Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя ще избере Лукас?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
friends whit benefit
Коя ще избере Лукас, на коя се обади, как мислите ?
Marissa Cooper
Ох,айде престанете дее.
musSic_Is_mY_escApe
Ами аз не сам сигурна 10.gif ...надявам се да е Брук.Всеки има право на мнение wink.gif
**Naley*
И за това ли трябва да има цяла тема confused.gif Много ясно,че ще избере Пейтън rolleyes.gif Аз даже съм сигурна tongue.gif няма начин иначе ще е адски тъпо ,ако се обажда на Линдзи emoticon1 (110).gif
PayTon__
Ще се обърна къв всички анти фенове на Пейтън - колкото и да не ви се иска Пейтън винаги е била в сърцето на Лукас , винаги нея е обичал с която и да е бил и най-накрая нямат пречки да се съберат и най-после да бъдат щастливи. 4.gif
fenkanabrooke
Само глупави теми се отварят напоследък. please.gif Моля ви, ако пускате да са по - смислени. smile.gif
**Naley*
Цитат(PayTon__ @ Aug 5 2008, 23:29) *
Ще се обърна къв всички анти фенове на Пейтън - колкото и да не ви се иска Пейтън винаги е била в сърцето на Лукас , винаги нея е обичал с която и да е бил и най-накрая нямат пречки да се съберат и най-после да бъдат щастливи. 4.gif

Точно така worthy.gif 10.gif
club135
Що пък да не е с Линци? Хееееееееей, темата ми е актуална! Искам си темата за Линциииииииииииииии!
moni_hs
Не разбрах смисъла от тази тема...
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 09:28) *

е как не си я разбрала? на момичето й затвориха предната безсмислена тема и сега си отваря друга, ама то от много мозък така става... dry.gif спам спам спам... айде някой да я затваря вече wink.gif
moni_hs
Цитат(brooke_scott @ Aug 6 2008, 09:11) *
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 09:28) *

е как не си я разбрала? на момичето й затвориха предната безсмислена тема и сега си отваря друга, ама то от много мозък така става... dry.gif спам спам спам... айде някой да я затваря вече wink.gif

Съгласна съм, като иска да разбере кой е избрал Лукас да чете тема Спойлери
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 08:26) *
Що пък да не е с Линци? Хееееееееей, темата ми е актуална! Искам си темата за Линциииииииииииииии!

И още нещо да добавя - пише се ЛиндЗи wink.gif а не ЛинЦи
club135
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 14:24) *

Ти пък от къде знаеш?! dry.gif
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 14:27) *

Ами сигурна съм wink.gif виж в другите теми,където пише за нея и виж,че навсякъде е написано така-Линдзи
ogata
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 13:30) *
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 14:27) *

Ами сигурна съм wink.gif виж в другите теми,където пише за нея и виж,че навсякъде е написано така-Линдзи

Значи много народ греши !

Хайде някой да смени името на темата , щото ми се ПУФрЪШТЪ вече .
club135
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 14:30) *

Това не е убедителен аргумент. Дай нещо по-сериозно, за да ти повярвам.
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 14:56) *
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 14:30) *

Това не е убедителен аргумент. Дай нещо по-сериозно, за да ти повярвам.

Абе ти неграмотен/а ли си ? wacko.gif Много ясно,че се пише Линдзи , питай някой да видиш wink.gif
club135
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:09) *
Абе ти неграмотен/а ли си ? wacko.gif Много ясно,че се пише Линдзи , питай някой да видиш wink.gif

Кой да питам? Дай ми достоверен източник. Мнението на някоя 13-14 годишна маниячка на тема сериали не е достоверен източник.
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 15:15) *
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:09) *

Кой да питам? Дай ми достоверен източник. Мнението на някоя 13-14 годишна маниячка на тема сериали не е достоверен източник.

Първо съм на 16 и второ като не вярваш си е твой проблем.За 1 път ли чуваш т'ва име егати shocking.gif Провери и виж,че навсякъде го пише - Линдзи , да не падаш от Марс ohmy.gif 18.gif
ogata
Тва че си на 16 не ти пречи да си заблудена biggrin2.gif
**Naley*
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 15:46) *
Тва че си на 16 не ти пречи да си заблудена biggrin2.gif

И за к'во по-точно съм заблудена,че не разбрах ? 18.gif
ZuZka yeah
18.gif 18.gif 18.gif кефи ме как се ебавате
club135
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:40) *
Първо съм на 16 и второ като не вярваш си е твой проблем.За 1 път ли чуваш т'ва име егати shocking.gif Провери и виж,че навсякъде го пише - Линдзи , да не падаш от Марс ohmy.gif 18.gif

