Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой кой е в TLW форума
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3
Jordan
Мисля, че вече е време да пусна и такава тема, тъй като доста хора вече се събрахме и ще е интересно да научим по нещо за наша членовете на нашата Л-ска седянчица.
Нека всеки да каже за себе си каквото прецени, може и снимки да пускате- няма да се разсърдим(кой не обича снимките). Само нещо ще ви помоля да включите към писаниците си- как попаднахте на форума.
Хайде, тоя път аз ще стартирам темата и ще направя първото представяне.
Казвам се Йордан, на 21г от Горна Оряховица. Студент съм във ВТУ, спец. Приложна лингвистика с английски и китайски ез. Гледам сериали- доста сериали и както е ясно ТЛУ е сред тях. Попаднах на него след като изгледах Queer as Folk и така до сега няма спиране. Голям фен съм и на One Tree Hill и една камара други сериали. Слушам доста разнообразна музика и сред любимите ми са Nightiwsh, Tarja Turunen, Celine Dion, Madonna, Alanis Morisette, Marilyn Manson, Cher , слушам и много филмова музика. Общо взето от всеки жанр си имам любими неща.
Как попаднах във форума ли? Ами тъй като нямаше свястно място за обсъждане на сериала реших да го направя. ГГБИТ е доста развит форум и филмовата му част е сред най-просперириащите. А и пиша в него доста отдавна, за това и се насочих насам. Тъй като от много време гледах многото коментари в замунда, реших, че отделно място-форум, би било много по-подходящо за една хубава дискусия. И така- сега се радвам на всички нови потребители, които виждам да пишат всеки ден. Продължавайте в същия дух и дано ставаме все повече. rolleyes.gif
fairy
Аз съм момиче на 20 години от София smile.gif.На едно място споменах как попаднах на форума,но ще го кажа и тук,все пак темата го изисква.Започнах да гледам сериала след рекламите по Foxlife,вече след втората серия много харесвах Бет и Тина.Написах го в google и така стигнах до форума.
Не съм лесбийка(поне така мисля tongue.gif ),но мога да оценя любовта между две жени и ми е приятно да гледам такива сцени smile.gif.Обичам красивото в живота-хора,картини,дрехи,снимки,пейзажи.
И аз гледам One tree hill smile.gif.
Слушам разнообразна музика-ретрото на 90те,chillout,ambient,alternative,както и българската народна музика.Така че ходя и в различни заведения-един път на ретро дискотека,друг път в клуб,в който пускат alternative,в кафе с chillout-музика,
или пък в ресторант в типичен български стил smile.gif.Спортът също ме кара да се чувствам добре.Обичам и да пътувам,ако имам време и пари с удоволствие бих обиколила забележителностите както в България(които са наистина много),така и по света.Като най-многодържа отново да посетя Истанбул и Италия.Аз май се поувлякох,стига толкова за мен,ако нещо друго ви интересува-питайте smile.gif.
petya86
Здравейте на всички...аз съм от Бургас и уча в София,на 21 съм,занимавам се с web design,не мога да живея без филми и музика...почти всяка вечер като се прибера от работа гледам поне 2 филма преди да заспя...макар че с The L Word се получи много по интересно...разболях се преди 1 седмица(сега даже се радвам за това biggrin2.gif ) и си седях цяяяла седмица в къщи самичка...иии събота попаднах на TLW po FoxLife...и си викам "бе що да не си го друпна тоя сериал тъи и тъи няма кво друго да правя"...много се изненадах като го намерих целия сериал в замундата и адски много се зарадвах...ииии следваха 3дена нон стоп гледане shocking.gif бях зомбясала направо...болна ама гледам цяяяла вечер,хахаха,само дето 2рата ве4ер заспах за 6 4аса 6тото изпих 2 фервекса biggrin2.gif и се трупясах,но като се сабудих веднага продължих...невероятен сериал.За 3дена изпитах такива емоции които може би никога не съм изпитвала досега за толкова малко време...смях се като побъркана,даже и ревах мъничко blush.gif ама няма начин,хахаха...
тааа...да продължа...за музиката-слушам сяква,зависи от настроението разбира се-house,chill out,rock,pop,саундтрака на TLW много ме кефи и си го намерих цели от 5те сезона rolleyes.gif даже попаднах на VA-City Lounge 3-4CD-2007 докато търсех една от песните от 2ри сезон,има я в този албум,но целия си заслужава така че дръпнете си го...
разбрах за този форум от един пич от замунда...той ми прати линка след като му казах че съм гледала сериала и ми харесва много...
ами това е май biggrin2.gif
поздравления за форума иначе,кефи много...
PayTon__
Ами и аз реших да пиша в тази тема . Да започнем от името , казвам се ... просто Сани , не си харесвам цялото име , на 16години от София , зодия близнаци – най-хубавата. biggrin.gif Уча в НСОУ София , тази година ще съм 10 клас , уча химия и биология , но мразя химията . sick1.gif Много обичам да слушам музика и не мога без нея , даже с музика заспивам , слушам всякаква , но предимно чалга. През свободното ми време , което през ваканцията е много , обичам да се размотавам с приятели насам-натам , кафенца , дискотеки и така. Започнах да гледам TLW преди няколко седмици , може би 5 , бях гледала рекламата по Фокс и много ми допадна , после и моя фр ми каза , че сериала бил много хубав и реших да дръпна 1 сезон , такава зарибявка е , че за няма и 1 седмица вече бях на 2 сезон . Започнеш ли 1 път няма спиране, невероятен сериал , даже гледам и по фокс старите серии и си припомням някои моменти , въпреки че не е минало много време откакто съм ги гледала. В момента доглеждам 5 и с нетърпение ще чакам и 6. Е това от мен за друго не се сетих. rolleyes.gif
miim4eto
Такам...Аз съм Мария и след 9 дни ставам на 16 ^^ От Бургас. Уча в Природоматематическата гимназия паралелка математика с английски. Както гледам май вс обожавате музика, та да се присъединя и аз : ) Няма да почвам да описвам какво слушам просто вижте сами ---->click Последната година бях мн зарибена по всякакви сериали. Сега май малко се е поуталожила нуждата ми от тях. Може би от прекалено мн лични драми ^^ ТЛУ почнах да гледам благодарение на този форум. По пронцип знаех за сериала, но все не намирах време и, когато беше създадена тема и тук, реших че ще трябва да се гледа. Както вс мн харесвам сериала и ми е кофти, че остава само 1 сезон. Но вс хубаво си има край, а аз съм тотален оптимист така че мисля, че ще завърши добре : ) Сега малко закъснявам за работа так че ще допълня още утре. I promise : )
Jordan
Цитат(PayTon__ @ Aug 18 2008, 16:08) *
даже гледам и по фокс старите серии и си припомням някои моменти , въпреки че не е минало много време откакто съм ги гледала.

