Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Grudge 2(2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
mR.DiSCo
The Grudge 2

Режисьор : Такаши Шимицу

В ролите : Ариел Кебъл, Сара Мишел Гелар, Едисън Чен, Амбър Тамблин, Дженифър Бийлс, Сара Роумър, Такако Фуджи, Матю Найт, Мисако Уно, Тереза Палмър, Ога Танака

IMDB Оценка : User Rating: 4.6/10 (9,507 votes)

Държава : САЩ

Година : 2006

Времетраене : 108 минути

Резюме : В Токио млада жена е подложена на същото проклятие, което се стоварва над сестра й. Свръхестествената сила, която изпълва човек с гняв преди да се предаде на друга жертва свързва заедно група от непознати опитващи се да разгадаят мистерията и да спасят живота си.

Линк към IMDB
Официален Сайт

Лично мнение:Супер продължение на 1-вата част , надявам се и 3-тата да е също така страшна яка и ужасяваща.
Marissa Cooper
Хубав беше филма....С изключение на това,че няколко седмици вечер ми се привиждаха черни коси...
ladysunshine
Цитат(lovve_sophitoooo @ Aug 7 2008, 12:42) *
Лично мнение:Супер продължение на 1-вата част , надявам се и 3-тата да е също така страшна яка и ужасяваща.

Тоя филм за страшен ли се водеше 18.gif Така де, че трябва да е хорър знам, ама не си мислех, че в действителност този ужасно скучен филм може да бъде страшен на някого или да уплаши някого. И за да не говоря само пряазни приказки ще кажа защо мисля така. всъщност единственото хубаво във филма беше Амбър Темблин и появата на Сара Мишел Гелър. През цялото време филма беше доста скучен и очаквах накрая да има някаква развръзка... да видим какво точно става. И то кво стана оказа се, че всичко се е развивало през различно време и това е нищо съществено...доста незадоволителен финал.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 8 2008, 22:12) *

Тоя филм за страшен ли се водеше 18.gif Така де, че трябва да е хорър знам, ама не си мислех, че в действителност този ужасно скучен филм може да бъде страшен на някого или да уплаши някого. И за да не говоря само пряазни приказки ще кажа защо мисля така. всъщност единственото хубаво във филма беше Амбър Темблин и появата на Сара Мишел Гелър. През цялото време филма беше доста скучен и очаквах накрая да има някаква развръзка... да видим какво точно става. И то кво стана оказа се, че всичко се е развивало през различно време и това е нищо съществено...доста незадоволителен финал.

18.gif и аз не мога да повярвам, че има хора, които им е било страшно и им е харесал biggrin2.gif аз още се чудя как го издържахме до края rolleyes.gif
mR.DiSCo
Цитат(brooke_scott @ Aug 9 2008, 22:46) *
Цитат(ladysunshine @ Aug 8 2008, 22:12) *

18.gif и аз не мога да повярвам, че има хора, които им е било страшно и им е харесал biggrin2.gif аз още се чудя как го издържахме до края rolleyes.gif

Ами защото има хора , които не са фенове на азиатските боклуци , може филмът да не е толкова добър , но е с поне 3-4 пъти по голям бюджет от азиатския и поне 5 пъти по страшен от него. Просто няма кво да гооворим!
ladysunshine
Кой пък въобще говори за "азиатските боклуци" 16.gif Никой нищо не е споменал за това, а ти изведнаж тръгна да ги съпоставяш като довод, че филма бил добър. Допускам, че на някой филма може да им харесва, ама айде недей да говориш празни приказки...А и това, че някой филм има голям бюджет далеч не гарантира, че филам е хубав. Примери за това бол...
f0rgy
Гарбидж smile.gif

Тоя филм е една от причините, поради които не гледам хоръри... Ма то и тва един хорър ... :X

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.