Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chad Murray Vs Tyler Hilton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3
Sunshine_Angel
Чад 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Summer
Ако съдим по телесното положение на двамата във всички случаи Чад!
brooke*
мен ако ме питате това е излишен въпрос-Чад! wub.gif wub.gif
Jordan
то в телесно отношение и двамата не блестят с кой знае какво но пък Чад си е Чад 3.gif
ya ya
Chad-always and forever 4.gif
iFo
На Чад червата са по-къси и за това не може да качи телесна маса.Заради това си мисля,че Тейлър ще го бие в канадската.Иначе и двамата ме кефят особенно изцепките на Тейлър сцепват smile.gif.
DaniEl
ЧАД естествено cool.gif 2thum[1].gif icon_peace.gif
DaniEl
съжалявам за двойния пост blush.gif
Mrs.Ackles
ХаХаХаХа, то тва въобще има ли някъв смисъл??!?? blink.gif huh.gif 16.gif Мноо ясно, че Лукчо, та тоя Тайлър ли къв беше за нищо не стаа! 10.gif
DesiTo
Чад, определено. biggrin.gif
seduction_55
Чад.Той е много по як и готин.
lorrra
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 01:05) *

Хахахах ^Mim0zKa^ ако наистина не си чувала как пее Чад, чуй това.
http://free.data.bg/mort/SoundTrackZ/Freak...(intro)-xxl.mp3

18.gif 18.gif 18.gif
Чад пее страхотно 18.gif Давай Чад
*PeyT*
QUOTE(lorrra @ Jul 31 2006, 12:06) *

18.gif 18.gif 18.gif
Чад пее страхотно 18.gif Давай Чад

Хаха..направо невероятно! 18.gif 16.gif Такъв голям диапазон..а високите тонове как ги уцелва 18.gif 10.gif
Малиии...не е истина просто! blink.gif Трябва с Бетани дуетче да направят! 4.gif biggrin2.gif biggrin.gif
Stacey
В Freaky friday определено си умрях от смях като слушах Чад как пее но не се знае със сигурност може да е било нарочно все пак за да е смешно нищо че в интервюто е казал така. Примерно в Кръгът на Доусън също има една сцена в която пее сам и не беше зле но не знам дали той пее в деиствителност или само имитира имам даже клипчето ако някой иска мога да му го пратя wink.gif Тайлър има много хубав глас и е симпатичен но аз лично съм за Чад дори и да не струва в пеенето.
Devil^Rose^^
QUOTE(Stacey @ Aug 12 2006, 15:34) *

Примерно в Кръгът на Доусън също има една сцена в която пее сам и не беше зле но не знам дали той пее в деиствителност или само имитира имам даже клипчето ако някой иска мога да му го пратя wink.gif

Хммм... що не дадеш линк към това клипче да видим за какво става дума. 2thin[1].gif
storm
Нито един от линковете не е активен, някой да ги ъпдейтне happy.gif.
lemmy
О тва е доста трудно, но определено ще избера Тайлър не за друго а защото ако не беше той и появата му в ТРЛ кадето изпя няколко песни и спомена за ОТХ нямаше въобще да го знам тоя серял, но ина4е Чад си остава любимия ми актьор няма зна4ение дали може или не може да пее, всъщност и аз го 4ух в Кръгът на Доусън и не смятам 4е пееше той, но все пак няма да откажа клип4е happy.gif е така или ина4е съм си за Тайлър 4.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Aug 12 2006, 19:23) *

QUOTE(Stacey @ Aug 12 2006, 15:34) *

Примерно в Кръгът на Доусън също има една сцена в която пее сам и не беше зле но не знам дали той пее в деиствителност или само имитира имам даже клипчето ако някой иска мога да му го пратя wink.gif

Хммм... що не дадеш линк към това клипче да видим за какво става дума. 2thin[1].gif

Ооо,да спомням си...сега ще издиря един от епизодите,в които пееше и ще отрежа частта biggrin2.gif
seduction_55
IPB Image
stanislava
QUOTE(seduction_55 @ Aug 15 2006, 17:07) *