а нас питаш ли ни, като го гледаме от 2-3 години 18.gif
като гледам сериите пак има някой неща, които са ми почти нови blush.gif

Цитат(miim4eto @ Aug 18 2008, 18:37) *
Сега малко закъснявам за работа так че ще допълня още утре. I promise : )

що не си удържаш на обещанието,а dry.gif biggrin2.gif
аз съм в Несебър, ела да се видим biggrin2.gif
Какво работиш в Бургас?
fairy
Цитат(Jordan @ Aug 19 2008, 21:22) *
Какво работиш в Бургас?

Лелеее,ако знаех по рано!Аз бях в Несебър до съвсем скоро!
Jordan
dry.gif ебати, ако на тва не му викаш разминаване
друг път ще обявявам местонахождението си unsure.gif
няма ли да идваш пак? blush.gif
fairy
Цитат(Jordan @ Aug 19 2008, 21:46) *
dry.gif ебати, ако на тва не му викаш разминаване
друг път ще обявявам местонахождението си unsure.gif
няма ли да идваш пак? blush.gif

Това лято не съм планирала да ходя пак,но догодина ми се идва също(стига и компанията да е съгласна),не се сещам за по-як курорт от Несебър.Аз бях от 8 до 17 август,не сме ли се засекли на плажа или в Help tongue.gif
miim4eto
Цитат(Jordan @ Aug 19 2008, 22:22) *
Цитат(miim4eto @ Aug 18 2008, 18:37) *
Сега малко закъснявам за работа так че ще допълня още утре. I promise : )

що не си удържаш на обещанието,а dry.gif biggrin2.gif
Какво работиш в Бургас?

