Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя двойка?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
FintiFlushka
Лукас и Пейтън .. Брук и Лукас .. Пейтън и Джейк .. Хейли и Нейтън .. Лукас и Хейли (макар че е невъзможно) Карън и Кийт .. Карън и Анди .. Няма гии но аз си ги харесвам .. Маут ии помощничката на Брук забраих и името са biggrin.gif
or1g1nal
Нейли и Лейтън FOREVER !!!! 4.gif 4.gif
vesko_oth_fen
Нейтън и Хейли - Always & Forever
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Нейли и Лейтън рокзззз icon_peace.gif
RoX My SoX
Нейтън и Хейли са най-прекрасната двойка в целия сериал. И успяха да останат заедно въпреки всичко и всички (:
Иначе много се колебая между Лукас и Пейтън и Джейк и Пейтън.
С Джейк моята любимка получаваше толкова любов и подкрепа, но пък напоследък даде ясно да се разбере, че обича Лукас така че...
Брукас бяха също много сполучлива комбинация, но тяхната връзка беше на по-тийн период. Въпреки че нищо чудно в новия сезон именно те да се съберат (:
^^Brathan_4ever^^
За мен пък най-яката двойка е Братхан или по точно Нейт и Брук.Харесвам също и Рейчъл и Маут и Пейтън и Джейк
unbreakabl3
Моите любимци са Лейтън, Брук и Чейс, Нейли, Маут и Шели, Бевин и Скилс, Карън и Кийт. А за Деб - мисля, че най-добре си е с Дан, определено не ми харесва идеята за Деб и Скилс. huh.gif
Bodyguard
Лукас и Пейтън ,
Нейтън и Хейли ,
Карън и Кийт ,
Деб и Дан
ZuZka yeah
Лукас и Пайтън, Джейк и Пейтън, Бевин и Скилс, Тим и Бевин...
Bodyguard
Цитат(ZuZka yeah @ Jul 31 2008, 20:00) *
Лукас и Пайтън, Джейк и Пейтън, Бевин и Скилс, Тим и Бевин...

Джейк и Пейтън ? незнам защо, но те най не ме кефеха , предпочитам Джейк и Ники пред Пейтън
moni_hs
Лукас и Брук
Мая
Най-големите ми фаворити са Лукас и Пейтън blush.gif
Рейчъл и Маут също някак си ми харесваха... доста симпатични бяха. Но Рейчъл си е доста похотлива rolleyes.gif
HiLaRy`DuFf{}
Лукас и Пейтън .. винаги съм била за тях !! wink.gif {}
Djindja
Нейтън и Хейли и Лукас и Брук.
mak3-l0ve
Брук и Лукас ~ The best ! biggrin2.gif blush.gif
Нейли ~ най-истинската любов в сериала ..
Брук и Чейс ~ супер мн им се кефя .. и двамата са такива сладурии .. просто blush.gif Супер сладки са заедно .. Брук ако въпреки всичко не е с Лукас, бих се радвала мнннн ако се хване с Чейсчо mrgreen[1].gif
Пейтън и Джейк wub.gif
Скилс и Бевин ~ най-големите маниации biggrin2.gif
Карън и Кийт ~ класика в жанра ;dd

наредих ги горе долу главните герои biggrin2.gif
kiki_f```
Лукас и Пейтън са най-хубавата двойка...ама Нейтън и Хейли също не остават назад wink.gif
badbaby22
Брук и Лукас, Нейтън и Хейли!Обожавам ги!!! smile.gif wub.gif tongue.gif
naley_
Хейли и Нейтън на пъво място wink.gif След това Бевин и Скилс,Брук и Чейс и Брук и Феликс 4.gif
dragon_girl
Брукас
ralichka_21
Нейтън и Хейли....и Хейли и Брук...много ме кефят сцените с тях двете...едната отговорна примерна...другата луда глава...абе мн мн са готени.. smile.gif
`~Andy~`
1.Нейт и Хейли - Always wub.gif
2.Нейт и Брук
3.Лукас и Брук
4.Скилс и Бевин
5.Пейтън и Джейк
back`to`black
1.Пейтън и Джейк
2.Хейли и Нейтън
3.Брук и Лукас
4.Карън и Анди
5.Купър и Рейчъл малко..
sar4etyyy
Брук и Лукас (h) (h) (h)
A_l_e_x
1.Лукас и Пейтън
2.Брук и Оуен
3.Джейк и Пейтън
4.Карън и Анди
5.Пейтън и Джулиан

П.п: Тази анкета,а и не само тази,се нуждае от ъпдейтване. Убедена съм напълно,че резултатите,особено със добавените двойки,ще са много по-различни.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.