Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой кой е в TLW форума
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3, 4
eiffel
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ev1lg1rl
Здравейте на всички.От доста време влизам във форума нооо все неможех да намеря време да се опиша и аз тук хихих.Еми така...Казвам се Виолета,накратко Вили,или както повечето мои приятели ме знаят като Вилченцо (което е ужасно всъщност wacko.gif ).На 16 години съм,на 28 януари ставам на 17 smile.gif. Все още уча...аммм нещо зацепих biggrin.gif Гледам The L Word от 2 години и няколко месеца вече и може да се каже че не мога да живея без него.Само за информация-падам си и по двата пола biggrin.gif.Не се ограничавам като става въпрос за музика,зависи и от настроението ми.През свободното ми време обичам да чета книги (особенно на Стивън Кинг),да се разхождам или естествено да го прекарвам с приятелите ми.Нямам братя или сестри,обичам котки (още малко и ЕГН-то да си кажа biggrin.gif ) Е,за друго наистина немога да сетя точно в момента (може би защото туко що намерих спойлерите за 6-ти сезон иииии..... huh.gif ).Дерзайте smile.gif

P.S. - TIBETTE FOREVER !!
miim4eto
Добре дошла, Вили smile.gif
Jordan
Здрасти, Вили! Добре дошла при нас и се надявам да ти е приятно, въпреки че малко поумряхме напоследък
Жесток аватар'! biggrin2.gif
ev1lg1rl
Мерсиии мерсиии tongue.gif Добре заварили както се казва smile.gif
VillyBilly
Здравейте и от мен biggrin2.gif Аз съм на 19,другия месец ще правя 20. От София съм,но живея в Лондон.Обожавам това серялче!!!Радвам се,че засичм такова форумче worthy.gif От една приятелка разбрах за този форум ,както и за самия филммммм mrgreen[1].gif
eiffel
Здравейте и от мен момичета:) особено на по-малката( каката да не се сърди просто уважение към младежта biggrin2.gif ) Малко наистина позамря форума,но това е затишието пред бурята януари месец blink.gif сега и аз ще погледна тука тоя 6ти сезон какво обещава wink.gif малко съм го забравила сериалчето тия месеци,че нали 12ти клас и се счупвам от учене направо не мога да се позная! Нямам време почти да ям,честно wacko.gif амаа пишете пишете ..като мине 6ти сезон вече тр да направиме тая сбирка дето толкова я обсъждахме и накрая пропадна biggrin2.gif Поздрави от мене-вечният фен и писател във форума rolleyes.gif
ev1lg1rl
Добре дошли на и на eiffel и на VillyBilly...Пожелавам ви приатни мигове тук rolleyes.gif
eiffel
абе не е точно 'добре дошла' точното обръщение за мене..аз съм старо куче тука biggrin2.gif но...както и да е, прощавам ти schrikken_pc.gif да живее TLW icon_peace.gif

aa miim4e..това за Пух и Прасчо...много е яко, бях го забравила blush.gif
ev1lg1rl
Ооопсс съжелявам eiffel biggrin.gif worthy.gif
miim4eto
И от мен добре дошла на VillyBilly smile.gif

Цитат(eiffel @ Dec 8 2008, 20:38) *
абе не е точно 'добре дошла' точното обръщение за мене..аз съм старо куче тука biggrin2.gif но...както и да е, прощавам ти schrikken_pc.gif да живее TLW icon_peace.gif

aa miim4e..това за Пух и Прасчо...много е яко, бях го забравила blush.gif

О , да тя цялата книжка е пълна с някакви такива мили, но този ни е нещо като цитат на мен и на най-добрата ми приятелка и ми е любим smile.gif
eiffel
Вярно е,Мечо Пух е по-скоро философия отколкото детска книжка smile.gif Също като Малкият принц smile.gif на теб и най-добрата ти приятелка или...повече от приятелка biggrin2.gif извинявам се обаче съм настроена на такава вълна в момента и не мога да не попитам biggrin2.gif
miim4eto
Хаха - на мен и на най-добрата ми приятелка smile.gif
bingoboy
biggrin2.gif аха, най-добрата приятелка е добре да си остане такава, да не се разваля приятелството с "повече от приятелка" biggrin2.gif
miim4eto
Цитат(bingoboy @ Dec 12 2008, 15:36) *
biggrin2.gif аха, най-добрата приятелка е добре да си остане такава, да не се разваля приятелството с "повече от приятелка" biggrin2.gif

Съгласна, въпреки че има изключения - виж Алис и Дейна :Р
zai4etooo
ехааааа, ето ме и мен, беее biggrin.gif . Липсвах ви нали, нали, нали.. знам аз tongue.gif На новите попълнения : Здраве желаем emoticon1 (118).gif , за старите кучета като мен: къде сте беее мушмуроциии emoticon1 (28).gif , направо ми липсвахте. ма чесно ви казвам ... много ми липсвахте... ама сърцето ми се къса направо бе .. emoticon1 (118).gif