Съжжалявам, съжалявам ^^ Ами аз работя в едно село до Сл. Бряг там има от тези големите битови заведения (като малки комплекси които са) за чуждестранни туристи и има програма. Аз играя народни танци и с още 11 човека участваме в програмата : )

Такам сега за дописването. Както се разбра играя народни танци. Тази година ще ми е 9та откакто почнах да танцувам. Да видим какво друго...Имам по-малък брат на 12. Също имам слабост към езиците. Смея да кажа, че знам английски. Уча немски в училище. Завършвам курсове по италиански в момента и другото лято мисля да уча руски : ) За сега май това ви е достатъчно wink.gif

Jordan не знам дали скоро ще мога да дойда, но защо ти не наминеш :Р По какъв случай си там :?

Още веднъж се извинявам за закъснението rolleyes.gif
eiffel
хаха здравейте всички smile.gif От няколко часа чета тука по тоя форум разните работи дето пишат хората и общо взето се радвам на феновете! worthy.gif За себе си какво да ви кажа..то много неща има за казване blush.gif На 18 съм...обичам музиката като всички вас изглежда...слушам metal,rock,alternative,jazz понякога и така...TLW го загледах след като видях рекламата по Fox и съм меко казано възхитена..уникален филм и то определено не защото е лесбийски или сякакви подобни глупости.Просто филм за човешките отношения..както и да е..какво друго да кажа не знам..малко съм заета ш момента..правя си ремонт на стаята и сичко е в боя blink.gif иии чакам едни приятели да дойдат даа..се повеселим 11.gif biggrin2.gif Ако някой го интересува нещо,да пита smile.gif
zai4etooo
hi и от мен cool.gif От отдавна се моткам из форума на TLW и някои хора ме познават. А за останалите : казвам се Вики и съм на 18 , от София съм, в момента не се занимавам с нищо( в буквален смисъл ) . Слушам ПОЧТИ всякаква музика ...амм ... Сериала го следя от много време , може би повече от година и нещо... хубаво е, че го пуснаха по ТВ-то. Жалко, че го дават в кофти време и не мога да го гледам. И така... сега тва се сещам... ай живи и прави бъдете emoticon1.gif
eiffel
haha..zdravei i ot men:) za6to ne si go svali6 prosto ami trqbva da se suobrazqva6 s vremeto po koeto go davat? huh.gif aide koi kaza nazdrave 11.gif
zai4etooo
не не , имах предвид , че не мога да го гледам отново по ТВ-то . Иначе отдавна съм изгледала и 5-те сезона по няколко пъти tongue.gif
eiffel
Ахаха ок съжалявам,не съм те разбрала правилно blink.gif хихих...чакайте сега какво да ви кажа малко да се посъживи разговора..сега се връщам от Витоша бях на Черни връх та сега малко ме болят краката обаче беше страхотноsmile.gif Витоша не ми е любимата планина определено ама пак малко ходене..да се поддържат хубавите крака biggrin2.gif
fairy
Цитат(eiffel @ Aug 24 2008, 10:09) *
Ахаха ок съжалявам,не съм те разбрала правилно blink.gif хихих...чакайте сега какво да ви кажа малко да се посъживи разговора..сега се връщам от Витоша бях на Черни връх та сега малко ме болят краката обаче беше страхотноsmile.gif Витоша не ми е любимата планина определено ама пак малко ходене..да се поддържат хубавите крака biggrin2.gif

Супер!Ама ти колко рано си станала,та в 10 сутринта да си изкачила Черни връх и да си се върнала.Как успяваш да си толкова ранобудна smile.gif
ilevo
Оставете вие тези планини и върхове, важното е, че разбрахме едно - eiffel има хубави крака 18.gif
eiffel
Абе не днес,а вчера го качих,а после спахме на Елица wink.gif Не съм чак толкова раннобудна,но се случва.А за краката,ами..да хубави са 18.gif охх каква жега днеска..боядисвах си стаята,правя ремонт и така...ооо много хубава стана rolleyes.gif стана ми навик да влизам тука да видя кой какво blush.gif
fairy
Днес наистина е голяма жега,браво,че въпреки това имаш енергия да боядисваш.Мен днес цял ден много ме мързи,заради горещината не се наспах.Ама пък сутринта гледах Трий Хил по TV 4.gif .Изтеглих си един EroticLounge и сега мързеливо си го слушам и му се кефя happy.gif .
zai4etooo
Цитат
Абе не днес,а вчера го качих,а после спахме на Елица