IPB Image

СТРАХОТНО Е!!!!!!
А иначе по темата-много ясно,че Тайлър!
lemmy
^ shocking.gif велико направо кефи меее мноу са сладки и двамата, но за съжеление съм си за Тайлър4о
Gossip Girl
Гласувам с 2 ве ръце за Чад и да не го харесвх толкова пак нямаше да съм за Тейлър
lovely
QUOTE(Prinston Girl @ Aug 16 2006, 02:49) *

Гласувам с 2 ве ръце за Чад и да не го харесвх толкова пак нямаше да съм за Тейлър

4.gif 4.gif 4.gif
seduction_55
ето малко Chad i Tyler 4.gif (от ФФ)

тука се гушкат,колко сладка двойка са 15.gif 18.gif 18.gif
IPB Image 18.gif IPB Image
IPB Image
IPB Image
18.gifIPB Image 18.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Bloody_Tears
ооо промених си решението.тайлър и лукас са един за друг. 18.gif 18.gif 18.gif каква любов има между тях,колко влюбено се гледат.като две влюбени птички са.ох на кака красавците!!! 4.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

сега сериозно.според мен лукас трябва да победи,ама пук тайлър има страхотен глас.има нещо много симпатично в него.незнам какво е,но ми се струва все по-сладък blush.gif blush.gif
elena
тия последните снимки са.......мн кефе6ти!и двамата имат 4ар,но Тейлър не може да се сравнява с $ад,пък и изглежда по-мър6ав от него и няма как да победи.....така 4е -ДАВАЙ 4АД!!!!!!!!!!!!!!!!!1 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(elena @ Aug 22 2006, 11:27) *

пък и изглежда по-мър6ав от него

18.gif 18.gif 18.gif Дамм, съгласна съм! worthy.gif Чадчо ще победи 100%!
azlili
Чад
{HoNeY}
Чад FoReVeR wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Lu}{oR
Само Тайлърsmile.gifХах, базикам се еsmile.gifТвърдо съм за Чад и тва няма да се промениsmile.gif
Bethany
Чад
Menna
Определено Тайлър. biggrin2.gif
Bloody_Tears
(Menna @ Oct 30 2006, 22:26) *

Определено Тайлър. biggrin2.gif

worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif
Nasi
Естествено, че Тайлърчо 4.gif

angie_baby_bs
Чад!!!
BrOOke&LuCaS
От ясно по-ясно - ЧАД!
SweetDreams
И Тайлър е сладур, но Чад е номер 1 worthy.gif
brooke_d
Разбира се 4е Чад, как може изобщо да ги сравнявате biggrin.gif
**Sophia**
Естествено че ще победи Чад!Тоз Тайлър незнам някои какво му харесват!!Лично на мен не ми харесва и не е мой тип мъж!За мен единствения е Чад!
Menna
(**Sophia** @ Dec 22 2006, 17:46) *

Тоз Тайлър незнам някои какво му харесват!
Много неща,повярвай! biggrin2.gif Пък и не всеки си пада по комерсиалните мъжки барбита. bigwink[1].gif

ПС:Поздрав за всички фенове на Тайлър с Това biggrin2.gif
Bloody_Tears
Ако знаеш,колко щастлива ме направи Дарче...Мерси много!
^`^KimBeRly^`^
Естественно че ЧАД 10.gif
tanq.panterata
Вярно ли е , че Лукас е гей ? Гледала съм само първи сезон оба4е тя ми прати снимки !
Той е в леглото с някакъв Крис !IPB Image
Sniper
Ахахахха, гледай следващите сезони и ще разбереш, ама да те успокоя, не е гей. 18.gif
ALeX4e7y^
Чад естествено е номер 1!!!
tanq.panterata
А това втори или трети сезон е ?
kalin4eto_
Естествено, че Чад!!! blush.gif inlove.gif
Jolly_GirL
И аз съм за Чад smile.gif
seduction_55
Аз съм за Tyler.happy.gif
Хиляди пъти е по-готин от Chad.
wink.gif
Chad^Ravens
Sniper-Сигурен ли си?Съдейки по последната му изгора не мога да твърдя със сигурност,но това е друга тема.18.gif
Та,и аз съм за Тейлър...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.