Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя двойка?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Life_is_a_Bitch
Е, коя двойка ви е любима?
ludoto_tedi
Лукас и Пейтън!
^Mim0zKa^
Е иска ли питане!За мен това винаги са били Лукас и Брук,найй-големите сладури,обожавам ги 3.gif И супер много си подхождат!
zlat
Определено Лукас и Пейтън...
Life_is_a_Bitch
Мойте любимци пък винаги са били Нейтън и Хейли
fenka_lucas_i_brooke
ЛУКАС И БРУК FOREVER!!! 4.gif
april^^
Абе честно да си кажа всичките двойки ми харесват 4.gif Много се колебах между Нейли и Леитън но още от началото си обичам Лейтън..и така blush.gif
IPB Image
Ralna
Нейт и Хейли са най-сладката двойки, и смятам, че само тяхната връзка във филма се разви най-много[color=#FF99FF] 4.gif
solenka
Haley и Nathan са The BEST!!!!
Jordan
труден въпрос...Хейли и Нейтън и Лукас и Пейтън са ми любими. biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Така ....това е много труден въпрос 15.gif Всичките двойки са си хубави сами по себе си happy.gif Такаче да избера само една е wacko.gif ...
Та аз гласувах за Нейтън и Пейтън(Pathan) mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif Знам че те няма да бъдат заедно и че не са имали чак толкова силни чувства, но първата любов не се забравя tongue.gif Пък и те са ми любимци и заедно правят идеалната двойка 1eyeb[1].gif
Nasi
Нейтън и Хейли -Винаги 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

1 Сезон- Пейтън и Лукас
3 Сезон- Брук и Лукас
divata_pe4urka
на мен ми харесват Лукас и Брук, но незнам защо идеята за двойка като Лукас и Пейтан супер много ми харесва. Знам че е странно, но какво да се прави 2thin[1].gif
eL
Лукас и Пейтън ... inlove.gif ще продължавам да си упорствам докато най-накрая не ги видя заедно ... след 3 сезона вече е крайно време да ги гаджосат. 4.gif

IPB Image
Menna
Още от първи сезон,та досега-Лукас и Брук 3.gif 3.gif

ПС:Devil^Rose^^,въпреки че Х и Н са перфектната двойка,определено на Нейтън и Пейтън и аз им се радвах 18.gif
rusi4kata^
ЛУКАС И ПЕЙТЪН 4.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Нейли са страхотни , ама Брукас ми харесват повече , някак по-щури са и повече ме радват! mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 6 2006, 04:42 PM) *

Лукас и Пейтън ... inlove.gif ще продължавам да си упорствам докато най-накрая не ги видя заедно ... след 3 сезона вече е крайно време да ги гаджосат. 4.gif

IPB Image

Хихихихиххх дам Лукас и Пейтън са си перфектни...то4но един за друг ...и при тях отива и моят глас go_team.gif ...инъ4е да наистина Нейли и Брукас са си сладурковци ..хахахаха Устата с Рей4ъл тва пък е ве4е 18.gif ..нямам думи незнам какво да мисля 6антаво е до мозъка на костите си..ммм на Рей4ъл по-би и отивал Келър незнам...така си мисля ....но пък Лейтон за единствени !!!!
popcornka1
e победителите са от ясни по-ясни : brooke & lucas
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Feb 6 2006, 06:42 PM) *

ПС:Devil^Rose^^,въпреки че Х и Н са перфектната двойка,определено на Нейтън и Пейтън и аз им се радвах 18.gif

Хехехе супер 18.gif 4.gif 18.gif
А някой фен на Брук и Нейтън или пък Хейли и Лукас - ей това са двойки трепач 16.gif
boy_07
естествено че Джеййк и Пейтън...
scandalous_girl
Брук и Лукас! Винаги съм ги обожавала и така ще си и остане. Те си отиват ужасно много и се допълват. Много ми се иска да си останат заедно,но май това е под въпрос. Иначе също ми допадат и Нейтън и Хейли,толкова са сладки,но все пак за мен Брукас е номер 1!
slyn4ice```
Нейтън и Хейли - Always&Forever
mirka
IPB Image
vIkToRsHeFa
Лукас и брук или нейтън и хейли smile.gif peace1.gif
Jane
Лукас и Пейтън 4.gif
girl_from_hell
Определно моите любимци Лукас и Пейтън
^^HeLa^^
Хейли и Нейтън страхотни са!!! 2thum[1].gif
Mimeto
Естествено че Нейт и Хейли happy.gif
Eli_Baby
И аз съм за Нейт и Хейли...супер са 4.gif
Summer
Naley!
Loshka
Brookas, разбира се. 10.gif
Mimi
Лукас и Брук.Супер сладки са. smile.gif
sydney
винаги съм била и ще бъда за Брук и Лукас smile.gif smile.gif smile.gif толкова са сладки заедно,родени са един за друг inlove.gif inlove.gif
fire_misha
Със сигурност Нейтън и Хейли.Толкова са сладки.Наистина много се обичат и това между тях е много дълбоко.Може би единствената двойка която мина през толкова много и все още са заедо и са щастливи.Пък и с новото предложение за брак...няма какво да кажа.Макар че в момента се радвам много и на Пейтън и Пийт, но тях ги няма в анкетата smile.gif
feel_me
Лукас и Пейтън!
Nathan_Lee
Нейтън и Хейли определено!!! Страшни, искрени, романтични... Нямам какво да кажа!

ALWAYS AND FOREVER wub.gif

36_1_32v[1].gif

1236.gif
sweetie
Обожавам Хейли и Нейтън rolleyes.gif но този сезон на сърцето са ми Брук и Лукас wub.gif и гласувам за тях 4.gif
striikar
Бе още от началото на сериала си личи че Пейтън и Лукас са най-добрата двойка но след онзи скандал с любовния триъгълник Лукас ходи с Брук като че ли по задължение и чувство за вина (не казвам че няма и любов ,но не е толкова силна). Затова моят глас е за Лукас и Пейтън
Menna
QUOTE(striikar @ Apr 11 2006, 09:48 AM) *

след онзи скандал с любовния триъгълник Лукас ходи с Брук като че ли по задължение и чувство за вина (не казвам че няма и любов ,но не е толкова силна).

Тук може доста да поспорим,но си има специална тема за това! wink.gif
fresh_girl
Copy of wub.gif Подкрепям от всякъде Life_is_a_Bitch и аз винаги сам се кефела на Нейтан и Хейли,но не казвам,че и др. не са сладки... Copy of wub.gif
ya ya
Brookas-always and forever rolleyes.gif 4.gif smile.gif
Alma
Джейтън!!!Обичам ги!!! Аватара ми говори сам по себе си blush.gif
Devil_Wish
Лукас и Пейтън с две ръце biggrin2.gif
icefantasy
Джейк и Пейтън 4.gif Страхотни са заедно!
elexis
NALEY FOREVER! Това е най-любимата ми двойка изобщо.......Много са сладки biggrin.gif
IceGirl
САМО IPB Image
ZoReNtSe
Че всички са сладки е ясно, но за мен Нейт и Хейли са невероятна двойка 18.gif
janushka
Nathen and Haley - ALWAYS and FOREVER
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Определено най-чистата и искрената любов,най-издръжливата и наи безкористната любов,любовта която издържа на най-много препядствия ще си остане между Нейт и Хейлс...Затова те са си THE BEST!!! biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.