ее тва е супер. И аз много обичам да се катеря по чукарите happy.gif , ама трудно намирам ентусиасти dry.gif . А за боядисването ... един път много много отдавна и аз се захванах да бодисвам... и сега стаята ми е с тапети ... сами се сетете защо ... Иначе днеска станах в ранни зори( 13 4аса на обяд blush.gif ) и гледах F1 и сега мъдря на кой да се обядя, за да го тормозя tongue.gif
tina_tedi
Здравейте, всички! : )
Казвам се Христина и съм на 24, от София.
Гледам сериала от края на лятото на 2004г. Разбрах за него съвсем случайно от познати.
От втори сезон нататък всяка серия съм гледала веднага щом някой я качеше в нета, след като я излъчеха в Щатите. Голяма тръпка беше да стана в 6 сутринта и да си пусна току-що свалените 40мин The L Word ! rolleyes.gif
Последната мания по сериала е пътуване до Англия през ноември. За 5-ти път се организира среща на фенове и актьорски състав та от няколко седмици с приятелката ми търсим билети и хотели, за да видим Бет и Тина на вижо. : ))

Задължителната част - попаднах на форума като написах в Google The L Word и му дадох да търси само в български страници.

Предложение - ако не е прекалено неудобно бихте ли писали и сексуална ориентация.
eiffel
Цитат(zai4etooo @ Aug 24 2008, 18:35) *
Цитат
Абе не днес,а вчера го качих,а после спахме на Елица

ее тва е супер. И аз много обичам да се катеря по чукарите happy.gif , ама трудно намирам ентусиасти dry.gif . А за боядисването ... един път много много отдавна и аз се захванах да бодисвам... и сега стаята ми е с тапети ... сами се сетете защо ... Иначе днеска станах в ранни зори( 13 4аса на обяд blush.gif ) и гледах F1 и сега мъдря на кой да се обядя, за да го тормозя tongue.gif

Хах...аз не обичам тапети може би защото се слагат много лесно и всички мързеливци ги предпочитат 10.gif А за планините...дам и аз много обичам особено Пирин..там по ония езера не знам дали някой е ходил,но ако е,със сигурност ще разбере защо са ми любими...Аз се чудя какво да гледам сега като няма TLW вече dry.gif Освен някой да ми препоръча нещо... А на Христина welcomeani.gif Какво за сексуалната ориентация? Тя си е ориентирана biggrin2.gif ааа това е супер за "събора" на феновете,дано наистина стане и да видите "идеалната двойка" в действие biggrin2.gif
nega
Привет и от мен! Аз май съм най-дъртото "магаре" тук. На 27 год. (моля, казвайте ми како biggrin.gif ) от Бургас. Казвам се Жасмина. Запалих се по сериала съвсем случайно след като гледах един трейлър в YouTube, веднага го потърсих в Замундата(от там разбрах и за форума) и изгледах всичко на един дъх. Това е в общи линии rolleyes.gif
zai4etooo
Цитат
Хах...аз не обичам тапети може би защото се слагат много лесно и всички мързеливци ги предпочитат

я...я лесно се слагали... не и ако си с две леви ръце, тогава никак не е лесно unsure.gif ( а да не ти обеснявам как се чисти засъхнало лепило от паркет- много е приятно , трябва да пробваш 2thum[1].gif ) . Да не говорим пък колко пъти се претрепах докато слизах от стълбата, тъй като тази въпросната с която разполагах ,беше азтоматична- като слизаш, ако не си точно по средата , тя се затваря и пада върху тебе 20.gif . Също много отпускащо. 2thum[1].gif
Така че не е толкова лесно ... особено щом аз го правя blush.gif ... ама краиния резултат беше много добър biggrin.gif 4.gif

