина, вече не ме кефи толкова много и сега Тайлърчо ми е по-симпатичен.Направо бонбон blush.gif
Ralna
fire_misha да те питам точ откъс от къде е, защото има едно Hit me baby и се чува удър и падане, та можели от някъде да видим тоя кадър, че ми е много интересно blush.gif
fire_misha
Хахахаха ми кадъра беше уникален.Тъкмо тогава Линдзи Лоан го видя че пее на майка й...И когато пееше Hit me baby one more time Линдзи буквално го удари... wacko.gif Иначе незнам как да ти дам само тоя кадър.Тегли направо целия филм, струва си
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 01:45 AM) *

Хахахаха ми кадъра беше уникален.Тъкмо тогава Линдзи Лоан го видя че пее на майка й...И когато пееше Hit me baby one more time Линдзи буквално го удари... wacko.gif Иначе незнам как да ти дам само тоя кадър.Тегли направо целия филм, струва си

АХа ми от кой филм, той с Линдзито в "Шантъв петък" ли беше? blink.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 12:49 AM) *

той с Линдзито в "Шантъв петък" ли беше? blink.gif

Да беше в този филм - "Freaky Friday" - филма е трепач -тегли и няма да съжаляваш!
fire_misha
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 12:49 AM) *

АХа ми от кой филм, той с Линдзито в "Шантъв петък" ли беше? blink.gif

Да, именно там.Ето линк:
http://free.linkos.bg/details.php?id=2484
Ralna
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Feb 7 2006, 01:52 AM) *

Да беше в този филм - "Freaky Friday" - филма е трепач -тегли и няма да съжаляваш!

Ми оки тичам, fire_misha 10х за линка, ама аз от сървъра гледам онлайн, а и тоя линкос много объркан днеска изтеглих една програма и коефициента ми падна на 0.32 blink.gif blink.gif
fire_misha
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 12:59 AM) *

Ми оки тичам, fire_misha 10х за линка, ама аз от сървъра гледам онлайн, а и тоя линкос много объркан днеска изтеглих една програма и коефициента ми падна на 0.32 blink.gif blink.gif

Бегай тогава гледай.Много доволна ще останеш.Исках да ти пусна някой хубава снимчица от филма ама нещо не намерих.А за линкос и аз така мисли.Попринцип не тегля от там ама сега само тва намерих blink.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 02:02 AM) *

Бегай тогава гледай.Много доволна ще останеш.Исках да ти пусна някой хубава снимчица от филма ама нещо не намерих.А за линкос и аз така мисли.Попринцип не тегля от там ама сега само тва намерих blink.gif

Oки мерси сега ще го преслушам, направо умирам да видя тая сцена 18.gif 18.gif 18.gif И ако има желаещи ще я резна и ще я кача някъде wink.gif
fire_misha
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 01:04 AM) *

Oки мерси сега ще го преслушам, направо умирам да видя тая сцена 18.gif 18.gif 18.gif И ако има желаещи ще я резна и ще я кача някъде wink.gif

Ми да ти кажа аз съм желаеща.Сцената е към края.btw има още един момент, към средата, където Чад пее с Джейми Лий Къртис същата песен4.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 02:06 AM) *

Ми да ти кажа аз съм желаеща.Сцената е към края.btw има още един момент, към средата, където Чад пее с Джейми Лий Къртис същата песен4.gif

Mи оки, значи ще си го сваля и ще резна тея моменти 4.gif
Jordan
Хохо, който не е гледал филма, значи не е запознат с невероятните певчески способности на Чад 18.gif
Nasi
Охоо аз филма го бах гледала преди много време и го бях забравила този момент.
Но сега като чух Чад отново 18.gif 18.gif 18.gif щях да си умра от смях. Той пее по-зле и от мен 18.gif 18.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ Feb 7 2006, 10:11 AM) *

Хохо, който не е гледал филма, значи не е запознат с невероятните певчески способности на Чад 18.gif

