musSic_Is_mY_escApe
Aug 5 2008, 16:27
Харесва ли ви това предване?Какво мислите за него?
Мен много ме забавлява
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ако някой ми предложи да участвам бих се съгласила веднага

А вие?
според мен е доста тъпо и няма да се задържи много в ефир
никак не ме забавлява, мотото е тъпо, концепцията като цяло е доста непрокопсана...
Поредното тъпо предаване на Нова. Предполагам че скоро ще е
**Naley*
Aug 9 2008, 13:47
Вчера го гледах за 1 път и честно казано не е нещо кой знае какво ама става,забавно е за убиване на време.
^^HeLa^^
Aug 9 2008, 16:15
Определено е поредното глупаво предаване, дори не можа да ме привлече, за да го гледам поне веднъж от началото до края, дано не се задържи дълго в ефир, лично аз предпочитам някой сериал да пуснат на негово място.
Предаването не е много заинтригуващо,обаче голям смях пада докато го гледам.
fenkanabrooke
Aug 12 2008, 16:01
Не ми харесва изобщо, доста глупаво предаване.
Хахах много тъпо. "Дупката внимавай с дупката". Голяма тъпотия е.
Plamie
Aug 12 2008, 16:44
Засичах го няколко пъти и ако няма какво да гледам ми харесва. Забавлява ме.
Японците не ги бива много в мисленето на нормални предавания и затова правят подобни откачени състезания. Там такива работи много се харесват.
Руснаците, а и други, решиха и те да пробват подобно шоу как ще върви, та наще, за да не са по-назад и те взеха, че направиха такова предаване.
Забавно е, ама да го гледаш 1-2 пъти. Според мн съвсем скоро ще бъде спряно. Ще го държат още няколко месеца и край.
Изглежда ми като поредната тъпотия... вече нищо интересно не дават по телето и затва почти не го гледам
djesito
Aug 13 2008, 12:30
Тъпо е найстина...тва с тея дупки....чудя се да се смея ли на тъпотията или да се отчайвам какви простотии се появяват вече.....
Пълна тъпня!Веднъж почнах да го гледам-участваха Лео и Миро "ревльото" от Биг Брадър-но така и не го догледах!!!
dragon_girl
Aug 16 2008, 20:19
Горе-долу е забавно,но самата идея е малко тъпичка
HiLaRy`DuFf{}
Aug 16 2008, 22:46
Мен лично не ми допада това предаване ...
traiana
Aug 26 2008, 20:28
Не съм седнала специално да го гледам,но няколко пъти съм го засичала и не ме е заинтриговала много!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.