а за новото "старо магаре " 10.gif , здр от мен cool.gif
tina_tedi
Цитат(eiffel @ Aug 25 2008, 16:09) *
А на Христина welcomeani.gif Какво за сексуалната ориентация? Тя си е ориентирана biggrin2.gif ааа това е супер за "събора" на феновете,дано наистина стане и да видите "идеалната двойка" в действие biggrin2.gif

Добре заварила! : ))

За сексуалната [дез]ориентация (biggrin.gif) го предложих от чисто любопитство - интересно ми е "стрейт" хората (ако все още има такива : ))) как възприемат сериала и трогва ли ги въобще драмата. Иначе не ме интересува кой с кого спи. Освен ако не е с мойто гадже. : ))

И аз много се надявам да стане. Направо вече си представям как развяваме българското знаме в залата над главите на другите фенове/ки. И крещим "We love you Jennifer!", като тинейджърки на концерт на Backstreet Boys : )))

BTW, няма ли и други ентусиасти да направим една голяма група?
eiffel
хахааххаха...ох боже ами какво да те правя като си такава сръчна rolleyes.gif Ма боята е по-сложно,защото е много трудно да стане еднакво навсякъде,да не изцапаш всичко,да не мацнеш по бялата стена,която е точно до зелената(поне в моя случай) biggrin2.gif Но сега няма да спорим за глупости...да беше ме викнала,щях да ти помогна,нямаше да цапам та да трябва да чистиш после,пък можеше и да ти направя салатка-аз съм с много екстри бе icon_peace.gif А всеки уважаващ себе си българин знае какво идва със салатката biggrin2.gif На "дъртото магаре" добре дошла,како worthy.gif biggrin2.gif

А и забравих да кажа нещо на Христина..за сексуалните "работи" biggrin2.gif Да ти кажа честно и аз не знам какво харесвам,защо и как си сменям мнението през 5 минути,но то това сигурно е от ЕГНто rolleyes.gif Досега съм била само с момчета(с едно-две изключения,които обаче не си спомням много добре защото wine.gif ) Но ако трябва да си призная,има същества от женски пол,заради които бих захвърлила мъжкия на боклука blush.gif Но има и друг проблем-закакво да се отказвам от мъжете като 1. Мога да тичам след момиченца и след момченца едновременно biggrin2.gif 2.Не мисля,че у нас има достатъчно лесбийки и то такива,които да ми харесат wacko.gif Улях се вече и с писането и с пийването май,затова отивам да сипя още на компанията и на себе си av-2500.gif biggrin2.gif
bingoboy
Сори, че ще се намеся в разговора, но все си мисля, че избора на това след кого да "тичаш" не зависи от това колко лесбийки отговарящи на критерия ти за красота има в България.
zai4etooo
оо щом и салатка правиш за другото грижи нямаш - от една партия сме 11.gif
а на въпроса на Христинчето : абе душа, ти питаш за наще , пък не казваш твойта tongue.gif ...
а иначе аз съм на където ме отвее вятъра(ей тва като го написах ми изникна в съзнанието оная песен "аз съм волна пИперудЪ и летя от цвят на цвят " 18.gif . Ей нямам управия и тва си е emoticon1 (119).gif biggrin2.gif )
tina_tedi
Цитат(eiffel @ Aug 26 2008, 21:31) *
Не мисля,че у нас има достатъчно лесбийки и то такива,които да ми харесат wacko.gif Улях се вече и с писането и с пийването май,затова отивам да сипя още на компанията и на себе си

Съгласна съм за ограничения избор. Но пък не само лесбийките са жени. wink.gif

Ще ми се да ти кажа наздраве, но е едва 13.оо часа, а пък ти сигурно се бориш с главоболие, така че... have a nice afternoon smile.gif

Цитат
а на въпроса на Христинчето : абе душа, ти питаш за наще , пък не казваш твойта...