Добре дошли на всички новаци!!!
Приятни могове с нас!
Радвам се, че форума се поуживи около новостите за новия сезон, какво по-радостно от това blush.gif rolleyes.gif
zai4etooo
как ше ви забравя беее huh.gif ... няма такова нещо.. неее 9.gif ... а ти ме подсети да сменя малко аватара и тъй като идват празници, нека се пренесем в коледно настроение emoticon1 (15).gif ... хохохох естествено напълно в мой стил 10.gif

Студентите от форума,къде бяхте на 8ми?
eiffel,кефи се,че ще си абитуриентка-много е приятно smile.gif.Къде ще кандидатстваш?
eiffel
aaa kefq se az da...tolko u4ene na edno mqsto v jivota si ne sum vijdala shocking.gif napraoo tolko se radvam na taq vakanciq-kakto nikoga-za pruv put ot sedmici moga da se naspa i da sedna na masa da qm kato si4ki hora a ne ve4no da zakusnqvam da burzam i da piq po 6 kafeta na den biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif aa 6te kandidatstvam..na mn mesta noo se gotvq za pravo v SU...to zatova nqmam vreme da spa biggrin2.gif aaaaaaaaa VESELA KOLEDA NA VSI4KIIIIII jelaq mnogo zdrave,lubov i usmivki i priqtno posre6tane na novata godina i na 6ti sezon worthy.gif biggrin.gifbiggrin.gif aide pi6ete 4e verno mn zamrq rabotata..viki biggrin.gifbiggrin.gif kvo staa pile biggrin2.gif
zai4etooo
от както всичко ми замръзна emoticon1 (15).gif , вече нищо ме ми става слънце emoticon1 (38).gif ... а ти как по-точно се готвиш - с подправкии , печеш се, пържеш се ,задушаваш сеее , с плънка или без ? чесънче и бобец има ли ? 10.gif

а да и Весела Коледа на всички мушмуроци 11.gif emoticon1 (28).gif който е слушкал, вече си е получил подаръците biggrin.gif ... а който не е слушал.......аммм...... скивайте ми аватара 15.gif
Jordan
Честита Коледа и от мен!
Я си обадете, кой какви подаръци получи от дедо ви? Някой да се е сдобил с (ново) гадже biggrin2.gif
fairy
Най-якото нещо,което ми донесе дядо ми е качествено червено вино tongue.gif.Върви с кисели краставички и синьо сирене.
Иначе глупости колко щеш-най-вече женски работи-гримче,лакче,червило и т.н.
Jordan,ти като отвори въпроса за ново гадже-да нямаш да ни се похвалиш с нещо blush.gif .Я сподели на фенките wink.gif
bingoboy
е, ха Честита ви Коледа и от мене....к'во да ви пожелая?! много здравенце и Снежанки, Снежанки....дето не само да отварят вратата, ами и да я затварят... biggrin2.gif ....и наздраве!
Jordan
Цитат(fairy @ Dec 27 2008, 17:17) *
Jordan,ти като отвори въпроса за ново гадже-да нямаш да ни се похвалиш с нещо blush.gif .Я сподели на фенките wink.gif

ооо, ново гадже не ми е донесъл, ама това е щото Дедо ви знае, че аз съм доволен и от настоящето. biggrin2.gif
miim4eto
Викам си да се разпиша в темичката за последен път тази година :Р Пожелавам на всички приятно изкарване на празниците и внимавайте, хмм не всъщност, не внимавайте с 11.gif , поне веднъж в годината да не ви пука за нищо ^^ Айде, ще се чуем догодина :] fun.gif icon_peace.gif happy.gif
FOXFIRE
Цитат(miim4eto @ Dec 31 2008, 15:30) *
Викам си да се разпиша в темичката за последен път тази година :Р Пожелавам на всички приятно изкарване на празниците и внимавайте, хмм не всъщност, не внимавайте с 11.gif , поне веднъж в годината да не ви пука за нищо ^^ Айде, ще се чуем догодина :] fun.gif icon_peace.gif happy.gif

ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА.

ДА сте живи и здрави. emoticon1 (109).gif
zai4etooo
айде за много години biggrin2.gif fun.gif преживях и тази Нова година 11.gif balayka.gif ... на всички желая да се живи здрави, прави и корави emoticon1 (28).gif
FOXFIRE
Цитат(zai4etooo @ Jan 1 2009, 22:36) *
айде за много години biggrin2.gif fun.gif преживях и тази Нова година 11.gif balayka.gif ... на всички желая да се живи здрави, прави и корави emoticon1 (28).gif