Ами на английски името е Lindsay, което трябва да се напише Линдзий, ако се превежда буквално. Съгласи се, че така звучи по-скоро като римски пълководец, отколкото като участничка в любовна геометрична фигура в американска сапунка. За това е препоръчителна собствена интерпретация при превода. Някой е решил да го интерпретира като Линдзи, но на мен Линци ми звучи много по-добре.
Какво имаш предвид под "навсякъде го пише"? Аз не го пиша така, което автоматично прави твърдението ти невярно.
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 15:52) *
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:40) *

Ами на английски името е Lindsay, което трябва да се напише Линдзий, ако се превежда буквално. Съгласи се, че така звучи по-скоро като римски пълководец, отколкото като участничка в любовна геометрична фигура в американска сапунка. За това е препоръчителна собствена интерпретация при превода. Някой е решил да го интерпретира като Линдзи, но на мен Линци ми звучи много по-добре.
Какво имаш предвид под "навсякъде го пише"? Аз не го пиша така, което автоматично прави твърдението ти невярно.

Няма да приема,че твърдението ми е неправилно,защото аз съм сигурна,че правилното е Линдзи , но след като на теб не ти харесва така,й казвай както искаш.Мен слабо ме касае! 16.gif
club135
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:58) *
Няма да приема,че твърдението ми е неправилно,защото аз съм сигурна,че правилното е Линдзи , но след като на теб не ти харесва така,й казвай както искаш.Мен слабо ме касае! 16.gif

Като не те касае, защо продължаваш да спориш? Нали и двамата стигнахме до заключение, че не си права, защото не можеш да докажеш твърдението си? blink.gif
brooke_scott
не мога да разбера кво ви пречи човека как е решил да пише името blink.gif всеки си има право да си пише както си иска, така че спрете да спамите и да се заяждате, че е мн тъпо (едно на ръка, че темата въобще е безсмилена) хората да влизат в някоя тема, очаквайки адекватен отговор на заглавието и всичко, което виждат да е спам спам спам... някой да я затвори най-после тая тема wacko.gif
**Naley*
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 16:02) *
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:58) *

Като не те касае, защо продължаваш да спориш? Нали и двамата стигнахме до заключение, че не си права, защото не можеш да докажеш твърдението си? blink.gif

За мен съм си права и няма да споря повече ,не вярвах,че ще стане такъв спор и не съм го написала с цел заяждане или нещо подобно wacko.gif както казах аз мисля,че се пише така и както по-горе написах, щом не ти харесва ок ,пиши го както искаш huh.gif
**Naley*
Цитат(brooke_scott @ Aug 6 2008, 16:06) *
не мога да разбера кво ви пречи човека как е решил да пише името blink.gif всеки си има право да си пише както си иска, така че спрете да спамите и да се заяждате, че е мн тъпо (едно на ръка, че темата въобще е безсмилена) хората да влизат в някоя тема, очаквайки адекватен отговор на заглавието и всичко, което виждат да е спам спам спам... някой да я затвори най-после тая тема wacko.gif

Не се заяждам и не съм имала такова намерение blink.gif и се пак според мен се пише Линдзи dry.gif
ogata
Според теб и бананите може да се ядат с корите , но това не означава че е така biggrin.gif
ZuZka yeah
стига надъхвахте момичето biggrin.gif
**Naley*
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 16:32) *
Според теб и бананите може да се ядат с корите , но това не означава че е така biggrin.gif

OMG много умно wink.gif
ogata
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:35) *

OMG много умно wink.gif

ми умно е .. ти с корите ли ги ядеш ? blink.gif
**Naley*
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 16:37) *
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 15:35) *

OMG много умно wink.gif

ми умно е .. ти с корите ли ги ядеш ? blink.gif

Естествено,че с корите ги ям,как позна ?? biggrin2.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Ти да не би да ги белиш? 18.gif ohmy.gif
Mai4et0
хахахаха... не се карайте, бийте се ! ! ! който победи печели банан 4.gif
club135
Цитат(Mai4et0 @ Aug 6 2008, 16:55) *

С или без кори?
moni_hs
Защо се заяждате? Какво спорите, наистина всеки може да си пише имената, както си иска, но просто само като си пуснете филма и видите субтитрите, всички преводачи (които са на "ти" с английския) го превеждат Линдзи, затова почти всички го пишат по същия начин.
А по темата пак повтарям, че в тема Спойлери пише какво ще се случи в 6 сезон са тези, които са нетърпеливи и искат да научат. Колко пъти ще отваряте такива теми? wacko.gif
ogata
Линдзи звучи като име на чайниз хор ... Лин Дзи ... като добавим и че самият сериал вони на умрелЪ риба ... смятайте къв е вкуса на бананите - конски лиги с чесън 5.gif
Mai4et0
Цитат(club135 @ Aug 6 2008, 16:57) *

С или без кори?