Ами аз казах, че имам приятелка, в смисъла на партньорка. rolleyes.gif
eiffel
Хах..волна пипируда на-на-на biggrin2.gif аз пък се сетих за онова: пипирудо,чакай,ши та спася 18.gif А на bingoboy да кажа,че зависи и то много cool.gif Но това няма значение...а не се боря с главоболие,само през ноща спах с едно шише вода "Банкя" (разбира се) литър и половина,че нали знаете как е..като ожаднее човек да не буди мама и тате biggrin2.gif rolleyes.gif
Ама от една партия ще сме(тя си знае на кой говоря) в случай,че можеш да правиш нещо за хапване,няма да стоиме гладни я mrgreen[1].gif
BreakTheIce
Здравейте и от мен.Аз съм момиче на 16 години от Варна.Уча в Езикова гимназия с немски и английски език.Няма много какво да кажа за себе си .. Интерсувам се от психология,слушам много музика..МНОГО и всякаква...и така.. За сериала разбрах от една приятелка,която е почнала да го гледа по FoxLife.Видях рекламата и просто си казах 'Това трябва да се гледа!' .. За около седмица и нещо бях изгледала и петте сезона.Бях тотално вманиачена.Просто в главата ми беше само той .. Не знаех къде се намирам ..особено когато изгледах и последния епизод .. и като разбрах,че няма повече.. поне за сега..тежко беше.. А за форума разбрах от чичко Google .. Просто защото постоянно търся информация за сериала и попаднах тук. Ами това е. smile.gif
zai4etooo
мойте умения в кулинарната област happy.gif се ограничават до правене на салати, нарязване на мезе, варене , печене, пържене на най-различни неща 8_5_7.gif ... абе бива си ме, ама рядко го правя... но за тебе ше се жертвам и ще залегна над тиганите tongue.gif ... има ли нещо за пресушаване tequilla.gif , всичко мога да направя balayka.gif
Jordan
biggrin2.gif да взема да прекръстя темата на "Умения на съфорумците"? biggrin2.gif
много сте талантливи, бе.
аз пък не съм много по пиенето, ама с готвенето се справям прилично. айде да се съберем, аз ще готвя, от вас другото mrgreen[1].gif
Mai4et0
Уоу, видях човек от Варна.. тук сме много малко.Аз съм Мая от Варна, учих в Гимназия Лилиев но ни изместиха даскалото така че езиковата да се нанесе в нашето.. и още не мога да го прежаля, не че друго а че новото е на майната си и е много ши**но... Та по темата и аз мога да готвя Jordan ако ти трябва помощ smile.gif

Брей, много народ се насъбра покрай този сериал... 4.gif А и аз съм straigh smile.gif нали казахте да казваме 10.gif
eiffel
Хаха...ами значи си се събрахме отбор юнаци(не знам как е в женски род blink.gif ) Ох ма днеска точно написах,че не ме боли главата и като ме зацепи wacko.gif ужас...и всичко от един стек бира-не мисля-по-скоро от нещо друго ме болеше..че един стек е 6 бутилки по половинка...абсурд да е от това unsure.gif Както и да е няма да ви занимавам с моите битови проблеми...но как да не се похваля какво легло ми донесоха за боядисаната стая rolleyes.gif цяла спалня направо...мн е готино със чекмеджета,два слоя матраци някви дето си имат даже лятна и зимна страна shocking.gif biggrin2.gif А утре пак ще ходя на Витоша ма тоя път по-мързеливата,че като знам с какви хора ще съм..те ще ми дойдат със сандалки от Мола примерно,нагримиранки и с прически и ще седнат да пият кафе на Алеко biggrin2.gif И за тая тъпотия трябва да стана в 7...Айде лека нощ от мене(зайчето да спи в кош mrgreen[1].gif )
zai4etooo
Цитат
А утре пак ще ходя на Витоша ма тоя път по-мързеливата,че като знам с какви хора ще съм..те ще ми дойдат със сандалки от Мола примерно,нагримиранки и с прически и ще седнат да пият кафе на Алеко