тука беше много смешен!!!хахахха!ама и в ОТН ли пее също че аз не съм видяла?! unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Feb 7 2006, 10:43 AM) *

Охоо аз филма го бах гледала преди много време и го бях забравила този момент.
Но сега като чух Чад отново 18.gif 18.gif 18.gif щях да си умра от смях. Той пее по-зле и от мен 18.gif 18.gif 18.gif

Хххаха, аз филма съм го гледала много пъти и винаги се спуквам от смях като почне да грачи Hit me baby one more time. 18.gif 18.gif
fire_misha, "удари" звучи много меко, тя Линзито направо го отнесе, като ония дето играят ръгби, точно така му връхлетя 18.gif
fire_misha
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 7 2006, 11:59 AM) *

fire_misha, "удари" звучи много меко, тя Линзито направо го отнесе, като ония дето играят ръгби, точно така му връхлетя 18.gif

Хахахах ludoto_mimi права си.Не се бях сетила за ръгбито 4.gif
^Mim0zKa^
Хахаха струпулиха се двамката на земята едно хубави4ко.. biggrin2.gif !А бтв като казах 4е не сме 4ували как пее 4ад.....напрао изклиу4их за 6антав петък...хахахах дааа филм4ето е супер гледала сам го много пати и много ме радва а сцената с 4ад...хахаха мале,мале!Ама...пак си е сладур4о....дори когато гра4и...хха 18.gif !
fire_misha
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 01:42 PM) *

Ама...пак си е сладур4о....дори когато гра4и...хха 18.gif !

То в тва му е чара! 18.gif
Amidala
QUOTE(Ralna @ Feb 7 2006, 12:11 AM) *

Ау тва ме разби мерси много, направо ще падна от смях 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif По тва отношение Тейлър бие по точки, и аз попринцип не съм му фенка, но има страхотенк глеас и му го прзнавам 4.gif

ами.. хора не ви ли е хрумвало че може да са го накарали момчето да пее така ... както го бяха накарали да си сложи сутиен 18.gif но тва не значи че в рялния живот неможе да пее може и да може се пак не сичко е на кино 9.gif
fire_misha
QUOTE(Amidala @ Feb 7 2006, 02:18 PM) *

ами.. хора не ви ли е хрумвало че може да са го накарали момчето да пее така ... както го бяха накарали да си сложи сутиен 18.gif но тва не значи че в рялния живот неможе да пее може и да може се пак не сичко е на кино 9.gif

Ооо повярвай ми, не може!След като излезе "A Cinderella Story" гледах едно интервю с Чад, където го питаха защо и той не започне музикална кариера като Хилари Дъф.Тогава той каза нещо от рода на "Нали сте гледали "Freaky Friday"?Сега знаете защо не започвам музикална кариера" 18.gif
solenka
В канадската борба за мен победител е Тайлър, както и на музикалната сцена! Чад толкова "прекрасно" пее в "Шантъв петък", че.... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
<Radost>
разбира се , че Лукасчо ще победи
Mimi
Чад. wink.gif
girl_from_hell
Chad Murray!!!
~*Haley*~
Хахах много ясно че Чад...иска ли питанеsmile.gif
sydney
Само Чад 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
An4eTo
Разбира се че Чад happy.gif
OTH_fenka
И двамата са супер готини. На мен ми изгрежда че Тейлър е по- силен. Но надеждата умира последна.
Като една от пристрастените гласувам за Чад
Lolipop
Чад,Чад,Чад... biggrin.gif
scandalous_girl
Много не съм сигурна кой ще победи в тази ситуация. Те и двамата имат такива ''мускули'',че чак ми е трудно да определя. Та в краjна сметка не знам кой ще победи,но аз ще викам за Чад! Goooo Chad!!! biggrin.gif
Loshka
Oпределено Чад... Но ми харесват тениските... 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.