Аз не знам банана да има кори но както и да е ...
ogata
Цитат(Mai4et0 @ Aug 6 2008, 16:02) *

С или без кори?

ахахаххаха , ми кво има ... кондом ли бе ? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
**Naley*
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 17:00) *
Линдзи звучи като име на чайниз хор ... Лин Дзи ... като добавим и че самият сериал вони на умрелЪ риба ... смятайте къв е вкуса на бананите - конски лиги с чесън 5.gif

Koй сериал вони на умрела риба ? За ОТХ ли говориш , omg имам чувството,че ти си тоя дето вони на умрела риба biggrin2.gif а не мога да разбера що се мешаш в чужди спорове huh.gif
brooke_scott
ОМГ тая тема става все по-забавна, по-безсмислена и по-излишна с всеки изминал коментар 18.gif 18.gif 18.gif
Mai4et0
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 17:04) *
Цитат(Mai4et0 @ Aug 6 2008, 16:02) *

С или без кори?

ахахаххаха , ми кво има ... кондом ли бе ? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Абе и туй рядко го има wink.gif
**Naley*
Цитат(ogata @ Aug 6 2008, 17:07) *
Или се правите на шамандури или първите признаци на затъпяване в следствие на прекалено циклене пред OTH са на лице ... biggrin.gif

Единствения затъпял тука мисля,че си ти biggrin2.gif От многото седене на компютъра както ти и става страшно mrgreen[1].gif wacko.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
moni_hs
Или се правите на шамандури или първите признаци на затъпяване в следствие на прекалено циклене пред OTH са на лице ... biggrin.gif

Какъв е смисъла да продължавате да пишете и да спорите? Въпроса на темата е кой ще избере Лукас, изясни се, че е Пейтън защо продължавате да спорите?
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 17:13) *

Какъв е смисъла да продължавате да пишете и да спорите? Въпроса на темата е кой ще избере Лукас, изясни се, че е Линдзи защо продължавате да спорите?

кога точно се е изяснило, че е Линдзи blink.gif аз мисля че се изясни, че е Пейтън wacko.gif
**Naley*
Цитат(brooke_scott @ Aug 6 2008, 17:14) *

Какъв е смисъла да продължавате да пишете и да спорите? Въпроса на темата е кой ще избере Лукас, изясни се, че е Линдзи защо продължавате да спорите?

кога точно се е изяснило, че е Линдзи blink.gif аз мисля че се изясни, че е Пейтън wacko.gif

Е как ще се е изяснило,че е Линдзи blink.gif много ясно,че се обажда на Пейтън.На вас като не ви изнася,да е на Пейтън много sorry rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(**Naley* @ Aug 6 2008, 17:18) *
Цитат(brooke_scott @ Aug 6 2008, 17:14) *

Е как ще се е изяснило,че е Линдзи blink.gif много ясно,че се обажда на Пейтън.На вас като не ви изнася,да е на Пейтън много sorry rolleyes.gif

Пейтън, обърках се, грешката е моя. I'm sorry! rolleyes.gif
f0rgy
Явно само в тази тема въпросният потребител ще види написаното от мен. Цък
"Печелившият" с 167 поста за 24 часа ако обича да си остави клавиатурата да изстине малко и да ходи да подиша чист въздух.Не е нужно като цъкнеш на " View New Posts " да пишеш във всяка тема, в която има нов пост huh.gif

P.S.Sorry за офф-а, може да продължите да се лаете biggrin.gif
moni_hs
Цитат(f0rgy @ Aug 6 2008, 17:50) *
"Печелившият" с 167 поста за 24 часа ако обича да си остави клавиатурата да изстине малко и да ходи да подиша чист въздух.Не е нужно като цъкнеш на " View New Posts " да пишеш във всяка тема, в която има нов пост huh.gif

18.gif Окей, спирам, не се притеснявайте rolleyes.gif
PayTon__
Цитат(f0rgy @ Aug 6 2008, 17:50) *

18.gif 18.gif 18.gif За първи път виждам такова чудо 167 за 1 ден 18.gif 18.gif Сигурно от сутринта пишеш. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.