ооо и ти ли имаш същите проблеми...пфф.. знам за какво говориш ... и аз като ги кача мойте шматици лелеел.. то не е мрънкане , че лифта бил гаден... че било студено wacko.gif ... първият път като ми тръгнали с токчета... ама ток ти казвам 10 см(мислили , че горе е полянка..разбираш ли... викам им: " да бее полянка с люлчици и катеружки " angry.gif ) ... бе трагедия 16.gif ... втория път бяха с маратонки..дотук добре... качваме се ние горе, вървим 15-тина мин... айде почивка... вървим 10-тина мин, айде почивка ... и така за 1 4ас сме изминали горе долу 200 метра 17.gif ... а най-забавно е а ни гледаш отстрани... те са седнали коя на камък, коя на някой пън , а аз кръжа около тях и като някой падар на овцете си : " айде беее ставайте ...айдее ... р-р-р-р-р... " само и една гега да ми дадът и много автентично ше стане emoticon1 (115).gif ... а ако тръгна пък с другите хора с който се качвам ... те са пък професионалисти и така си перят през чукарите , че аз обикновенно съм на 4 метра зад тях, лазя на 4 крака и се моля на Господ да ме убие за да ми свършат мъките hung.gif ... абе не ми е лесно никак... unsure.gif
cool.gif
ilevo
Добре деее, аз ли да го направя предложението вместо вас??? Дайте да се качим групово натам, видяло се е, че поне според нас самите ние сме си най-големите пичове biggrin2.gif Мен и без това никой не ме е разхождал до там, а си падам по преходчета! Скъпи софианци, проявете инициатива към провинциалистите в беда mrgreen[1].gif
zai4etooo
ахахах ей провинциалистката . супер идея.. аз съм навитак happy.gif
Jordan
ей, прочете ми мислите значи!
тамън мислех да предложа на провинциалистите да се съберем и да отидем на гости на софийското село и да качим чукарите им. съгл? biggrin2.gif
на 28 октомври съм в там и около тази дата, на концерт на Таря! така че организирайте и ще си направим една чукарска* ТЛУ фенсреща biggrin2.gif

eiffel
biggrin2.gif О ма разбира се,организирайте се тези,на които ви е по-трудно-аз ученик човек(нищо,че 12 клас) съм се пак свободна повечето време rolleyes.gif Оххххх да ви разказвам сега за днеска biggrin2.gif Отидохме ние с отворения лифт,оттам по пътечката до Алеко.Така...едното момиче само беше с едни не особено подходящи обувчета,но никой не беше с токчета 13.gif Така дотук добре.Обаче после аз им викам айде на Черни връх аз няма да седя тука цял ден да пазя ментите и мастиките по пейките...И понеже имаше един пич(аз от тия 8 души познавам 2ма),на който също му се ходеше и една мацка и на нея и ги извлачихме да тръгват нагоре..оттам вече мъки нечовешки 2.gif Но аз бях твърдо решена,че от тия сладки деца трябва да излязат хора,а не кифли дето най-дългата им разходка е до Мола.И с тази фикс-идея пожертвах нервната си система 2:30 до горе като слушах само:Ох крака ми,чакай,ауу изморих се почивка,оф абе вие тъпи ли сте къде ни водите майка му ше е** аз се връщам 5.gif И така аз се смятам за герой,че издържах ,а на всичкото отгоре ме натовариха с куп багаж,зашото "децата" си носеха 1литър мента в стъклена бутилка,наргилета,тютюн и т.н,влачих ги,бутах ги,на връщане за една бройка да изпуснеме лифта и тогава да видиш какво щях да ги правя надолу 20.gif После бяхме до Романса в Симеоново да ядеме пасти,защото на тях им дойде настроението и ми разправяха :ее много е яко,айде пак някой път ма да ни водиш на по-далече,обещаваме др път с маратонки и няма да мърмориме 16.gif 18.gifИзпихме 3ма души литъра мента(и по ена биричка),за да не я нося и надолу и се скъсахме да се хилиме,а те пък взеха да падат по пътеката,защото хванахме една по-пряка да не изпуснем лифта и тя тревата ми беше до кръста и не се вижда отдолу пътеката,нали се сещате biggrin2.gif И така от Романса се прибрахме към центъра,но моя милост нямаше сили да пътува още 2 часа до Банкя(станала съм в 7,излязла съм в 8:30 и почти през цялото време път)и сега съм у баба biggrin2.gif shocking.gif Влизам в банята worthy.gif
i_h_n_f_t_w_b
eiffel says :
``Абе не днес,а вчера го качих,а после спахме на Елица wink.gif``date='Aug 24 2008, 17:50
Тия планинарски истории всички ги знаеме, за боядисването разбрахме, за леглото също сега е време да ни разкажеш и за Елица и за спанието 18.gif Как беше? Наспахте ли се? 18.gif 4.gif
BTW аз съм Катя от Казанлък и също обичам да се вживявам в ролята на козичка и да припкам по баирите 10.gif
та...повече за мен в последствие, а нетърпеливите да питат rolleyes.gif
eiffel
Как беше на Елица-ми супер ние се понапихме и спахме като пънове blink.gif А за тва,че си като козичка... shocking.gif супер biggrin2.gif няма какво да питаме-казвай си без бой biggrin2.gif
i_h_n_f_t_w_b
18.gif 18.gif 18.gif
Еми к`во до ви разкажа huh.gif ... Сега съм в Канада на гости 10.gif
Любимте ми групи бяха заменени с нови след като изгледат OTH happy.gif
Ся се зарибявам с : Blue October ,Hot Hot Heat, Jack`s Mannequin, Nada Surf, The Get Up KidS i drugi takiva rolleyes.gif
Слушам и хаус (осенно когато се надрусам 18.gif 18.gif )
И такива глупости покрай мене biggrin.gif
А! Нз за вас ама ама за мен TLW е като наркотик wacko.gif и някво си викам `Не не ся в Канада няма да гледам ,че да има за после ; то ука има кво да се прави ` 18.gif 18.gif 18.gif
Разтягам удоволствието ! 3.gif 16.gif 18.gif
Т`ва е то мен засега smile.gif
ilevo
Ей, че то около 28ми октомври може да бъде и убийствено студено бе! Тогава никаква TLW среща няма да е, а по-скоро борба за оцеляване. biggrin2.gif Но като цяло, идеята ми се струва доста уместна - да вземем да се видим или да видим и да се вземем. Аз тия дни се установявам пак трайно в София, така че съм на разположение за контакти, идеи и инициативи. Макар че ми се струва, че няма да се наложи - zai4etooo е организатор по душа, тя ще ни сбере всички. Даже мисля, че вече е започнала с плановете wink.gif
Абе, колеги, да ви питам - кои от вас са пушачи?
eiffel
Аз не съм blink.gif Само в редки случаи dry.gif
zai4etooo
Цитат
Аз не съм Само в редки случаи

