Нека всеки да каже за себе си каквото прецени, може и снимки да пускате- няма да се разсърдим(кой не обича снимките). Само нещо ще ви помоля да включите към писаниците си- как попаднахте на форума.
Хайде, тоя път аз ще стартирам темата и ще направя първото представяне.
Казвам се Йордан, на 21г от Горна Оряховица. Студент съм във ВТУ, спец. Приложна лингвистика с английски и китайски ез. Гледам сериали- доста сериали и както е ясно ТЛУ е сред тях. Попаднах на него след като изгледах Queer as Folk и така до сега няма спиране. Голям фен съм и на One Tree Hill и една камара други сериали. Слушам доста разнообразна музика и сред любимите ми са Nightiwsh, Tarja Turunen, Celine Dion, Madonna, Alanis Morisette, Marilyn Manson, Cher , слушам и много филмова музика. Общо взето от всеки жанр си имам любими неща.
Как попаднах във форума ли? Ами тъй като нямаше свястно място за обсъждане на сериала реших да го направя. ГГБИТ е доста развит форум и филмовата му част е сред най-просперириащите. А и пиша в него доста отдавна, за това и се насочих насам. Тъй като от много време гледах многото коментари в замунда, реших, че отделно място-форум, би било много по-подходящо за една хубава дискусия. И така- сега се радвам на всички нови потребители, които виждам да пишат всеки ден. Продължавайте в същия дух и дано ставаме все повече.