ЖИВИ, ЗДРАВИ ВСИЧКИ 1eyeb[1].gif 1eyeb[1].gif 1eyeb[1].gif

RABBIT nice avatar
strahh
emoticon1 (40).gif Честита Нова Година и от мен fun.gif fun.gif fun.gif Само хубави емоции ви пожелавам и всичко, което би могло да ви накара да се усмихвате да се случва по често .. emoticon1 (119).gif emoticon1 (31).gif
eiffel
eeeee 4estita da vi e novata godina! Mnogo zdrave,lubov,kasmet i si4ko tam deto se pojelava na nova godina! I da ni e 4estit 6ti sezon..sled izvestno vreme biggrin.gif
netlog
Хайде Честита Нова Година и от мен на всички. Както каза някой по-горе оцеляхме и тази година. Желая на всички ви много здраве, щастие и късмет през новата 2009. И повече усмивки biggrin.gif . Щях и по-рано да се включа, но то като се почна от Коледа 8_5_7.gif и wine.gif после именни дни, та чак до Василов ден. Няма изтрезняване 11.gif . Абеееее ...не е лесна, важното е купона да тече 4part[1].gif
fairy
Честита Нова Година и от мен!
emoticon1 (56).gif av-2500.gif 11.gif .
Желая ви една година с много успехи,обич,любов,верни приятели,забавни купони и приятни изненади!
Естествено,без здраве няма как да стане това.
А на форума желая потребителите му да не го изоставят и ако може нови пичове и мацки да се заинтересуват от дискусиите.wink.gif
FunnyLady
Здрасти и от мене!От отдавна съм във форума ,но доста отдавна не бях влизала и чак са видях за тая темичка!Тааа накратко казвам се Никол , от София на 18г. тая година завършвам!Слушам всичко без чалга колкото и клиширано да звучи и съм голям ценител и почитател на киното!Амм друго нзм кво да кажа... biggrin2.gif

аууу забравих ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИИИИИИИ
eiffel
Nikol,zdravei smile.gif nz dali zvu4i kli6irano ma kato pro4etoh kakvo si napisala se edno az go kazvam biggrin.gif samo deto ne se kazvam Nikol i ne zabravqm da 4estitq novata godina tongue.gif
zai4etooo
на eiffel съкровената й мечта е да се казва Никол happy.gif ... ама не се казва така tongue.gif ... кофтиииии rolleyes.gif
eiffel
Абеее заек кво ти става!?Тази беше идеална-защо проваляш всичко сега и ме издаваш!Щях да я очистя и да и взема самоличността ph34r.gif Да не мислиш,че се намира толкова лесно момиче Никол,което да е горе-долу като мене,на 18,12ти клас,а??А?? Сега заради тебе ще си се казвам ..както си се казвам!Не ти говоря ! biggrin.gif blink.gif
zai4etooo
е ти щото се скъсваш да ми говориш иначе rolleyes.gif ... трябва да ти се моля по 1 час за да проведем 10 минутен разговор mad.gif ... на ти сега 10.gif .. ше си седиш на студено и ше си се казваш .... emoticon1 (5).gif
eiffel
аааа не те обичам вече biggrin.gif ето тая вечер се реванширах-ГОВОРИХ С НЕЯ ЦЯЛ ПОЛОВИН ЧАС,който ще ми е достатъчен за 1 седмица biggrin.gifbiggrin.gif то е уморително tongue.gif
zai4etooo
е верно, че те уморих от смях, ама айде сегаа rolleyes.gif ... да не ти беше гадно случайно biggrin2.gif

-----------------------------
"Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:
- Извинете, познаваме ли се?
Тя отговаря:
- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?
- Не - отговори студено тя- Аз съм класната ръководителка на вашия син."
eiffel
усещаш ли че си говорим аз и ти във всички теми biggrin.gif
Jordan
biggrin2.gif тука некви семейни драми се разпростряха. и не си говорите смао вий, бе, виж, народа се посабуси и има хора, дето пишат от време на време biggrin2.gif
eiffel
10.gif
zai4etooo
ами семейни rolleyes.gif ... няма такова нещо , неее emoticon1 (96).gif
biggrin2.gif
peyt__
Форума много се оживи напоследък , може би зарадш новия сезон . rolleyes.gif
ev1lg1rl
Еми да... smile.gif но нека не е така само преди излизащ сезон или нещо такова. smile.gif Би било хубаво ако някой винаги поддържа някаква тема на разговор свързана с The L Word tongue.gif
peyt__
Цитат(ev1lg1rl @ Jan 4 2009, 21:53) *
Еми да... smile.gif но нека не е така само преди излизащ сезон или нещо такова. smile.gif Би било хубаво ако някой винаги поддържа някаква тема на разговор свързана с The L Word tongue.gif

Дааа 4.gif
zai4etooo
абе аре са, форума се оживи след като аз се върнах , признайте си biggrin2.gif ... браво на мен 8.gif
betyyy
Потребители разглеждащи този подфорум: 15 (7 гости и 1 анонимни потребители)

айде и гостите да се регнат tongue.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.