да тя не е , представяш ли си, ilevo dry.gif ... , а аз в действителност съм такъв организатор по душа, че докато ме чакате да ви организирам, може и да поумрът някои... ама нищо де ... за оцелелите има шанс tongue.gif ... biggrin.gif ... а за другото ти си знаеш smoke.gif & wine.gif forever icon_peace.gif
eiffel
Абе вие ако чакате тя да ви организира..пролет ще пукне,ама и ние с нея biggrin2.gif
fairy
Цитат(ilevo @ Aug 30 2008, 09:03) *
Ей, че то около 28ми октомври може да бъде и убийствено студено бе! Тогава никаква TLW среща няма да е, а по-скоро борба за оцеляване. biggrin2.gif Но като цяло, идеята ми се струва доста уместна - да вземем да се видим или да видим и да се вземем. Аз тия дни се установявам пак трайно в София, така че съм на разположение за контакти, идеи и инициативи. Макар че ми се струва, че няма да се наложи - zai4etooo е организатор по душа, тя ще ни сбере всички. Даже мисля, че вече е започнала с плановете wink.gif
Абе, колеги, да ви питам - кои от вас са пушачи?

Не е чак толкова гадно октомври на Витошаsmile.gif.Аз съм ходила и декември в едни дълбоки снегове и при дебели дрехи не ми беше проблем.Ама пък аз не съм зиморничава.Но ако наистина студът е пречка за повечето,може някакво друго столично занимание да измислим smile.gif

За пушенето-аз само наргиле дърпам. Под влиянието на купона и алкохолът в малки количества се случва и обикновена цигара да дапаля,но е рядко.
miim4eto
Като гледам май никой не е сложил снимчици :РР тук имам малко ^^
eiffel
Видях ти страничката,много симпатична smile.gif И много готина песничка също върви smile.gif А за студеното-спокойно бе аз ще носим пийване или там ще ни направят греяно винце някъде biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.