Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дупка в стената
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
musSic_Is_mY_escApe
Харесва ли ви това предване?Какво мислите за него?
Мен много ме забавлява mrgreen[1].gif ако някой ми предложи да участвам бих се съгласила веднага smile.gif smile.gif А вие?
Jordan
според мен е доста тъпо и няма да се задържи много в ефир dry.gif
никак не ме забавлява, мотото е тъпо, концепцията като цяло е доста непрокопсана...

toho
Поредното тъпо предаване на Нова. Предполагам че скоро ще е dead.gif
**Naley*
Вчера го гледах за 1 път и честно казано не е нещо кой знае какво ама става,забавно е за убиване на време. 4.gif
^^HeLa^^
Определено е поредното глупаво предаване, дори не можа да ме привлече, за да го гледам поне веднъж от началото до края, дано не се задържи дълго в ефир, лично аз предпочитам някой сериал да пуснат на негово място.
elitu
Предаването не е много заинтригуващо,обаче голям смях пада докато го гледам.
fenkanabrooke
Не ми харесва изобщо, доста глупаво предаване.
[dEs]
Хахах много тъпо. "Дупката внимавай с дупката". Голяма тъпотия е.
Plamie
Засичах го няколко пъти и ако няма какво да гледам ми харесва. Забавлява ме. smile.gif
LSS
Японците не ги бива много в мисленето на нормални предавания и затова правят подобни откачени състезания. Там такива работи много се харесват.
Руснаците, а и други, решиха и те да пробват подобно шоу как ще върви, та наще, за да не са по-назад и те взеха, че направиха такова предаване.
Забавно е, ама да го гледаш 1-2 пъти. Според мн съвсем скоро ще бъде спряно. Ще го държат още няколко месеца и край.
aria
Изглежда ми като поредната тъпотия... вече нищо интересно не дават по телето и затва почти не го гледам wink.gif
djesito
Тъпо е найстина...тва с тея дупки....чудя се да се смея ли на тъпотията или да се отчайвам какви простотии се появяват вече.....
vess
Пълна тъпня!Веднъж почнах да го гледам-участваха Лео и Миро "ревльото" от Биг Брадър-но така и не го догледах!!! biggrin2.gif
dragon_girl
Горе-долу е забавно,но самата идея е малко тъпичка smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Мен лично не ми допада това предаване ... unsure.gif
traiana
Не съм седнала специално да го гледам,но няколко пъти съм го засичала и не ме е заинтриговала много! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.