Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филмите,в които участва Хилари
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
OnE_HappY_GirL
Filmography

год. ; филм ; роля

2005 ; Our Very Own ; Bobbie Chester

год. ; филм ; роля

2007 ; Normal Adolescent Behavior ; Ryan

год. ; филм ; роля

2007 ; Solstice ; Alicia

год. ; филм ; роля

2008 ; The List ; Jo Johnston

год. ; филм ; роля

2008 ; The Secret Life of Bees ;Deborah Owens

OnE_HappY_GirL
Коментирайте.....

Кои филми сте гледали...и...харесват ли ви???
fenkanabrooke
От изброените съм гледала само Списъкът - това е един от най - скучните филми, които съм гледала някога. Героинята на Хилъри беше едно към едно с Пейтън и може би точно това не ми хареса. Като цяло филмът не е особено сполучлив.
Sladura
Аз не съм гледъл нито един от филмите , но имам огромното желание да ги гледам. Ще помоля някой ако има линкове от торенти на някой от филмите да ги пусне тук , за да ги гледам. Искам да видя Хилари как си е изиграла ролите 4.gif
fenkanabrooke
Цитат(Sladura @ Aug 5 2008, 10:56) *
Аз не съм гледъл нито един от филмите , но имам огромното желание да ги гледам. Ще помоля някой ако има линкове от торенти на някой от филмите да ги пусне тук , за да ги гледам. Искам да видя Хилари как си е изиграла ролите 4.gif

Тава е Списъкът - кликни тукк . smile.gif , в Арената имаше и Soltice, но е махнат, заради нарушение на авторските права.
brooke_scott
гласала съм само The Soltice и самия филм не беше зле, ама Хилари с-р мн ми бледнееше, а уж тръгнах да го гледам заради нея 16.gif ама предполагам е, защото не беше в главната роля wink.gif
иначе бях теглила и The List и си стоя бая време на компа, но така и не му се наканих да го гледам и накрая го изтрих biggrin.gif
Tedds
Аз съм гледала The Soltice и The List.И двата филма не ми харесаха особенно,и Хилари не ми направи голямо впечетление,пък аз гледах филмите заради нея.Се едно гледах Пейтън от ОТХ-то,с нищо не се отличаваше от играта си там ,пак ми изглеждаше вечно измъчената Пейтън wacko.gif dry.gif .
Sladura
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 5 2008, 11:06) *
Цитат(Sladura @ Aug 5 2008, 10:56) *

Тава е Списъкът - кликни тукк . smile.gif , в Арената имаше и Soltice, но е махнат, заради нарушение на авторските права.

Благодаря за линка , ще си го дръпна да го гледам.Засега от коментарите , виждам , че не е от най-добрите филми , но всеки с вкуса си biggrin2.gif
moni_hs
Това са всички филми, в които се е снимала Хилари досега:
#1. The Secret Life of Bees (2008) (в момента се снима)
#2. Solstice (2008)
#3. Normal Adolescent Behavior (2007)
#4. The List (2007)
#5. Our Very Own (2005)
lkjhgfds
Благодаря за линка , ще си го дръпна да го гледам.Засега от коментарите , виждам , че не е от най-добрите филми , но всеки с вкуса си biggrin2.gif
[/quote]
Коментарите лъжат понякога!Филма не е лош,на моменти има своите слаби места,но най-важното е,че носи послание,което всеки трябва да разбере,за да хареса филма.Гледала съм "THE LIST" и "NORMAL ADOLESCENT..." с Хилари и определено много повече ми харесва "Списъкът",играта й е страхотна,а и самата тя е отново прекрасна.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.