Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Little Man / Малък Човек (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ZuZka yeah

Режисьор: Кинън Айвъри Уайанс

В ролите: Марлон Уeйнс, Шон Уeйнс, Джон Уидърспуун, Британи Даниъл, Бъз Ървин, Тод Гарнър, Кери Уошингтън, Трейси Морган

Държава: САЩ

Година: 2006

Жанр: Комедия

Резюме: След няколко години прекарани в затвора, неотдавна освободеният под гаранция, висок три фута крадец на скъпоценни камъни, Калвин Симс решава, че време е да се оттегли от света на престъпленията, като преди това ще направи най-големия си удар. Прочут гангстерски бос предлага на Калвин и неговия партньор, 100 000 щатски долара, за да откраднат прочутия "Диамант Кралица". И понеже има слабо място в охранителната система на бижутерийния магазин, Калвин решава, че всичко е детска игра. Но нещата не се развиват по очаквания за тях начин, и Калвин е принуден да хвърли скъпоценния камък в чантата на Ванеса Едуардс (Кери Уошингтън). Ванеса и нейният съпруг Дарил (Шон Уейнс), които живеят в предградията на Чикаго, въобще не подозират, че са станали съучастници в престъпление.

Лично мнение: Една от най-добрите американски комедии. 4.gif

Трейлър

Линк към Замунда
Marissa Cooper
Голяма гавра е този филм dry.gif
Onlyshits
поредната порция простотии .... които на мен ми харесват супер много .....
филма помна беше с оценка 2 когато излезна ... но няколко пъти щях да падна от стола от смях ....... мен супер много ми хареса
ladysunshine
Тоя филм не съм го гледала целия, само на една презентация в училище го гледахме по-голямата част и си спомням, че беше невероятно смешен. От тоя тип филми, на които се смееш на простотии, обаче пак е супер забавно. Бтв тоя главния актьор(нз как се казва) играеше супер, много добър комик.
**Naley*
Аааа тоя филм ме разби просто laughing1.gif emoticon1 (36).gif така не съм се смяла,както на него ,много е забавен biggrin2.gif
Bodyguard
Става за гледане хаха
Rock
Братята Уeйънс ме разцепват от смях СУПЕР ФИЛМ , а пък за капак пак го е режисирал Кийнън Айвъри Уeйанс супер
naley_
дебилен смях biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif тва е!супер е филма
traiana
Мен ми хареса филмчето..Доста си се похилих biggrin2.gif biggrin2.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.