Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Made of Honor
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Marissa Cooper

Режисьор: Пол Уиланд

В ролите: Патрик Демпси, Майкъл Монаган, Кевин Макид, Кели Карлсон, Бъзи Филипс и др.

Държава: САЩ

Година: 2008

Времетраене: 101 минути

Резюме: Патрик Демпси отново се снима в романтична комедия, след станалият хит филм Enchanted (Омагьосан), сега той изпълнява главната роля в "Made of Honor".За Том (Патрик Демпси) животът е прекрасен : той е секси, преуспяващ, има страхотен късмет с жените и знае, че винаги може да разчита на Хана (Мишел Монахан) неговата възхитителна най-добра приятелка. Всичко е перфектно, докато Хана не заминава шест седмици за Шотландия...и на Том предстои да осъзнае колко празен е животът му без нея. Той решава да й поиска ръката, когато тя се върне. Хана обаче се е сгодила за красив шотландец и планира да се премести при него. Когато тя моли Том да стане нейн кум, той неохотно се съгласява да изиграе тази роля, но само защото така може да я спечели и да спре сватбата й преди да е станало твърде късно.

Линк: www.zamunda.net

Субтитри: http://subs.unacs.bg/search.php

Лично: На мен много ми хареса филма.Имаше хубави моменти,не беше супер филм,но наистина ме развълнува.Показва как приятелството и любовта са слети по такъв начин,че първоначално трудно можеш да ги разграничиш.А е задължително,когато разбираш,че обичаш някой човек и осъзнаваш,че го губиш.И трябва да се бориш,за да покажеш,че не си безразличен.Заслужава си!
ZuZka yeah
Хммм... Чувала съм хубави отзиви за филма, ама така и не съм го гледала още.
_V_
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 1 2008, 14:02) *
Хммм... Чувала съм хубави отзиви за филма, ама така и не съм го гледала още.

Няма смисъл, филмът е много слаб.
vasinka_{P}
Става за разпускане, но очаквах много повече. Като цяло филма е слаб. dry.gif
naley_
честно казано очакванията ми бяха доста по-големи за тези реками по кината,но не останах разочаровна ((; хубав е 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.