Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The truth about love (2004)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
fenkanabrooke

Заглавие: The truth about love / Истината за любовта
Година: 2004
Жанр: Комедия, Романтичен
Връзки: imdb.com
Режисьор: Джон Хай
Участват: Дженифър Лав Хюит, Дъгри Скот, Джими Мистри, Кейти Милс, Фреди Уотърс, Дейвид Кристан, Том Бойд, Трейси О'Флахърти,

Резюме : Алис (Дженифър Лав Хюит) е щастливо омъжена за Сам (Джими Мистри) и животът им изглежда перфектен.В деня на Св.Валентин тя получава анонимна валентинка и е обедена, че изпращача е съпругът й.Алис също му изпраща анонимна картичка с любовно обеснение.Проблема се създава и започва, когато Сам скрива писмото, защото решава че е от друга жена и му е интересно.Обидена от реакцята му, Алис започва да се преструва на тайната му обожателка и случайно прави шокиращо откритие-съпругът й, си има любовница.А по средата на любовната драма е Арчи (Дъгри Скот),най -добрият приятел на Сам, който винаги е бил тайно влюбен в Алис и чака своя миг да бъде с нея...

Лично мнение: Филмът е много смислен и оригинален, задава определени въпроси и получава конкретни отговори.
Marissa Cooper
Аз съм го гледала.
Бива горе долу,не е кой знае каква история,но е добре направен.
Bellatrix
Гледах го преди година-две главно заради участието на Бранка Катич (Катя), но определено не бях впечатлена.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.