Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя двойка?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
etIto
Определено Нейтан и Хеили 4.gif тяхната лубов премина през толкова препятствия и става все по силна.
<Radost>
BRUCAS

IPB Image
FaLLOuTbOy
Брук и Лукас 4.gif 4.gif
gergana
Здравейте, аз съм нова във форома и макар да съм от скоро много ми харесва.Радвам се, че има къде да пишем за прекрасния сериал.А двойката, която ми харесва във сериала са Нейтан и Хейли.Те са наистина много сладки!
Ledeno_stydena
Брук и Лукас-много са готини,тя е толкова естествена,а той еее умен,забавен,отговорен.Погледнато реално 2 пълни противоположности,но и взаимо привличащи се охх Super са! smile.gif
DesiTo
Лукас и Брук и Нейтън и Хейли, тези две двойки са ми любими и не мога да избера за коя да гласувам, затова ще се въздържа и няма да гласувам. 10.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(DesiTo @ Jun 2 2006, 21:40) *

Лукас и Брук и Нейтън и Хейли, тези две двойки са ми любими и не мога да избера за коя да гласувам, затова ще се въздържа и няма да гласувам. 10.gif

Двама се карат трети печели, гласувай за Лейтън biggrin2.gif 10.gif Бъзикам се wink.gif
DesiTo
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jun 2 2006, 22:08) *

Двама се карат трети печели, гласувай за Лейтън biggrin2.gif 10.gif Бъзикам се wink.gif

Хехе, много добре казано. Да бе, знам че е само шега. 4.gif
eL
Aз пък го казвам насериозно bigwink[1].gif
IPB Image

IPB Image
love_Nathan
само NALEY
brooke*
тук много се чудих за коя двойка да гласувам-брукас са толкова сладки,но все пак се спрях на нейтън и хейли! 4.gif
GaRgAmElKa
хмммм. мн труден вапрос wacko.gif за мен наи-яката двоика това е нейли wub.gif wub.gif wub.gif
Brooke
Аз гласувах за Брук и Лукас.Просто така ме радват тези двамата ,че няма повече накъде.Много харесвам и Нейтън и Хейли ,но за съжеление мога да дам смао един глас. wacko.gif
CiNdEreLLa``
Аз съм за Naley ...те ме карат да вярвам все пак в истинската и искрена любов 4.gif
lp^girl
Дан и Карън 18.gif
hilarie
Лукас и Пейтън естествено 4.gif
seduction_55
Само Брук и Лукас. 4.gif inlove.gif Най-хубавата двойка са.
lemmy
Еми Пейтън и Лукас, но и Нейтън и Хейли са супер сладки
born_4_you
Нейтън и Хейли!!!
Иначе и Брукас са сладки, но малко ми омръзна от триъгълника (или то май стана четириъгълник като включим и Джейк) Лукас - Брук - Пейтън...
BlaCk~RoSe~
Нейли рулзззз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
music_girl
Нейтън и Хейли! blush.gif
Lucky Me_{}
Нейтън и Хейли - няма такива сладури просто wub.gif wub.gif wub.gif Иначе Брук и Лукас също са ми много любими, но както вече казах Naley FOREVER!!!
GaBiTo
Ами всички двоики са супер обаче аз най-много симпатизирам на Брук и Лукас.Двамата са ми много сладки.Макар и двамата да са страшно различни намират общ интерес.Затова гласувам за Брук и Лукас.
Dark`Elf
Така...много сложно - винаги една и съща дилема - Нейтън и Хейли или Пейтън и Лукас...но селд твърде дълго мислене е ясно кои са най-хубавата двойка. The BEST, The ONE:) Пейтън и Лукас....FOREVER inlove.gif 1eyeb[1].gif 2thum[1].gif Copy of wub.gif
Mrs.Ackles
На мен най-много ми харесват Нейтън и Хейли! smile.gif Толкова са сладки заедно, много си ги обичкам! blush.gif Но също много ме радват Пейтън и Лукас!
*PeyT*
Ии пак ще се повторя-Лукас & Пейтън! icon_peace.gif Тея двамката трябва да се съберат най-после! biggrin.gif blush.gif
~●R@Li●~
За мене най-сладките си остават Нейтън и Хейли smile.gif smile.gif Много си отиват двамата 4.gif
sladuranka
Гласувах за Нейли, тъй като са най-истинската двойка в сериала. Толкова са красиви и толкова чиста любов изпитват един към друг, че са просто перфектни един за друг rolleyes.gif wub.gif
lovely
Ох, аз много си харесвам двойката Пейтън-Лукас още от самото начало и все се надявах, че нещата между тях ще се получат,но....не....sad.gif Иначе са ми много хубавки като двойка....сродни душиsmile.gif
DemonoiD
Лукас и Брук :}
Mai4et0
Брук и Люк smile.gif
lorrra
Пейтън и Лукас 4.gif
sladuranka
Нейли, Нейли, Нейли... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DaniEl
wub.gif Брук и Лукас wub.gif те са №1 2thum[1].gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 2thum[1].gif
ice^girl^
Брук и Лукас wub.gif
Natali
Най-много се радвам на Нейли и Брукас.
stanislava
Нейли FOREVER!!!!!!!!
Bloody_Tears
Хейли и Нейтън естествено worthy.gif 4.gif worthy.gif
vivata123
Нейли...
Heaven's a Lie1
За любима двойка ще определя Лукас и Пейтън.
*PeyT*
Още едно Лейтън фенче...ей, ставаме повече, малката групичка се увеличава! blush.gif 4.gif go_team.gif bigarmhug.gif
p0l43t0
Нейлиии 2thum[1].gif Жалко,че не са заедно и в реалния живот unsure.gif
Gossip Girl
Нейли wub.gif Те са супер сладки smile.gif
mad
Лично аз имам 2 двойки фаворити Лукас и Пейтън и Нейтън и Хейли biggrin2.gif
common_sense
Брук и Лукас, защото са мн различни и се допълват blush.gif
и според мен извличат най-доброто един от друг.
OTH_LP
Лукас и Пейтън smile.gif
sophia__
Лукас и Брук-мн ги харесвам,готина двойка са
DeSeRt^RoSe
Хейли и Нейтън супер двоика са 2thum[1].gif
*Hilarie_B*
Лукас и Пейтън wub.gif
sladuranka
Брукас biggrin2.gif 4.gif и Нейтън biggrin2.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.